Влез

View Full Version : Въпрос към тези от вас,които са 12клас

sweetie92
04-13-2011, 19:08
Здравейте 8-)
Винаги съм се чудила,защо повечето дванадесетокласници не ходят на училище?Смисъл...нали това си е учебна година,пак ще ти пишат двойки и отсъствия..а повечето не ходят,а се подготвят за матури..и накрая тея,които не са ходили на у-ще цяла година, така ли пък нямат изпити :?
За изключване пък да не говорим...не съм чула или видяла някой да е изключен за дето не ходил не у-ще през последната година..

П.С. Догодина и аз съм 12 клас

darkPaladin
04-13-2011, 23:51
в 12 клас са вече големи хора и сами си избират

вече какво избират е друго но 90% от взетия материал в 12 клас няма да им свърши работа в живота

другите 10% ще им трябват за ВУЗ това 2 3 предмета по които трябва да се готвят и за това някои вместо да си губят времето в учене на неща които няма да им трябват си стоят у тях и се подготвят

другото което е учителя иска да помогне на ученика не да му вреди

за това няма да го спънат като го изключат или го оставят на поправка

пък и май в 12 клас намяха право да изключват ама не съм сигурен

пп

бях 12 клас преди време

Mi6inka
04-14-2011, 08:10
12ти клас съм и до сега цяла година сме си били редовни ...защото си имаме отсъствия и всичко както си му е реда... тъй като за 12ти клас учебната година свърша по-рано, съответно ни оформят по-рано, сега се пада нещо като края на учебната ни година... и... понеже имаме много предварителни изпити, матури и не знам си още какво...много по-логично е да си стоим вкъщи и да учим за тях, след като почти сме оформени по всичко :) Като станеш 12ти клас ще разбереш за какво иде реч

sexa_na_kompleksa
04-14-2011, 08:35
Нас ни оформиха срочните оценки по-рано, изпитват ни по-лесно по предметите, с които няма да кандидатстваме, и ни изпитваха предимно по желание(например 2-3 ученика се подготвят днес по История и преподавателя ги изпитва само тях) и накрая ходиш само по предметите, по които имаш да си оправяш оценки или ще ти трбяват за кандидатстване.

Mi6inka
04-14-2011, 09:00
Нас ни оформиха срочните оценки по-рано, изпитват ни по-лесно по предметите, с които няма да кандидатстваме, и ни изпитваха предимно по желание(например 2-3 ученика се подготвят днес по История и преподавателя ги изпитва само тях) и накрая ходиш само по предметите, по които имаш да си оправяш оценки или ще ти трбяват за кандидатстване.

именно

Cybershot
04-14-2011, 13:30
Бягай ги тия, дето не ходят. После цял живот по строежите, мухахахаахаха.

vagarious
04-14-2011, 14:16
Ние само първия срок бяхме "редовни"...а сега, особено последните 2 месеца почти не се вясваме.Пишат ни оценки ей така,отсъствия не ни пишат може би от миналата година,не ни и правят проблеми.Сега влизаме само за да направим някое друго класно,което е пълна пародия на истинско класно,от което малко или много да се страхуваш. :? Не може да се каже, че аз специално съм ученичка още.Отдааавна "завърших",но още нямам диплома. :?
НО всичко идва от училището ми.Няма да обеснявам какво е -що е, но с 2 думи -много е пропаднало.Така че,ако не друго поне да си стоим вкъщи и да учим. :?

xWandereRx
04-14-2011, 15:50
ами то втория срок особено малко трудно да си редовен при положение, че тогава са курсовете и изпитите
а иначе тия които си мислят, че като са 12 клас са голямата работа и не ходят ще си понесат последствията, за пример мога да дам 2 момичета от моя клас- ще останат поне на 2 изпита и не знам дали ще ги допуснат до матурите
а това за гоненето за отсъствия, няма смисъл в 12 клас да гонят, макар че ако директора си реши може и да изгони някой