View Full Version : Странно ли е момиче да покани момче на среща?
Castaway
04-02-2011, 19:52
Какво е вашето мнение?
Ако сте момиче - правили ли сте го,
ако сте момче.. как бихте реагирали?
На мене лично не ми се е случвало до сега.
Ама мисля че ще ми хареса защото трябва много да съм я впечатлил че тя мене да кани не аз нея.
vagarious
04-02-2011, 20:00
Мне,не съм канила на срещи,но и не мисля, че е странно/поне в повечето случай,поради моя грешна преценка/. :-o
comatoozz
04-02-2011, 20:03
еми аз съм момиче и мисля, че НИКОГА НЕ БИХ ПОКАНИЛА МОМЧЕ НА СРЕЩА.. ( не че е неудачно.. напротив - няма нищо лошо : ) , но аз съм МЕГА МЕГА СРАМЕЖЛИВАТА за тва съм и сама .. даже ме е срам да ходя по улицата : D или да се возя в 211 - ъъъ кво е тва.. о.О , камоли да каня момче ( аз да го заговоря не мога, да го каня ) .. :D o.O , а от друга страна има по-отворени момичета, които трябва наистина да са се впечатлили до таква степен от момчето, че да се усмелят на тва.. :) иначе не е лошо. :) ( предполагам )
comatoozz
04-02-2011, 20:03
еми аз съм момиче и мисля, че НИКОГА НЕ БИХ ПОКАНИЛА МОМЧЕ НА СРЕЩА.. ( не че е неудачно.. напротив - няма нищо лошо : ) , но аз съм МЕГА МЕГА СРАМЕЖЛИВАТА за тва съм и сама .. даже ме е срам да ходя по улицата : D или да се возя в 211 - ъъъ кво е тва.. о.О , камоли да каня момче ( аз да го заговоря не мога, да го каня ) .. :D o.O , а от друга страна има по-отворени момичета, които трябва наистина да са се впечатлили до таква степен от момчето, че да се усмелят на тва.. :) иначе не е лошо. :) ( предполагам )
TheNewReligion
04-02-2011, 20:17
Не е странно. Аз бих поканила момче на среща, но само в случай, че не ми пука за него.
MaLkaTa_LaDy
04-02-2011, 20:24
По-скоро трябва да го съблазниш, за да те покани той. Аз лично не бих поканила момче на среща [аз разбирам първа]. Иначе другото си е просто излизане и е все тая кой кого.
BladeDancer
04-02-2011, 20:27
Бих го приел добре. Наиситна както хайдбой (лол) каза .. трябва много да съм впечатлил някое момиче за да го направи.
Момиче съм и да правила съм го .. не е трудно .. :lol: :lol:
.. а и за мое учудване повечето момчета около мен са били прекалено хъх .. и аз не знам как да ги опиша? страхливи/ срамежливи .. не съм сигурна коя е точната дума .. :lol:
bebeemalko
04-02-2011, 20:55
Ми аз съм канила момче и съм на мнение че няма нищо лошо особено ако тоя е с-р срамежлив 8-) раздавай го по-смело 8)
Eclipsercho
04-02-2011, 21:45
Какво е вашето мнение?
Ако сте момиче - правили ли сте го,
ако сте момче.. как бихте реагирали?
Случвало се е.
Няма лошо, пък и ако човека е сингъл, що не.
Няма голямо значение кой прави първата крачка, другото е глупави остаряли разбирания.
Предимно те мен канят :grin: Аз си ги предупрежавам - Като ме каниш, вземи си повече пари, щот ще платиш и сметката. Не съм излизал с жена, която да е възроптала! Плащат си, даже се и кефят 8-)
НЕ! Ако ме покани, никога повече няма да я погледна и ще алармирам в цял фейсбук мук колко е жалка!
Предимно те мен канят :grin: Аз си ги предупрежавам - Като ме каниш, вземи си повече пари, щот ще платиш и сметката. Не съм излизал с жена, която да е възроптала! Плащат си, даже се и кефят 8-)
Хахахха. Така, бе!
темата: Аз г/д усещам сигналите и не ги чакам те мен да канят. Иначе са ми намеквали.
Да, странно е! Не си и помисляй да го направиш!
SaRiTaTa
04-03-2011, 07:26
Според мен няма нищо лошо в това ти да го поканиш да излезете. На мен ми се случвало, въпреки че съм многооо срамежлива обаче ми беше писнало да го чакам, защото и той е много срамежлив даже повече от мен :-D Така че действай може и да се получи.
selenium
04-03-2011, 07:46
Няма нищо лошо или странно. Мен са ме канили около 8 пъти. Никога не съм отказвал, независимо дали момичето ми харесва или не. Смятам че се изисква голяма смелост от страна на момичето и не е редно да и се отказва.
От друга страна аз съм канил само веднъж. Може би затова уважавам момичета, които имат смелостта да го направят.
bybit0o0
04-03-2011, 14:56
да, правила съм го.
not big of a deal (:
anonymous708973
04-03-2011, 15:52
Това е супер майтап :lol: Обаче ако ми го кажеш ей-така, ще ми направиш супер кофти впечатление.
Не, не съм канила. С хората, с които съм излизала, сме стигнали заедно до идеята да излезем :)
VaMpiRKaTaaa
04-03-2011, 16:31
Правила съм го.
И не,не ме е срам.
Josefinne
04-03-2011, 16:34
Ами... правя го постоянно :grin:
Metallica12
04-03-2011, 16:36
Аммии ако усещаш,че момчето има чувства ,но по една или друга причина го е срам да направи първата крачка- да,разбира се :D В никакъв друг случай не бих го поканила :D :D
GuitarGuy
04-03-2011, 18:28
Ами... правя го постоянно :grin:
Постоянно?! :shock:
:D
Лично на мен ми се е случвало момиче да ме покани да излезем. Тогава реагирах малко от типа "К'фоо?!", но пък приех. Не виждам нищо лошо. И все пак ако ще се кани - свикнал съм аз да съм този, който ще го направи, а не момичето. Вярвам, че повечето момчета са на същия принцип, но ако момичето просто те покани ти става приятно. Аз примерно се зарадвах, че съм я впечатлил с нещо.
pricelessxv
04-03-2011, 19:52
HideBoy Момчето, което пие от чашата (ти?) много ми напомня на един Момчил :D Не че някой го интересува :-D
А относно темата, никога не съм канила момче на среща, винаги мен са канели, но не мисля, че има нещо лошо или странно в това :)
VampireLover3
04-03-2011, 20:16
Вече не е странно, защото повечето момчета са сдухани и не се сещат да ни поканят.
И на мен ми се е случвало да поканя някой и никога никой не е реагирал по странен начин. Все пак зависи от момчето. :)
Dyany10000
04-05-2011, 06:23
Последният път аз я поканих, тя отказа а след 4-5 4аса тя ме покани на друго място и.т.н. по алгоритъма.....
аз лично съм канила момче, но не мина много добре, но това не значи, че при друг няма да се получи. Пък и може би не стана , защото той е адски срамежлив.
dream1707
04-05-2011, 09:08
Канила съм... е не е чак толкова трудно :D
Даже напоследък забелязвам повече познати (момичета) да правят тази крачка.
П.П... Нещо обаче, повече момичета се престрашават и да канят моя приятел :-o Тяхната кожа :x :lol:
anonymous708973
04-05-2011, 09:21
П.П... Нещо обаче, повече момичета се престрашават и да канят моя приятел :-o Тяхната кожа :x :lol:
Ако бях аз, щях да му залепя най-уникалната целувка пред лицето на момичето. Така де, да си знае :)
Bakemono
04-05-2011, 11:13
Мен ме е канило момиче, даже 2-3 пъти. Много ми беше сладко, спечели ме по този начин :) Просто като го правиш оточнявай причината, понеже едно момче ако трябва да гадае за причината ще му хрумне какво ли не :) като на мен :D :razz: :oops:
Поздрави, бате Митко :-P
Моите приятелки смятат, че не е правилно момиче да кани момче, но аз-НЕ ! Защо не, вярно, че са сдухани пък и въпроса, който винаги си задавам е-Какво губя, ако пробвам ?!? ... и така
Това за дествеността и зъбите в подписа ти ме уби! :razz:
gergana7373
04-05-2011, 18:58
Никога не съм канила,защото съм срамежлива и честно казано съм се изяждала отвътре,но си намерих начин .Правя така,че да ме забележи и досега винаги е действало,за което мога само да се радвам !
evilGirL97
04-05-2011, 20:22
Не че е страшно просто е странно и е рядко срещано явление :) Поне се надявам аз да не изпадна в такава ситуация :)
Не е странно и понякога се приема добре.
Нелепо е единствено ако човекът няма интерес към теб..
Но това и мъжете са го изпитвали - да канят на среща някоя, която не изпитва нищо към тях 8-)
Не може само момчетата да са рязани.
dontcare
04-06-2011, 16:02
Ми естествено,че е по-яко момчето да прави първите крачки.Ама пък аз обечам нестандартните неща..и аз съм канила..само дето ме отрязаха :lol:
не мисля,че е някъв проблем,стига момичето да не го е направило,защото момчето го е прекалено срам 8-)
TeodorKoichinov4ever
04-06-2011, 16:32
И аз съм по нестандартните неща, но това определено не бих го направила. Не знам защо.. Не ми се струва правилно, някакси. Изглежда малко.. все едно му се натискам и не мога без него.. Мое мнение. :)
Момиче съм и да правила съм го .. не е трудно .. :lol: :lol:
BaffaLsc
04-06-2011, 17:15
Винаги съм била на мнение, че ако момчето не направи
първата крачка, то нека поне момичето да я направи..
Ако съм момче как бих реагирала, кхъм, предполагам, че
ще го намеря за много сладко, защото момичетата в днешно време,
които се осмеляват да направят нещо подобно, са малко. :]
autumn666
04-06-2011, 18:17
Хмм, ами да, аз съм канила момче на среща... и за мен лично няма никакво значение дали аз съм поканила някого или той мене.. важното е да излезем :D
Според мен, ако го харесваш, трябва да го поканиш. Това, че момчето трябва да направи 1-вата стъпка е вече отживелица.
DevilWish
04-06-2011, 20:19
Mомиче съм, правила съм го, обичам да поемам инициативата ;)