View Full Version : Въпрос
Lorchity
04-04-2011, 07:50
Здравейте! Значи, аз имам един въпрос, хах, по принцип е, не знам, леко странен, но доста се притеснявам. Значи, цикълът ми закъснява с повече от седмица, обаче аз съм сигурна, че не съм бременна, защото с приятеля ми тоя месец не сме правили вагинален секс, а нали се сещате от аналния не се забременява. Та, въпросът ми е към дамите, защо по дяволите не ми идва. То, по принцип цикълът ми не е кой знае колко редовен, обаче чак пък седмица. И другото, бях леко настинала тоя месец, боляха ме ушите, гърлото и т.н, та знам, че ако си настинал може да ти закъснее. И да, мерси предварително ;)
bubblef93
04-04-2011, 07:56
Ами на мене при смяната на сезоните ми пропуска даже цял месец.Ам щом си сигурна че не сте правили вагинален секс няма за какво да се притясняваш ;).А ако ви вземала лекарства може и да е от тях :)
Lorchity
04-04-2011, 08:04
Капки за уши! Хахахах :D
nikitka_
04-04-2011, 08:39
..
Съгласна съм с мненията по-горе. Но свършвал ли е в дупето? Защото (доколкото знам) ако е, има малка опасност да попадне сперма където не трябва......
Princessani
04-04-2011, 12:38
има много причини по който може да ти закъснява освен бременност,ако не ти дойде лекар .
Josefinne
04-04-2011, 12:44
Възможно е да ти закъснява, случва се понякога, дори може от притеснение, от претоварване, от недохранване и подобни да ти закъснява. Изчакай още няколко дни, примерно още 1 седмица и ако не ти е дошло до тогава, отиди на преглед. След като те прегледат вероятно ще ти дадат да пиеш едни хапченца за няколко дни, които ще предизвикат течението.
VaMpiRKaTaaa
04-04-2011, 14:41
Нормално е.
ОТ смяната на сезоните,най-вероятно.
Lorchity
04-06-2011, 08:07
мда, мерси на всички за съветите :D дойде ми :grin: