- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Да изчистим България за 1 ден
Много ми е интересно дали ще ходите на 9-ти да чистите (главно софиянците)? Аз лично ще ходя.
If you're leaving close the door.
I'm not expecting people anymore.
Hear me grieving, I'm lying on the floor.
Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.
Аз съм от Шумен,ако нашите ме пуснат ще отида,и още как.
Някои хора никога не се променят!
Te amo mi vida.
Dulce Maria ♥
me 2 ама няма няма кво да ги питамПървоначално написано от Bonbonchencetyy
направо отивам и миналата година чистих и тая ще чистя
![]()
СПАМ - Само Пиша Ама без да Мисля
Голям лаф, дребни пари и мек х*й всеки може да извади!
Това, че се пъчиш, не значи, че са ти големи циците!!!
Таралежът е птица упорита, не го ли ритнеш - не полита.
Не, това е работа на държавата. Нали затова се плащат данъци.
И двамата мислите супер тъпо.
Хубаво, има! Обаче ние сме общество, което ако само неподдържа реда и чистоата на града си, то няма кой да му помогне! Даже и да плащаме данъци, те отиват за магистрали,пътища,трасета и т.н. и остава много малка част от сумата за почистване!
Не мога да разбера защо според вас, хората, които искат да пазят чистота и да опазват природата чиста са глупаци? Кое по-точно им е заслужило призива глупаци! Това, че отделят от личното си време за благото ан природата или може би това, че им пука в какво състояние е града, в който живеят!
Точно заради такива хора държават се развива, а пък за останалите нямам коментар!
Не искам да бъда груба, но просто изразявам мнение по въпроса и дадените коментари, на някои от съфорумниците!
И да, аз ще ходя, защото не искам да гледам столицата потънала от безразборно изхвърлени боклуци! (:
Ще отида, пука ми за България
Хубаво е, че повечето ще ходите. Лично аз и приятелката, с която ше ходим сме на мнение, че ако ние не си помогнем, то няма кой..
ами то е добро като идея ама не е само един път да се иде да се изчисти
на другия ден пак ще има боклуци щото ако 30 % чистят другите 70 % мн ясно че ще цапат
На акъл като не сте, с кво от мен сте по - големи???!!
Да изчистим България за 1 ден!
и кво като я изчистим за един ден?!?! на следващия ден пак ще тънем в лайна!!! Така,че тази инициатива ми се струва доста безсмислена и пак става въпрос за някакви пари който незнайно ще си ги прибере!!!
Човек, имам мерак, ама никога не мога да видя сайта, който показват, някой, ако знае нещо казвайте..
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow
Ти си еб*ати тъпото парче...заклевам се! (съжалявам, но не се сдържах)Първоначално написано от xxKiFlAx
Аман от идиоти, които с нищо не помагат на държавата си! Кат се нервна си го изкарай другаде, а не на хората в някъв форум!Направооо....
Абе кифло, що не те приберем и тебе заедно с другите боклуци?? бати повърхностното мислене и ми е през ... дали си ядосана или не. Да не си центъра на света, че всички да се съобразяваме с тебе. Иначе ето BaffaLsc:
http://www.btv.bg/da-izchistim
отиваш на стъпка по стъпка и там има указания и всичко нужно![]()
Ако бях от София,с удоволствие щях да отида..
Вярно,затова си плащаме - но и тези боклуци са причинени от нас самите.. Всеки си хвърля отпадъка там ,където му падне.. Даже преди няколко дена бях свидетел на един случай.. Една жена си хвърли боклука на земята ,а точно на две крачки от нея имаше кошче за боклук..
Просто нямам думи ...
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Да и аз ще се включа в почистването.
смятам да отида![]()
two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]
НеПървоначално написано от ecstazy
![]()
И кой ти каза, че си по-умна от нас, кифло.Първоначално написано от xxKiFlAx
![]()
темата за боклука е яко парадоксална първо си хвърляме боклука по улиците после излизаме да го чистим същевременно плащаме данъци и пак е мръсно на този ден нищо няма да се свърши но доколкото слушах Ани и Венелин целта е да започне да се говори за проблема и хората да се замислят проблема е много по-сериозен нещата въобще не стигат до ниво мръсни улици а по скоро до манталитета ни и нивото ни на култура
Бих отишла , но това не трябва да се организира само в София , а и в другите градове и села дори, защото има боклук не само в София.Това че е столицата не значи че е един град в България![]()
Л О К О П Л О В Д И В <3 Д Ж Ъ С Т И Н Б И Й Б Ъ Р <3
Бих отишла , ако бях поне близо до София , а аз съм доста далеч. Иницеативата е добра , но важното е и след това да поддържаме чисто.
xxKiFlAx , идиотката тук си ти. Не осъзнаваш ли , че предизвикваш смях , а не някакво внимание?! Във всяка тема предизвикваш отвръщение у хората. Само се надявам в живота да не мислиш по начина, по който показваш във форума. Защото ще е много жалко!
Ами алооооооооо
то не е само в София нали се пак е ''Да изчистим БЪЛГАРИЯ'' неа е само в София проверете си и разпитайте и за другите градове който където живее
На акъл като не сте, с кво от мен сте по - големи???!!