Влез

View Full Version : Спагети =D

evilGirL97
04-06-2011, 13:41
Не знам дали това е подходящия раздел но все пак реших да публикувам темата си тук :-D Така... Искам да си приготвя спагети а наличните ми продукти са:

1. Спагети :D
2. Кренвирши :D
3. Маргарин :D
4. Сирене :D
5. Кашкавал :D
ииии другии.... :D

Очаквам идеи.... ще съм благодарна... :D :D :P

Sunwell
04-06-2011, 13:44
Ами вариш спагетите слагаш кренвирша, кашкавала и сиренето отстрани, а маргарина си го гледаш и готоо?

iiordanova
04-06-2011, 15:24
Сваряваш спагетите и ако имаш доматен сос правиш сос с него , кренвирш и някои подправки. И след това сервираш , заливаш със соса и насъргваш кашкавал отгоре.
Ако нямаш доматен сос ,сваряваш спагетите , настъргваш кашкавал , нарязваш на кубчета кренвирша , ако искаш кетчуп слагаш и всичко го разбъркваш.

marin4itu
04-06-2011, 15:49
Сваряваш спагетите и ако имаш доматен сос правиш сос с него , кренвирш и някои подправки. И след това сервираш , заливаш със соса и насъргваш кашкавал отгоре.
Ако нямаш доматен сос ,сваряваш спагетите , настъргваш кашкавал , нарязваш на кубчета кренвирша , ако искаш кетчуп слагаш и всичко го разбъркваш.

И лютеницата върши работа! ;)

Biskfitka
04-06-2011, 19:03
С домати и вода ( и брашно) вариш ,докато се сгъсти и стане сос.Предварително нарязваш малко лук,може моркови и кренвирша и се пържа за 1-2 минути на загрято олио.След това изсипваш сока с водата и брашното...докато стане гъсто 8-) Тва е много сложно,по-добре не го пробвай. :)
За по-лесно аз правя така,че иначе соса не ми се получава:-> Варя спагетите...слагам кетчуп и майонеза и настъргани шунка и кашкавал :-)

evilGirL97
04-06-2011, 19:08
Мерси на всички^^

С домати и вода ( и брашно) вариш ,докато се сгъсти и стане сос.Предварително нарязваш малко лук,може моркови и кренвирша и се пържа за 1-2 минути на загрято олио.След това изсипваш сока с водата и брашното...докато стане гъсто 8-) Тва е много сложно,по-добре не го пробвай. :)
За по-лесно аз правя така,че иначе соса не ми се получава:-> Варя спагетите...слагам кетчуп и майонеза и настъргани шунка и кашкавал :-)

Това ме кефи... обаче не обичам майнонеза... ама нищо и без майонеза ще станат яки :D

icebulllet14
04-06-2011, 19:43
+1

Biskfitka
04-06-2011, 21:59
Мерси на всички^^

Това ме кефи... обаче не обичам майнонеза... ама нищо и без майонеза ще станат яки :DТо и аз ги ям без майонеза :) Но нашите си слагат 8-)

OtkrovennoBezrazlichna
04-07-2011, 05:45
вариш спагетите
после им слагаш сирене и захар и малко маргарин ако искаш и става като макарони :Д

evilGirL97
04-07-2011, 11:02
Мерси на всички^^

Това ме кефи... обаче не обичам майнонеза... ама нищо и без майонеза ще станат яки :DТо и аз ги ям без майонеза :) Но нашите си слагат 8-)

Всеки има различен вкус :D :-D

sToyAncHo
04-07-2011, 16:38
Ние с един приятел направихме страхотна спагети. Слагаш доматен сос, подправки на вкус и сирене. Това го пасираш, докато не стане чорба.Вариш спагетите и като са готови ги слагаш в тава. Нарязваш нещо тип кренвирш (дебартиди, камчия, лионска наденица etc.) навсякъде, заливаш (пак навсякъде :-D ) спагетите и бъркаш докато не стане бъркоч. Настъргваш кашкавал отгоре, ама повечко, и слагаш да се топли колкото искаш (забравих колко време...абе да се стопи кашкавала и да са топли). После сервираш в дълбоки чинии и Bon Appeti :wink: ;-)

P.S. Виждам, че темата е стара, но следващия път пробвай и тази рецепта ;]