View Full Version : с пръстче
malkasladkaku4ka
04-07-2011, 18:30
Хора вкарах си целия среден пръст във вагината и нищо .. нито болка .. нито се отворих . Дали ми има нещо , възможно ли е да съм отворена преди това от нещо или просто девствената ми ципа е по-навътре ? Някой как успяват да се отворят с пръсти.. , не че исках да се отворя просто реших да видя колко мога да си го вкарам . А извинете за тъпия въпрос , но възможно ли е да съм го ръгнала в някоя друга дупка ?
И по темата девствена съм .
Извинявай, но не само въпросът е тъп - цялата тема е тъпа.. Но за да не е спам - има малка вероятност да си се отворила.. Не е задължително веднага да почне да ти тече кръв или да усетиш болка.. И няма как да си се "ръгнала" в друга дупка.. По средата имаш само една... :-o
Serphent
04-07-2011, 18:42
еми може и да не си уцелила дупката :D но иначе там има две дупки една от която излиза урината и от другата се извършва половият акт :D но може й наистина да ти е по-навътре девствената ципа :D при всяко момиче е различно някои ги болят други не :D но вече когато вече тръгнеш да правиш секс с някого няма как да не те заболи :D в противен случай отиди на гинеколог :D
Или ти е по-еластична .. случва се и дори и като ти го сложи (с извинение) примерно гаджето ти , да не те отвори при първото вкарване ... едва ли си объркала дупките :D а от пръсти смисъл няма , действай направо .. :D
anonymous708973
04-07-2011, 18:57
Неслучайно е прието да те "отварят" (баси глагола, баси чудото) с пенис. Някак си не ми се вярно твоето женско средно пръстче да е по-дебело от него.
Става с 2-3 мъжки пръста, тоест ако искаш сама, сигурно трябва да си навреш ръката до китката. 8-)
Неслучайно е прието да те "отварят" (баси глагола, баси чудото) с пенис. Някак си не ми се вярно твоето женско средно пръстче да е по-дебело от него.
Става с 2-3 мъжки пръста, тоест ако искаш сама, сигурно трябва да си навреш ръката до китката. 8-)
Напълно съгласен ;-)
xCut0utMyTearsx
04-07-2011, 22:43
:razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
fUcKsMiLe
04-07-2011, 22:50
^ +1.... :shock:
SmilezZz
04-08-2011, 05:55
За какво се занимавате с простотии ? Искала да види колко ще си "пъхне" пръстта ? И да,има вероятност да е скъсана девствената ципа.. Не е задължително да има кръв,болка при "отварянето"..
Та ,както и да е.. Просто не се занимавай с такива глупости..
Чудя се, да се смея или да плача! :shock:
Josefinne
04-08-2011, 08:12
Сега очаквам следващата тема: Пъхнах си ръката до китката, малко ме заболя и като я извадих беше мокра. Дали съм бременна?
Jus7DreamBoy
04-08-2011, 08:30
аве тебе никой ли не иска да те ебе ? Аре с хуй става по лесно ...... кви са тея пръсти глупости ...
anonymous708973
04-08-2011, 09:13
Сега очаквам следващата тема: Пъхнах си ръката до китката, малко ме заболя и като я извадих беше мокра. Дали съм бременна?
:razz: :razz: Нали?
А извинете за тъпия въпрос , но възможно ли е да съм го ръгнала в някоя друга дупка ? И по темата девствена съм . Ти колко дупки имаш,извинявай? 8-)
И да ти кажа,в медицината ,когато е разкъсана ципата ти вече не си девствена.Иначе...в останали 'свят' се счита,че губиш девствеността си,когато правиш вагинален секс за първи път.
Не се шашкай.
malkasladkaku4ka
04-08-2011, 18:18
аве тебе никой ли не иска да те е** ? Аре с "мъжки полов орган" става по лесно ...... кви са тея пръсти глупости ...
На 15 ли да се еба бе ... ? :-o :shock: :shock:
malkasladkaku4ka
04-08-2011, 18:19
аве тебе никой ли не иска да те е** ? Аре с "мъжки полов орган" става по лесно ...... кви са тея пръсти глупости ...
На 15 ли да се еба бе .... ? :shock: :shock: :shock:
smoker4e7o
04-09-2011, 17:32
Колко дупки имаш,бее!? :D :D
Gr0zDan0v
04-09-2011, 17:36
e тази тема вече заслужава ключ ...
djipsito
04-09-2011, 19:21
Много сте интересни бе. Възмущавате се как 14 15 годишните правят секс на поразия, а сега я съветвате да пробва с мъжки полов орган.. :Х
И откога да мастурбираш е глупост !? :?
Не се притеснявай и аз съм го правила когато бях девствена (сигурно и някои други момичета, които се направиха на мн отворени, защото ги е срам да си признаят...) и не с цел да се "отворя" сама...
Няма нищо лошо да опознаваш тялото си. Не си се отворила ;) И аз така си мислех, защото ме заболя веднъж, ама когато правих секс за първи път, разбрах, че не съм успяла.
kokosety
04-09-2011, 20:20
За какво се занимавате с простотии ? Искала да види колко ще си "пъхне" пръстта ? И да,има вероятност да е скъсана девствената ципа.. Не е задължително да има кръв,болка при "отварянето"..
Та ,както и да е.. Просто не се занимавай с такива глупости..
пак философиии .... :D :D
по темата: може и да е по-еластична може и да си я скъсала но тя пак ще зарасте ако не го правиш скоро
djipsito
04-09-2011, 21:14
но тя пак ще зарасте ако не го правиш скоро
WTF !?
RoSKo0o0
04-09-2011, 21:35
Индианското ти име да не е "Бездънна яма", йоу!
RainbowInTheDark
04-09-2011, 23:49
:D :D :D
викам да не си си бръкнала в дупката, от където ти е изтекъл мозъка.. :?
LegaCalcio
04-10-2011, 07:19
дай да ти вкараме по един уи .. та да видим дали няма да усетиш нищо :D
hoooodyhoooooo
04-11-2011, 07:42
Здравейте имам някои опасения и преди посещението при лекаря, реших да чуя вашите мнения имам си сериозен приятел... декември месец последно правихме секс без презерватив. Той е категоричен, че ... - ТОВА Е ТВОЙ КОМЕНТАР, ДЕВОЙЧЕ ;)
ludiq0maks
04-11-2011, 11:13
Може да не си уцелила дупката , помириши си пръста и ни кажи, важно е !
Напълно съгласен ;-)
+1
Да допълня за дупките.Няма как да си бръкнеш ( с извинение за грозната дума) в изхода от къде уринираш... както някой написа.. освен ако не си нацелила ануса там е по вероятно.Но би трябвало да усетиш до някаква степен удоволствие и така да ръбереш дали си на правилното място (((;
GregoryHouse
04-11-2011, 11:38
Авторката, че глупости е писала - писала, ама и вие не й останахте длъжни с нищо.... отваряници с цели ръце...ти ако си завреш цялата ръка в девствено 15г момиче при отваряне аз тролей ще стана.... :lol:
Стига толкова спам, темата е несериозна.