View Full Version : Свърших в/у нея хелп!
cookieh0lic
04-10-2011, 20:43
С приятелката ми като правихме секс ( тя беше от долу, по корем, легнала) и по принцип свършвам в/у нея, но сега неможах да се дръпна и докато свършвах накрая вече от *** ми капна 2-3 капки в/у нейната п****... та може ли някой да ми каже със сигурност възможно ли е от 2-3 капки да е влезнало в нея нещо и да стане белята?????????... и не се ли затваря п****та й след като го извадя, щот май накрая остава малка дупка ( знам че звучи смешно ама си е притеснително)
theonlyone92
04-10-2011, 20:46
Честито,ще ставаш баща
8)
BeastLover
04-10-2011, 20:48
Ми п*тката има датчик и таймер и около 5 секунди след излизането на уя автоматично се затваря херметически и не може да бъде отворена следващите 2 минути освен със сервизен код,който трябва да го пише на последната страница на упътването.Принципно ако е станало скоро и все пак п*тката не се е затворила (не са минали 5 секунди от ваденето) трябва да има вградена програма за термично унищожаване на спермата.Трябва да си видиш пак в книжката как се активира програмата.
Успех =;
Biskfitka
04-10-2011, 21:18
Ми п*тката има датчик и таймер и около 5 секунди след излизането на уя автоматично се затваря херметически и не може да бъде отворена следващите 2 минути освен със сервизен код,който трябва да го пише на последната страница на упътването.Принципно ако е станало скоро и все пак п*тката не се е затворила (не са минали 5 секунди от ваденето) трябва да има вградена програма за термично унищожаване на спермата.Трябва да си видиш пак в книжката как се активира програмата.
Успех =; :shock: :lol: :lol: :lol: 8-)
FuckedUp
04-10-2011, 21:37
Obvious troll is obvious.
g1rl4eto_
04-10-2011, 21:40
Честито,ще ставаш баща
8)
:D :D :D
GregoryHouse
04-10-2011, 21:54
Че го е написал като селянин, така е. Че не знае какво прави и той, не знае. Ама нужно ли е да му се правите на интересни? Като ви се спами - има Кофа.
ПТ: Принципно е възможно да се забременее и от толкова, но е малко вероятно.
gegata15
04-10-2011, 22:22
не е бременна, спокойно :)
gandalfepi4
04-11-2011, 06:38
ми брато принципа е следния
сперма + пиче = бебе
така се прави семейство. не е нужно 5 галона сперма да й изсипеш у шундата докато е в челна стойка при пълнолуние че да стане
според мен един ескапел няма да дойде излишно и СЪС СИГУРНОСТ спрете да ги правите тези глупости с ваденето на пишката че от време на време тече сперма преди оргазма, без да се усеща (отделно и за болести)
виждам че си глупав и необразован пикльо, моля те, ползвай презервативи.
ако утре 11 годишното ти гадже на което не й е идвал цикъла от 3 месеца ти каже че ти е дала гонорея няма да ти е много фън
пази се, пази си поне партньорите ако не ти пука за тебе
GregoryHouse
04-11-2011, 06:42
ми брато принципа е следния
сперма + пиче = бебе
така се прави семейство. не е нужно 5 галона сперма да й изсипеш у шундата докато е в челна стойка при пълнолуние че да стане
според мен един ескапел няма да дойде излишно и СЪС СИГУРНОСТ спрете да ги правите тези глупости с ваденето на пишката че от време на време тече сперма преди оргазма, без да се усеща (отделно и за болести)
виждам че си глупав и необразован пикльо, моля те, ползвай презервативи.
ако утре 11 годишното ти гадже на което не й е идвал цикъла от 3 месеца ти каже че ти е дала гонорея няма да ти е много фън
пази се, пази си поне партньорите ако не ти пука за тебе
Спри да провокираш и обиждаш останалите. Считай това за предупреждение, правиш го във всеки твой пост.
Следващата хранилка след този пост, получава декорация.
На твое място бих отишъл до аптеката да ми е мирна главата. Всичко се случва :)
LegaCalcio
04-11-2011, 13:31
не е бременна, спокойно :)к'во лъжеш момчето :x :x
Успех =; :shock: :lol: :lol: :lol: 8-) Уахахахахааа :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
Gr0zDan0v
04-11-2011, 16:45
Успех =; :razz: :razz: :razz: :razz:
VaMpiRKaTaaa
04-11-2011, 17:32
Малко вероятно е да е бременна,но един тест,никога не е излишен.
не можа ли пък ти други думи да използваш ,а все П***а и тн ..... Ако така говориш и на момичето.... :?
dream1707
04-11-2011, 20:37
Успех =;
:razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
П.Т ... Абе хора, преди да почнете да правите секс малко се образовайте бе ... И има едно нещо, което хората го наричат презерватив ... Ако искаш дори бих ти обяснила какво се прави с него :-o Щото май незнаеш...
Мацката не е бременна... ама и ти и тя имате нужда от малко сексуална култура, защото след 3тия-4ти я път когато ти се случи това.. току виж наистина взела, че забременяла...
И после.. честито :)
Братле в една капка се съдържат милиони сперматозоиди...
Така,че приятелката ти е бременна...
И половин капчица да е,все пак :lol:
Честито ще ставаш баща!
marin4itu
04-12-2011, 18:10
Да, то щото матката й се намира отвънка... :?
Ако момичето е бременно, сте големи каръци, защото е малко вероятно..
xixixixi
04-12-2011, 19:16
Успех =;
:razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
Честито,ще ставаш баща
8)
Кратно но изчерпателно няма ко да се каже повече
7h3Shad0w
04-13-2011, 20:47
Братле, ЧЕСТИТО!!! След 9 месеца ще дундуркаш бебенце :shock: :-o
BlackFlower
04-14-2011, 09:06
Вероятността е малка,а за незнаещите - Тестовете за бременност се прилагат 2 седмици (или поне 10 дни) след последния полов акт!!Забременяването не става за един ден..Като сте необразовани къде сте тръгнали да давате акъли не ми е ясно.Пак казвам, вероятността е малка, но я има.За да си спокоен - едно хапче и готово. :?
NikaLLaSS
04-21-2011, 06:24
Хубаво е преди да зададеш малоумните си въпроси, да седнеш и да прочетеш малко за анатомията на човека.
Човешката сперма е жива само 2 мин. след еякулация на пениса. А във влагалището на жената, живее до 24 ч.
Може да забременее и от един сперматозоид, стига той да достигне до яйцеклетката, а в една капка има хиляди сперматозоиди!
С две думи, може да е бременна, затова тичай до аптеката, да купиш хапче против бременност. Дано не е късно, защото магическото хапче е до 48 ч. след изпразването на мъжкия.
kalpazanka
04-21-2011, 06:33
Човешката сперма е жива само 2 мин. след еякулация на пениса. А във влагалището на жената, живее до 24 ч.
Да ти кажа, няма да е зле и ти да седнеш да попрочетеш за човешката анатомия. ;)
Дано не е късно, защото магическото хапче е до 48 ч. след изпразването на мъжкия.
Май не само за анатомията трябва да почетеш /а и темата е пусната на 10-ти април :D/. Горе има важна тема Обща сексуална култура http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=244492 , в която с колегите сме обяснили подробно за спешната контрацепция.
Greennight
04-21-2011, 06:43
Гледах ти на карти-виждам,че ще имаш близнаци :o
Extremescream
04-21-2011, 10:56
Както казаха по-горе, шансът е малък, но го има. Няма да питам за овулация, силно ме съмнява да знаеш кога е. Ако сте толкова притеснени: хапче и/ или тест след 14 дни.
Темата се заключва, защото ще следват само остроумия от рода 'Ще ти се роди шестглаво теленце, кръстете го Харалампи.'