Влез

View Full Version : Момчета какво ще си помислите .......?

bonbonenoizkushenie
04-11-2011, 13:56
Ккаво ще си помислите за момиче което е на 15 и не се е целувала никога и никога не е имало гадже .. ще я сметнете ли за смотана и задръстена

kitti123
04-11-2011, 14:01
или е супер затворена в себе си или просто чака перфектния момент и човек... :?..иначе сьм момиче

horacio
04-11-2011, 14:01
Не съм момче, но не мисля, че в този случай момичето е задръстено. Познавам не едно или две момичета, които не са имали гадже до сега. За теб ли става дума? Мислиш, че си задръстена ли? За всеки идва подходящият момент.. не се вманиачавай в тези неща - сама си тровиш живота :)

beautifullslayer
04-11-2011, 14:15
Защо пък да е задръстена !? По вашата логика да се целуваме със всеки срещнат :? !

Giosterica
04-11-2011, 14:18
Познавам хора на по 20 , които не са се целували и не са имали гаджета. Не го считам за задръстеност.

Gr0zDan0v
04-11-2011, 14:21
не няма да те сметнем за задръстена...споко ;)

sherminator
04-11-2011, 17:16
както споменаха по-горе,вероятно чакаш подходящото момче.Аз пък съм на 14 и от 3-4 години съм самичък и ми е гадно за това,че съм самичък,пък не мога да си представя как е при теб :shock: лично аз няма как да те помисля зя задръстена или тъпа...просто ще е нелепо :)

fenastz
04-11-2011, 17:40
Да.

beautifullslayer
04-11-2011, 17:41
Да.

Ти си клише ! :x

fenastz
04-11-2011, 17:43
Да.

:razz:

Защо ?

beautifullslayer
04-11-2011, 18:03
Да.

Защо ?

Защо пък като няма гадже на 14-15 години да е задръстена ! Тя изживява своето детство ! Има време за гаджета ! Едно време са имали гаджета чак на 20 години , но днешното поколение се развива прекалено бързо и смята неща като за големите - нормално за тяхната възраст ! Например сексът ! .. + Това е смешно да видиш 12-13 годишно момиченце да се ''мляска'' с някакъв с 3-4 години по-голям от нея ! ЕТО ТОВА СА ЗАДРЪСТЕНЯЦИ ! Пропаднали хора !

GuitarGuy
04-11-2011, 18:12
Не, предполагам ще си помисля, че още не е срещнала човека.

BladeDancer
04-11-2011, 18:27
Ккаво ще си помислите за момиче което е на 15 и не се е целувала никога и никога не е имало гадже .. ще я сметнете ли за смотана и задръстена
Ако я видя така свободна на 15 без да се е целувала без гадже не бих я помислил за задръстена. Обаче ако здраво я тресе тоя въпрос и си мисли че това и е проблема в момента бих я помислил за задръстена. Успокой се. Тва ти е коя 3-та тема ?

againstyou
04-11-2011, 18:30
И кво те интересува мнението на другите ?!

SHINee
04-11-2011, 19:42
Спокойнооооо. 8-)
Имa време, не знaм зaщо всички бързaт...
Според мен нямa дa те помислят a смотaнa и зaдръстенa, сaмо зaрaди товa, че още не си срещнaлa подходящaтa половинкa.
А и до колкото знaм, момчетaтa обичaт дa сa първи зa едно момиче. ;)

N1ksun
04-11-2011, 19:57
Че кво аз съм на 20 и си ми е екстра .

catyyyy
04-11-2011, 19:59
Това че въпросното момиче не се е целувало и не е имало приятел до 15 годишна възраст,не я прави автоматично смотана и задръстена.Може би посто завързва контакт по трудно.Всяко нещо си идва с времето!

SaRiTaTa
04-11-2011, 22:10
Не трябва да ти пука какво мислят другите все пак това си е твой избор и е излишно да се притесняваш и за такива глупости. За да те успокоя ще ти кажа, че съм на 17 и никога не съм се целувала, но не ми дреме кой какво ще си помисли, така че напълно е излишно да се затормозяваш с този въпрос.

RoSKo0o0
04-11-2011, 22:21
Ще я уча 8)

djipsito
04-11-2011, 22:26
Момиче съм. Аз до 16-17 годишна бях като теб. И не се притеснявах.
Замисли се колко са еднакви повечето момичета (пък и момчета). Всеки бърза да порасне. На всеки му харесва различното. Ти си различна и има по-голяма вероятност да харесат теб, отколкото някоя "вървежна". Това, че си неопитна не е минус. Всеки е бил и се е научил.
Не го мисли.

xinfamous
04-11-2011, 23:08

да те еба в тъпото стереотипно лапе скапано..спри да пускаш олигофренски теми!

anonymous708973
04-12-2011, 06:29
Ако я видя така свободна на 15 без да се е целувала без гадже не бих я помислил за задръстена. Обаче ако здраво я тресе тоя въпрос и си мисли че това и е проблема в момента бих я помислил за задръстена. Успокой се. Тва ти е коя 3-та тема ?

+ милион.
И никъде не е казано, че трябва да му споменаваш, нали?
За да го целунеш готино, не се иска магистърска степен, а просто малко усет.

DarkTemplar
04-12-2011, 07:23
Да би на момичето (демек на теб) тея неща да й ги пише на челото, че толкова те притесняват?

Deni9688
04-12-2011, 13:07
Момиче съм. Аз до 16-17 годишна бях като теб. И не се притеснявах.
Замисли се колко са еднакви повечето момичета (пък и момчета). Всеки бърза да порасне. На всеки му харесва различното. Ти си различна и има по-голяма вероятност да харесат теб, отколкото някоя "вървежна". Това, че си неопитна не е минус. Всеки е бил и се е научил.
Не го мисли.

+1

K_O_L_E_V
04-12-2011, 13:22
Нищо лошо.

pitfall
04-12-2011, 13:31
еххх ... ако по това определяха дали някой е задръстен ...

изобщо не си задръстена, спокойно

DarkStar20
04-12-2011, 15:35
Не...защото аз съм на 17,никога съм нямал гадже и не съм се целувал 8-)

fenastz
04-12-2011, 18:12
Да.

Защо ?

Защо пък като няма гадже на 14-15 години да е задръстена ! Тя изживява своето детство ! Има време за гаджета ! Едно време са имали гаджета чак на 20 години , но днешното поколение се развива прекалено бързо и смята неща като за големите - нормално за тяхната възраст ! Например сексът ! .. + Това е смешно да видиш 12-13 годишно момиченце да се ''мляска'' с някакъв с 3-4 години по-голям от нея ! ЕТО ТОВА СА ЗАДРЪСТЕНЯЦИ ! Пропаднали хора !

Разбира се, че го изживява...гледайки как приятелките й се мляскат с няк`ви 3-4 години по-големи от тях, носят дълбоки деколтета, пушат, пият и се веселят. Това са повечето момичета на тая възраст, лично аз никога не съм виждал момиче на 15 да играе с кукли или да прави каквото и да е детско занимание. Сега момичетата израстват изключително бързо и се правят на големи, за да са с хората, а тези, които не го умеят или в този случай - не са се целували с момче на 15 стоят отстрани и тъжат, че не са готини и щастливи, защото не получават мъжко внимание.

BladeDancer
04-12-2011, 18:38
Има два варианта. Да тъжи в ъгъла с мисълта, че иска да е като приятелките си или да е горда че е себе си и хич не ипука колко са и го вкарали между краката. Да бъдеш себе си не означава да се правиш на по-голяма или да се правиш на някой. Ако ти м ислиш така значи си зле.

RadooY
04-12-2011, 19:47
Може да не ти са е отдавала възможност :-D :-D ^,^

Nam3less3
04-13-2011, 02:36
Ккаво ще си помислите за момиче което е на 15 и не се е целувала никога и никога не е имало гадже .. ще я сметнете ли за смотана и задръстенаАко не я познавам, не мога само на базата на това да правя такива заключение. Значи или не е достатъчно хубава или е затворена и не може да си намери гадже, или има някакви проблеми(здравословни, проблеми с ориентацията и т.н.), или чака гадже от класа, или просто не иска да си "цапа ръцете" с разни пичове дето искат само да я изчукат :) Даже е по-хубаво така, отколкото да изпада в глупави любовни проблеми или пък да почне да заприличва на кучка и т.н.
Интересно би било да си с такова "чисто" и "неопетнено" момиче :D

Nakadah
04-13-2011, 03:13
Да! Ще я сметна за смотана и задръстена!

MayFlower
04-13-2011, 08:55
Е какво толкова?! Аз също съм почти на 15 и не съм имала гадже и не съм се целувала. Въобще не ми е проблем. Не се оплаквам от мъжко внимание- никак даже.. Имала съм възможност да ходя със толкова много момчета, но просто винаги съм им отказвала, защото чувствам ,че нито един от тях не е ''моето момче''. Какво толкова го мислиш не знам.. Просто изчакай подходящия!

Gr0zDan0v
04-13-2011, 09:00
както споменаха по-горе,вероятно чакаш подходящото момче.Аз пък съм на 14 и от 3-4 години съм самичък и ми е гадно за това,че съм самичък,пък не мога да си представя как е при теб :shock: лично аз няма как да те помисля зя задръстена или тъпа...просто ще е нелепо :)

за теб знам едно - Прекалил си с ''Американски Пай'' :lol:

MayFlower
04-13-2011, 09:00
Пък и момчетата не харесват момичета, които са били с целия град. За едно момче е един вид гордост да знаe, че e първото момче в живота на момичето.

BladeDancer
04-13-2011, 09:02
Пък и момчетата не харесват момичета, които са били с целия град. За едно момче е един вид гордост да знаe, че e първото момче в живота на момичето.
Ти пък от къде знаеш?

MayFlower
04-13-2011, 09:04
Ти пък от къде знаеш?

А ако ми кажеш, че не така..

BladeDancer
04-13-2011, 09:10
Ти пък от къде знаеш?

Не винаги е така. Зависи от много работи.

MayFlower
04-13-2011, 09:14
Ти пък от къде знаеш?

Не винаги е така. Зависи от много работи.

Е, да зависи от това какво търсят в самото момиче- дали секс или нещо по-сериозно. Аз говоря за сериозните момчета , които не гледат само да те минат 1 път и айде пътя..

BladeDancer
04-13-2011, 09:20
Казвал съм го и преди. Влюбено ли е момчето - момичето е перфектно... Ако ще и 50 негри да са я порили едновременно...

wutthefuck
04-13-2011, 15:09

За всички момчета не мога да говоря, но аз няма да си помисля такова нещо. А ти защо си толкова комплексирана?

kotomosho
04-13-2011, 18:30
и аз съм на 15 и при мен положението е същото, както и на може би 80% от приятелките ми. лично аз не мисля,че е голяма работа. доколкото знам от приятели иии приятели на приятели момчетата в тази възраст масово излизат с момичета само колкото да има там нещо :D ,глупаво е, не бих искала да излизам с човек, който не ме цени. помисли, би ли предпочела това :D споко, живей си живота :)

mMemories
04-30-2011, 14:26
Според мен чакаш точния човек... :mrgreen:

Missmarch
04-30-2011, 15:15
1.Всяко нещо с времето си
2.Момчето, гледащо дали момичето си пада ~отракано~ и е само за единия път, ще реагира може би така.. или просто не се е обучил достатъчно и е невъзпитан :)
3.Вече са малко момичетата, които чакат перфектното момче, от влияние на чалгата всички станаха евтини и продажни
4.Срамежлива, затворена в себе си? .... и както казах, всичко с времето си :)

xxpamzy
04-30-2011, 15:43
О боже, това ли ти е проблема. :? Това, дали имаш гадже или не, дали си се целувала или не, не определя какъв човек си, дали си задърстена, смотана и т.н. А пък и какво, по дяволите, ти пука за каква ще те помислят хората? :?

bobbyto
04-30-2011, 15:49
аз съм момче и мисля, че няма значение дали се е целувала или е нямала гадже. Повечето момчета даже искат приятелките им да са имали колкото се може по малко гаджета

GrippingBosh
04-30-2011, 15:56
Моето първо гадже и целувка беше на 16
И аз си мислех ,че съм загубена,задръстена,но...въ бще не е така.Всеки решава кога ,как ,защо и къде да прави и струва с живота си :) Всичко е до принципи,до човека и разбиранията му :)

everybodilies
04-30-2011, 16:59
И кво те интересува мнението на другите ?!

Мъдро.. like it :) :)

Ssummerjam
04-30-2011, 17:23
Не съм момче, но тва не пречи да се изкажа 8-) Не бих я помислила за задръстена или нещо от сорта. По-скоро ще си кажа, че е срамежлива. Или просто не е намерила момчето за себе си. :)

cetor
04-30-2011, 20:53
Няма да задълбавам това няма значение. Стига да е читава. За целувката не знам, може би е малко странно. А за секса даже е положително предвид нещата, на който съм попадал.

cetor
04-30-2011, 20:55
А то второто било за гадже :Д сори аз с моя мозък все за секс мисля :D Ми и за гаджето не е лошо. А и на 15 все пак си мъничка още, допустими са тия неща.

WoshMC
04-30-2011, 21:06
Както каза againstyou (и както самият му аватар казва всичко). Какво ти пука за мнението на другите?

NightGuardian
04-30-2011, 21:21
Да е хубава,красива , да ме разбира и да ме подкрепя.

От там нататък не ме интересува какво е правила , дали са e ебала с 100 или дори не се е целувала....

Nam3less3
04-30-2011, 23:13
Ако ми е soulmate, бих предпочел да не си е "цапала ръцете" с твърде много случайни тийнейджъри, тъй че в случая е плюс, макар че няма голямо значение и не е фактор 8-)

Grommash
05-01-2011, 00:03
Аз не виждам проблем. Немога да разбера защо хората съдят човека по това какво е направил, а не какво прави сега? Миналото си е минало, променят се възгледите на човека, днес ще ти харесва едно, утре друго. А това че си е нямала приятел и не се е целувала и примерно иска вас, трябва даже да го оцените. 8)