View Full Version : За силата.
christina98877
04-10-2011, 16:46
И аз като много хора си имам проблеми с гаджето, мои си истории, изпълнени с ревност,изневери,обич,дове ие,несигурност. Но няма да ви занимавам с тях сега...
Искам просто да ви кажа да бъдете силни във всеки един момент. Независимо колко трудни са обстоятелствата, независимо кой/коя ви е зарязал/зарязала просто се борете и ЦЕНЕТЕ себе си. Да понякога, срещаме стойностни, истински хора в живота си, но те рано или късно си тръгват ...
Бъдете силни и помнете,че подсъзнанието може всичко... Имайте волята и силата - да вървиш, да паднеш, но ВИНАГИ да се изправяш и да продължаваш напред :)
VaMpiRKaTaaa
04-10-2011, 16:50
Човек като има силна психика и желязна воля може да постигне всичко и да се справи с всичко.
Gerrynka
04-10-2011, 16:53
Човек като има силна психика и желязна воля може да постигне всичко и да се справи с всичко.
абсолютно!!
Josefinne
04-10-2011, 17:22
May the force be with you, my child.
Бъдете силни и помнете,че подсъзнанието може всичко... Имайте волята и силата - да вървиш, да паднеш, но ВИНАГИ да се изправяш и да продължаваш напред :)
Права си !
GuitarGuy
04-10-2011, 17:43
абсолютно!!
Мисля, че това са възможно най-добрите фактори. Няма какво друго да се каже.
Айде бе!?
VaMpiRKaTaaa
04-10-2011, 19:33
Айде бе!?
Ми да.
a3 така смятам,като гледам и не само а3 де..
Wasilewaa
04-11-2011, 13:49
++
Gr0zDan0v
04-11-2011, 14:41
Айде бе!?
Ми да.
a3 така смятам,като гледам и не само а3 де..
;-) ;-)
Силата се изразява единствено в големината на вашите мускули и бързината ви. Всичко друго са глупости на слабаци.
Д-во:
F = m*a ->
1. повече маса, повече сила!
2. повече ускорение, повече сила!
А като няма го яде целия, сиренясал и с гъбички.
That's life.
Естествен подбор 8-)
dimitrova8107
04-11-2011, 17:01
smoker4e7o
04-11-2011, 17:21
А като няма го яде целия, сиренясал и с гъбички.
That's life.
Естествен подбор Cool
:lol: :lol: :lol: :lol:
K_O_L_E_V
04-11-2011, 17:23
Айде бе!?
+1 на "Айде бе !?"....
VaMpiRKaTaaa
04-11-2011, 18:39
Ми да.
Ако нямаш силна психика и желязна воля,при всеки неуспех и нападките на някой,ще рухнете.И,което е най-зле,психически.
Аз точно тия 2неща ги имам и съм се оправяла винаги.
Но на първо място трябва да се научите на търпение.
И за горният дето каза,че силата се изразява само в масата,мога да ти кажа,че НЕ е така.Познавам много хора,които са силни на вид,но психически и вътрешно са много слаби,нерешителни и безхарактерни.Това страшно много им пречи.Щом го казвам,значи,че съм го изпитала и за това го казвам.