PDA

View Full Version : как да заговоря момче във влака или в рейса

teodora87
04-12-2011, 14:57
От мойто село за големия град където уча всеки ден си хващам влак,та от влака съм си харесала едно момче и той учи в същия град където уча и аз и е от града в който живея,само незнам как да го заговоря,как да почна мохабета моля кажете.А той много странно ме зяпа?Какво ще рече това

Josefinne
04-12-2011, 14:58
Ами сядаш някъде около него и ако го видиш, че пак те зяпа, усмихваш му се, сигурно и той ще ти се усмихне; казваш му " Здрасти" и той сигурно ще каже " здрасти", после " как си" и т.н. вече си го заговорила :D

britzy
04-12-2011, 15:21
Не е толкова трудно-просто му прати няколко погледа или лека усмивка и така

:lol: На мен ми се е случвало -той постоянно ме гледаше,виждах с периферното си зрение и ми се усмихваше и аз на него и после се заговорихме и даже ми даде 2 дъвки :razz:

K_O_L_E_V
04-12-2011, 15:31
Идеята на Josefinne е доста добра, даже може да му кажеш "Здрастиииииии" като Жоро Бекъма. 100% ще се засмее....

stigmata
04-12-2011, 15:34
Да 100% ще се засмее,но на простотията й! :D

K_O_L_E_V
04-12-2011, 15:38
Някои му викат така... други така.

VaMpiRKaTaaa
04-12-2011, 15:52
Сядаш при него в рейса.

LegaCalcio
04-12-2011, 16:08
Отиваш при него и му казваш, к'во дзяпаш бе, марсол? :D

nepowtorima
04-12-2011, 17:21
Някои му викат така... други така. :lol: :lol: :razz: :razz:

Ами заговори го бе какво толкос трудно? ДА не ти са навиряни устата в гащите..
апък т'ва, че те гледа нищо не значи, зяпам който поискам .. без да имам нещо в предвид!!

BladeDancer
04-12-2011, 17:36
Отиваш до него. Казваш му здрасти и без никакви питания дали можеш да седнеш до него сядаш и почваш да говориш, че цената на билета е твърде висока за твоята пенсия. След това казваш, че по комунистическо време беше много по-добре и че Бойко Борисов не прави нищо за тази държава. След това му казваш, че ще гласуваш за БСП в следващите избори и е твой. Нищо сложно.

пс.. сериозно
Започваш с драсти. След това заговаряш за някакъв предмет около теб ако толкова няма кво да му кажеш..

VaMpiRKaTaaa
04-12-2011, 18:06
Отиваш до него. Казваш му здрасти и без никакви питания дали можеш да седнеш до него сядаш и почваш да говориш, че цената на билета е твърде висока за твоята пенсия. След това казваш, че по комунистическо време беше много по-добре и че Бойко Борисов не прави нищо за тази държава. След това му казваш, че ще гласуваш за БСП в следващите избори и е твой. Нищо сложно.
:lol: :lol: :lol: aaaaa HE.
Убимъ :lol: :lol: :lol:

В промили :D надминаваш wosh. :lol:

dontcare
04-12-2011, 18:17
Просто отиваш викаш"здрасти,аз съм еди коя си" "аз съм еди кой си"
"извинявам се за нахалството,ма ми е адски скучно да си пътувам всяка сутрин сама" или нещо такова..мисълта ми е да му кажеш деликатно,че не би отказала неговата компания всяка сутрин :)

icebulllet14
04-12-2011, 19:30
Ами като начало пробвай с едно "здрасти"?

catyyyy
04-12-2011, 19:30
Страхотна тема.Ама тва със заговарянето е доста сложно.... Според мен погледитеее са достатъчни и от там нататък...колкото и детски и тъпо да звучи търсиш фейсбук напдаш там ( по лесно е) и на следващата сутрин определено разговора ще се завърже по лесно (((:

montana6
04-12-2011, 21:58
"Здравей! Може ли да седна до теб? Знам, че има и други свободни места, но ми се стори приятно момче, та ако искаш, можем да си правим компания."

Gr0zDan0v
04-12-2011, 22:01
Идеята на Josefinne е доста добра, даже може да му кажеш "Здрастиииииии" като Жоро Бекъма. 100% ще се засмее....

+1 :grin: :razz: :razz:

w0sh
04-12-2011, 22:03
Тоя Жоро бекъма не е ли най-тъпото незабавно нещо в българското телевизионно пространство?

Righteousness
04-12-2011, 22:18

:lol: :razz: :lol: :razz: :lol: :razz:

-седнал си ми на мястото :lol:

Nakadah
04-13-2011, 03:18
Спъваш се, блъскаш го, и му казваш: "мама ти дееба, за кво ме спъна"!

Cybershot
04-13-2011, 11:01
План I:
Сядаш до него, уригваш се зверски и със сигурност ще му привлечеш вниманието, нататък е лесно (преди това ако си яла чесън ефекта ще е двоен).
План II:
Сядаш до него, пърдиш яко и го чакаш да припадне (ако си яла яйца/зеле ефекта ще е двоен) и му правиш после дишане уста в уста за да го спасиш и ще ти е благодарен.

K_O_L_E_V
04-13-2011, 11:38
Тоя Жоро бекъма не е ли най-тъпото незабавно нещо в българското телевизионно пространство?

А кой е забавен ? Иван и Андрей ?

bloodyF
04-13-2011, 11:40

да,определено.
заедно с оная реклама на..някакъв снакс-с масло, с кашкавал....

иначе седни до него, поздрави го и го питай къде учи, с какво се занимава. Ако не те отрази много или усетиш досада, просто никога повече не сядай до него и толкова. : )