PDA

View Full Version : Първият път

bonbonenoizkushenie
04-12-2011, 14:13
Как беше вашият 1-ви път ? на колко ? къде ? какво беше усещането и с какво ще го запомните ( и момчета и момичета ) разкажете нещо повече и ни дайте малко повече информация на нас начинаещите и неопитните

Giosterica
04-12-2011, 14:33
Първият секс, първата целувка, първото гадже, първата среща или кое ?

Josefinne
04-12-2011, 14:53
Как беше вашият 1-ви път ? на колко ? къде ? какво беше усещането и с какво ще го запомните ( и момчета и момичета ) разкажете нещо повече и ни дайте малко повече информация на нас начинаещите и неопитните

Тъй като е в секцията за Любов, предполагам по аналогия, че става въпрос за Първото влюбване:
Бях на ... ъм... 8. Всички момичета си падахме по него. Беше ми адашче и беше в моя клас :) Беше готино, просто ме беше супер срам да го гледам в очите, да говоря с него, но пък много ми харесваше как изглежда и нежния му аромат ( сигурно прахът, с който майка му переше дрехите, хи-хи като в рекламата :) )

w0sh
04-12-2011, 14:58
Първият път като ядох шкембе беше доста незабравим и изпълнен с усещания.

В началото си мислех, че супата е отвратителна, но когато с родителите ми отидохме на заведение и те ме надъхаха да си поръчам. Топлината, която се разля по тялото ми ще остане завинаги в спомените ми.

autumn666
04-12-2011, 15:58

В началото си мислех, че супата е отвратителна, но когато с родителите ми отидохме на заведение и те ме надъхаха да си поръчам. Топлината, която се разля по тялото ми ще остане завинаги в спомените ми.

:razz: :razz: :razz:

VaMpiRKaTaaa
04-12-2011, 16:04
Как беше вашият 1-ви път ?-супер на колко ?-17 къде ?леглото какво беше усещането и с какво ще го запомните -ЧЕ се напих 8-) ( и момчета и момичета ) разкажете нещо повече и ни дайте малко повече информация на нас начинаещите и неопитните
Какво искаш да ти разкажа?
По-точно?

fenastz
04-12-2011, 17:51

Класика.

VaMpiRKaTaaa
04-12-2011, 17:59

Класика.
простотия...

Righteousness
04-12-2011, 22:13

++++

8-)

Първия път като видях майка я захапах за цицата!

lubomirky
04-12-2011, 22:40

Тъй като е в секцията за Любов, предполагам по аналогия, че става въпрос за Първото влюбване:
Бях на ... ъм... 8. Всички момичета си падахме по него. Беше ми адашче и беше в моя клас :) Беше готино, просто ме беше супер срам да го гледам в очите, да говоря с него, но пък много ми харесваше как изглежда и нежния му аромат ( сигурно прахът, с който майка му переше дрехите, хи-хи като в рекламата :) )

#-o

ох, ох, ох, не е любов! ;д

xinfamous
04-13-2011, 02:21

При мен беше нещо подобно.

Моя първи път беше на село.Още бях малък и всичките ми приятели вече го бяха правили.Реших да пробвам.Беше горещ следобед,бях по къси гащи а баба ми готвеше нещо...нещо страшно!По едно време ме извика да отида сам в гостната. Тогава я видях..миришеше леко на путка,и къкреше страстно.Облизвах се.Взех една лъжица и реших да я опитам.Бавно я поднесох към устата си,за да не се опаря.Сладко-киселият й вкус се разля в устата ми,беше велико! Затворих очи и преглътнах..чувството беше неописуемо! Правя го поне веднъж всяка седмица,но никога няма да забравя първия си път!

Nakadah
04-13-2011, 03:14
Първия ми път какво? На 7 за пръв път карах скутер :oops:

VaMpiRKaTaaa
04-13-2011, 05:38
Шшшт, вампирке...ако имаш нещо против шкембето ще ти дам адрес на лично...

а3 месо не ям.
Дори и риба.

LadyDi
04-13-2011, 05:43
Аз

LadyDi
04-13-2011, 06:01
Аз