PDA

View Full Version : Кофти ситуация..

scandalousLady
04-04-2011, 12:41
.. Здравейте :) .. знам,че има много такива случаи като моя,но моля ви трябва ми съвет ! Ще се опитам да бъда кратка.. Харесвах едно момче много време той нямаше чуства.След време го забравих и започнах да имам чуства към негов добър приятел.. и тогава онова момче разбра,че ме обича,харесва и т.н. е да ама прекалено късно! Приятелят му не иска да му прави гадно и всичко става много кофти.. :-k Ако някой може да ми даде съвет нека го направи ще съм благодарна :)

blackvelvet
04-04-2011, 12:58
Аз предлагам да тръгнеш с това второто момче...така де,ти сама каза,че вече нямаш чувства към първия.

scandalousLady
04-04-2011, 13:02
Аз предлагам да тръгнеш с това второто момче...така де,ти сама каза,че вече нямаш чувства към първия.

Е да ама второто момче не иска да прави гадно на първото момче защото му е приятел..

nikitka_
04-04-2011, 13:21
..

scandalousLady
04-04-2011, 13:30
Зарежи ги и си намери трети :)

Права си,но просто не мога да се откажа от второто момче привързах се..

VaMpiRKaTaaa
04-04-2011, 13:49
Остави ги и двамата.
Ако тръгнеш с единият,ще нараниш другият.
И обратно.

nepowtorima
04-04-2011, 14:00
Кофти тръпка, а?

Тръгни със второто момче и му кажи, че ако иска да е с теб ще спре да му пука за приятелят му... ако не иска да тръгне с теб, значи е идиот и не те заслужава и му тегли майната..

scandalousLady
04-04-2011, 14:15
Благодаря за отговорите..! Ще се радвам ако и още някой сподели мнението си :)

BladeDancer
04-04-2011, 14:18

Е да ама второто момче не иска да прави гадно на първото момче защото му е приятел..
Браво на пича! Истински мъж е. Казвам ти няма да зареже приятеля си за жена ако е такъв! Попитай го ако иска да каже на приятеля си и ако той може да го понесе тогава да тръгнете ( това пък първия ще направи ако той е мъж ! ) . И общо взето ако си имаш работа с 2-ма зрели човека ще се получи всичко. Ако са някви лапета дето се сърдят за щяло и нещяло.. няма да стане нищо.

eXxXciTeD
04-04-2011, 14:21
В единия случай, той държи на добрия си приятел и не иска нищо с теб.
В другия, предава добър приятел, за момиче което бегло познава, сигурна ли си че искаш подобен човек до себе си?
Според мен си намери трети :D

scandalousLady
04-04-2011, 14:22

Браво на пича! Истински мъж е. Казвам ти няма да зареже приятеля си за жена ако е такъв! Попитай го ако иска да каже на приятеля си и ако той може да го понесе тогава да тръгнете ( това пък първия ще направи ако той е мъж ! ) . И общо взето ако си имаш работа с 2-ма зрели хора ще се получи всичко. Ако са някви лапета дето се сърдят за щяло и нещяло.. няма да стане нищо.

И това го прави при положение,че другото момче не е направило нищо за него просто не иска да му се сърди.Всичко е много сложно,но все пак благодаря за мнението..

BladeDancer
04-04-2011, 14:27
Кофти тръпка, а?

Тръгни със второто момче и му кажи, че ако иска да е с теб ще спре да му пука за приятелят му... ако не иска да тръгне с теб, значи е идиот и не те заслужава и му тегли майната..
ся го забелязах. С риск да бъда груб ще кажа.

Как подяволите мислиш така. Ти имаш добра приятелка и някакво момче ти казва чакай остави я тая ако ме обичаш..
Добре че поне авторката разбира малко и уважава момчето, че да го остави ако то наистина накрая не желае да има нещо между тях...

Josefinne
04-04-2011, 14:35
За съжаление в тези случаи всичко зависи от тях и техният ' Friendship code". Според мен, ако си сигурна, че и второто момче има чувства към теб, да му кажеш, че искаш да бъдеш с него, но той е този, който трябва да реши дилемата с приятеля си. Не му давай конкретен срок, до когато да го направи, но го помоли да ти каже, когато и каквото реши.
В това решение ще му покажеш едновременно, че го харесваш много, но и че го разбираш. Това ще бъде само в твой плюс, защото той ще направи избора на база на това кой от двама ви цени повече.

BladeDancer
04-04-2011, 14:55
За съжаление в тези случаи всичко зависи от тях и техният ' Friendship code". Според мен, ако си сигурна, че и второто момче има чувства към теб, да му кажеш, че искаш да бъдеш с него, но той е този, който трябва да реши дилемата с приятеля си. Не му давай конкретен срок, до когато да го направи, но го помоли да ти каже, когато и каквото реши.
В това решение ще му покажеш едновременно, че го харесваш много, но и че го разбираш. Това ще бъде само в твой плюс, защото той ще направи избора на база на това кой от двама ви цени повече.
Мамка му .. мойто мнение написано от грамотен човек! (bow)!

Та същото исках да кажа де :).

VaMpiRKaTaaa
04-04-2011, 14:56
Послушай съвестта си.
И не разваляй приятелство.

Hilary_
04-05-2011, 13:13
Зарежи ги и си намери трети :)

Права си,но просто не мога да се откажа от второто момче привързах се..
успяла си веднъж и втори път ще успееш ..

+ това ако толкова те харесва при положение, че първия ти е отказал няма за какво да се прави на "добър приятел" .. :?

girl6
04-05-2011, 19:18
Според мен тръгни с първия. Какво като вече нямаш чувства? Може да се върнат. Пък виждаш, че 1-вия е осъзнал, че те харесва след като те е изгубил - може да стане същото и с 2-рия. пък така хем ще му дадеш урок, че те изпуснал за да не нарани приятеля си пък на приятеля му не му и дреме за тва. Късмет!

scandalousLady
04-05-2011, 19:23
Според мен тръгни с първия. Какво като вече нямаш чувства? Може да се върнат. Пък виждаш, че 1-вия е осъзнал, че те харесва след като те е изгубил - може да стане същото и с 2-рия. пък така хем ще му дадеш урок, че те изпуснал за да не нарани приятеля си пък на приятеля му не му и дреме за тва. Късмет!

Ама аз не искам да се връщат чуствата ми към първия или пък да тръгвам с него!

girl6
04-05-2011, 19:27
Ами тогава пробвай да разговаряш с 2-рия за това. Изяснете си чувствата и може би ще ти даде отговора, който търсиш.

Josefinne
04-06-2011, 08:00
Мамка му .. мойто мнение написано от грамотен човек! (bow)!

Та същото исках да кажа де :).

(sun) :smt001

P.S. Як аватар BladeDancer!

Rorschach
04-06-2011, 08:07
Кофти тръпка, а?

Този пост го номинирам за престижната награда "Тъпоумие на 2011-а година".

Честито!

Lolomg
04-06-2011, 12:28
Кофти тръпка, а?

Честито!

+1 ...

djipsito
04-06-2011, 12:50
Кво първия се е стреснал, че вече не го бръснеш за слива и ся като е разбрал, че приятелят му те харесва изведнъж му щуква че те "обича" и че те харесва и нз си кво...
Наистина говори с втория, той да се оправя с приятеля си. Ти не се намесвай.

dontcare
04-09-2011, 15:26
Кофти тръпка, а?

Честито!

Както се вика "Двама се карат,трети печели".При мои приятели беше станало нещо подобно.Просто станете близки приятели и с двамата,ма без никакви чувства.Намери си някакъв трети неутрален...Приятелството е ценно нещо и такива неща не бива до го развалят.Лично мнение.