View Full Version : Първи път - не влиза ?!
Breathe101
04-03-2011, 12:47
Здравейте притеснява ме едно нещо и искам да попитам дали и на някого друг се е случвало. Вчера с приятеля ми започнахме да правим секс като на мен ми е за пръв път той беше много внимателен, но като стигнахме до частта в която той трябва да го вкара просто не стана ... ?! не можеше да влезе нямам представа защо? опитахме отново, но пак не стана. Искам да знам дали и някой друг е имал същия проблем и ако да дали и как го е решил. :neutral:
При мен първия път само с пръсти, защото ме болеше. След 2-3 дена стана вече както трябва.
dream1707
04-03-2011, 13:12
...
Breathe101
04-03-2011, 13:30
значи следващия път мога да очаквам да стане ?
с няколко опита ще се получи, работата е да те възбуди добре, за да се отпуснеш и овлажниш. не се притеснявай, ще стане ;)
anonymous708973
04-03-2011, 13:45
Пробвахме 5-6 пъти само с пръсти, докато ме "разшири" достатъчно. Иначе не можех да си стоя на дупето от болка.
VaMpiRKaTaaa
04-03-2011, 14:40
Може да се е притеснил,за това а не е успял.
Или да си била суха от долу.
Josefinne
04-03-2011, 16:16
Може да не си била достатъчно възбудена и/или да си се притенила и да си се стегнала. А по принцип като ти е за първи път е по-трудно, заради химена. Но може да опитате пак, по-спокойно, с повече целувки и търпение и ще стане :)
fUcKsMiLe
04-03-2011, 18:25
Ще стане, ще стане.. просто трябва малко търпение и повече любовна игра. :)
Бързо си се оклюмал бе пич, пробвай пак и пак, ще стане накрая ;)
mugsinka
04-03-2011, 18:43
и при мене беше така.. ми от притеснението сиг. не може да се отпуснее :(
Downtown
04-03-2011, 18:49
Иска се повече натурална смаска :-D давай малко повече ласки ... ако трябва по продължително и повече време .... не бързай да го пъхаш ;д докато не усетиш че е възбудена на макс ... потъркайте се малко с дрешките още преди да сте се съблякли ... това винаги действа - след това малко френска услуга от твоя страна .... и това ще помогне ;д но бъди сигурен че знаеш какво точно правиш, а не излишно да се хабиш за нищо ;д;д
danielpetrov1991
04-03-2011, 19:14
Или използвайте изкуствен лубрикант или естествен(слюнка). Също така трябва да се навлажниш добре. От първия път трудно ще стане с презеравтив, така че пробвайте без. И ако на него му е за първи път му кажи да внимава.
Sagittarius16
04-03-2011, 21:06
Не се притеснявай, рано или късно нещата си идват на мястото. Карайте как си пише у дебелите книги и недейте да се спичате от такива дреболии. Просто си има притеснение, неопитност и нещата си оказват влияние. Важно е правилно да тръгва да го вкарва иначе си е зор. И това, че първият път с презерватив е трудно си е пълна измислица просто някои момчета са или некадърни или неопитни. Успех и без да бързате...бавно и сигурно :)
LambOfGod
04-03-2011, 23:38
Това е знак, че зимата ще е сурова...
хах зимата замина май май :D
LambOfGod
04-03-2011, 23:46
хах зимата замина май май :D
Според календар на мое племе зима идва и зима бъде сурова - девствена жрица не може бъде докосвана.. Мое племе мести се на юг и пренася в жертва на богове девствена жрица! ДЖИХАД!
напълно нормално е (според мен) и при мен беше така ... ама се постарахме маааааалко повече иии... ВЛЕЗЕ!!! Ако наистина момчето е търпеливо, внимателно....и ако те обича- ще те уважи- ще вземе под внимание че ти е за 1- ви път и двамата с общи усилия ще го вкарате там, където трябва!!! :) :) :)
DarkTemplar
04-04-2011, 16:24
И това, че първият път с презерватив е трудно си е пълна измислица просто някои момчета са или некадърни или неопитни.
Ако пишката е достатъчно твърда, ако ще с конопен чувал да я увиеш, пак ще се намърда, където й е мястото. ;)
DarkKisss
04-04-2011, 20:32
Може би позата е била кофти!?
Vasoto129
04-04-2011, 20:37
Mika има една песен relaz take it easy :D :D отпусни се и не бързайте. :) :)
Slynchiicee
04-04-2011, 20:46
Може да се е притеснил,за това а не е успял.
Или да си била суха от долу.
Най-вероятно.Пробвайте пак сигурна съм че ще се получи вече . ако не с пръстче първо :-P
BuKLiChKa
04-04-2011, 22:26
....
Gr0zDan0v
04-08-2011, 10:48
Бързо си се оклюмал бе пич, пробвай пак и пак, ще стане накрая ;) \:D/
А ти попита ли го дали и на него не му беше за пръв път?
8-) Бодването е лесно,пък тоя там се е затруднил!? :lol:
Fisherman
04-08-2011, 13:25
lol
Slynchiicee
04-28-2011, 11:42
lol
Голямм студд ще еее :? ужас... :lol: :lol: :lol:
пича не може само да вкарва, трябва и да те възбуди :P
sexologa
04-28-2011, 18:01
Може да не си била достатъчно възбудена и/или да си се притенила и да си се стегнала. А по принцип като ти е за първи път е по-трудно, заради химена. Но може да опитате пак, по-спокойно, с повече целувки и търпение и ще стане :)
И това го има даже в 98% от случаите се получава така че момичето се е притеснило.Даже съм чувал от жени с много опит че дори и те опитните с повечко мъже зад гърба си се стягат и така нататъка и не могат да се възбудят както трябва. Затова не се притеснявайте винаги може да се получи този проблем всичко е свързано с главата ти ! :)
strikerwal
04-28-2011, 20:51
има много варианти но със опити всичко става само да не е като един мои фр дето ми се оплака че не отцелил дупката най-интересното е било че момичето също не могла да си го намести докато била над него а не била девствена :shock: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
Спокойно ще се получи, не спирайте да опитвате. Важното е да не се притесняваш и да се отпуснеш. А ако пак не стане пробвайте първо с пръсти, лубрикант, но най-важното е да си възбудена. :)
hondacbr954
05-07-2011, 11:11
Вие сте много странен народ... То момичето сигурно вече роди, Вие още обеснявате как да проникнат в нея...
И при мен беше така.. Първо с пръсти.. и пак не влизаше :D Че и от лубриканта на презерватива се пързаляше ;д .. И се ядосахме и го махнахме ... И в крайна сметка с много зор и опити влезе де. а хйахахххахахаахаха :razz: голема битка е било а? :razz: :razz: :razz: