.
Затворена тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 27

Свърших в/у нея хелп!

С приятелката ми като правихме секс ( тя беше от долу, по корем, легнала) и по принцип свършвам в/у нея, но сега неможах да се дръпна и докато свършвах накрая вече от *** ми капна 2-3 капки в/у нейната п****... та може ли някой да ми каже със сигурност възможно ли е от 2-3 капки да е влезнало в нея нещо и да стане белята?????????... и не се ли затваря п****та й след като го извадя, щот май накрая остава малка дупка ( знам че звучи смешно ама си е притеснително)

Честито,ще ставаш баща

8)

Ми п*тката има датчик и таймер и около 5 секунди след излизането на уя автоматично се затваря херметически и не може да бъде отворена следващите 2 минути освен със сервизен код,който трябва да го пише на последната страница на упътването.Принципно ако е станало скоро и все пак п*тката не се е затворила (не са минали 5 секунди от ваденето) трябва да има вградена програма за термично унищожаване на спермата.Трябва да си видиш пак в книжката как се активира програмата.
    Успех

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Цитирай Първоначално написано от BeastLover
    Ми п*тката има датчик и таймер и около 5 секунди след излизането на уя автоматично се затваря херметически и не може да бъде отворена следващите 2 минути освен със сервизен код,който трябва да го пише на последната страница на упътването.Принципно ако е станало скоро и все пак п*тката не се е затворила (не са минали 5 секунди от ваденето) трябва да има вградена програма за термично унищожаване на спермата.Трябва да си видиш пак в книжката как се активира програмата.
    Успех

Мега фен Аватара на FuckedUp
    Obvious troll is obvious.

Голям фен Аватара на g1rl4eto_
    Цитирай Първоначално написано от theonlyone92
    Честито,ще ставаш баща

...установих, че тези, които докоснаха душата ми, не успяха да пробудят тялото ми, а онези, които докоснаха тялото ми, не успяха да достигнат до душата ми…

Че го е написал като селянин, така е. Че не знае какво прави и той, не знае. Ама нужно ли е да му се правите на интересни? Като ви се спами - има Кофа.

ПТ: Принципно е възможно да се забременее и от толкова, но е малко вероятно.

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

не е бременна, спокойно
    Тишината е твоето име на ум
    всеки облак носи твоя парфюм
    всички влакове водят в твоя тунел
    през трупа си все към теб съм поел...

Мега фен Аватара на gandalfepi4
    ми брато принципа е следния

сперма + пиче = бебе

така се прави семейство. не е нужно 5 галона сперма да й изсипеш у шундата докато е в челна стойка при пълнолуние че да стане

според мен един ескапел няма да дойде излишно и СЪС СИГУРНОСТ спрете да ги правите тези глупости с ваденето на пишката че от време на време тече сперма преди оргазма, без да се усеща (отделно и за болести)

виждам че си глупав и необразован пикльо, моля те, ползвай презервативи.

ако утре 11 годишното ти гадже на което не й е идвал цикъла от 3 месеца ти каже че ти е дала гонорея няма да ти е много фън

пази се, пази си поне партньорите ако не ти пука за тебе
    “It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”

The Bird of Hermes

Цитирай Първоначално написано от gandalfepi4
    ми брато принципа е следния

сперма + пиче = бебе

така се прави семейство. не е нужно 5 галона сперма да й изсипеш у шундата докато е в челна стойка при пълнолуние че да стане

според мен един ескапел няма да дойде излишно и СЪС СИГУРНОСТ спрете да ги правите тези глупости с ваденето на пишката че от време на време тече сперма преди оргазма, без да се усеща (отделно и за болести)

виждам че си глупав и необразован пикльо, моля те, ползвай презервативи.

ако утре 11 годишното ти гадже на което не й е идвал цикъла от 3 месеца ти каже че ти е дала гонорея няма да ти е много фън

пази се, пази си поне партньорите ако не ти пука за тебе
    Спри да провокираш и обиждаш останалите. Считай това за предупреждение, правиш го във всеки твой пост.

Следващата хранилка след този пост, получава декорация.

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Повече от фен Аватара на Azgalor
    На твое място бих отишъл до аптеката да ми е мирна главата. Всичко се случва

Цитирай Първоначално написано от gegata15
    не е бременна, спокойно
    к'во лъжеш момчето

Цитирай Първоначално написано от Biskfitka
    Успех
    Уахахахахааа

Мега фен Аватара на Gr0zDan0v
    Град
    Софето ;d
    Успех

Град
    София
    Малко вероятно е да е бременна,но един тест,никога не е излишен.

Супер фен Аватара на zoreto
    не можа ли пък ти други думи да използваш ,а все П***а и тн ..... Ако така говориш и на момичето....

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    Успех

П.Т ... Абе хора, преди да почнете да правите секс малко се образовайте бе ... И има едно нещо, което хората го наричат презерватив ... Ако искаш дори бих ти обяснила какво се прави с него Щото май незнаеш...

Мацката не е бременна... ама и ти и тя имате нужда от малко сексуална култура, защото след 3тия-4ти я път когато ти се случи това.. току виж наистина взела, че забременяла...
    И после.. честито

Голям фен Аватара на DREAM95
    Град
    Пловдив
    Братле в една капка се съдържат милиони сперматозоиди...
    Така,че приятелката ти е бременна...
    И половин капчица да е,все пак
    Честито ще ставаш баща!

„Бизнесът е като карането на колело. Или продължаваш да се движиш или падаш.“ — Франк Лойд Райт

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    Да, то щото матката й се намира отвънка...

Ако момичето е бременно, сте големи каръци, защото е малко вероятно..
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Успех

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от theonlyone92
    Честито,ще ставаш баща

Кратно но изчерпателно няма ко да се каже повече

Братле, ЧЕСТИТО!!! След 9 месеца ще дундуркаш бебенце

Вероятността е малка,а за незнаещите - Тестовете за бременност се прилагат 2 седмици (или поне 10 дни) след последния полов акт!!Забременяването не става за един ден..Като сте необразовани къде сте тръгнали да давате акъли не ми е ясно.Пак казвам, вероятността е малка, но я има.За да си спокоен - едно хапче и готово.
    It’s funny how the people who know
    me the least have the most to say..

Хубаво е преди да зададеш малоумните си въпроси, да седнеш и да прочетеш малко за анатомията на човека.
    Човешката сперма е жива само 2 мин. след еякулация на пениса. А във влагалището на жената, живее до 24 ч.
    Може да забременее и от един сперматозоид, стига той да достигне до яйцеклетката, а в една капка има хиляди сперматозоиди!
    С две думи, може да е бременна, затова тичай до аптеката, да купиш хапче против бременност. Дано не е късно, защото магическото хапче е до 48 ч. след изпразването на мъжкия.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от NikaLLaSS
    Човешката сперма е жива само 2 мин. след еякулация на пениса. А във влагалището на жената, живее до 24 ч.
    Да ти кажа, няма да е зле и ти да седнеш да попрочетеш за човешката анатомия.

Цитирай Първоначално написано от NikaLLaSS
    Дано не е късно, защото магическото хапче е до 48 ч. след изпразването на мъжкия.
    Май не само за анатомията трябва да почетеш /а и темата е пусната на 10-ти април /. Горе има важна тема Обща сексуална култура http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=244492 , в която с колегите сме обяснили подробно за спешната контрацепция.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си