PDA

View Full Version : Уфф...

kokosety
04-02-2011, 20:54
Значи много ми е гадно. Харесвам мн мн едно момче от съседният клас...То не говори с момичетата.. От старият му клас ми казаха, че винаги се е държал така... във фб се оказа, че го иамм във фр, защото фб ми праща сам покани.. аз му се извиних нали казах му сори и той някво такова ми вика "само спокойно" нали се едно не съм наред.... пиша му след това след няколко дни тоест ще ходи ли на театъра, който беше организиран и той да питах го още нещо тои пак ми отговори супер кратко третият път пак след няколко дена му викам хай и той нищо... не сме се запознали на живо въпреки, че можеше но когато моята фр каза запознайте се тои беше с още двама с др се запознах но той гледаше настрани и аз нищо не казах... стана ми гадно, но нямаше какво да направя.... Всеки път когато имат физическо ни имаме рисуване и аз винаги гледам през прозореца той играе футбол и така адски мн го хар... държи се с всички така, но аз искам да го опозная... Помолих един фр да разбере кой хар и така сега чкам... Чакането обаче ме убива нз какво да правя дайте съвети да занимавам или...
Съжелявам, ако има мн грешки, но е 23:00 и ми е трудно да пиша :D :D

Nebuu
04-02-2011, 21:37
Оле, мома, едвам прочетох ко си написала, ма! 8-)
Тоз момък да не е гей?! Може да не си негов тип момиче, може да има проблеми и жените да не са приоритет..

Eclipsercho
04-02-2011, 21:40
Попаднала си на сдухльо, probably CS/WoW маняк.

Или просто е супер непукист/срамежлив.

И в двата случая - fuck him. Не ти трябва, дори и да станат нещата той пак ще си гледа настрани и ще си мълчи на срещи с теб..

Щом отказва дори най-минималния контакт с теб, просто го отпиши. Има още доста футболистчета, които ще ти харесат, trust me. :razz:

BladeDancer
04-02-2011, 21:49
Хех... пробвай се бе нищо няма да ти стане. Ако не стане нищо пък има и други момчета ...

kokosety
04-03-2011, 08:17
Извинявам се за "страхотното" ми писане снощи, ама ми се спеше. Иначе със сигурност не е гей, а и не е баш футболистче, ама само това играе тренира си плуване попринцип. :-) Просто е леко сдухан във даскало само. Защото знам, че е като с компания си се държи добре. Иначе знам, че се еподигравал по скайп със някакви негови фр на едно момиче, което харесваше един от неговият клас и тя като излизала от дискусията те я добавяли, а на скоро тези негови фр се опитали да я замерят с картоф той бил там, но не го направил той. Тя в училище му вика тресни си китарата в главата и той даже не се обръща т.е е някаква скрита лимонка :o Иначе благодаря на всички за мненията голям роман стана, ама какво да се прави. Ще направя, това което BladeDancer ми предложи! :) :)

tanch3t093
04-03-2011, 08:47
Уаау всичко това, което каза, че правят не им прави чест ... Да замерят картоф едно момиче звучи не само просташки, но и долно и жалко.
Иначе подкрепям мнението на Eclipsercho

ibojilow
04-03-2011, 08:50
Единствения начин той да се отпусне е като се сближи с тебе..
Но нали знаеш, че може и да не го иска.. Ще ти кажа един пример едно момиче от съседния клас ме харесваше много време.. Всеки ден ми пишеше и аз никога не и отговарях.. В училище я подминавах, поради една или друга причина. Не ставай нахална, опитай един - два пъти и ако не става се откажи.. Момчета бол.

kokosety
04-03-2011, 09:35
Единствения начин той да се отпусне е като се сближи с тебе..
Но нали знаеш, че може и да не го иска.. Ще ти кажа един пример едно момиче от съседния клас ме харесваше много време.. Всеки ден ми пишеше и аз никога не и отговарях.. В училище я подминавах, поради една или друга причина. Не ставай нахална, опитай един - два пъти и ако не става се откажи.. Момчета бол.
Внимавам и не съм нахална. А защо си я отбягвал, ако може да ми отговориш ще се радвам. 8-)

VaMpiRKaTaaa
04-03-2011, 10:06
Не се занимавай.
Той,ако искаше,до сега да се беше занимал с теб.

kokosety
04-03-2011, 12:01
Не се занимавай.
Той,ако искаше,до сега да се беше занимал с теб.
Еми, не се познаваме може да събудя интереса, когато се опознаем това ме мъчи.

sladur4etyYy
04-03-2011, 12:53
комплексарче. струва ти се толкова готин, понеже изглежда загадъчен, но 100% не е нищо особено.

VaMpiRKaTaaa
04-03-2011, 12:58
Най-малкото,ако те харесва на визия,ще се занимае с теб.
И от там ще тръгне всичко.
Дори да не се познавате,той,ако те харесва поне визуално ще намери начин да те заговори и след това да те опознае.

kokosety
04-03-2011, 13:06
Най-малкото,ако те харесва на визия,ще се занимае с теб.
И от там ще тръгне всичко.
Дори да не се познавате,той,ако те харесва поне визуално ще намери начин да те заговори и след това да те опознае.
Казаха ми,че момичето с което е бил той я е харесвал, но нище не е предприел тя е започнала всичко. :P :D И все пак тя го е зарязала, защото не можел да се целува

nomatterwho
04-03-2011, 13:10
Изглежда ми някакъв затворен в себе си тип, или както казаха преди мен - сдухльо.
Обаче виждам от второто ти мнение, че всъщност не е толкова зле, колкото си го представях. :D Може би просто няма опит с момичетата или си има много по-важни работи от любовта и обвързването. Ако искаш може още малко да се опитваш да установиш някакъв контакт с него, но ако не стане знай, че няма да ти провърви с него.

RoSKo0o0
04-03-2011, 13:17
I don't have feelings cause feelings are gay :grin:

Dyany10000
04-03-2011, 13:22
Нищо не разбрах...

VaMpiRKaTaaa
04-03-2011, 14:09
Нищо не разбрах...
Тя го харесва.
Еветуално и той нея,но е от по-срамежливите и го е срам да я заговори.

britzy
04-03-2011, 14:29
Вие на колко сте ? :razz:

Иначе не мисля,че те харесва-ако те харесваше нямаше да отговаря така сухарски ,знам ли а и наистина гледай да не прекалиш и да не станеш нахална

Vasoto129
04-03-2011, 14:42
Спри да се занимаваш,само си губиш времето.Просто го преживей и гледай напред. УСПЕХ!!! :) :) :)

kokosety
04-03-2011, 14:49
Аз на 14, а той на 15. И едва ли съм нахлна говорили сме точно 3 пъти и не знам дали някога пак ще си говорим 8-) Ще го чакам него иначе мн мерси за мненията

Righteousness
04-03-2011, 14:49
Цялата ви практика "тоя го харесвам ще го заговоря, и може да тръгнем" е порочна... Ако искате свясни връзки - търсете ги между хора който познавате, приятели са ви от дълго време, и няма да тръгвате с някой дето хал хабер си немаш къф идиот е...
Ако ще е за едната вечер въпроса е друг...

BladeDancer
04-03-2011, 14:56
Извинявам се за "страхотното" ми писане снощи, ама ми се спеше. Иначе със сигурност не е гей, а и не е баш футболистче, ама само това играе тренира си плуване попринцип. :-) Просто е леко сдухан във даскало само. Защото знам, че е като с компания си се държи добре. Иначе знам, че се еподигравал по скайп със някакви негови фр на едно момиче, което харесваше един от неговият клас и тя като излизала от дискусията те я добавяли, а на скоро тези негови фр се опитали да я замерят с картоф той бил там, но не го направил той. Тя в училище му вика тресни си китарата в главата и той даже не се обръща т.е е някаква скрита лимонка :o Иначе благодаря на всички за мненията голям роман стана, ама какво да се прави. Ще направя, това което BladeDancer ми предложи! :) :)

Айде дано след 1-2 дена да направиш тема "Ебаси якия пич се оказа всеки ден си излизаме и се кефим" .. Иначе тея китари ако ще ги тряскате в на някой главите дайте ги по-добре на мен.. :D

kokosety
04-03-2011, 15:25

Айде дано след 1-2 дена да направиш тема "Ебаси якия пич се оказа всеки ден си излизаме и се кефим" .. Иначе тея китари ако ще ги тряскате в на някой главите дайте ги по-добре на мен.. :D
Дано ма се съмнявам, че ако изобщо успея да завържа контакт ще излзем след 1-2 дена мисля, че е загубена кауза.

BladeDancer
04-03-2011, 15:30
Ти ако отиваш да го заговаряш с такава мотивация нищо няма да стане. Личен опит. Отиди позитивно настроена и си кажи "аз мога" и всичко ще е наред :).

kokosety
04-03-2011, 15:44
Ти ако отиваш да го заговаряш с такава мотивация нищо няма да стане. Личен опит. Отиди позитивно настроена и си кажи "аз мога" и всичко ще е наред :).
Аз не мога да отида да го заговоря тъй като той излиза рядко от стаята и ако излезе през голямото излиза с някого не мога да отида ей така мога д анакарам моята фр да отиде с е едно го пита нещо и аз да се вкл абееее нз :o плус тва казах ти не сме се запознали от какъв зор ще ходя

BladeDancer
04-03-2011, 16:00
Аз не мога да отида да го заговоря тъй като той излиза рядко от стаята и ако излезе през голямото излиза с някого не мога да отида ей така мога д анакарам моята фр да отиде с е едно го пита нещо и аз да се вкл абееее нз :o плус тва казах ти не сме се запознали от какъв зор ще ходя
Ами опитай. има ли желание има и решение..

Накарай някоя твоя приятелка/приятел да го заговори или просто едно здрасти и ти да се включиш с Здрасти .. абе ти онова там четвъртото знаеш ли за седмото инджигибичено кьомбълче ? и ще стане работата ;).

britzy
04-03-2011, 16:16
Цялата ви практика "тоя го харесвам ще го заговоря, и може да тръгнем" е порочна... Ако искате свясни връзки - търсете ги между хора който познавате, приятели са ви от дълго време, и няма да тръгвате с някой дето хал хабер си немаш къф идиот е...
Ако ще е за едната вечер въпроса е друг...

Тук съм съгласна

kokosety
04-03-2011, 16:47
Ами опитай. има ли желание има и решение..

Накарай някоя твоя приятелка/приятел да го заговори или просто едно здрасти и ти да се включиш с Здрасти .. абе ти онова там четвъртото знаеш ли за седмото инджигибичено кьомбълче ? и ще стане работата ;).

Много ме изкефи тва предпоследното изречение. Мерси ще се пробвам ;) !!

lamoon
04-03-2011, 17:31
И аз бях така само че с момче от моя клас.. в началото на годината се запознахме, поисках му скайпа и си пишехме така всяка вечер, но в дск беше някакъв много затворен. Изобщо не си говорехме/седим един до друг/... обаче по едно време незнам какво му стана започна да се държи по-топло, да ходим насам-натам заедно, запознах се с фр-тата му и незнам за сега но мисля, че му допаднах и може би ме харесва. Та въпроса ми беше да започнеш да го търсиш по-честичко, смис с няколко твои фр отидете до тяхната стая/както казаха преди мен/ включи се в разговора, покажи му що за човек си и че се интересуваш от него.. ако и така не схване тотално се от отказвай от тоя пич :)

kokosety
04-03-2011, 17:43
И аз бях така само че с момче от моя клас.. в началото на годината се запознахме, поисках му скайпа и си пишехме така всяка вечер, но в дск беше някакъв много затворен. Изобщо не си говорехме/седим един до друг/... обаче по едно време незнам какво му стана започна да се държи по-топло, да ходим насам-натам заедно, запознах се с фр-тата му и незнам за сега но мисля, че му допаднах и може би ме харесва. Та въпроса ми беше да започнеш да го търсиш по-честичко, смис с няколко твои фр отидете до тяхната стая/както казаха преди мен/ включи се в разговора, покажи му що за човек си и че се интересуваш от него.. ако и така не схване тотално се от отказвай от тоя пич :)
Ще пробвам! :) :)

Bakemono
04-03-2011, 18:47
Аз лично уважавам такива момчета и гледам да са ми приятели :). Това са все хора, които не търсят внимание... аз лично никога не съм обичал да привличам внимание, а ако не е заради това... защо бих замервал с картофи и т.н.? Не е сдухан, просто е пич. :) Тея ЛоЛ маняците и т.н. са под 15 или над 18-19 години. Сега 100% го е срам... говори с него, но да не го уплашиш :D ако бъдете приятели 2-3 седмици 100% ще тръгнете... ако това искаш ест. :) Успех!

BladeDancer
04-03-2011, 18:50
Пич.. кви са тея.. не знам не знам. От елементарни обноски поне като го питат нещо трябва да отговори независимо дали е кифла мифла или най-якото момиче на целия свят... Ще се правим на голямата работа няма да приказваме с никой и после сме били готини. Айде бе. И ако той не търси внимание кой според теб търси. Хора тип "аз съм много важен за теб" не били търсили внимание..

Bakemono
04-03-2011, 20:02
Пич.. кви са тея.. не знам не знам. От елементарни обноски поне като го питат нещо трябва да отговори независимо дали е кифла мифла или най-якото момиче на целия свят... Ще се правим на голямата работа няма да приказваме с никой и после сме били готини. Айде бе. И ако той не търси внимание кой според теб търси. Хора тип "аз съм много важен за теб" не били търсили внимание..

Защо трябва да се прави на важен... може да го е срам! Момичето каза, че са си говорили 3 пъти, което значи, че не се прави на никакъв! Стига сте обърквали момичето. Според мен е повече от ясно. Аз примерно мразя да ме зяпат и да ми обръщат много много внимание, а като ме заговори момиче ми е неудобно и за да не го показвам, просто не говоря много. Сега не особено, но на неговите години бях такъв.

BladeDancer
04-03-2011, 20:12

Защо трябва да се прави на важен... може да го е срам! Момичето каза, че са си говорили 3 пъти, което значи, че не се прави на никакъв! Стига сте обърквали момичето. Според мен е повече от ясно. Аз примерно мразя да ме зяпат и да ми обръщат много много внимание, а като ме заговори момиче ми е неудобно и за да не го показвам, просто не говоря много. Сега не особено, но на неговите години бях такъв.

Щото знам какво е да те е срам и определено правнееот на " аз съм безразличен към теб" не означава че го е срам... Както и да е казах да се пробва не съм я обърквал.

eXxXciTeD
04-04-2011, 14:12
Не си струва, не ти трябва аутсайдер.