View Full Version : Шампоани Orzene Beer
titinkaa
04-04-2011, 18:34
Някой ползвал ли е от тези шампоани,най-вече за мазна коса и доволни ли сте?
В момента съм с Пантен и почти ми е свършил,и искам да си купя някакъв,но не знам какъв.Ползвала съм Елсев,Сайъс,Пантен,Клиър и още няколко,но този на Орзен не съм и ми е любопитно дали е толкова хубав колкото го хвалят. :)
billytalent
04-04-2011, 18:41
Аз използвам за мазна коса и съм изключително доволна.
Може би е един от най-хубавите шампоани, които съм изпробвала.
neeDaBosS
04-04-2011, 18:48
Хубав е.Искам да те питам какви отзиви имаш за сайъс и клиър?
Veroniika
04-04-2011, 18:52
Аз ползвам Сайъс :) Много съм доволна и две изплаквания на косата и ми е супер бухнала .. :) :-)
titinkaa
04-04-2011, 18:57
Хубав е.Искам да те питам какви отзиви имаш за сайъс и клиър?
И от двата съм много доволна,а Сайъс ми придава много обем. :)
vagarious
04-04-2011, 20:15
Аз не съм особено очарована от Орзен.Смисъл,не ми е навредил,но много ми утежняваше косата и следователно се слегва още повече.А и не ми допада как мерише. :?
LovelyGirl
04-04-2011, 20:58
Какво значи да утежнява косата?
vagarious
04-04-2011, 21:06
Еми имам чувството, че мноого ми е омазняваше..все едно нещо ми обхваща косъма и го дърпа надолу. 8-)
Бе не мога да обесня .. ама ми ставаше една тежка, плътна, слегната ... и гадна. :?
crimson07
04-04-2011, 21:17
Ползвах лятото и се радвам, че си взех малка опаковка. Косата ми беше твърда и значително по-трудно се разресваше, въпреки че да слагам маска Гарние Фруктис. Не знам дали съм си го внушила, а мисля че и се омазняваше в корените по-бързо от преди да започна да го ползвам. Не казвам, че шампоанът е лош, но на мен не ми се отрази добре. Ароматът също не ми хареса - в бутилката миришеше по 1 начин, а косата ми - по-неприятно.
BrokenInnocence
04-04-2011, 21:49
Аз използвам този за мазна коса и много ми харесва. Харесва ми и как мирише. Не съм забелязала косата ми да е по-трудна за разресване от него, нито пък е имал какъвто и да е негативен ефект върху нея. Даже напротив, по-мека е и доста блестяща. Но пък явно си е до коса.
Много е добър, на мен лино ми помага!!!!!!!!! :D :-D :grin: :) :-) :P :-P
И аз съм много доволна. Ползвам го и просто няма друг такъв шампоан. Лесно ми се разресваше косата , имаше умерен обем и стоеше пухкава и на другите дни.
1+ освен това на мен ми харесваше как мирише :)
MegiBoOm
04-05-2011, 07:33
1+ освен това на мен ми харесваше как мирише :)
На мен много ми харесва и си струва.
Купи си го няма да съжаляваш. Също така
след като се изкъпеш косата ти мирише
много хубаво :)
ами Орзен не ме грабна нещо :? Сега съм се навила на един от ДМ с бреза и чай (чаено дърво ,зелен чанй /нещо чаено беше) мирише уникално на билки. Ако някой има отзиви да каже,ще съм благодарна :)
iiordanova
04-05-2011, 08:02
Много съм доволна. Използвам и шампоана , и балсама за суха коса. Мирише хубаво , поне на мен ми допада.
bybit0o0
04-07-2011, 22:03
И аз съм много доволна. Ползвам го и просто няма друг такъв шампоан. Лесно ми се разресваше косата , имаше умерен обем и стоеше пухкава и на другите дни.
+35345 (;
използвах една голяма и една малка опаковка и сега си взех още една..мн добър ! като си изсуша косата със сешоара с главата надолу става супер обемна и готина <3 и си удължих периодът на междумиенетата с 1 ден (:
priincess
04-08-2011, 09:02
Аз лятото го използвах, този с бирата и ми хареса. Правеше ми косата мекичка.
LoVeLySmile7
04-08-2011, 10:36
Аз си бях взела както шампоана така и балсама и останах много доволна жалко че вече ги свърших :D , но определено ги препоръчвам наистина са много добри ! :grin:
хм, аз съм доволна, добър е шампоана .. :)
veneta_oboi
02-06-2012, 19:09
Аз лично съм много доволна...ползвам този за суха и увредена коса...предава ми страхотен обем и постоянно ме питат какъв шампоан използвам.Но според мен зависи от самата коса...Пробвай...няма нищо лошо в това...после избери какъв ще е твоят шампоан! :)
babylofzz
02-06-2012, 19:48
Аз използвам за нормална коса.Прекрасен е!До сега не съм ползвала по-добър,като се има предвид,че съм използвала почти всички марки шампоани.
А от маските им за коса доволни ли сте?
kalpazanka
02-07-2012, 09:24
Не съм доволна. За 24 часа косата ми се омазнява. Повече ефект виждам от Klorane с коприва.
IWannaBeSedated
02-07-2012, 13:59
И шампоанът, и балсамът са хубави. Бях доволна, когато ги ползвах.
brutaLxxbunny
02-07-2012, 14:29
Орзен мисля, че е единствения по-евтин шампоан за мазна коса, от който съм доволна.
На мен ми харесва,един от любимите ми е. За мазна коса препоръчвам на Clear.И на Pantene също ми се отразява добре,но все пак всяка коса е различна. :)
nymphadora
02-07-2012, 14:49
Балсамите им са много хубави-супер гъсти и хубаво миришешти.
strawberry88
02-07-2012, 16:13
Аз лятото ползвах този за къдрава и наелектризирваща се коса ;д и останах много доволна,пак ще си взема.
ползвах го, не съм доволна :?