View Full Version : дилема
cocacola2011
04-13-2011, 06:18
Такаа въпросче.. имама си приятел от 5 месеца.. и от горе долу тогава се занимавам с още едно момче.. моя приятел го обичамм. много.. но понеже той ми е първия. и сякаш искам да опитам и още неща.. така да се каже. обаче един ден моя приятел разбра за въпросното момче ии аз престанах да му звъня и т.н. и бях забравила за него.. но ето че сутринта той ми звънна ии отново сърчицето ми си разтуптя.. и иска да се видиме.. и нз какво да правя..обичам си приятеля.. но другия ми е тръпка. пууу :(
BladeDancer
04-13-2011, 06:45
Разбери какво искаш. Или тръпката или любовта. Никой не може да ти помогне тука сама трябва да си решиш..
kitti123
04-13-2011, 07:08
Ако наистина обичаш приятеля си не би трябвало "сърцето да ти тупти" за други... Все пак ти решаваш към кой от двамата имаш по-голямо влечение.. :-D 8)
mim4ety_sara
04-13-2011, 10:09
А приятеля ти как се държи към теб,обича ли те,търси ли те? Но най-вече трябва да си изясниш,кой искаш повече.Избери по-добрия,този който повече те харесва,обича,уважава и т.н. Нали знаеш,че от 2 стола,накрая се оказваш на земята?
Josefinne
04-13-2011, 11:20
От днес смятам да не отговарям сериозно на хора без сериозни проблеми. Като този тук. Моят отговор в случая:
Чукай се с всички, какво ти пука?! :P
BlindedAngel
04-13-2011, 12:56
Въобще нямам намерение да ти отговарям по темата поради простата причина, че както всяка жена - не знаеш какво искаш.Първо се изясни със себе си какво и кого искаш и сама ще се сетиш за отговора :)
VaMpiRKaTaaa
04-13-2011, 13:24
Ако обичаш момчето и си сигурна в себе си и в чувствата си,и да се виждаш с други приятели на кафе ще имаш очи само за твойто момче.И спокойно можеш да си излизаш с,който поискаш,защото ще си сигурна в себе си.
againstyou
04-13-2011, 14:23
Егоистка.Не заслужаваш никого.
VaMpiRKaTaaa
04-13-2011, 14:33
3а бога..стига с тия старомодни мисли.....
Нямам думи просто.
againstyou
04-13-2011, 15:41
3а бога..стига с тия старомодни мисли.....
Нямам думи просто.
Има си приятел,а се занимава с друг,тва аз не го приемам,не ме интересува дали звучи старомодно или не.И докато тя не може да реши,защото не знае какво иска,наранява другите.
sexa_na_kompleksa
04-13-2011, 16:51
Въобще нямам намерение да ти отговарям по темата поради простата причина, че както всяка жена - не знаеш какво искаш.Първо се изясни със себе си какво и кого искаш и сама ще се сетиш за отговора :)
Хайде по-полека с общите знаменатели. ; )
cocacola2011, ако наистина обичаше приятеля си, нямаше да искаш да се виждаш с друг. Излез с второто момче и виж какво ще стане.
Това да не знаеш какво искаш наистина е проблем.Трябва да решиш какво искаш - най-важното нещо.Не мисли,че когато си се отдала на едно момче,когато си му "подарила" нещо толкова ценно той ще е вързан за тебе винаги.Напротив - може да си направи много грешни изводи ако прибегнеш към друг!
dontcare
04-13-2011, 19:16
Разбери какво искаш. Или тръпката или любовта. Никой не може да ти помогне тука сама трябва да си решиш..
Ако го обичаш наистина,няма и да си помислиш за други :? :wink:
cocacola2011
04-14-2011, 07:04
ехааааааа убиите ме сега че имам тръпка към някои.. пожелавам на тези които не ме разбират същата ситуация.. вие мислите ли че го искам.. казвам ви какво е.. аа колкото до приятеля ми той дава всичко за мен.. абсолютно всичко.. както искай те го разбирайте.. но проблема му е че е супер ревнив без да съм му давала .. казах му за първия път когато другия ми писа.. и всичко беше ок..бях го забравила .. и аз обичам приятеля си и давам всичко за ннего.. ноо тази тръпка.. това чуство.когато ми зз телефона и видя че е той.. това е нещо прекрасно.. знам че не съм права.. чествам се виновна. и не знам какво да правя.. я другия проблем е че това момче живее до нас.. и няма как да спра да го виждам.. :(
Insomnia11
04-14-2011, 07:34
Щом от сега така ги чувстваш нещата, рано или късно ще се разделиш с твоя приятел. Колкото по-късно, толкова повече ще го нараниш. Виж какво ще стане с другото момче, все пак сама каза, че имаш нужда от новия усещания.
Josefinne
04-14-2011, 13:36
ехааааааа убиите ме сега че имам тръпка към някои.. пожелавам на тези които не ме разбират същата ситуация.. вие мислите ли че го искам.. казвам ви какво е.. аа колкото до приятеля ми той дава всичко за мен.. абсолютно всичко.. както искай те го разбирайте.. но проблема му е че е супер ревнив без да съм му давала .. казах му за първия път когато другия ми писа.. и всичко беше ок..бях го забравила .. и аз обичам приятеля си и давам всичко за ннего.. ноо тази тръпка.. това чуство.когато ми зз телефона и видя че е той.. това е нещо прекрасно.. знам че не съм права.. чествам се виновна. и не знам какво да правя.. я другия проблем е че това момче живее до нас.. и няма как да спра да го виждам.. :(
Щом имаш тръпка към някой друг, значи не си влюбена в приятеля си, не го обичаш колкото твърдиш. Това са глупости, шарят ти очите и всички ние тук го виждаме, даже без да те виждаме. Представям си какво му е на приятеля ти, който трябва да е с теб всеки ден. Как няма да ревнува?
cocacola2011
04-15-2011, 07:18
и това не е вярно..аз съм си виновно че пиша .. никой не може да ме разбере.. и не ви виня за това... просто докато някой не попадне в моята ситуация.. няма как да ме разбере и помогне.. :)
BlackFlower
04-15-2011, 08:51
и това не е вярно..аз съм си виновно че пиша .. никой не може да ме разбере.. и не ви виня за това... просто докато някой не попадне в моята ситуация.. няма как да ме разбере и помогне.. :)
Е, че ти каква помощ искаш?Някой да дойде и да реши вместо тебе какво искаш ли?Айде бе, то не става така..
BlindedAngel
04-15-2011, 10:20
Хайде по-полека с общите знаменатели. ; )
cocacola2011, ако наистина обичаше приятеля си, нямаше да искаш да се виждаш с друг. Излез с второто момче и виж какво ще стане.
Просто моите наблюдения са такива.От многото момичета, с които съм бил + всичките ми приятелки нито една не познавам дето винаги да е наясно със себе си.В един момент сте едни, в следващия съвсем друга крайност.Когато всичко е наред в една връзка или почвате да си набивате паранои, или пък не сте сигурни в чувствата си and so on... :)
П.П. Не го казах с цел да обидя или засегна някой.Просто говоря от личен опит 8-)
fUcKsMiLe
04-15-2011, 10:24
Избирай си единия от двамата и точка.
Не може да ги разиграваш все едно са някакви играчки. Ако на теб ти се беше случило същото, нямаше да ти е приятно, нали? Хайде седни и помисли какво точно искаш от всеки един от двамата, какви точно са ви взаимоиношенията и какви искаш да бъдат за напред. Всичко зависи от теб.
пп. Ако наистина обичаше приятелят си, нямаше и да си помисляш за другото момче. ;)
ceballos1990
04-15-2011, 15:03
и на мойта съм първия тя на 19 аз на 20 и сме от 3 години заедно и кфо искаш да кажеш че трябва да ме заебе или заебала досега за да опита с еди кой си ти не знаеш какво искаш според мен
cocacola2011
04-16-2011, 08:10
хора прави сте аз съм едно егоистично малоумно не знаещо какво иска момиче.. прави сте ..
dydinka11
04-16-2011, 08:31
Ами първо се изясни със самата себе си какво искаш !!! Защо след като обичаш приятеля си мислиш за други , и когато другия ти се обади има тръпка в обърканото ти сърчице ??!! :-D Ако толкова го обичаше като видиш ,че звъни въпросното момче X от което ти се подкосяват краката даваш ЧЕРВЕНА слушалка и готово !!!
monika9595959595
04-16-2011, 13:17
Зарежи сегашния си приятел и тръгвай с тръпката :)
Зарежи ги и двамата , така всички в форума ще са доволни :grin:
cocacola2011
04-18-2011, 08:17
екстра важното е вие да сте доволни щом казваш.. зарязвам гииииииииии :grin:
kalpazanka
04-18-2011, 08:22
Привързана си към сегашния ти, защото ти е първи. Емоционалните окраски си казват думата. За капак не си готова за връзки, чудиш се дали не изпускаш нещо, иска ти се да опиташ нещо ново. Въпрос на време е да се разделите. Кофти, ако пичът е свестен.
Хаха ... земи се раздели с приятеля си. Явно не го обичаш достатъчно. Или се откажи да говориш и да правиш такива глупости с други момчета. Или единия или другия. Трудно е да си и с двамата. Това че ти е първия не трябва да означава, че трябва да си до последно с него. Реши се какво ще правиш, защото сега правиш к*рвенски номера. 8)
cocacola2011
04-19-2011, 09:56
..yepp.. аз съм ненаситна курва.. прави сте не ги заслужавам.. вече се чуствам екстра.. благодаря ви :)
kalpazanka
04-19-2011, 10:03
Радваме се, че ти помогнахме да постигнеш мир със себе си.
Считам темата за приключена.