.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Въпрос към тези от вас,които са 12клас

Здравейте
    Винаги съм се чудила,защо повечето дванадесетокласници не ходят на училище?Смисъл...нали това си е учебна година,пак ще ти пишат двойки и отсъствия..а повечето не ходят,а се подготвят за матури..и накрая тея,които не са ходили на у-ще цяла година, така ли пък нямат изпити
    За изключване пък да не говорим...не съм чула или видяла някой да е изключен за дето не ходил не у-ще през последната година..

П.С. Догодина и аз съм 12 клас

Мега фен Аватара на darkPaladin
    Град
    планета на маймуните
    в 12 клас са вече големи хора и сами си избират

вече какво избират е друго но 90% от взетия материал в 12 клас няма да им свърши работа в живота

другите 10% ще им трябват за ВУЗ това 2 3 предмета по които трябва да се готвят и за това някои вместо да си губят времето в учене на неща които няма да им трябват си стоят у тях и се подготвят

другото което е учителя иска да помогне на ученика не да му вреди

за това няма да го спънат като го изключат или го оставят на поправка

пък и май в 12 клас намяха право да изключват ама не съм сигурен

пп

бях 12 клас преди време
    ОДИН!!!

Мега фен Аватара на Mi6inka
    12ти клас съм и до сега цяла година сме си били редовни ...защото си имаме отсъствия и всичко както си му е реда... тъй като за 12ти клас учебната година свърша по-рано, съответно ни оформят по-рано, сега се пада нещо като края на учебната ни година... и... понеже имаме много предварителни изпити, матури и не знам си още какво...много по-логично е да си стоим вкъщи и да учим за тях, след като почти сме оформени по всичко Като станеш 12ти клас ще разбереш за какво иде реч

Нас ни оформиха срочните оценки по-рано, изпитват ни по-лесно по предметите, с които няма да кандидатстваме, и ни изпитваха предимно по желание(например 2-3 ученика се подготвят днес по История и преподавателя ги изпитва само тях) и накрая ходиш само по предметите, по които имаш да си оправяш оценки или ще ти трбяват за кандидатстване.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Мега фен Аватара на Mi6inka
    Цитирай Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
    Нас ни оформиха срочните оценки по-рано, изпитват ни по-лесно по предметите, с които няма да кандидатстваме, и ни изпитваха предимно по желание(например 2-3 ученика се подготвят днес по История и преподавателя ги изпитва само тях) и накрая ходиш само по предметите, по които имаш да си оправяш оценки или ще ти трбяват за кандидатстване.
    именно

Супер фен
    Бягай ги тия, дето не ходят. После цял живот по строежите, мухахахаахаха.

Мега фен Аватара на vagarious
    Ние само първия срок бяхме "редовни"...а сега, особено последните 2 месеца почти не се вясваме.Пишат ни оценки ей така,отсъствия не ни пишат може би от миналата година,не ни и правят проблеми.Сега влизаме само за да направим някое друго класно,което е пълна пародия на истинско класно,от което малко или много да се страхуваш. Не може да се каже, че аз специално съм ученичка още.Отдааавна "завърших",но още нямам диплома.
    НО всичко идва от училището ми.Няма да обеснявам какво е -що е, но с 2 думи -много е пропаднало.Така че,ако не друго поне да си стоим вкъщи и да учим.
    Big or small, lies are lies!

Супер фен Аватара на xWandereRx
    Град
    Сатурн
    ами то втория срок особено малко трудно да си редовен при положение, че тогава са курсовете и изпитите
    а иначе тия които си мислят, че като са 12 клас са голямата работа и не ходят ще си понесат последствията, за пример мога да дам 2 момичета от моя клас- ще останат поне на 2 изпита и не знам дали ще ги допуснат до матурите
    а това за гоненето за отсъствия, няма смисъл в 12 клас да гонят, макар че ако директора си реши може и да изгони някой
    [ мразим хора! ]

'И аз ще се изплезя на света,
    обесен върху черния прозорец.'
    ('Дяволско' - А. Далчев)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си