View Full Version : Помощ за съчинения разсъждение!
alex2468
04-09-2011, 12:31
Здравейте!Моля за помощ!Трябва ми спешна помощ.Имам да правя съчинение разсъждение на тема:"Наистина ли любовта може да бъде по-силна от смъртта(според Пенчо-Славейковата балада "Неразделни").По принцип не съм добър в тази зона,но ако не го направя родителите ми ще ме гонят точилката.Ако някой има готов материал или пък може да го направи за по-малко от 24 часа ще му съм много благодарен! 8-[ ](*,) :smt119 :roll:
smoker4e7o
04-09-2011, 12:56
Ей какви сте такива тарикати всичките. Все наготово искате да ви се поднесе. Стегни си гъза малко и го напиши. На теб ще ти пишат оценка не на някой друг. :?
alex2468
04-09-2011, 13:14
Добре като трябва да не е на готово просто някой да подхвърли идея.А,пък аз сам ще се оправя.Аз съм си отличник,но просто не мога да се сетя за нищо! :(
Immortalbeloved
04-09-2011, 13:47
Недейте да търсите от интернет. Всеки втори го прави. Госпожите не са толкова прости, много добре знаят къде какво пише. И знаете ли колко е смешно като попадне на доста голям брой еднакви съчинения. Моята промерно каза, че от 4 класа, което прави към 120 ученика е виждала по 10-15 абсолютно еднакви.
Ще станете за смях и ще се изложите.
Взимайте идеи от тук, но никога не ги преписвайте 1 към 1.
Искаш идея? Еми толкова ли е трудно да напишеш в гугъл темата.. Ще ти излязат толкова много съчинения. Няма да се налага да чакаш тук, някой да копира това, което те мързи сам да намериш.
dontcare
04-09-2011, 14:28
Веднага щом прочетох въпроса,в главата ми изникнаха поне 10 неща.Тва ако ви е трудна тема..Просто любовта побеждава,те двамата ще са заедно -завинаги в ,в безкрайността(т.е че едната смърт няма да ги спре)..Клишета колкот` щеш.
Тъпо е да си взимате темите от интернет.Наистина,ако ще гледате нещо,само идеите гепвайте.За да ви дадат да пишете такова нещо,искат да ви научат да мислите с главите си,не с клавиатурите..
alex2468
04-10-2011, 06:19
Аз не търся от Интернет,защото от трите класа 75% са преписвачи.Аз в момента за първи път ще преписвам,но просто нищо не мога да се сетя.Все пак много ти благодаря за идеята.А за това в Интернет-вчера двама съученика ми се обаждат и ми викат да съм им пратил моето съчинение по Скайп,че нямало в Интернет :o
специално за П.Славейков тази тема наистина е една от най-лесните...разсъждавай основно около мотива за любовта И след смъртта, защото това иска да ни внуши авторът...че дори и смъртта не може да раздели двамата влюбени...Героите са "Неразделни" и след смъртта ии.. бла бла бла така нататък
alex2468
04-10-2011, 11:14
Много благодаря все ще измисля нещо! :smt069 :smt069 :D