View Full Version : Опа
bonbona102
04-10-2011, 12:45
Здравейте понеже баща ми взе микроволновата за Варна трябва да топлим нещата на печката.Днес си стоплям макароните обаче както винаги сам толкова отнесена,че ги забравих.отидох в кухнята гледам тенджерата кипи и изключих котлона почистих изгорялото.Сега отидох да видя да не би да съм развалила нещо включих отново котлона и той не се затопли поне аз не съм изчакала достатъчно,а обикновено става за секунди.Та въпросът ми е повредила ли съм нещо.Знам,че темата е тъпа но се притеснявам това е техника все пак.Сега пак проверих и се оказа,че котлона се затопля но не става червен както обикновено
sToyAncHo
04-10-2011, 12:50
Ако е влезнала вода в техниката, най-много да е изгоряла...Ако не се моли кабела да е развален
bonbona102
04-10-2011, 12:54
Еми наще ползват един препарат и ползвах него да почистя.Проблема ми не е,че не топли а че котлона не става червен.
bonbona102
04-10-2011, 13:33
не коментирате защото сет съгласни с stoyancheto или защото ви мързи хайде хора много се притеснявам :( :(
Greennight
04-10-2011, 14:51
Еми не знам мацка.Провери дали всичко е наред,да не си изключила нещо.Дося не съм чувал печка да се развали от тва,но кой знае...За всеки случай трябва да е било много обилно разливане.Иначе какво ти пука дали става червено.Важното е да топли.
bonbona102
04-10-2011, 15:02
Ами аз сега пак проверих и чак като го сложа на 4 става червеноо на останалите 2 степени не става така но пък топли.Мисли да кажа на наще като се приберат,че си е било така обаче не съм им казала щото нали все пак ми е стоплило макароните
Greennight
04-10-2011, 15:09
Нормално е на по-ниските степени да не става така.Спокойно бе човек,щом топли значи всичко е ок :)
Просто не е достигната темп на зечервяване няма проблем 8) :) EVERYTHING IS PERFECTLY FINE cHILL ouuuTT
Възможно е вътре да е изгорял мякой ред от нагревателите в котлона ,но според описанието ти ,мисля че си е наред . Ако не - лесно се сменят а й не са скъпи ! \:D/
zviar7539
04-10-2011, 19:18
Това не е нищо,Аз един път пекох кюфтета на скара,взех кюфтетата като станаха готови и забравих скарата включена.И скарата е работила цели 3 дни..........
bonbona102
05-02-2011, 08:10
Аз бях забравила за тази тема та както и да е наще дори не забелязаха промяна 8) 8)
Еми нзн, нашата печка вкъщи само като седи след 3 мин включена става червена т.е. като се е нагряла , ако я включваш за 10 сек е ест. ,че няма да почервенее :D
Еми нзн, нашата печка вкъщи само като седи след 3 мин включена става червена т.е. като се е нагряла , ако я включваш за 10 сек е ест. ,че няма да почервенее :D