- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Първи път - не влиза ?!
Здравейте притеснява ме едно нещо и искам да попитам дали и на някого друг се е случвало. Вчера с приятеля ми започнахме да правим секс като на мен ми е за пръв път той беше много внимателен, но като стигнахме до частта в която той трябва да го вкара просто не стана ... ?! не можеше да влезе нямам представа защо? опитахме отново, но пак не стана. Искам да знам дали и някой друг е имал същия проблем и ако да дали и как го е решил.![]()
значи следващия път мога да очаквам да стане ?
Пробвахме 5-6 пъти само с пръсти, докато ме "разшири" достатъчно. Иначе не можех да си стоя на дупето от болка.
Може да се е притеснил,за това а не е успял.
Или да си била суха от долу.
Може да не си била достатъчно възбудена и/или да си се притенила и да си се стегнала. А по принцип като ти е за първи път е по-трудно, заради химена. Но може да опитате пак, по-спокойно, с повече целувки и търпение и ще стане![]()
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
Ще стане, ще стане.. просто трябва малко търпение и повече любовна игра.![]()
*сън*
Бързо си се оклюмал бе пич, пробвай пак и пак, ще стане накрая![]()
Дай му на лумпена злоба,
окъпи глупака във власт,
пусни го в тъмната доба,
да раздава правда за нас.
My Blog / Update 22.09.2011
и при мене беше така.. ми от притеснението сиг. не може да се отпуснее![]()
Иска се повече натурална смаскадавай малко повече ласки ... ако трябва по продължително и повече време .... не бързай да го пъхаш ;д докато не усетиш че е възбудена на макс ... потъркайте се малко с дрешките още преди да сте се съблякли ... това винаги действа - след това малко френска услуга от твоя страна .... и това ще помогне ;д но бъди сигурен че знаеш какво точно правиш, а не излишно да се хабиш за нищо ;д;д
Или използвайте изкуствен лубрикант или естествен(слюнка). Също така трябва да се навлажниш добре. От първия път трудно ще стане с презеравтив, така че пробвайте без. И ако на него му е за първи път му кажи да внимава.
Не се притеснявай, рано или късно нещата си идват на мястото. Карайте как си пише у дебелите книги и недейте да се спичате от такива дреболии. Просто си има притеснение, неопитност и нещата си оказват влияние. Важно е правилно да тръгва да го вкарва иначе си е зор. И това, че първият път с презерватив е трудно си е пълна измислица просто някои момчета са или некадърни или неопитни. Успех и без да бързате...бавно и сигурно![]()
хах зимата замина май майПървоначално написано от LambOfGod
![]()
Да я отвориш без да я заболи ... Да я оближеш нежно, вкарвайки езика си в тясната и дупка..
докато горчивата и течност се излее в устата ти ... Каменица - мъжете знаят защо !♥.♥
Според календар на мое племе зима идва и зима бъде сурова - девствена жрица не може бъде докосвана.. Мое племе мести се на юг и пренася в жертва на богове девствена жрица! ДЖИХАД!Първоначално написано от 1234565
напълно нормално е (според мен) и при мен беше така ... ама се постарахме маааааалко повече иии... ВЛЕЗЕ!!! Ако наистина момчето е търпеливо, внимателно....и ако те обича- ще те уважи- ще вземе под внимание че ти е за 1- ви път и двамата с общи усилия ще го вкарате там, където трябва!!!![]()
![]()
![]()
Ако пишката е достатъчно твърда, ако ще с конопен чувал да я увиеш, пак ще се намърда, където й е мястото.Първоначално написано от Sagittarius16
![]()
Welcome to the Jungle...
Може би позата е била кофти!?
Running is my drug and I am overdosed ..
Mika има една песен relaz take it easy![]()
отпусни се и не бързайте.
![]()
![]()
Най-вероятно.Пробвайте пак сигурна съм че ще се получи вече . ако не с пръстче първоПървоначално написано от VaMpiRKaTaaa
![]()
Бодването е лесно,пък тоя там се е затруднил!?
![]()
„Бизнесът е като карането на колело. Или продължаваш да се движиш или падаш.“ — Франк Лойд Райт