- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Помощ за съчинения разсъждение!
Здравейте!Моля за помощ!Трябва ми спешна помощ.Имам да правя съчинение разсъждение на тема:"Наистина ли любовта може да бъде по-силна от смъртта(според Пенчо-Славейковата балада "Неразделни").По принцип не съм добър в тази зона,но ако не го направя родителите ми ще ме гонят точилката.Ако някой има готов материал или пък може да го направи за по-малко от 24 часа ще му съм много благодарен!![]()
![]()
![]()
![]()
Ей какви сте такива тарикати всичките. Все наготово искате да ви се поднесе. Стегни си гъза малко и го напиши. На теб ще ти пишат оценка не на някой друг.![]()
Връх на упоритостта: да набираш грешна парола, докато компютърът се съгласи.
Добре като трябва да не е на готово просто някой да подхвърли идея.А,пък аз сам ще се оправя.Аз съм си отличник,но просто не мога да се сетя за нищо!![]()
Недейте да търсите от интернет. Всеки втори го прави. Госпожите не са толкова прости, много добре знаят къде какво пише. И знаете ли колко е смешно като попадне на доста голям брой еднакви съчинения. Моята промерно каза, че от 4 класа, което прави към 120 ученика е виждала по 10-15 абсолютно еднакви.
Ще станете за смях и ще се изложите.
Взимайте идеи от тук, но никога не ги преписвайте 1 към 1.
Искаш идея? Еми толкова ли е трудно да напишеш в гугъл темата.. Ще ти излязат толкова много съчинения. Няма да се налага да чакаш тук, някой да копира това, което те мързи сам да намериш.
Веднага щом прочетох въпроса,в главата ми изникнаха поне 10 неща.Тва ако ви е трудна тема..Просто любовта побеждава,те двамата ще са заедно -завинаги в ,в безкрайността(т.е че едната смърт няма да ги спре)..Клишета колкот` щеш.
Тъпо е да си взимате темите от интернет.Наистина,ако ще гледате нещо,само идеите гепвайте.За да ви дадат да пишете такова нещо,искат да ви научат да мислите с главите си,не с клавиатурите..
Аз не търся от Интернет,защото от трите класа 75% са преписвачи.Аз в момента за първи път ще преписвам,но просто нищо не мога да се сетя.Все пак много ти благодаря за идеята.А за това в Интернет-вчера двама съученика ми се обаждат и ми викат да съм им пратил моето съчинение по Скайп,че нямало в Интернет![]()
специално за П.Славейков тази тема наистина е една от най-лесните...разсъждавай основно около мотива за любовта И след смъртта, защото това иска да ни внуши авторът...че дори и смъртта не може да раздели двамата влюбени...Героите са "Неразделни" и след смъртта ии.. бла бла бла така нататък
Много благодаря все ще измисля нещо!![]()
![]()
![]()