PDA

View Full Version : Моля за ПОМОЩ ...

HalloweenQueen
04-10-2011, 09:11
Така . Порблема ми е следния - харесвам едно момче , той мене също (поне така изглежда) , но не мога да съм с него.Имам една приятелка , която го харесва.Хората , с които се събирам празнуваха Нова Година заедно.Аз тогава не можах да отида - тогава едно от момчетата го е довел и тя от тогава го харесва.Никога не съм искала да гледам на него с такива очи , защото просто е нейното момче , въпреки че между тях няма нищо.Е до този ден.На една балада той ме покани на танц и от тогава чувствата просто не можеха да се крият повече.Държа се колкото мога по на далече , но ... Моля ви да ми помогнете.Ако сте били в подобна ситуация , какво сте направили? Благодаря предварително :)

mo23ni
04-10-2011, 09:18
Според мен трябва да кажеш на приятелката ти, че се харесвате и да поговорите като разумни хора. Не трябва да криеш чувствата си!! А пък ако и той те харесва тогава сти един за друг, но не ставайте гаджета тайно от нея защото това ще я нарани повече от колкото ако й признаеш че го харесваш

theonlyone92
04-10-2011, 09:18
Доста е кофти това.. ако ти е много добра приятелка (или поне истинска)

поговори с нея.. намекни и ,че и ти го харесваш да видиш кка ще реагира,ако не.. не рискувай да загубиш приятел,заради гадже.
това е най-тъпото нещо.. лично мнение

horacio
04-10-2011, 09:22
Защо ти трябва да се отдръпваш, за да се съобразяваш с приятелката си... ако и той те харесва, тя ще ви разбере - ако не разбере значи не ти е никаква приятелка. Сложно се получава като в любовта са намесени и приятелите, но.... По-добре си поговори с него по този въпрос и ще решите какво да правите. Не се нагърбвай сама с това.

HalloweenQueen
04-10-2011, 09:23
Не , не сме добри приятелки , но въпреки това не искам да я нараня.Даже на този танц тя стоеше отстрани и на мен ми стана супер гадно.Извиках я и и го отстъпих тя да танцува с него.Просто не знам ...

Gr0zDan0v
04-10-2011, 09:25
преди 2 години бях в същото положение... по добре и кажи ... или ще те отреже или ще се съгласи има само 2 варианта ...

theonlyone92
04-10-2011, 09:33
ние с най-добрия ми приятел правехме така......

менкахме си ги.. малко ни беше гадно,макар и да не си го показвахме , че се ревнуваме.. но като скъса единия с мацката,е негов ред.. после той я скъса и така.

и си имахме философия:

НИЕ НЕ СЕ РЕВНУВАМЕ , НИЕ СЕ РЕДУВАМЕ

:-)

kris4eto15
04-10-2011, 15:00
Щом не ти е толкова голяма приятелка защо не ? Но все пак поговори с нея.Изяснете си нещата ^^

VaMpiRKaTaaa
04-10-2011, 18:42
Това не е ''нейното момче''и никога няма да бъде,защото той не е вещ,когато осъзнаете това,ще разберете много други неща.

againstyou
04-10-2011, 18:48
И аз имах такъв случай преди известно време и просто нищо не казах,нито на него,нито на "приятелката ми"(оказа се,че не ми е истинска приятелка - невър майнд ).Просто мисля,че трябва да отстъпваме,защото приятелите са по-важни.

Josefinne
04-10-2011, 18:49
Ако тя е наистина твоя приятелка и той е избрал теб, би трябвало да разбере и да се отдръпне. Защо трябва да си ти, която ще подтиска чувствата си? В крайна сметка по-добре ли е и тримата да сте нещастни? Поговори с нея и й обясни, че го харесваш и искаш да бъдеш с него. Ако тя такава егоистка и не може да разбере или се противопостави, може би е редно да преосмислиш приоритетите си и приятелството ви.

Hilary_
04-10-2011, 18:50
Брей .. и как реши да слагаш етикет "нейн" след като дори не са били гаджета? :lol:
Сподели й какви намерения имаш към него, пък в зависимост от нейната реакция действай .. макар, че ако все пак цени приятелството ви и прецени, че няма да прави нищо с него или, че няма шанс .. знам ли, би трябвало да няма проблеми да действаш .. :-o
Не съм изпадала в такава ситуация и дано не ми се наложи ..

djipsito
04-10-2011, 19:03
Говори с нея и оставете момчето да избере... Която и да избере вие нямате право да се бъркате и да си правите гадно, просто ще се примири една от вас, защото това е НЕГОВ избор.