Влез

View Full Version : Изневяра или не...

Aidj
04-05-2011, 15:17
Здравейте! От 8 месеца имам връзка с едно момче, много го обичам и не искам да се разделяме. В момента той е в чужбина и аз днес направих една глупост.Сетих се за бившото си гадже, с което бяхме заедно 6 месеца и реших да му звънна да го питам как е какво прави.Както казах нямам чувства към бившия и не съм му казала нищо от сорта на обичам те или липсваш ми.Чувствам се виновна и съжалявам.Сякаш съм изневерила на любимия си.Дали тази моя постъпка се смята за изневяра?Дайте съвети... #-o #-o #-o

sladur4etyYy
04-05-2011, 15:19
хаха, не се излагай. :D

BladeDancer
04-05-2011, 15:23
Не. :)

BladeDancer
04-05-2011, 15:30
уАт?
трол датс уат.

Hilary_
04-05-2011, 15:53
ДИШАЙ, не си му изневерила .. :lol:

DevilWish
04-05-2011, 16:02
Абе хубаво я успокоявате, ама не се ли замисляте, че това е по-лошо от физическа изневяра ;) Тя казва нямам чувства, за какво тогава му звъниш?Просто ей така?Леко не ми се вярва ;)

VaMpiRKaTaaa
04-05-2011, 16:15
И само да си помислиш за него друг,значи си му изневерила.
Даже това е по-лошо.Но ти щом си,си помислила за бившият,значи някъде дълбоко в подсъзнанието си все още го обичаш.Това,че ''нямаш чувства към бившия''и пълна илюзия.Иначе щеше ли да си мислиш за него и да му звъниш?Първо,разбери кой обичаш ,после действай.

krem4et0
04-05-2011, 16:59
И аз се сещам за бившите си любови. Не им звъня, ама се сещам. Голяма работа. Спомените ли да си изтрия! И как това да е по-лошо от сексът с тях? Или от целувката?
Нищо не си направила, нали? Дори и да ти се е искало - не си направила. Защото това е да си верен - да превъзмогнеш себе си в името на нещо по-добро, което може да имаш с друг човек, в името на бъдещето ви заедно. Чувствата и желанията си рядко можем да контролираме. Във връзката често някои друг ни е симпатичен, привлича ни, харесваме се. И какво - видяла съм Х на улицата, усмихнала съм се или съм изкоментирала, че е готин - и хоп - изневерила съм. Не е така. Това, което може да контролираме е действията си. Да, не е било особено удачно да му звъниш, ама хора сме-можем да се чуваме от време на време с хора, с които сме имали по-близки отношения. Важното е да не прекрачим границата. Това вече си зависи от нас. Ако ходим в бившия, ако излезем само двамата, ако се целунем и правим секс - това е прекрачване на границата! Обаждането, поздравът или засечките в компания - не са.

stigmata
04-05-2011, 17:04
Аз съм много ревнив и ще откача ако моята звънне на бившия лайняк!Предлагам ти да не му казваш,да не побеснее и той,иначе не е изневяра,но е малко долно!

TheBobqk
04-05-2011, 18:19
^ На какво сте вие бре?
К'во като скъсаш с някой/нокоя по една или друга причина вече никога не бива да го/я чуваш, виждаш ли? И к'во като му се е обадила? Значело, че още го обичала...Няма такава глупост просто...Нищо не пречи да държи приятелси отношение с който и да е бивш. Капиш? Лол...
Това, че тя се чувства виновна.. и тя не знае защо ама карай.

П.П Онзи ден едно момче, с което ходех преди 2-3 години имаше рожден ден и му се обадих?!? Мамка му...май си е помислил, че още го обичам...
Познато.. и аз сега си имам приятел, но съм в горе-долу приятелски отношения с бившия.. Нищо лошо не си направила :).

Aidj
04-05-2011, 18:22
оххх.... :-| :( :(