Влез

View Full Version : Да изчистим България за 1 ден

ecstazy
04-04-2011, 11:01
Много ми е интересно дали ще ходите на 9-ти да чистите (главно софиянците)? Аз лично ще ходя.

Bonbonchencetyy
04-04-2011, 12:27
Аз съм от Шумен,ако нашите ме пуснат ще отида,и още как.

Jus7DreamBoy
04-04-2011, 15:31
Аз съм от Шумен,ако нашите ме пуснат ще отида,и още как.
me 2 ама няма няма кво да ги питам :D направо отивам и миналата година чистих и тая ще чистя :)

PFCB
04-04-2011, 16:22
Не, това е работа на държавата. Нали затова се плащат данъци.

MegiBoOm
04-04-2011, 16:36
И двамата мислите супер тъпо.
Хубаво, има! Обаче ние сме общество, което ако само неподдържа реда и чистоата на града си, то няма кой да му помогне! Даже и да плащаме данъци, те отиват за магистрали,пътища,трасета и т.н. и остава много малка част от сумата за почистване!
Не мога да разбера защо според вас, хората, които искат да пазят чистота и да опазват природата чиста са глупаци? Кое по-точно им е заслужило призива глупаци! Това, че отделят от личното си време за благото ан природата или може би това, че им пука в какво състояние е града, в който живеят!
Точно заради такива хора държават се развива, а пък за останалите нямам коментар!
Не искам да бъда груба, но просто изразявам мнение по въпроса и дадените коментари, на някои от съфорумниците!
И да, аз ще ходя, защото не искам да гледам столицата потънала от безразборно изхвърлени боклуци! (:

wasser
04-04-2011, 16:46
Ще отида, пука ми за България

ecstazy
04-04-2011, 18:47
Хубаво е, че повечето ще ходите. Лично аз и приятелката, с която ше ходим сме на мнение, че ако ние не си помогнем, то няма кой..

OtkrovennoBezrazlichna
04-04-2011, 19:35
ами то е добро като идея ама не е само един път да се иде да се изчисти
на другия ден пак ще има боклуци щото ако 30 % чистят другите 70 % мн ясно че ще цапат

PFCB
04-04-2011, 19:37
Даже и да плащаме данъци, те отиват за магистрали,пътища,трасета и т.н. и остава много малка част от сумата за почистване!
Отиват и в дълбоките джобове на някои хора.

Nakadah
04-04-2011, 19:48
Давайте, Давайте! Като не елиминирате the source от къв зор го правите? :lol:

chemist9009
04-04-2011, 22:42
Да изчистим България за 1 ден!
и кво като я изчистим за един ден?!?! на следващия ден пак ще тънем в лайна!!! Така,че тази инициатива ми се струва доста безсмислена и пак става въпрос за някакви пари който незнайно ще си ги прибере!!!

LambOfGod
04-05-2011, 02:56
Айде като мислим тъпо, и като се правиш благородна а си поредното ТЪПО и заблудено ходи си чисти там София..и не ме занимавай тук с глупости без тва съм ядосана.

който трябва го домързяло......а глупаците веднага

:lol:

BaffaLsc
04-05-2011, 06:52
Човек, имам мерак, ама никога не мога да видя сайта, който показват, някой, ако знае нещо казвайте..

MegiBoOm
04-05-2011, 07:50
И да, аз ще ходя, защото не искам да гледам столицата потънала от безразборно изхвърлени боклуци! (:

Айде като мислим тъпо, и като се правиш благородна а си поредното ТЪПО и заблудено ходи си чисти там София..и не ме занимавай тук с глупости без тва съм ядосана.

Ти си еб*ати тъпото парче...заклевам се! (съжалявам, но не се сдържах)
Аман от идиоти, които с нищо не помагат на държавата си! Кат се нервна си го изкарай другаде, а не на хората в някъв форум! #-o Направооо....

ecstazy
04-05-2011, 08:21
Абе кифло, що не те приберем и тебе заедно с другите боклуци?? бати повърхностното мислене и ми е през ... дали си ядосана или не. Да не си центъра на света, че всички да се съобразяваме с тебе. Иначе ето BaffaLsc:

http://www.btv.bg/da-izchistim

отиваш на стъпка по стъпка и там има указания и всичко нужно ;)

SmilezZz
04-05-2011, 08:32
Ако бях от София,с удоволствие щях да отида..
Вярно,затова си плащаме - но и тези боклуци са причинени от нас самите.. Всеки си хвърля отпадъка там ,където му падне.. Даже преди няколко дена бях свидетел на един случай.. Една жена си хвърли боклука на земята ,а точно на две крачки от нея имаше кошче за боклук..
Просто нямам думи ...

sladkotykate
04-05-2011, 10:32
Да и аз ще се включа в почистването.

LaChupacabra
04-05-2011, 10:57
смятам да отида :)

radeberger
04-05-2011, 15:48
дали ще ходите на 9-ти да чистите?

Не 8-)

tman
04-08-2011, 16:23

Ти си еб*ати тъпото парче...заклевам се! (съжалявам, но не се сдържах)
Аман от идиоти, които с нищо не помагат на държавата си! Кат се нервна си го изкарай другаде, а не на хората в някъв форум! #-o Направооо....

Тъпото тука си ти! Къде си тръгнала с мен да се мериш :lol:
Аз ли съм тъпа че няма да свърша работата на друг,или ти?
Точно докато има такива като теб да се подчиняват остават--> ИДИОТИ.
Не очаквах толкова заблудени да пишат че ще ходят..
Тва е работа за цигани и като не правят нищо да чистят! Само че сте по глупави и от тях..а съм тръгнала да споря :lol
И кой ти каза, че си по-умна от нас, кифло. :booooomb:

strawbery
04-08-2011, 16:42
темата за боклука е яко парадоксална първо си хвърляме боклука по улиците после излизаме да го чистим същевременно плащаме данъци и пак е мръсно на този ден нищо няма да се свърши но доколкото слушах Ани и Венелин целта е да започне да се говори за проблема и хората да се замислят проблема е много по-сериозен нещата въобще не стигат до ниво мръсни улици а по скоро до манталитета ни и нивото ни на култура

shamLess
04-08-2011, 17:01
Бих отишла , но това не трябва да се организира само в София , а и в другите градове и села дори, защото има боклук не само в София.Това че е столицата не значи че е един град в България :)

iiordanova
04-08-2011, 17:14
Бих отишла , ако бях поне близо до София , а аз съм доста далеч. Иницеативата е добра , но важното е и след това да поддържаме чисто.
xxKiFlAx , идиотката тук си ти. Не осъзнаваш ли , че предизвикваш смях , а не някакво внимание?! Във всяка тема предизвикваш отвръщение у хората. Само се надявам в живота да не мислиш по начина, по който показваш във форума. Защото ще е много жалко!

OtkrovennoBezrazlichna
04-08-2011, 18:36
Ами алооооооооо
то не е само в София нали се пак е ''Да изчистим БЪЛГАРИЯ'' неа е само в София проверете си и разпитайте и за другите градове който където живее

zlatit0o
04-09-2011, 20:48
Кифло, по-добре да мълчиш и да те мислим за глупачка, отколкото да говориш и да премахнеш всякакво съмнение ;)

magiie
04-09-2011, 20:55
Оле не, разбихте ме! :razz: Какъв ти е проблема, Кифле, да отидеш и да направиш нещо за България или тебе не те интересува в каква мръсна среда живееш?

asasfdf
04-09-2011, 23:21
щях и аз да се включа в хуленето на девойчето, ама след цял ден чистене на цигании из паркчетата, нищо не може ме възмути вече..
инициативата беше за софия, но аз нито съм видял член на бтв, нито съм го правил, за да съм част от инициативата. имах повод, идеята ми хареса и помогнах, както можах. някои ни пука и действаме, други се раждат и стареят в лайната (с извинение)

zlatit0o
04-10-2011, 08:15
Инициативата изобщо не е само за София, драги. Тя е за цяла БЪЛГАРИЯ. Иначе за другото съм съгласна.

sToyAncHo
04-10-2011, 12:27
Не, това е работа на държавата. Нали затова се плащат данъци.
Вярваш ли си ? :?

tman
04-10-2011, 12:33
xxKiFlAx , идиотката тук си ти. Не осъзнаваш ли , че предизвикваш смях , а не някакво внимание?! Във всяка тема предизвикваш отвръщение у хората. Само се надявам в живота да не мислиш по начина, по който показваш във форума. Защото ще е много жалко! [/i]

абе смешко такава идиотка на майка ти ще викаш ясно ли е?! .И ходи си чисти боклука и не ме занимавай с глупости право на мнение ИМАМ и ще пиша колкото си искам.
Ама не разбра, че целия форум дразни, че не е желана. Аре моля ти се не се прави на нещо повече. Циркаджия.

Greennight
04-10-2011, 15:14
^Еми евалата,номер 1 си...Ти можеш ли да кажеш със сигурност,че никога не си изпускала/хвърляла боклук на земята ? Освен тва ти не живееш само у вас,но щом ти е кеф по улиците дето ходиш да има найлонови пликчета и други боклуци,не чисти :?

djipsito
04-10-2011, 15:30
Страхотна е тая инициатива. Не живея в България, ама ако живеех 100 % щях да се включа и аз!

Интересно ми е кви са ви впечатленията. Разкажете нещо, аз дори видеа не можах да изгледам ;с

tman
04-10-2011, 16:06
^Еми евалата,номер 1 си...Ти можеш ли да кажеш със сигурност,че никога не си изпускала/хвърляла боклук на земята ? Освен тва ти не живееш само у вас,но щом ти е кеф по улиците дето ходиш да има найлонови пликчета и други боклуци,не чисти :?

Ми за каквато и да ме мислят винаги съм си хвърляла боклуците където трябва . За тва съм против да почиствам на други и някой да чисти на другите :D
И аре да си живеем в лайната и да чакаме на някои хора да им дойде културата. А признавам, че кампанията се оказа пълен провал. :?

zlatit0o
04-10-2011, 16:11
Кифло, мълчи си бе. Е*аси злето дето си #-o

zlatit0o
04-10-2011, 17:01
Еми ако щеш, излагай си се......

kyka1
04-10-2011, 18:06
ами докато всеки хвърля боклуците всяка такава кампания ще е провал :razz:
Само не разбрах какво е смешното, това че тънем в мръсотия или че няма едно чисто място в нашата мила държавица :-o

VaMpiRKaTaaa
04-10-2011, 19:00
Чистих.
И често го правя.

meganet
04-13-2011, 11:54
Чистих пътеката пред нас но продължават да хвърлят твърдо съм решен да сложа тебела: "СПРЕТЕ ДА ХВЪРЛЯТЕ БОКЛУЦИ ПО ПЪТЕКАТА ИДИОТИ!