PDA

View Full Version : Cucko0

Страници : [1] 2

machoka
04-13-2011, 19:13
от тази вечер Сиси ще поеме контрол над раздела и ще ви помага с каквото може. Искам да я слушате, за да нямаме после главоблъскания излишни.

Бъдете здрави.

lubomirky
04-13-2011, 19:23
хм. к'ви въпроси можем да и задаваме и тя задължително ли ще ни отговаря ? 8-)

Jus7DreamBoy
04-13-2011, 19:58
хм. к'ви въпроси можем да и задаваме и тя задължително ли ще ни отговаря ? 8-)
:razz: :razz: :razz:

Gr0zDan0v
04-13-2011, 20:29
хм. к'ви въпроси можем да и задаваме и тя задължително ли ще ни отговаря ? 8-) :D

Eclipsercho
04-13-2011, 21:45
К'во по дяволите..

anonymous708973
04-14-2011, 06:28
На какъв принцип се избира модератор тук?

Jus7DreamBoy
04-14-2011, 06:54

Случаен, в един буркан от кисели краставички се събират имената на всичко потребители и се бърка хубаво вади се едно и така :)

0y7ofCon7roL
04-14-2011, 07:39
На какъв принцип се избира модератор тук? На принципа наши и ваши както е прието в нашата мила татковина

machoka
04-14-2011, 07:43
На какъв принцип се избира модератор тук? На принципа наши и ваши както е прието в нашата мила татковина

И на какво се гради така обоснованото ти мнение?!

thefreak
04-14-2011, 07:56
А за какво е темата? Не помня да сте анонсирали по този начин miminko или GregoryHouse.

DarkTemplar
04-14-2011, 08:22
Връзки майна. 8) :D

BladeDancer
04-14-2011, 08:35
Добре че не пиша в тоя раздел. От сега нататък зле ви се пише хахах D:.

0y7ofCon7roL
04-14-2011, 08:36

И на какво се гради така обоснованото ти мнение?! Ами нали съм го написал бе :lol: Просто така е прието в България :) Що мене не ме направите един модератор, а ?

CanisDirus
04-14-2011, 09:08
Модераторките в тоя раздел правят ли туториали по темата на раздела?

Ако да- запазвам си час 8)

antiWHAT
04-14-2011, 10:29
wankers

набутахте момичето :(

Samoten89
04-14-2011, 10:46

И на какво се гради така обоснованото ти мнение?!На принципа на бездействието спрямо грубите потребители убиждащи останалите във всяка тема. Няма опция за докладване нито достатъчно модератори...

cool_man
04-14-2011, 11:03
Не,не айде machoka...кажи как избирате модератор в тоя сайт,не се притеснявай да кажеш ;)

0y7ofCon7roL
04-14-2011, 11:08
Радостната новина тука е, че поне този път "избраната" не е от ромски произход :)

Cucko0
04-14-2011, 11:14
Радостната новина тука е, че поне този път "избраната" не е от ромски произход :)

Какво значение има кой от какъв произход е...

0y7ofCon7roL
04-14-2011, 11:17

Какво значение има кой от какъв произход е... Ми за мене има, може би съм националист знам ли :)

machoka
04-14-2011, 11:48

Какво значение има кой от какъв произход е... Ми за мене има, може би съм националист знам ли :)

a може би си просто тъпо парче, а?

Модераторите не се избират на принципа 'така е прието в България - с връзки?!?!' или дали са роми или афганистанци - а на принцип, който съдържа в себе си само единствено моята и тази на останалите модераторите преценка. В случая - само на моята. Ако не ви харесва нещо - прав ви път. Но да слушам глупости от сорта тоя спал с оная, ама що не си ром и мой-свой, при положение че дори не и знам истинското име взе да ми ПОДписва леко. Така че - който е са такива разбирания, да се чувства поканен да напусне темата.

thefreak
04-14-2011, 11:59

Модераторите не се избират на принципа 'така е прието в България - с връзки?!?!' или дали са роми или афганистанци - а на принцип, който съдържа в себе си само единствено моята и тази на останалите модераторите преценка. В случая - само на моята. Ако не ви харесва нещо - прав ви път. Но да слушам глупости от сорта тоя спал с оная, ама що не си ром и мой-свой, при положение че дори не и знам истинското име взе да ми ПОДписва леко. Така че - който е са такива разбирания, да се чувства поканен да напусне темата.
Моя въпрос си остава неотговорен все пак.

britzy
04-14-2011, 12:06
Да,добре

BlindedAngel
04-14-2011, 12:29

Намери си гадже/нещо което да тъпчеш, че във всяка втора тема твоите "оферти" се четат, ама нещо не ти се получава :razz:

П.П. Иначе по темата - все едно кой е модератор, тука не пиша така или иначе 8)

CanisDirus
04-14-2011, 12:34

Намери си гадже/нещо което да тъпчеш, че във всяка втора тема твоите "оферти" се четат, ама нещо не ти се получава :razz:

П.П. Иначе по темата - все едно кой е модератор, тука не пиша така или иначе 8)

Ама как е възможно да си по-прот отколкото изглеждаш бе? А?
Как мое бе?

;) (http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%98%D1%80%D0%BE%D0%BD%D0%B8%D1%8F)

BlindedAngel
04-14-2011, 12:38
^ На какво отгоре да съм прост ?

SiNiStEr
04-14-2011, 12:49

И на какво се гради така обоснованото ти мнение?! Ами нали съм го написал бе :lol: Просто така е прието в България :) Що мене не ме направите един модератор, а ?
Хаха...колко завистливо прозвуча...
Погледнете се,вместо да я поздравите за модераторския пост,вие се чудите къде да се заядете...
Щом мачока така е решил,значи има за какво точно тя да е.
Този форум винаги с това ще го запомня...гледате само от черната страна на нещата и най-вече да нападате.Както и да е,отплеснах се малко.

Цуцкее честитооо :|

MakeMeLaugh
04-14-2011, 13:37
0y7ofCon7roL пак приказва без да мисли. Татковина...

0y7ofCon7roL
04-14-2011, 14:10
Твае ще дай на един мишок малко власт и му гледай сеира :lol: да ви го туря на всичките модове, ако искате ме локвайте ще ми пръднете на оная работа :lol: :lol: :lol: п.п.само Димитър ак е свястен и пекан на другите ви са кафеви езиците

SpirituallyAbused
04-14-2011, 14:19
I'm ok with this.

MakeMeLaugh
04-14-2011, 14:22
Пълен галфон :lol:

0y7ofCon7roL
04-14-2011, 14:24
Пълен галфон :lol: Това си го сложи като подпис, ще ти отива !

DarkTemplar
04-14-2011, 14:25
Абе да е жива и здрава девойката и да си упражнява правата по предназначение. Дали ще е тя или някой друг, няма особено значение. :)

Sh@d0w
04-14-2011, 14:27
machoka написа:
при положение че дори не и знам истинското име взе да ми ПОДписва леко.

Попринцип нямам нищо против Cucko0,от мненията които е писала съм си изградил мнение,че е точна.

@machoka Обаче твоя довод не струва.Значи не знаеш нищо за нея и просто ей така и даваш мод права?На всички ни е ясно,няма смисъл да увърташ или да се обясняваш.Това,че си мод и се опитваш да се правиш на оборотен във форума,говори само за себе си.От няколко дена ти чета постовете,в които се опитваш да флиртуваш с разни момичета в форума.Толкова ли си смотан irl,че се опитваш всячески да се подмазваш онлайн с надеждата да ти върже?Твърде жалко е...
До тези които питаха как се става мод-правите си нов профил,слагате 1-2 по-разголени снимки в темата за снимките (снимките трябва да са на момиче,нямча значение какъв пол сте),пускате 1-2 коментара,от които да се разбере,че не сте девствени и си нямате приятел в момента и пишете ЛС на мачока = 100% до 2 часа ще сте с модераторски права.

Сега очаквам и да ме банне или да заключи темата без да отговори,с което ще затвърди тезата ми.

thefreak
04-14-2011, 14:30
Споко няма да седи заключена тази тема, интеренсо ми е какво следва.

0y7ofCon7roL
04-14-2011, 14:34
Sh@d0w
Евала...........а и между другото и аз нямам нищо против Сиско . А за мачока кво да кажем :-D кво очаквате от човек който има 15 000 мнения в форума :) човека е деградирал от всякаде от стояне пред компа и вече налита и на 15 16 годишни

hondacbr954
04-14-2011, 14:41

ЕЕЕЕЕЕ, бахти модераторите бахти чудото... Аз се чудя защо в тоя саийт една тема не може да ми дръпне вниманието и да отговоря, но проблема не е бил в хората тукла а в така наречените "модератори"- жие се оказахте по кухи от всички тука... Бе Улйо заспал как може модератор да казва неща от сорта на " Ако не ви харесва нещо - прав ви път." ние хубаво ще си хваниме пътя ами ти тогава хуя ми ли ще гледаш... Как може да си толкова ограничен тип... И в крайна сметка ще кажете ли какво са критериеете? Какво го овъртате като някви кучки дето не знаят как да си потърсят... Ти си модератор- ти трябва да работиш по ясни критерии тука, тогава искай от нас- застани и кажи на хората
1-
2-
3-
4-
...
Нали Вие- модераторите, сте хората с принципите тука... Лична преценка- лична преценка ще си взимаш в вас за жена ти, не тука...
"Модераторите не се избират на принципа" Това да не ти е някакъв ресторант бе- къде ти е личния пример, че ние да се движиме по някакви принципи и правила в тоя форум, ами представи си на някой от Вас "модераторчетата" ви хрумне тука сутеньори да ставате? Бах ти простотията... Не бива да си хванал горния за долния...
" при положение че дори не и знам истинското име" Бе ти хептен си се олял... Няма ли някои да ти събере версиите... Ако искаш ЕГН-та да ти казваме, банковите си сметки?
"Така че - който е са такива разбирания, да се чувства поканен да напусне темата." ами твоето разбиране къде е, ти вобще разбираш ли каква ти е работата тука? Да си определяш модераторчета по "лични принципи" ? Къде ти е акъла, къде ти е достойнството- имаш ли вобще нещо такова..? Какво сега- след подобен коментар ще махнеш него, ще ми махнепш ппрофила (не че нещо ме спира да си направя нов...) и ти си Бог? Мале колко си ограничен, че темите после били тъпи... Погледнете модераторите, правете си изводи за темите...
Та ти така или иначе ще триш след мене ами ако имаш поне капка достоинство застани като Мъж и отговори на човека като такъв!

amk933
04-14-2011, 14:42
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Толкова е смешно да коментирате някой без да го познавате... :lol:

Абсурдно зле сте. Сигурно всички модератори от мъжки пол сме пускали снимки на голи момичета и сме писали ЛС-та на мачока. :lol:

Cucko0
04-14-2011, 14:42
machoka написа:

Попринцип нямам нищо против Cucko0,от мненията които е писала съм си изградил мнение,че е точна.

@machoka Обаче твоя довод не струва.Значи не знаеш нищо за нея и просто ей така и даваш мод права?На всички ни е ясно,няма смисъл да увърташ или да се обясняваш.Това,че си мод и се опитваш да се правиш на оборотен във форума,говори само за себе си.От няколко дена ти чета постовете,в които се опитваш да флиртуваш с разни момичета в форума.Толкова ли си смотан irl,че се опитваш всячески да се подмазваш онлайн с надеждата да ти върже?Твърде жалко е...
До тези които питаха как се става мод-правите си нов профил,слагате 1-2 по-разголени снимки в темата за снимките (снимките трябва да са на момиче,нямча значение какъв пол сте),пускате 1-2 коментара,от които да се разбере,че не сте девствени и си нямате приятел в момента и пишете ЛС на мачока = 100% до 2 часа ще сте с модераторски права.

Сега очаквам и да ме банне или да заключи темата без да отговори,с което ще затвърди тезата ми.

продължавате с тъпите си изказвания ..кажи ми един модератор който е получил мод. си права с голи снимки или нещо от такъв тип ?

Sh@d0w
04-14-2011, 14:47
продължавате с тъпите си изказвания ..кажи ми един модератор който е получил мод. си права с голи снимки или нещо от такъв тип ?

Cucko0 скъпа не се бутай между шамарите израза беше метафоричен,искам мачока да ми отговори като се прави на толкова велик,че чак и тема е пуснал какво е направил...

няма смисъл,да го защитаваш,гледай си там темичките и се радвай на модераторските си права.Не ме разбирай погрешно радвам се за теб,но ме дразни поведението на това дете,което си мисли че е супермен като ника му е червен ;)

:-)

EDIT:
Пълен галфон :lol:

Ей го и тоя...според теб това изказване на модератор ли е?За мен не е,модератора като такъв трябва да спазва реда,а не да създава хаос с постовете си и да предизвиква потребителите...на галфон се обиждахме в 5ти клас.Личи си колко ти е акъла и на теб.

BriNGeR
04-14-2011, 14:48
machoka написа:

И нима някой ще си признае, дори и да е така ? :D

hondacbr954
04-14-2011, 14:54

ЕЕЕЕЕЕ, бахти модераторите бахти чудото... Аз се чудя защо в тоя саийт една тема не може да ми дръпне вниманието и да отговоря, но проблема не е бил в хората тукла а в така наречените "модератори"- жие се оказахте по кухи от всички тука... Бе Улйо заспал как може модератор да казва неща от сорта на " Ако не ви харесва нещо - прав ви път." ние хубаво ще си хваниме пътя ами ти тогава хуя ми ли ще гледаш... Как може да си толкова ограничен тип... И в крайна сметка ще кажете ли какво са критериеете? Какво го овъртате като някви кучки дето не знаят как да си потърсят... Ти си модератор- ти трябва да работиш по ясни критерии тука, тогава искай от нас- застани и кажи на хората
1-
2-
3-
4-
...
Нали Вие- модераторите, сте хората с принципите тука... Лична преценка- лична преценка ще си взимаш в вас за жена ти, не тука...
"Модераторите не се избират на принципа" Това да не ти е някакъв ресторант бе- къде ти е личния пример, че ние да се движиме по някакви принципи и правила в тоя форум, ами представи си на някой от Вас "модераторчетата" ви хрумне тука сутеньори да ставате? Бах ти простотията... Не бива да си хванал горния за долния...
" при положение че дори не и знам истинското име" Бе ти хептен си се олял... Няма ли някои да ти събере версиите... Ако искаш ЕГН-та да ти казваме, банковите си сметки?
"Така че - който е са такива разбирания, да се чувства поканен да напусне темата." ами твоето разбиране къде е, ти вобще разбираш ли каква ти е работата тука? Да си определяш модераторчета по "лични принципи" ? Къде ти е акъла, къде ти е достойнството- имаш ли вобще нещо такова..? Какво сега- след подобен коментар ще махнеш него, ще ми махнепш ппрофила (не че нещо ме спира да си направя нов...) и ти си Бог? Мале колко си ограничен, че темите после били тъпи... Погледнете модераторите, правете си изводи за темите...
Та ти така или иначе ще триш след мене ами ако имаш поне капка достоинство застани като Мъж и отговори на човека като такъв!

Eлеее не сте ме баннали... надявам се някой да се е усетил какви простотии вършите тука мод-четата, дано поне малко сте сепочувствали гузно... Надявам се...

kalpazanka
04-14-2011, 14:58
Крайно време е да спрете с чаршафите! Не е нужно останалите да скролваме по 30 минути за изказване от два реда накръст!

MakeMeLaugh
04-14-2011, 14:59
Мен акъла си ми е напред, не се безпокой :)

Не знаех, че има мода и сред обидите :lol:
Кажи сега какво е модерно :Д

Обаче вие защо се държите така все едно сме ви длъжни с нещо така и не стана ясно?
Акциите ли имате във форума...

Винаги има недоволна групичка, то е ясно. А точно вашата групичка, хич не е за пример, дори напротив, пък тръгнали правосъдие да раздават.

Пишете абсурдни неща наизуст, без поводи, без доказателства, категоризирате хората без да ги познавате, измисляте си събития, дори недообмисляте какви простотии казвате, а сега се борите за нещо без да знаете за какво точно. Въобще защо спамите?

hondacbr954
04-14-2011, 15:09

Обаче вие защо се държите така все едно сме ви длъжни с нещо така и не стана ясно?

Винаги има недоволна групичка, то е ясно. А точно вашата групичка, хич не е за пример, дори напротив, пък тръгнали правосъдие да раздават.

Пишете абсурдни неща наизуст, без поводи, без доказателства, категоризирате хората без да ги познавате, измисляте си събития, дори недообмисляте какви простотии казвате, а сега се борите за нещо без да знаете за какво точно. Въобще защо спамите?

Няма никакви моди, никакви групички, никакви акции- просто сме изумени от просторията на някой хора...

Я ми кажи ТИ тогава това не е ли абсурдно:

" а на принцип, който съдържа в себе си само единствено моята и тази на останалите модераторите преценка.
В случая - само на моята.
Ако не ви харесва нещо - прав ви път.
дори не и знам истинското име
Така че - който е са такива разбирания, да се чувства поканен да напусне "
Това са думи на твой колега!!!

Такъв личен пример ли давате?

Sh@d0w
04-14-2011, 15:10

Момент да се съвзема от смеха,който ме налегна след като прочетах поста ти :shock:

От къде да започна....Кои сме НИЕ и кои сте ВИЕ?Като си в червено се мислиш за нещо повече ли,че делиш хората на НИЕ и ВИЕ?Коя е тая нашата групичка,доколкото се познавам,не участвам в никакви групички?

Говорел съм глупости писал съм бeз доказателства и тн-доколкото не ме лъжат очите ми съм обосновал всяко едно мое изказване с цитат,кое от написаното не разбра?Прав си не познавам мачока,но е достатъчно да си изградиш мнение за човека по постовете му нали така?Все пак сме във форум.Казвам ти какви са моите впечатления от него и не мисля че са грешни.Явно иска да го познаваме с това което демонстира,така че нямаш право да ми казваш,че не бил такъв или онакъв.Сам се излага,както и ти в момента,опитвайки се да замажете положението..по-добре спри да пишеш,защото ставаш смешен,измисли какво ще напишеш и се пробвай пак...или не по-лесно е да локнеш темата нали си мод или да ме баннеш?

И накрая защо спамим?Боже господи сериозен ли си или?Мачока си е пуснал темата не знам какво е очаквал да привлече внимание или просто да трупа точки пред момичето ли не знам...обаче е адски жалко.Ако искаш да ме опровергаеш обясни ми смисъла на тази тема?

MakeMeLaugh
04-14-2011, 15:33
Стига подскача сега, спокойно ;)

Аз не деля. Ти така си го нагласяш.
Ние - модераторите, Вие - потребителите.

Кое си обосновал. За мен - нищо.
Обосноваваш се за преб теб, с твои си доводи, без доказателства. Както на теб ти е удобно.

Другото - пак не си разбрал, аз не защитавам Мачока, не съм му адвокат. Отново ти така си го нагласи. Смешен съм бил - а ти ли си критерия за кой е смешен и кой не - ами не си. Смея да кажа, че смешното е това, което започнахте, от нищо се опитвате да направите нещо. Ем не става.
Опита ти да се правиш на оборотен с това да казваш да съм спрял да пиша, да съм си помислил какво да пиша, и последното изрчение, че били по-лесно да заключвам - това е върха на тъпотията, която измисли. Идея си нямаш що за човек съм, но щом така си решил - ок. Нямам намерение да впечатлявам точно теб.

Мачока във всеки случай предполагам* не е пуснал темата, ревльовците да си избиват комплексите.
И ако си вярваш, че е пуснал темата да се хареса на момичето и едва ли не после да получи нещо в замяна - това е най-елементарното лапешко мислене, ето тука вече е смешното :Д

Цялата простотия започна, че някой си решил да говори наизуст неща за татковината и ги принесе и тука, без нито да знае хората, нито ситуацията и се почна. Вие сте нереални бе :lol:

Sh@d0w
04-14-2011, 15:42
@MakeMeLaugh написа толкова,а нищо не каза...

НЕ се опитвай да извъртиш нещата,все едно аз си ги измислям,защото не е така.Хората също четат тази тема и виждат какви глупости пишете и как се чудите да замажете положението...

Кое си обосновал. За мен - нищо.

Казах ти кое не разбра?Кажи и ще се опитам да го обясня на ниво първи клас,щом не ти е ясно.

Смешен съм бил - а ти ли си критерия за кой е смешен и кой не - ами не си. .Смея да кажа, че смешното е това, което започнахте, от нищо се опитвате да направите нещо.

Ако даването на модератирски права за вас е нищо,дайте на мен тогава?Разбираш ли сега какво е смешното.Вместо да се опитваш да ме изкараш идиот които не знае какво пише и защо,първо се погледни тебе,какви ги пишеш.Може би точно тогава ще намериш "смешното".

Опита ти да се правиш на оборотен с това да казваш да съм спрял да пиша, да съм си помислил какво да пиша, и последното изрчение, че били по-лесно да заключвам - това е върха на тъпотията, която измисли.

Напротив,нямам твоето мислене,че да си меря пишката с някой в форум хаха.Просто се застраховах,че ще се измъкнеш като ме баннеш,което всъщност въобще не ме вълнува.

Мачока във всеки случай предполагам* не е пуснал темата, ревльовците да си избиват комплексите.

Тук съм напълно съгласен с теб,вече обясних защо мисля я е пуснал.И явно доста хора имат моето "лапешко мислене",защото го споделят.Но нека да дадем възможвост на мачока да обясни.

Цялата простотия започна, че някой си решил да говори наизуст неща за татковината и ги принесе и тука, без нито да знае хората, нито ситуацията и се почна

Не,цялата простотия я започна мачока не потребителите ;)

MakeMeLaugh
04-14-2011, 15:43

И това ли е великия довод, че просто така е прието в БГ?
Ако това ти е начина на мислене за всяко нещо - зле за теб, сам си причиняваш болка.

И как да го направят модератор, като не го е заслужил - какво по-особено и по-различно си направил за другите или си постигнал от останалите. И какво впечатление смята, че оставя в другите - пример ли дава?
За да станеш лидер - трябва да се държиш като такъв. Или сам да поемеш инициативата, или да внесеш иновативност. Да покажеш желание за развитие.
А не да тъпчеш на едно място, да презираш всички, да се изказваш неподготвен или да категоризираш всички ей така.

П.П. Shadow, нямам намерение да дърдоря като латерна на човек, който сам се е ограничил.
Както каза, хората четат и мислят.

Extremescream
04-14-2011, 15:49
hondacbr954, не знам на какъв принцип се избират модовете тук, нито ме интересува особено много. Но от твоите писание е нищо не вдянах! То няма препинателни знаци, а пък за някаква смисленост на съдъжанието да не говорим. Може и да има, ама еби му майката, поне да се структурира правилно. Очаквам в скоро време в тоя форум да започне да се общува чрез поредица от грухания и викания, че нали тук е интернет, кво ни пука за граматика.
По темата: кво толкоз ви грее кой как са го избрали? Все едно пък толкова насериозно взимате този раздел, че да си разплетете чорапите от ужас как не се знае кой как става мод....Да ви имам проблемите и големите драми.
http://www.motifake.com/image/demotivational-poster/0908/bodystairs-code-geass-anime-death-note-facepalm-bodystairs-demotivational-poster-1250743921.jpg

machoka
04-14-2011, 15:49
Никой не пита нищо градивно, всеки тръби наляво и надясно, че голи снимки... нам си кво.. абе вие у ред ли си? На 23 год съм с работа, която ми поглъща цялото време и жена, която ми готви, правим хубав секс и когато не съм н работа, съм с нея... И е на 21г.
Според теб, дали си 'търся мацки' от някакъв форум? Боже мой, вие полудяхте.

ОТ години аз определям кой ще е модератор и на кой ще се свалят правата, също така и колегите имат това право да избират и обсъждаме. Всички настоящи модератори (о, чудо, има и мъже сред тях) съм ги избрал аз, лично аз. За повечето не съм се и допитвал, а направо съм ги добавял, както в конкретния случай. До момента, смея да твърдя - не съм допускал грешка. А какви са критериите - еми, много са и не съм длъжен да ви ги обяснявам, нямам и това време. Гледа се човека да не е имал кофти постове, да има достатъчно време и желание, да е помагал, да не е център на някаква форумна общност за да бъде максимално безпристрастен. СЪщо така гледам пола и годините, за да има хора от всички 'прослойки' в модераторите. Ние вече взехме да одъртяваме и повечето от екипа сме над 22 години, за това искам да 'назнача' млади и свежи хора на по 15-16 - защото такава е аудиторията и така смятам - че такива момчета и момичета трябва да са в управлението. Да помагат на връстниците си, а пък ние по-зрелите и преживялите да уравновесяваме нещата с опит, когато се налага. Защото и ние бяхме на тяхната възраст, като започнахме да се занимаваме със сайта.
За това Сиси и следващите няколко модератори ще бъдат на 15-16, за да има равновесие, към което винаги съм се стремял. За това в екипа винаги сме били пъстри хора - и докторанти, и музиканти, и хулигани, и бъдещи ЮПИ-та и т.н., вече одъртяващи тийнове или пък сега навлезли в пубертета. Няма двама еднакви човека. Съответно, каквото преценя, че ми трябва като колега към този момент, за конкретен раздел или група раздели - преценявам какъв човек ми трябва, отварям разделите и почвам да чета на хората постовете, запознавам се с тяхното 'творчество' из основи, допитвам се до моите колеги ако имам нужда от това и действам. И, о чудо за втори път, доста от тези, на които предлагам да ни помагат ни отказват. Разберете, че с ИСКАНЕ НЕ СЕ СТАВА МОДЕРАТОР. Ако сте на правилното място, в правилния момент по гореизброените критерии и още много такива - така се става.

Някой още да каже, че си търся голи снимки?! Или се изказвайте аргументирано и разумно, или ше си търпите последствия, че ми писна да се обяснявам на тоя и оня за действията си. Още повече на предубедени хора.

0y7ofCon7roL
04-14-2011, 15:51
MakeMeLaugh
Стига си се правил ,че не зацепваш за кво иде реч. Пределно ни е ясно на всичките, че мачока си е разменил 2 3 сладки приказки със сиско и за това тя сега е модераторка, а аз изобщо не съм искал да ствам мод някога,щото чисто и просто не обичам да лижа задници

machoka
04-14-2011, 15:58
^^ гледай го келемето.. е, сегак каво трябва да кажа?

x7aZzy
04-14-2011, 16:00
Не ми е ясно всичко това какво общо със секса има? Never mind.
machoka обясни на какъв принцип избира модератори, не виждам причина за заяждане. Някои хора толкова яко са влезли във филма, че навсякъде им се привиждат неща, които всъщност ги няма.

Eclipsercho
04-14-2011, 16:02

+++++++++++9892383192832919832183982137

По-добре не бих могъл да го напиша.

Само се чудя как още не са почнали да банват хора за това, че са си исказали мнението..

MakeMeLaugh
04-14-2011, 16:03
Хахахахахах :smt042

hondacbr954
04-14-2011, 16:29
Премахвате теми заради погрешен раздел... Да не би на тая тема мястото да е тука? Какъв е смисъла от нея- питаха ви няколко пъти- и вместо да спамите (операторите) вземете наведете главите ако има нещо в тях! Тоя път намазахте лайната- случва се, не ви виня, но поне се осъзнаите... Та ще отговорите ли какво общо има тая тема с раздела "секс"?

BriNGeR
04-14-2011, 16:30
Премахвате теми заради погрешен раздел... Да не би на тая тема мястото да е тука? Какъв е смисъла от нея- питаха ви няколко пъти- и вместо да спамите (операторите) вземете наведете главите ако има нещо в тях! Тоя път намазахте лайната- случва се, не ви виня, но поне се осъзнаите... Та ще отговорите ли какво общо има тая тема с раздела "секс"?

Новия модератор отговаря за този раздел ?!

Jus7DreamBoy
04-14-2011, 16:44
Смях от сърце :razz: :razz: :razz:

WaterLilly
04-14-2011, 16:46
Добре, както искате си избирайте модератори, но защо точно тя? Нищо против Cucko-то нямам, но се очаква модераторите да са хора, които са от дълго време във форума и с много на брой (и смислени) мнения, да пишат грамотно и да влизат често също така. Поне на мен не ми е направило впечатление тя да влиза редовно.

Violenza
04-14-2011, 16:49
Следващият мод - на 10-12, че да има равновесие. :-o

Поне избирайте грамотни хора :) Иначе аз това девойче за пръв път го виждам и чувам във форума.
Уж голям и известен форум, а толкова ниски критерии за модове.

machoka
04-14-2011, 17:05
Няма нужда да сте чували за модераторите. Даже не би следвало да забелязвате тяхната работа... но заради безброй многото олигофрени върлуващи тук, в този форум нещата седят по различен начин и модераторите винаги са лошите.
А иначе, както споменах, бяхме предложили на някои по-активни потребители и отказаха.

А темата я направих, за да представя официално кой ще се навърта тук да контролира нещата. Така е любезно от страната на домакина. Едно време това беше традиция, по едно време го прекъснахме и сега ми хрумна да го възобновим.

CanisDirus
04-14-2011, 17:21
А темата я направих, за да представя официално кой ще се навърта тук да контролира нещата. Така е любезно от страната на домакина. Едно време това беше традиция, по едно време го прекъснахме и сега ми хрумна да го възобновим.
Един от бановете ми беше когато направиха модератор(к)и - blab (тогава с друг ник), musicisthekey и sam90 най-вече заради последния 8-)

Но темата беше яка. И пророчески вярна на 66,6% 8)

0y7ofCon7roL
04-14-2011, 17:31
Поне да бяхте направили модератор PinkPan7her
вижда ми се доста по-добра алтернатива от "избраната"

Cucko0
04-14-2011, 17:43

Когато настъпи момента в който ти ще казваш кого да правят модератор ,ще имаш право на мнение .Сега не определяш ти

lubomirky
04-14-2011, 17:53
хул, де, всички разбрахме, к'вото разбрахме ;д

аре заключвайте темата вече и да се приключва

amk933
04-14-2011, 17:54
Леко наааагло.
Поне да бяхме избрали, поне да не бяхме...това си го решаваме ние. Има си критерии, по които решаваме и, които основно включват нашата преценка. За да е решено така, значи, че на този етап Сиско0 е човекът, който ни трябва и тази тема не е направена, за да оспорвате решението на екипа.

Чух някаква глупост за брой мнения и посещаемост...броят мнения не определя качествата на човека. Може да имаш 50,000 мнения, от които 5 да са смислени или 1000, но всичките да си струват прочита. И това се гледа. Така че не излизайте с това "ама тоя има повече." Браво, ама повече не значи читави.

Аааа....щях да пропусна. Обръщам се специално към един индивид, който по-рано в темата намекна, че миминко била станала модератор с голи снимки и ЛС-та с мачока. Груба грешка...миминко беше предложена лично от мен и един колега за модератор без да сме си обелвали ЛС с нея, чисто на база заслуги и впечатления. А преди предложението, мачокът (който ви е толкова черен ХахХАХ) дори не знаеше кой е потребителят...тъй че излезте малко от тъпото филмче, че ставате за резил. Сигурно и аз съм станал мод с голи снимки на момичета и ЛС-та...

:lol: :lol:

WaterLilly
04-14-2011, 17:56

Когато настъпи момента в който ти ще казваш кого да правят модератор ,ще имаш право на мнение .Сега не определяш ти
Малии, недей се взима толкова насериозно! :lol: И какво като не определя той, чак пък да няма право на мнение?

И да, прав е.

Чух някаква глупост за брой мнения и посещаемост...броят мнения не определя качествата на човека. Може да имаш 50,000 мнения, от които 5 да са смислени или 1000, но всичките да си струват прочита. И това се гледа. Така че не излизайте с това "ама тоя има повече." Браво, ама повече не значи читави.

Добре, както искате си избирайте модератори, но защо точно тя? Нищо против Cucko-то нямам, но се очаква модераторите да са хора, които са от дълго време във форума и с много на брой (и смислени) мнения, да пишат грамотно и да влизат често също така. Поне на мен не ми е направило впечатление тя да влиза редовно.

Чети по-внимателно. :)

DarkAngelOfHope
ибаси змииъта, ибаси мамата

това завистта е най - изразената Българса черта сигурно ... не че на мен ми е работа ама що пък да не си кажа мнението :-P

1. Какво ви интересува вас, какви са методите за избиране на модератор ? (мисля че в раздела за препоръки даже има писано по темата)
2. Всички нямате против въпросното момиче, но всички сте против че е станала модератор. Защо ? Защото не са избрали вас ...
3. Кой с кого спал пък още по малко ви интересува ... спете и вие с когото трябва, щом смятате че това е начина

0y7ofCon7roL

Когато настъпи момента в който ти ще казваш кого да правят модератор ,ще имаш право на мнение .Сега не определяш ти А ти ли ще ме спреш дали да изказвам или не личното си мнение бе :lol: Ти да не си помисли че си хванала господ за шлифера :( Ще забраниш на всеки,който не ти целува задника и не се изкава ласкаво за теб да пише в тоя форум ли :? :shock: :lol:

amk933
04-14-2011, 17:59

Малии, недей се взима толкова насериозно! :lol: И какво като не определя той, чак пък да няма право на мнение?

И да, прав е.

Не, не е прав. Но 70% сте повърхностни и слепи, за да загреете. Има неща, които от модераторска гледна точка се виждат доста по-добре отколкото от потребителска. И това решение НЕ е случайно.

Едит: Много НЕ е критерий. Не е нужно да са МНОГО на брой и качествени. Второто е достатъчно. А относно редовността...момичето е един от потребителите, които най-често засичам тук.

SirGoshev
04-14-2011, 17:59
Ахахахахаха , да се радва човек , че има такива теми :smt082 :smt082 :smt082

r19
04-14-2011, 18:01
Офф Хейтъри, кво толкова завиждате ?!?!?!
Все едно ще ви пораснат пи*ките и ще ви се уголемят ц*ците като сте модератори...
Честито Сиско0 :)

0y7ofCon7roL
04-14-2011, 18:05
amk933
Това от теб баш не го очаквах "модераторска и потребителска гледна точка" :D :D :D 3-пъти хип, хип ура за amk933 :D еее как ви раждат главите тия простотии не знам :-o

amk933
04-14-2011, 18:08
И аз се чудя как се случват такива трагични неща...в смисъл АЕЦ Фукушима.

0y7ofCon7roL
04-14-2011, 18:08
И защо си мислите, че някой завижда не ми е ясно аз до тук не видях някой да нападне сиско с нещо :-o

Sh@d0w
04-14-2011, 18:10
Не, не е прав. Но 70% сте повърхностни и слепи, за да загреете. Има неща, които от модераторска гледна точка се виждат доста по-добре отколкото от потребителска. И това решение НЕ е случайно.

Значи с мачока се разбрахме на ЛС и реших повече да не пиша в темата,обаче модераторските ти своеволия няма как да не ме подразнят.Пускате тема,следователно в нея ще има мнения на потребителите.Дали ще са положителни или негативни,това не е от значение,всеки има право на мнение.Обаче много ми е интересно защо се заяждате с хората които имат мнение различно от вашето?Като не можете да търпите критика,или мнение различно от вашето защо пускате теми?

Въпреки че е форум,нещата тук са както и в живота-винаги има отзиви.И теб ще те попитам-мислиш ли че това държание ти подхожда-да наричаш потребителите повърхностни и слепи?Нима всеки,чието мнение не е като твоето е повърхностен?

Живееш в някакъв свят,който няма общо с реалността.Обмисли си следващия пост,който ще напишеш.

Charmine
04-14-2011, 18:17
Ей хора излезте от филма и пораснете, няма такива неща като някой да бъде назначен за модератор, защото на някой висше стоящ му се е до е***о, хората са преценили че този потребител е подходящ да моделира раздела, и че ще се отнесе коректно с потребителите, а и раздела има нужда от млад модератор, който ще е далеч по демократичен в раздаването на правосъдие!

amk933
04-14-2011, 18:20
Айде моля само без реакции а-ла висша и обективна инстанция.

Всеки има право на мнение - така е. Не го оспорвам. Когато обаче някой (не визирам теб изобщо) претендира за различно такова следва да го подкрепи с някаква информация. Не 5 страници да чета глупости кой с кого спал без изобщо да знаете за какво става въпрос. Не може тука някакви си хора да размахват обвинения на ляво и на дясно и да ми обясняват как се назначавили модератори без да си имат и минимална идея. Само на мен ли ми се струва леко неетично да лъжеш, защото нещо не ти изнася? (пак казвам не визирам теб)

Какво държание подхожда на мен си е лично моя преценка и, за да съм използвал съответните думи, значи така мисля. Изобщо няма да лицемернича и да пиша глупости. Нали самият ти каза, че не се делим на модератори и потребители? Тогава следва, че мога да си изразявам мнението точно по начина, по който и другите потребители. Или пак ще минем на двойните стандарти? Когато мнението ми е срещу вашето аз съм лош модератор, но когато не е съм добър потребител!? Айде стига.

0y7ofCon7roL
04-14-2011, 18:21
Ей хора излезте от филма и пораснете, няма такива неща като някой да бъде назначен за модератор, защото на някой висше стоящ му се е до е***о, хората са преценили че този потребител е подходящ да моделира раздела, и че ще се отнесе коректно с потребителите, а и раздела има нужда от млад модератор, който ще е далеч по демократичен в раздаването на правосъдие! ЕЙ тва специално беше супер корекно, нали ?

Charmine
04-14-2011, 18:27
@0y7ofCon7roL - За това че нямаш право на мнение определено не е права, но за това че не си човека, който решава кой да е модератор, и кой не, е напълно права!

Sh@d0w
04-14-2011, 18:29
Не 5 страници да чета глупости кой с кого спал без изобщо да знаете за какво става въпрос. Не може тука някакви си хора да размахват обвинения на ляво и на дясно и да ми обясняват как се назначавили модератори без да си имат и минимална идея. Само на мен ли ми се струва леко неетично да лъжеш, защото нещо не ти изнася? (пак казвам не визирам теб)

А замислял ли си се защо е така?Ако давахте повече инфо,относно избирането на модератори,може би нямаше да ги има тия 5 страници спам.Вместо това можеше темата да гласи нещо от рода на

"Имаме си нов модератор бла бла бла.Беше избрана защото имаме нужда от млади хора бла бла,има много свестни постове бла бла."

Вместо това прочети само как беше поднесена темата един вид "имаме нова модераторка,дръжте се прилично иначе ще ви покажа сила"..?

Виждаш ли къде е разликата.

Нали самият ти каза, че не се делим на модератори и потребители? Тогава следва, че мога да си изразявам мнението точно по начина, по който и другите потребители.

Така е,но трябва да имаш лична мярка.Докато един потребител,преувеличавайк� � с думите може да отнесе бан,обратното не може да стане.В случая обиди половината форум,но няма кой да те санкционира нали?И не мисля,че въобще е примерно за един модератор да се държи така,не се оптивай да ме оспорваш цитирайки ме мене какво съм казал.

Осмисли го и приеми забележката ми,вместо да се опитваш какво умно да измислиш да ми отговориш... ;)

0y7ofCon7roL
04-14-2011, 18:30
Charmine
Аз нито съм просветен да взимам такова решение нито пък искам ама не може наякоя си вчерашна .... да ми се прави тука на Лили Иванова

amk933
04-14-2011, 18:31
@0y7ofCon7roL - За това че нямаш право на мнение определено не е права, но за това че не си човека, който решава кой да е модератор, и кой не, е напълно права!

Ставаше въпрос, че въпросният потребител няма право на мнение в процеса на определянето кой ще става модератор, което е така, но беше заявено твърде директно, а 80% от населението предпочита да му се хвърля прах в очите. :)

x7aZzy
04-14-2011, 18:38
Колкото и да пишете, да спорите, да се обиждате, няма да промените нищо. Наистина не мога да разбера защо е целият този цирк, вярно е форум, но вече стана досадно - от две, три страници едни и същи хора повтарят едни и същи неща с различни думи или километражни цитати. Cucko е модератор и толкова - поздравления и дано да си вършиш работата. А останалите, на които това решение явно изключително много им пречи, пийте една студена вода и се успокойте. ;]

buzzzz
04-14-2011, 18:40
Съгласна с всички мнения на Sh@d0w.
Иначе, както каза някой по-горе за розовата пантера, абсолютно съгласна. Виждала съм я много пъти в различни раздели да дава точни мнения. И ми се струва доста по-достойна за мод, отколкото Сиско. Но какво разбирам аз...
П.С. Сиско, честито.
В крайна сметка не ми пука особено кой е модератор и кой не.

0y7ofCon7roL
04-14-2011, 18:42
Офф аре наистина някой да заключи темата, така и така няма да се разберем най-много да изгорим аз и още един двама :booooomb:

amk933
04-14-2011, 18:44
Не 5 страници да чета глупости кой с кого спал без изобщо да знаете за какво става въпрос. Не може тука някакви си хора да размахват обвинения на ляво и на дясно и да ми обясняват как се назначавили модератори без да си имат и минимална идея. Само на мен ли ми се струва леко неетично да лъжеш, защото нещо не ти изнася? (пак казвам не визирам теб)

А замислял ли си се защо е така?Ако давахте повече инфо,относно избирането на модератори,може би нямаше да ги има тия 5 страници спам.Вместо това можеше темата да гласи нещо от рода на

"Имаме си нов модератор бла бла бла.Беше избрана защото имаме нужда от млади хора бла бла,има много свестни постове бла бла."

Вместо това прочети само как беше поднесена темата един вид "имаме нова модераторка,дръжте се прилично иначе ще ви покажа сила"..?

Виждаш ли къде е разликата.

Нали самият ти каза, че не се делим на модератори и потребители? Тогава следва, че мога да си изразявам мнението точно по начина, по който и другите потребители.

Така е,но трябва да имаш лична мярка.Докато един потребител,преувеличавайк� � с думите може да отнесе бан,обратното не може да стане.В случая обиди половината форум,но няма кой да те санкционира нали?И не мисля,че въобще е примерно за един модератор да се държи така,не се оптивай да ме оспорваш цитирайки ме мене какво съм казал.

Осмисли го и приеми забележката ми,вместо да се опитваш какво умно да измислиш да ми отговориш... ;)

Първо, престанете с тази спекула. Както виждаш нито един от тук-изразилите-мнение потребителите не е баннат, а имаше къде къде по-остри коментари от моите. Така че не излизай с номера - ти си модератор, теб няма кой да те банне, а те онеправданите ще им делнат акаунтите. Няма такова нещо и тая тема много ясно го показва, защото има хора, които си заслужават директен бан по точка 2 и точка 12, но както ясно се вижда не са си го получили. Така че стига.

Информация за това как се става модератор има достатъчно в раздела за похвали и критики. Повече не е нужна. Това не е конкурс. Ако потребителите нямат доверие на обективната преценка на модератори и администратори (което между в прочем е много удобно за спекула), то това си е техен проблем. Аз не знам някой да е станал модератор през задния вход с връзки, снимки и т.н. Всеки е станал за заслуги.

Познавам мачока (успокойте се - след като станах модератор), така че темата въобще не ме учудва, нито стилът и. Въпрос на написване. Попрегледайте му мненията и може и да загреете за какво говоря.

Да обидиш и да кажеш истината са две различни неща. Няма за какво да бъда санкциониран. Това, че съм остър, не значи директно, че обиждам.

не се оптивай да ме оспорваш цитирайки ме мене какво съм казал.

Лъхна ме толкова високомерие, че дори не знам защо ти отговорих. Ще помоля пак да няма повече изречения от типа на "Аз съм висша инстанция", защото най-много обичам нравоученията от хора, които ми правят забележка. Забележка е едно, да се държиш като вся и всъо друго.

machoka
04-14-2011, 18:45
'Розовата Пантера' беше подложена на обсъждане да я поканим да ни помага, но на този етап се въздържахме заради навика и да обижда наляво и надясно без причина. Колегите я предложиха, а аз само до 3 страница назад в профила не видях едно мнение, което да не е обида или присмех към някой. Иначе съм благоразположен, защото въпреки държанието си изглежда свестна мацка, така че оставаме отворени към по-нататъчни отношения с нея, ако си пооправи държанието и изказа.

amk933
04-14-2011, 18:48
Аз също имам съображение против, различно от това на мачока, но нямам намерение да го споделям. :)

ПС: Не засяга личностните качества на потребителката, а дадени събития от миналото, които непряко засягат нейната кандидатура и, които не са ви известни.

anonymous708973
04-14-2011, 18:52
Заради математиката, нали?
Невър майнд.

Да, рязка съм, но явно в този форум става по този начин. Не може да се пускат теми с, меко казано, дебилни въпроси и да се очаква свестен отговор. Или потребителят да очаква да седнем и да му напишем есе.
Имам доста ЛС-та от потребители, на които явно по някаква причина съм направила впечатление, и са ми искали съвет. С тези, които го заслужават, съм дипломатична и помагаща.
*минутка за самореклама* :Д

Нямам нищо против Сиско, въпреки че няма да е зле да започне да използва препинателните знаци по-честичко. Всички сме виждали зарибявките към нея, но на този етап не мога да кажа, че е избрана заради лично отношение. То ще си проличи, ако е така.

Лека вечер, колеги. :wink:

nymphadora
04-14-2011, 18:52
Не виждам кво толкова се впрягате.Който и да направят модератор,на нас няма да ни искат мнението,така че няма смисъл от тези спорове.А и сериозно,толкова ли ви е скучно,че правите от мухата-слон? :lol: В крайна сметка това е един форум,в който си убиваме времето,не е края на света 8-)

И все пак,Cucko-успех ! :smt023

anonymous708973
04-14-2011, 18:55
В крайна сметка това е един форум,в който си убиваме времето

А може да е доста повече от това... :)

machoka
04-14-2011, 19:02
Да, рязка съм, но явно в този форум става по този начин. Не може да се пускат теми с, меко казано, дебилни въпроси и да се очаква свестен отговор. Или потребителят да очаква да седнем и да му напишем есе.

не е така, точно тва е тъпото да си модератор, че не можеш да си нахлебиш някой как 'си трябва, а винаги се подхожда с внимание и уважение. Всеки модератор, който се присъедини към нас, особено за секс раздела и сходните му, му дръпвам една лекция за морала и за това, как тук модерираме не толкова спрямо правилата на форума, а спрямо моралните устои. Ако някой напише 'вчера ебах еди коя си пача' - директно лок с мотивацията, че така НЕ СЕ ГОВОРИ, въпреки че няма такова правило във форума. Т.е. - тук упражняваме възпитателен контрол - защото децата вместо родителите си, питат нас (в такова време живеем), и поне що се отнася до екипа - трябва да им помагаме, да ги насочваме, да ги ВЪЗПИТАВАМЕ на сексуална култура, на подходящо държание и т.н.

Ето защо мацко, няма как да обиждаме. Трябва да сме толерантни към неразбралите, незнаещите и т.н.

Естествено, такива кооперативни елементи от селски произход, като 0y7ofCon7roL и това не заслужават, но пък аз винаги съм бил лошото ченге тука (за тва никой не ме харесва, и..да, приемето го за даденост), така че на мен ми е позволено да хлебя тия, които се самозабравят и надигат главица по-високо от интелектуалния си капацитет.

britzy
04-14-2011, 19:06
:razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:

Моля Ви ,заключете я,че станахте за резил

CanisDirus
04-14-2011, 19:08
Яката драма :grin:

Ако сте тук само и само да си убивате времето, то е самоубийство да си модератор - вместо да си правиш кефа си създаваш работа. И то неблагодарна.

Представям си да се налага да чета ЛС-та от някви мизерници :shock:

И не на последно място "модератор" тук, както и по телевизора е малко криворазбрано понятие.

A PinkPanther i разни други как се вживяват...
Вие на по 30 ще сте нервни развалини и ще обремените децата си доживот. Осъзнайте се бе!

amk933
04-14-2011, 19:08
Заради математиката, нали?
Невър майнд.

Много си далече от истината. Аз мога да деля потребителя от мнението му и това, че твоето се е разминавало с моето някого, изобщо не значи, че няма да те подкрепя за модератор. Казах "непряко", сиреч не е нещо директно, което си направила. Съвсем друг фактор е.

Как въобще ти хрумна, че ще използвам личен спор за да съм против??!! :-o

Poison94
04-14-2011, 20:02
Прочетох всички седем страници,и немога да разбера,защо въобще започна това заяждане от страна на потребители към модератора ?! Вече е факт ,че Сиско е модераторка.... Мачока така е решил и това е неможете да промените нищо.А и мачока можеби направи грешка,че чак тема направи,ако беше го направил тихо мълком можеби нямаше да се дигне такава шумотевица за нищо,но пък от друга странa потребителите е хубаво да са информирани кой ще управлява раздела.

fUcKsMiLe
04-14-2011, 20:17
Баси филмарите сте. :)

Stralle
04-14-2011, 20:38
Хорааа осъзнайте се....
Сиско вече е модератор и каквото и да коментирате няма да го промените.
Мачока ви се обоснова човека най подробно, влючително лични неща, които не беше длъжен да казва, но които все пак трябваше да каже за да спрете с тъпите коментари..и пак има недоволни.....
Направи даже тема и я представи, за да не стане после някой хора пак да казват, че всичко става скрито и покрито.
Добре де вие кво искате много ми е интересно...като сте недоволни от нещо изкажете си мнението 1, 2 пъти и това да е....а не 7 страници глупости.
Аз също не съм голям фен на Сиско, но все пак Поздравления....дано си вършиш работата както трябва, пък и щом е избрана си има заслугите за това момичето :)
Айде някой да заключи тази тема, защото вече ми писна от толкова тъпаци, пък и тя не заслужава такова отношение!!!!
Ако искате ме хранете....това си е мое мнение.
P.S. Сиско успех и дано се справиш със всичките т***ци :)

lubomirky
04-14-2011, 20:46
ХЕАХЕХАХЕ изредете се ся целия форум като много добрички, честитете и попитайте 'аве за к'во толкова спам праите?'

тая страле е 5тата.

4ма модератори гледат темата и още няма ключ.

Jus7DreamBoy
04-14-2011, 20:47
http://www.survivalmonkey.com/forum/images/smilies/asslick.gif

amk933
04-14-2011, 20:58
Ако я локнем, някой голЕм демократ ще се извъди да се оплаче, че сме му взели правото на глас и оставяйки наш последен пост действаме нечестно. :lol:

lubomirky
04-14-2011, 21:01
аз ще ви защитавам със зъби и нокти, само я заключете ;д

xBadxApple
04-14-2011, 21:54
яко е как винаги като има нов мод стават баси ексцесиите 8-)

BladeDancer
04-14-2011, 22:49
Не мога да разбера кво толкова се храните. Сиско е избраната няма да го промените това колкото и да ревете. Все пак не избирате вие ами модераторите.
И същото към модераторите. Кои сме ние ( т.е. потребителите)? Ами ние сме хората, които потдържаме тоя форум жив. Каквито и да сме ( идиоти тъпаци , свестни хора и т.н.) без нас тоя форум няма да го има. И с обиди срещу колко то и да сте големи не можете да задъежите никой от нас тук.

Така де искам да кажа, че държанието на двете страни в тая тема е безобразно. Осъзнайте се бе хора.. Държите се като 5 годишни на площадката зад блока ви.
"дай ми пръчката"
"няма"
"пък ти имаш оцапано на блузата хахха"
"пък ти имаш лоша прическа"
Ейтва правите..

amk933
04-14-2011, 23:08
^Никой от екипа не е умаловажил мястото на потребителите. Просто някои потребители минават някои граници.

darkPaladin
04-14-2011, 23:50
абе всеки знае за свободата на словото ама на практика словото не е много свободно било във форума или в живота

щото ако кажеш нещо на неподходящия човек следващия път ще си държиш езика зад ченето щото няма да имаш зъби

поправете ме ако греша

GregoryHouse
04-15-2011, 02:52
Поради мазохизъм или поради липса на какво да правя изчетох цялата тема... На доста пъти изпитах трудно преодолимата нужда да набия един катинар. Но колегите имат своите причини и ако искаха, това щеше да е вече факт.

Цял живот съм се опитвал да схвана как хората могат да издребняват до такава степен. И ако си модератор какво? Заради няколко звездички под ника ще си нещо? Едва ли. Мислите, че е лесно и кеф да си мод? Че раздаваш катинари, делийти и банове за каквото не ти е кеф? Ами не е така. Трябва да гледаш как спамерче пише глупост след глупост и е ТВОЯ работа да му обясниш кое е правилно и кое не (някои съфорумници знаят за коя личност от IT раздела говоря). Най-лесното е да го делнеш или баннеш. И каква е ползата от това? Дига ти се малко самочувствието? Евалата! Нали това е форум където знаещи трябва да помагат на незнаещи. Някой от вас да се е родил знаещ? Някой от вас да не е задавал тъпи въпроси? Лесно е да му кажеш олигофрен, отрепка, идиот, пикльо и etc (реални цитати). Трудното и правилното е да му го обясниш така, че да го разбере. Може и част да му дадеш, тя ще му стигне да си го разнищи сам. Ако не можеш да направиш това за ВСЕКИ,тогава какъв е смисъла да си модератор? Разбира се тук изключваме случаите когато въпросният потребител целенасочено се заяжда с останалите, и нарушава правилата, защото чул "Правилата са за да се нарушават" и иска да изглежда като cool guy със слънчеви очила и експлозия за background.
Да си мод, не е за да раздаваш банове и катинари.

Nam3less3
04-15-2011, 03:51

Какво значение има кой от какъв произход е... Ми за мене има, може би съм националист знам ли :) :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:

Срам ме е да чета нататъкa.

0y7ofCon7roL
04-15-2011, 05:15
Вече се разделихме на 3 групи потребители, модератори и гъзолизци, майната му както и да е. Вярно е, че доста глупости и обиди се изписаха по-голямата част от които са от страната на модовете. Вие се изкарахте тука едва ли не педагози, които вкарват в правия път заблудените тийнейджъри с безценните си съвети и големия си житейски опит......... пълни глупости. Аз лично много рядко (не казвам никога ) съм виждал модератор да вземе отношение по някоя тема. В повечето случаи се получава така, че модератора храни автора на темата повече от нас потребителите, щото той е модератор и съответно е неприкосновен. Когато има някоя по-сериозна тема или въпрос отговорите следват да са "ние тука да не сме гледачи" или "аз тука да не съм доктор". Ако темата е по-глуповата следват отговори от рода на "много си прост" или "глупав си" и съответно ключ. Много рядко съм виждал реални съвети или помощ от страна на модовете за които г-н мачока претендира, че влиза в задълженията на модовете. Общо взето задачата на модовете се е свела до там да хранят потребители на ред и да заключват очевидно тъпите теми.............. е извинявам се ама това и 10 годишен може да го прави ! Да вземем за пример Сиско, тя е на има няма 16 години, по какъв начин тя би опражнила някакво педагогическо въздействие върху потребителите при положение, че няма никакъв реален опит върху кавото и да е.......... от тук натаче кво следва ...... само ще заключва темички щото за друго не става. Щом модовете си мислите ,че пишоците са ви пораснали с няколко инча и сте сатанали по умни за дето светите в червено , ок . А и още нещо ..мачока, никой не те харесва щото си кретен, а не щото се мислиш за лошото ченге, батман,зоро или червената шапчица.

anonymous708973
04-15-2011, 05:54
не е така, точно тва е тъпото да си модератор, че не можеш да си нахлебиш някой как 'си трябва, а винаги се подхожда с внимание и уважение.

Специално в този форум модераторите си обиждат доволно много наляво-надясно. Изключения, за които се сещам, са miminko, kalpazanka, dimitar_ak, kremcheto и GregoryHaus.
Модератор съм в друг форум - съществува от 3 години, има доста потребители (естествено, по-малко от тук и поради това културата е на съвсем друго ниво и такова животно като заключена тема се среща изключително рядко) и знам как трябва да се отнася един модератор към поверения му раздел и потребителите, които нарушават правилата. Да не говорим как изобщо не съм засичала 5-ма от модераторския лист (като единият от тях има едно (?!??!!) мнение), откакто съм в този форум.
А други 2-ма влизат от дъжд на вятър.

0y7ofCon7roL
04-15-2011, 06:07
PinkPan7her
Не съм напълно съгласен с теб, защото доста пъти съм виждал миминко да обижда потребители, калпазанка също, а специално в тази тема модераторите се спукаха да псуват и обиждат на ред като некви каруцари

anonymous708973
04-15-2011, 06:09
Възможно е да са обидили някого, но на мен като цялостно впечатление са ми останали в съзнанието като кадърни модератори, които си знаят правата и задълженията и правят забележки културно. А и точно те двете са хора, от които бих поискала съвет при проблем.

0y7ofCon7roL
04-15-2011, 06:12
Аз не оспорвам това, че са хора с опит от които все има какво да научи човек, казвам само че доста пъти са си позволявали своеволия.

GregoryHouse
04-15-2011, 07:07
Както и безброй своеволия са си позволявали потребители. Не забравяй това. Отнасят наказания само тежките случаи. Както виждаш, нито сме те цензурирали, нито баннали, нито нищо. И ще ме извиняваш, но постовете ти са далеч от културни. Никой не е претендирал за педагогически знания. Идеаята ми беше, че по големите и по-опитни потребители предават опита си на по-малките и по-неопитни потребители. Това е идеята тук. А освен модератори, мисля, че всички тук сме и потребители. Дреме ми дали ще съм мод или не, имам свободно време понякога - решил съм да помогна. Нито съм се молил нито съм го искал. Така, че необоснованото ти твърдение, че съм гъзолизец - при другите :)

П.п: С ръка на сърцето казвам, че мачока явно е доста търпелив и либерален, да ви остави темата до тук. Аз щях да съм я отнесъл на 2рата страница.

0y7ofCon7roL
04-15-2011, 07:30
Постовете ми са далеч от културни,защото ми писна модераторите да ме хранят наред. и не само мен. А за гъзолизци казах, че са някои от поребителите и само някои от модовете не всички,както и да е

CanisDirus
04-15-2011, 07:37
Много сте зле, майна.
Завиждате за баси глупостите!

Sh@d0w
04-15-2011, 07:49
И аз мисля,че вече е крайно време да се заключи темата,загуби се смисъла и от разправии и караници темата постепенно започна да се отклонява към това как пантерката се самопредлага...

Rorschach
04-15-2011, 08:00
Определено е една интересна тема това... :)

Проблема ВИ, мили дечица, е неспособността да схванете, че модераторската титла не е кой знае какво и си е доста неблагодарна работа.

Всички тук са потребители, а модераторите са потребители, които освен повече права (което виждате вие), имат и повече задължения (което не виждате). Потребители, които освен да пишат мнения - съблюдават за спазването на реда в един форум. ;)

И от тук следва какви ще са ви модераторите, ако сте примерни и културни потребители самите вие, то тогава и модераторите ще се държат културно и няма да се усеща тяхното присъствие. Но когато всеки се има за голямата работа и започва директно да сипе обиди и простотии (0y7ofCon7roL визирам, защото после най-много рева, че бил обиждан, което си е крайно лицемерно), то тогава ще получите и отговор в същия дух. Това е...

Не си мислете, че модераторите са вашите лични кофи за душевни отпадъци и може да им говорите глупости, а после да мрънкате, че ви били отговорили или пък са ви баннали, защото сте ги критикували (вечно онеправдания българин - първо се заяжда, а после не може да приеме последиците).

Това е за самата ви дискусия, аз никога не влизам в този раздел, защото обикновено просто се натъжавам на простотията на болшинството потребители и откровено се ядосвам.

Затова и успех на новото момиче, дано не справи и не се шашка много от комплексарската (мразя я тази дума, ама тук просто е като учебникова дефиниция) злоба.

0y7ofCon7roL
04-15-2011, 08:08
Е как не ви е срам бе да лъжете, а после другите били лицемери. Сега ще излезне така , че аз съм почнал първи да обиждам и псувам модовете а те че са най-невинните тука :shock:

CanisDirus
04-15-2011, 08:12
мноо си прост, майна! :razz:

0y7ofCon7roL
04-15-2011, 08:23
CanisDirus ти пък си дупедавец и какво от това.

CanisDirus
04-15-2011, 08:24
как мое бе?

как мое си толко прост, майна? А? :grin:

Emilen
04-15-2011, 08:25
Добре де, защо в крайна сметка никой не отговори РЕАЛНО как стоят нещата в 99% от форумите(почти съм сигурен - тук също)?

Всеки сайт има СОБСТВЕНИК. Разбирайте-онзи, който плаща, следователно поръчва и музиката. "Музиката" включва поставени цели и ПОЛИТИКА за постигането им. Какви конкретно са те, нито някой е длъжен, нито пък ще каже. За постигане на поставените цели, СОБСТВЕНИКЪТ дава права на някой(или повече), на когото(които) по някаква причина има доверие. Това са т.нар. АДМИНИСТРАТОРИ - хората, които "колят и бесят" от името на собственика. В частен случай, собственикът може да е един от тези АДМИНИСТРАТОРИ. Администраторите, вероятно биха свършили всичко сами, но понеже имат максимално по две ръце и две очи, се налага да си намерят други хора, които да вършат "черната" работа. Това са МОДЕРАТОРИТЕ, които прекарват по доста часове в четене на всевъзможни глупости, за да отсеят това, което не е за широката аудитория - причините варират от несъгласуваност с ПОЛИТИКАТА на форума, до нарушения на действащото законодателство. Най-отдолу са ПОТРЕБИТЕЛИТЕ, които по техни си причини, участват в дейността на форума.
Като правило, ПОТРЕБИТЕЛИТЕ не плащат музиката, следователно, нямат никакво право да държат сметка на собственика, защо води такава или онакава политика. Онзи, който не е съгласен с политиката, има пълната свобода, дадена му от демократичното общество, да напусне форума.
В повечето форуми, критиките към администратора, се възприемат като несъгласие с политиката на собственика и водят до помощ при осъществяването на демократичното право на напускане на форума, което се реализира с познатата мярка, наречена БАМ, пардон – БАН.

Това е по въпроса за модераторите. С две думи – времето на пионерските организации и гласуването на дружинните съвети, доста отдавна е минало. То се осъществява само от тази част на форума, която е получила съответния кредит на доверие и която се явява нещо повече от консуматор.

0y7ofCon7roL
04-15-2011, 08:26
CanisDirus питай майка си тя ще ти каже

Rorschach
04-15-2011, 08:27
0y7ofCon7roL,

това е, че явно сам не можеш да осъзнаеш колко си зле всъщност. Идваш тук с големите изказвания, пишеш един куп глупости и обиди, коментираш кой с какъв произход е, а после си прекалено изнежен (демек си една п'утчица), за да прочетеш отговорите.
Жалка история, ама много жалка...

0y7ofCon7roL
04-15-2011, 08:32
Rorschach
Сори че не мога да чета между редовете а иначе ти като гледам толко смислени работи написа , че жалките истории май станаха две

anonymous708973
04-15-2011, 08:42
И аз мисля,че вече е крайно време да се заключи темата,загуби се смисъла и от разправии и караници темата постепенно започна да се отклонява към това как пантерката се самопредлага...

Пантерката каза каквото имаше да казва. Не виждам ти защо се бъркаш.

Отговорих на machoka и казах как виждам аз нещата и защо не съм съгласна с него. И отново... не виждам какво общо имаш ти с това и защо предлагаш да се заключи темата? Първо, че бих искала да видя отговор от администратора и второ, че темата е следена от поне 3-ма модератори. Ако имаше нужда, темата щеше да е заключена.

Sh@d0w
04-15-2011, 08:47
не виждам какво общо имаш ти с това и защо предлагаш да се заключи темата?

Защото се начетах на простотии и нещата които написах по-рано някои сега ги използват за основа да продължат да се заяждат.

Първо, че бих искала да видя отговор от администратора и второ, че темата е следена от поне 3-ма модератори.

Мачока вече обясни защо е направил избора си,както даде и изчерпателен отговор на всички други въпроси.Не виждам какво още очакваш да чуеш?

machoka
04-15-2011, 08:54
Нека нека, давам ви поле на изява, после да не стане така, че бягаме от отговорност. На всеки аргументиран въпрос ще отговоря, а гражданинът с колелото скоро може и да няма възможност да го прочете.

Rorschach
04-15-2011, 09:10
Аз имам въпрос:

Новата модераторка има ли визия как ще се справи с проблемите пред раздела или всичко ще бъде само за няколко дни, а после ще вдигне ръце? :)

machoka
04-15-2011, 09:12
Предполагам, че няма, тъй като предложението и дойде изневиделица и неочаквано, но пък никой не очаква бизнес стратегия за повишаване активността на раздела от нея, а по-скоро с милото си отношение към всички и стремеж да помогне, да ни бъде още едно рамо в упората за дърпане на юздите.

А кой, за колко ще се задържи при нас, както сам знаеш никой не може да каже.

Rorschach
04-15-2011, 09:13
Дано не я изядат с парцалите. :)

Аз тук не влизам, затова нямам и наблюдения, де. :)

thefreak
04-15-2011, 09:17
Аз пак да си попитам пак така профелактично (изчетах темата от горе от горе).
Защо нямаше такъв анонс за miminko и GrеgoryHouse, а за Cuck0 има?

machoka
04-15-2011, 09:24
Съвсем случайно, защото така сметнах за добре за възобновим старата традиция - където ако си спомняш, всеки нов колега беше анонсиран.

Emilen
04-15-2011, 09:30
Аз да попитам, че някои от отговорите ме объркват: От модератора ли се очаква да дава визията на раздела или да следва линия за постигане на предварително определена такава?

machoka
04-15-2011, 09:49
Второто, но приветстваме новите идеи.

DarkTemplar
04-15-2011, 10:46
На мен ми се струва, че Cucko0 трудно ще се справи с "предизвикателствата" (сиреч простотията), която властва тук и ще й е нужна доста помощ от другите модератори. Плюс това е малка и не вярвам да управлява с твърда ръка.

Не знам как сте си разпределили разделите, но по мое мнение Секс-а трябва да го следят поне 2ма модератори, защото тука от години е събран комитета на сеира. Тва е единственото място в нета, което е успявало да ме извади и от най-тежките ми депресии и меланхолии с наистина уникалните писания, истории и въпроси, които съм срещал.

Както и да е, всичко, което казах дотук, е мое лично мнение и не ангажирам никого с него. А и съм напълно независим, 'щот от мен нищо не зависи. ;)

machoka
04-15-2011, 11:40
Има кой да управлява с твърда ръка и да я подпре, когато поредният балък и се качи на главата.

Иначе си прав, и аз съжалявам че не разполагам с нужното време да поставя нещата както следва да са, но за сметка на това си имам много готини колеги, които с всеотдайност се включват в борбата с простотията.

anonymous708973
04-15-2011, 12:27
не е така, точно тва е тъпото да си модератор, че не можеш да си нахлебиш някой как 'си трябва, а винаги се подхожда с внимание и уважение.

Специално в този форум модераторите си обиждат доволно много наляво-надясно. Изключения, за които се сещам, са miminko, kalpazanka, dimitar_ak, kremcheto и GregoryHaus.
Модератор съм в друг форум - съществува от 3 години, има доста потребители (естествено, по-малко от тук и поради това културата е на съвсем друго ниво и такова животно като заключена тема се среща изключително рядко) и знам как трябва да се отнася един модератор към поверения му раздел и потребителите, които нарушават правилата. Да не говорим как изобщо не съм засичала 5-ма от модераторския лист (като единият от тях има едно (?!??!!) мнение), откакто съм в този форум.
А други 2-ма влизат от дъжд на вятър.

Shadow, eто на това очаквам отговор :) Защо в модераторския лист съществуват хора, които въобще не влизат, камо ли да участват по някакъв начин в управлението на форума...
Дарк, това, че е малка, не означава, че не може да реже наляво-надясно и да въдворява ред.

CanisDirus
04-15-2011, 12:33
На тези въпроси мачока е отговарял 100 пъти. Служебни модератори от investor.bg Влизат редовно, но като скрити и коригират. Изпитал съм го на собствена регистрация.

А модераторите и те са хора - ще обиждат, псуват и тн.

БОЙ по раята. Модераторски произвол!

Emilen
04-15-2011, 12:42
Второто, но приветстваме новите идеи.

За подобряване на качеството, ако смея да го коментирам, разбира се, няма да е зле да се направи един модераторски раздел от типа на "Модераторско кошче" - т.е. без права на потребителите да пишат в него. Там да се прехвърлят всички мнения, представляващи избиване на комплекси-подигравки, обиди и т.н., за да се освободят темите от ненужно съдържание. И за да не последва активизиране на определени потребители, само за да създават работа на модераторите, за всяка тема, намерила се там, "авторът" да получава точки. След определен "актив"-почивка.

0y7ofCon7roL
04-15-2011, 12:43
machoka
Стига си се правил на големия мъж бе нещастник пределно ясно е на всички , че едно 15 16 годишно лапенце освен да размахва ключове и да се прави на оборотна друго не може да прави.Казах го но пак ще повторя в тоя форум модовете освен да се заяждат с потребителите да размахват ключове и да спамят друго не могат да правят с някои изключения разбира се. Така като си тръгнал започни да правиш модве и 12 годишните пичуларчета и без туй ще се справят с проблемите в форума толкова колкото по-големите си колеги пак с изключение разбира се. И тва за гражданина с колелото беше супер оргинално..... браво... ти ли го измисли !?

DarkTemplar
04-15-2011, 12:54
Дарк, това, че е малка, не означава, че не може да реже наляво-надясно и да въдворява ред.
Мда, ако е силен характер. Дано да е такъв.

machoka
04-15-2011, 14:08
PinkPan7her, видях, че ти отговориха вече.

Тези акаунти, които виждаш са служебни на Investor.bg и техни хора си ги ползват аз каквото преценят. Единият беше админ на всички сайтове.

Има и един-двама модератори, които си МИСЛИШ, че не влизат често, защото не пишат много (не са писали отдавна) и също така винаги влизат със скрит статус - например MusicIsTheKey, кояото представи си предпочита да си модерира без да бъде забелязвана - да мести теми, помага от другите си акаунти що се отнася до писане, а до модериране използва този. И тъй като виждам и скритите потребители, а и знам кои са другите и акаунти - то съм сигурен че е тука всеки ден.
АКо някой не е активен, аз му махам правата от гледна точка на сигурността - да не се оставя модераторски акаунт без надзор. Има десетки такива случаи с бивши колеги.

Emilen тая, и много сходни идеи съм ги мислил, но phpBB ограничава много от към техническа реализация. С дългочаканата, митична нова платформа, тези проблеми ще изчезнат.

0y7ofCon7roL
Не си отваряй устата майна, че замириса.
П.п. това не го измислих аз :(

MakeMeLaugh
04-15-2011, 14:15
0y7ofCon7roL на колко си години?
Не звучиш на повече от 13, егати.

0y7ofCon7roL
04-15-2011, 14:23
0y7ofCon7roL на колко си години?
Не звучиш на повече от 13, егати. На 12 съм мерси за комплимента. Мачока до мен не мерише нищо , ти провери ли си в гащите :-o

Gr0zDan0v
04-15-2011, 14:28
пичове айде моля ви се спрете да се карате за простотий ...

темата е определено не е за на кой как му миришат гащите ....

FuckedUp
04-15-2011, 16:40
Добре, бе. Разбрахме, че е станала мод. К'во ви пречи на вас? lulz

SisiStrange
04-15-2011, 17:12
Егати... разрази се втора световна за такава тъпотия. Нали всички се сещате, че в момента, в който модовете загасят компа никой не ги пита в кой форум са властелини на реда? Нито им дават пари за тоя велик свети ранг, нито на някого му пука. Все тая дали ще е Сиско или някоя друга. Не я избират за президент в крайна сметка. Избират я да тегли ключа на някоя и друга съвсем идиотска тема и това е.

neeDaBosS
04-15-2011, 17:26
ужас

SkylineDrift
04-15-2011, 17:41
Егати... разрази се втора световна за такава тъпотия. Нали всички се сещате, че в момента, в който модовете загасят компа никой не ги пита в кой форум са властелини на реда? Нито им дават пари за тоя велик свети ранг, нито на някого му пука. Все тая дали ще е Сиско или някоя друга. Не я избират за президент в крайна сметка. Избират я да тегли ключа на някоя и друга съвсем идиотска тема и това е.

Само да ти кажа,че 2-рата световна МИНА.Отвори малко учебника.

SkylineDrift
04-15-2011, 17:42
Сега ли е момента да кажа колко харесвам милите ни модератори?!?
8)

СЕГА Е! :lol:

FuckedUp
04-15-2011, 17:43

Колко логика има в тоя пост.. :-o

SkylineDrift
04-15-2011, 17:57

Олио в ОГРОМНО количество! :lol: :lol:

SisiStrange
04-15-2011, 17:59

Ти си погледни в речника на думата "метафора".
ПП. Писала съм дори доклад за втората световна и по-точно за концентрационните лагери, тъй че учебника е отворен (респективно и затворен) отдавна. :)

Sh@d0w
04-15-2011, 18:19

Олио в ОГРОМНО количество! :lol: :lol:

Като не си си направил труда да прочетеш цялата тема,ще ти препоръчам да не ме цитираш,изказвайки се неподготвен.Ходи да си трупаш постове в друг раздел ок?

bratignat
04-15-2011, 19:29

Не си националист, а ксенофоб - и то неук.

xixixixi
04-15-2011, 19:44
Е***и зависта,защо пък трябва да е с връзки.Да почти навсякъде е така в България,ама то пък едно,две честни и нормални неща да има и вие го изкарвате лъжа и клеветите..Тъпо е,а не се замисляте и че се самоунижавате с тия глупави убиди..какъв е смисъла?
Поздравления Cucko0 :)

dream1707
04-15-2011, 19:47
Ехе... 10 страници. Хора, смешни сте, изпокарахте се за някаква глупост. Все пак, както казаха, не са избрали президент... а просто поредния модератор в един форум... Не е болка за умиране, дори и да има много по-.. заслужаващи от нея. И все пак поздравления на модераторката.. дано поне да си върши работата, на пук на тия, които бяха толкова против нейното "назначаване" на този пост. :D

ForzaFelipe
04-15-2011, 19:48
Е***и зависта,защо пък трябва да е с връзки.Да почти навсякъде е така в България,ама то пък едно,две честни и нормални неща да има и вие го изкарвате лъжа и клеветите..Тъпо е,а не се замисляте и че се самоунижавате с тия глупави убиди..какъв е смисъла?
Поздравления Cucko0 :)
+

Щом са й дали тези права значи трябва ! Тя е страшен човек така че няма да злоупотребява с правата си,а ще ги използва по начина по който трябва !

Поздравления и от мен ! :)

Uplo1d3r
04-15-2011, 20:08

Два свирчока и си модератор.[/url][/code]

Uplo1d3r
04-15-2011, 20:11
Del.

Cucko0
04-15-2011, 20:11

machoka 100 пъти обясни как и на какъв принцип се избира модератор тук .Защо още продължава да се обсъжда тази тема ?!

neeDaBosS
04-15-2011, 20:20

:razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:

amk933
04-15-2011, 20:26
Сиско0, приеми един съвет от мен...

Престани да обръщаш внимание на всеки кретен. Аз като станах модератор, имаше една поредица от 5-6 теми в раздела за критика, които ме оплюваха и т.н. Просто не се чувствай длъжна да отговоряш на всеки, защото (а) хората завиждат, (б) това си е чиста загуба на време, (в) има прокариоти, на които, както се вижда, колкото и да обясняваш, няма да вдЕнат. Сиреч не си губи времето. Гроздето е кисело - всеки път е така.

Ползвай си ранга по предназначение и просто спри да отговаряш на малоумните включвания.

ПС: Сега чакам някой да писне, че съм много груб и съм му накарнил личното достойнство с ужасния си изказ. :lol:

Rorschach
04-15-2011, 20:48

В твоя свят само така се става, чекиджия. Каквото и да постигнеш само със уста пълна с бели войници ще ти се случва.

LeDa
04-15-2011, 20:50
В този раздел никога не съм писала, но редовно го чета. И съм забелязвала доста добри отговори на Cucko, и то не само тук. При положение, че има времето и желанието да следи какво се случва из форума и да го контролира съответно, не виждам никакъв проблем. Бутам се между шамарите, знам, но просто реших да изкажа мнение. А темата мисля, че е пусната просто, за да сте информирани, а не от нищото да видите, че някой, който до вчера е бил потребител и просто си е писал мнения, днес вече е модератор и ви прави забележки за неподходящи коментари, да кажем. :)

BlackFlower
04-15-2011, 20:55
То голям контрол пада като гледам.Всеки плюе на ляво и на дясно, Модераторите виждат, пускат по един коментар и продължават да гледат. :-D :-D :razz: =D> Може да съм нова в този форум, но това не трябва да залъгва, защото от доста време наблюдавам - разбирам от това онова и определено съм на мнение, че при такива "културни" постове темата може просто да се Заключи!Но защо някой да си прави труда, като може да гледа сеир.

amk933
04-15-2011, 21:03
Защото в момента, в който тази тема получи катинар, разни 12-годишни пиклъовци, ще се разкекерчат, че модераторите сме гадни, лоши, субкетивни и им взимаме правото на глас, нищо че до преди 5 поста са псували като абсолютно селяни и са се държали по абсолютно имбецилен начин. Казахме го това и по-рано...нали следиш? :)

Rorschach
04-15-2011, 21:23
А този форумен Содом що не бъде изпепелен профилактично? Да изгърмят 40-50 дебила и после да стане нормално?

Firestorm to purify!

Emilen
04-15-2011, 21:28
Предполагам, защото и това е част от стратегията на сайта. Иначе, със сигурност щяха да се трият глупостите. Както се изразява един приятел от друг форум, "никой не може да пише толкова бързо, колкото аз мога да трия".

machoka
04-16-2011, 00:29
А този форумен Содом що не бъде изпепелен профилактично? Да изгърмят 40-50 дебила и после да стане нормално?

Firestorm to purify!

Защото се правя на толерантен.

Въпреки, че ми стъпват на врата с всеки следващ пост.

iLovePussyJuice
04-16-2011, 00:40
до колкото имам наблюдения върху девойката...симпатична е и не е малоумна.

успех й пожелавам 8)

umri
04-16-2011, 00:45
Аз ли съм единственият, който никога не е искал и няма да иска да стане модератор? Някои хора правят хиляди левове на месец от реклами, а модераторчетата вършат черната работа безплатно. Отговорност си е, щот не можеш да сереш в темите както понякога правя аз и да си правиш каквото си искаш..., а пък файдата е някаква илюзьорна превилегия да ти пише МОДЕРАТОР под името. Щом има мераклии - нека.

Мачока, кво им са обясняваш на тия? Решил си - точка. Край. От целите обяснения, оправдания и защитни реакции излиза, че наистина користно е било направено на модератор тва момиче.

cucko ми се вижда едно съвсем нормално момиче, което не е с нищо по-специална от другите момичета на нейната възраст. Нито има някакви изключително отличаващи се мнения, нито е някаква красавица. Не виждам защо толкова калабалък има заради нея...

На мен ми е все тая кой е модератор, стига да не ми докосва мненията и да не се прави на по-велик от мен. Въпреки всичко е препоръчително модераторите да са хора, които наистина знаят какво пишат, защото някой незапознат с конюнктурата като види сакралната титла МОДЕРАТОР, може да реши, че това мнение е богоизбрано и да направи някоя глупост.

iLovePussyJuice
04-16-2011, 00:50
еми не ...и аз нямам нервите и времето, за да се занимавам :)

0y7ofCon7roL
04-16-2011, 03:44
Абе заключвайте темата няма да мрънкам никаде, така и така каквото имаше го казахме и аз и всичките други колеги, едва ли някой ще каже нещо ново. Пак искам да подчертая, че по никакъв начин не съм против назначаването на Сиско. Мен ме ядоса това, че някои от модовете решиха да се правят на много велики и да си преписват заслуги на възпитатели и какво ли не. В началото на темата се изказваха по съвсем друг начин, а към края решиха да се правят на много либерални и едва ли не да ни запознават тука с политиката на сайта.

dydinka11
04-16-2011, 07:31
Поздравления е успех !!!! :) :) :)

Cucko0
04-16-2011, 12:47
мерси :)

ByK
04-16-2011, 13:33
Определено има какво да се прочете в тази тема. 8-) Смешна е ситуацията, още по-смешни са хората, които обиждат и в случая пишат(?) без да са сигурни в думите си, без ясно да се обосноват или да подкрепят мнението си на място.
И понеже ми дойде на ум не толкова пресен случай - amk333, спомнях си го как помагаше още в Информационните технологии, драсваше и във фъна. Останала съм с добро мнение за този човек. След като получи модераторски права се държеше по абсолютно същия начин - помагаше, зачистваше теми във Фън,фън и пак фън, когато сигнализирахме и не само. Имах впредвид с този пример,че не промени заради някакви звездички и надпис и да се държи примерно както се изказаха много преди мен 'хванал бога за рога'.
Нямам нищо против новата модераторка, Cucko0, честито. :) Сега може и мен да ме изкарате гъзолизец, нищо против.
И другото, което е, не знам защо толкова се натягате за едни рангове, за едни звездички, за админчета, модераторчета? Ако искате да сте полезни на сайта можете да го правите и без някакви заслуги, стига да го искате. Там е работата, че всички искат да се отличават по някакъв начин от останалите и когато някого, който наистина го заслужава го огрее всички започваме да злобеем, вместо поне да го поздравим. С звездички или рангове, всички сме хора... а тези вече колко страници станаха, мисля че бяха напълно излишни.

nichiiq
04-16-2011, 13:38
Няма лошо :D :-P

djipsito
04-16-2011, 18:31
Да не би да е обида да си нормален ? :D

Eclipsercho
04-16-2011, 18:52
Да не би да е обида да си нормален ? :D

Явно, за жената-дюнер, е.. :lol:

umri
04-16-2011, 19:39
cucko ми се вижда едно съвсем нормално момиче, което не е с нищо по-специална от другите момичета на нейната възраст. Нито има някакви изключително отличаващи се мнения, нито е някаква красавица. Не виждам защо толкова калабалък има заради нея...

Kаза едно съвсем нормално момче!
Тъжно cranberry. ;s

Eclipsercho
04-16-2011, 19:41
Тъжно cranberry. ;s

Harsh. :lol:

umri
04-16-2011, 21:31
Да не би да е обида да си нормален ? Very Happy
Глупости, просто се възхитих..!
Не исках така да прозвучи...
Да живеят продавачите на дюнери.

Тъжно cranberry. ;s

Harsh. :lol:

Nope --> Gently. :oops:

Мен пък ми е весело, umri (: .
В случая трябва да е gentle, не gently.
Имах предвид тъжно cranberry, а не "Тъжно, cranberry" ;s ;s ;s ;s

Поздрав http://www.youtube.com/watch?v=sIgLgwjC28I

bratignat
04-16-2011, 21:49
Бах, за нормалните момчета няма ли граматика? Gentle е съществително, gently прилагателно. Но не това е същественото в темата!

Дюнерът се върти, а покрай него и и милионите съдби.

За да не е спам, cucko е доста по-забележим в гръдния сектор от umri. Въпрос на вкус, казало кучето и се облизало под опашката!

umri
04-16-2011, 22:21
^ веселооо кранбери, значи. ;p
Благодарско за поздрава!
Жив и здрав да си 8)

п.п баш gently си е ^.^
Цунки и на теб.

. . .

sadignat пак brat-ва.
Кажи забележимА, поне, че ко шси помисли момичиту. Нормално за гръдния сектор да е така..., ако беше казал иначе щях да се замисля и дори наплаша от теб.

harsh - harshly , gentle - gently. Казват ти съществително, ти отвръщаш с прилагателно.. как ти се струва? Всеки път като ми садваш по мненията ми докарваш душевна еякулация за това колко ти е тъжно, аххаха.

AllEyesInMe
04-16-2011, 23:04
Не стига, че е най яката мацка, а са е и модератор а? Усрахте ли се от яд?!
Долна племка такава...само знаете да завиждате бе! :booooomb:

britzy
04-17-2011, 05:31
Бах, за нормалните момчета няма ли граматика? Gentle е съществително, gently прилагателно. Но не това е същественото в темата!

!

Всъщност gentle е прилагателно, a gently наречие .... :-o

anonymous708973
04-17-2011, 05:53

!

Всъщност gentle е прилагателно, a gently наречие .... :-o

Точно.
Поне като поправяш, поправяй вярно...

bratignat
04-17-2011, 09:10
harsh - harshly , gentle - gently. Казват ти съществително, ти отвръщаш с прилагателно.. как ти се струва? Всеки път като ми садваш по мненията ми докарваш душевна еякулация за това колко ти е тъжно, аххаха.

В компанията ти често се "садвате",а? А после се "ексайтвате".....Защото в моята и до нещастие не стигаме - най-много да ни е криво, но нищо не ни отчайва. Или трябва да е замазване? Ей на, някой може и да те разбере, ако използваш богатия български език. За садвам...щях да напиша, че е някакъв, бесен педалск***и израз, но се сетих, че трябва да се използва - хомосексуален.

Без да знам ЕГН-то на Cucko, само чрез мненията й - уравновесена е. Фактът, че потребител, който чете само някой теми го е установил, означава, че е забележима. Както и изразите на съученичките ти, които копираш от тях. Лошо влияние, намирисва ми на естроген....

За правописа - момичета прави сте. Сгреших, проверих, извиних се - не е особено римско, но си е така. Идеята ми беше, че не е необходимо, да отговаряш, по същия калъп.

Gr0zDan0v
04-17-2011, 09:40
пий 1 студена вода :smt020

WaterLilly
04-17-2011, 10:29
Gentle е съществително, gently прилагателно.
Я си помисли пак. 8-)

dunce
04-17-2011, 12:29
Много нахалство в тая тема.. Мненията ви не са изтрити и темата не е локната, само защото модераторите са толерантни. Отидете във форума на замунда, да видите за какво става дума, там нямаш право да опрекваш и казваш лошо за човек с два пъти по-висок ранг от тебе, по простата причина, че е направил много повече за сайта отколкото теб. Критика се приема, но в специални теми и написана с уважение и аргументация, като не ви изнася, изчезвайте. Ето ви мнение от НЕмодератор, да видим какво ще ми кажете на мен. И още веднъж ще кажа, модераторите изпълняват ролята на избиращи кой какъв да е, защото са направили много повече за това вие да четете и пишете тук. Интересно ми е като сте толкова отворени, що не си направите един форум и да видите какво е да ви се качат на главата някакви лапетии, които дори не знаят как процедираш и не ги интересува.

britzy
04-17-2011, 12:32
Gentle е съществително, gently прилагателно.
Я си помисли пак. 8-)

:razz: :razz: :razz: :lol: :lol: :lol:

umri
04-17-2011, 23:35

В компанията ти често се "садвате",а? А после се "ексайтвате".....Защото в моята и до нещастие не стигаме - най-много да ни е криво, но нищо не ни отчайва. Или трябва да е замазване? Ей на, някой може и да те разбере, ако използваш богатия български език. За садвам...щях да напиша, че е някакъв, бесен педалск***и израз, но се сетих, че трябва да се използва - хомосексуален.

Без да знам ЕГН-то на Cucko, само чрез мненията й - уравновесена е. Фактът, че потребител, който чете само някой теми го е установил, означава, че е забележима. Както и изразите на съученичките ти, които копираш от тях. Лошо влияние, намирисва ми на естроген....

За правописа - момичета прави сте. Сгреших, проверих, извиних се - не е особено римско, но си е така. Идеята ми беше, че не е необходимо, да отговаряш, по същия калъп.
На мен ми стига да знам, че без нито веднъж да съм те цитирал започна остро да се заяждаш с мен. Сега ми е толкова забавно да ти гледам отчаяните нападки. Разбери, че всеки цитат, който ми правиш, искрено ме забавлява, гали ми и без това огромното его, за това, че дори и в интернет успявам непряко да накърнявам нечие ниско самочувствие и комплекси. Такива типове като теб са ми били и някои съученици, и познати, дори някои от тях от яд са се опитвали и да се бият с мен. Нямаш си идея... Най-многото, което можеш да направиш е да спреш да ме цитираш, и пряко или непряко да спреш да се опитваш да ме засегнеш. Абсолютно всичко друго те прави жалък.

bratignat
04-19-2011, 18:13
Изненадата ти, за негативния прием, с който са посрещани мненията ти, изглежда искрена, затова ще отделя малко от времето си.

Постове тип "ощипана госпожица" и класификация без обосновка не са доводи. Номерът с пренасянето на спора в личностен конфликт е доста стар, но в случая съм абсолютно индеферентен към теб, така, че не ти върши работа. Не съм и продължавам да не се интересувам от личността ти, независимо дали е невероятна или чалга калъп.

Излез от филма - ако имаш да казваш нещо по темата, най-после го кажи. В последните ти 2-3 мнения не видях нищо освен напатки. Когато нямаш основата (патки), просто няма да се получава. И не забравяй да си вдигаш нервите след като си ги изпуснал.

За да съкратя дългата история - излез от кенефа - ще преядеш.

RageAgainstTheMachine
04-20-2011, 10:43
Най-лесния вариянт е да се заключи темата. Модераторите - кво ви боли , че някво хейтърче завижда , че не е мод. Все пак това е тийн проблем. Трябва ли , за да помогнеш на някой да имаш някви права ?! Не виждам честно казано НИКАКЪВ проблем , че Цицко е модератор - Колкото повече толкова повече !. Мачока каза каквото трябваше, а да се хващаш за едно нещо 100 пъти е тъпо. Това , че някви кЛамерчета са тръгнали из форумите и си пренасят комплексите и в интернета не значи , че всички трябва да им се вързват и да лаят против всички и всичко.

Извод - Който не яде халва , няма да стане модератор. Т`ва е!

xBadxApple
04-20-2011, 11:22
Дотам се стигна - в раздел секс да се води спор за правопис/граматика. 8-)

Игнат-а и умри имат съвсем различен стереотип на писане, поведение и възгледи, тъй че, другари тийнпроблемисти ка' мен, няма смисъл от спорове :)

Викам да направим важна темата и да е своебразно спам място в раздела =D

neeDaBosS
04-20-2011, 11:50
Според мен темата трябва да се заключи защото стигна твърде далеко.Модераторите не я локват защото после някой ще писне,но през цялото време 'обиждат' като точно в някои от мненията си казаха,че за да станеш модератор трябва да не изпускаш нерви и така нататък.Не исках да навлизам толкова много в тази тема,ама наистина се прекалява.А, и не мисля,че трябва да се употребяват такива обидни думи към модовете..и между другото,Честито на Сиско :* Може би всички сте разбрали погрешно за създаването на цялата тема.Мачока не е искал нито да се 'изфука' нито нещо друго от тоя сорт (предполагам) Тука всички го обърнаха на зала по английски език,после на правопис,а до преди малко се обиждахте един друг :lol:

Gr0zDan0v
04-20-2011, 11:52
Време е за ключ ;)

Emilen
04-20-2011, 14:05
Честито на Cucko0.
Дисусиите отдавна не са по поставената тема. Май най-добре е точно Cucko0 да удари един ключ, за да приключи циркът.
http://www.forum.szrefekt.com/phpBB3/images/avatars/gallery/general/key.jpg

SmilezZz
04-20-2011, 15:38

Когато настъпи момента в който ти ще казваш кого да правят модератор ,ще имаш право на мнение .Сега не определяш ти Това,че си модедатор,не ти дава правото да забраняваш да си изказваме личното мнение.. А да не говорим,че PinkPan7her наистина заслужава модедаторски права.. Обиждала наляво и надясно,че то на тъпи теми,как може да се отговори.. Тази тема също е безсмислена,не знам защо въобще е пусната.. Както и да е.. Честито на Cucko0..

DownloadVirus
04-20-2011, 15:45

Когато настъпи момента в който ти ще казваш кого да правят модератор ,ще имаш право на мнение .Сега не определяш ти Това,че си модедатор,не ти дава правото да забраняваш да си изказваме личното мнение.. А да не говорим,че PinkPan7her наистина заслужава модедаторски права.. Обиждала наляво и надясно,че то на тъпи теми,как може да се отговори.. Тази тема също е безсмислена,не знам защо въобще е пусната.. Както и да е.. Честито на Cucko0..

PinkPan7her , модератор , ей как ме разсмивате :razz:

SmilezZz
04-20-2011, 15:59
Смей се,смехът е здраве..
Но определено съм забелязала,че PinkPan7her дава доста смислени отговори.. Както и да е.. Няма да спамя повече,защото няма смисъл..

DownloadVirus
04-20-2011, 16:02
Доста смиселни отговори,няма що! Да ни говори как баща й пиел два месеца протеин на прах и от това направил много яки рамена,айде бе ? Голяма компетентност :)

RageAgainstTheMachine
04-20-2011, 16:10
Доста смиселни отговори,няма що! Да ни говори как баща й пиел два месеца протеин на прах и от това направил много яки рамена,айде бе ? Голяма компетентност :)

U mad bro ? Комплексите на друго място мили , не завиждай , че нея я коментират навсякъде , а ти си наврян в кучи г*з ;) Изказваш се за кой ли път без покритие :)

dPa3HuTeJl
04-20-2011, 16:21
Хмм..нов Модератор..
............._@@@__
.... ___//___?____\________
..../--o-----CARE-POLICE----@}
.....`==={@}=====+===={@}--'

CanisDirus
04-20-2011, 16:22
Мноо сте прости, майна :lol:

DownloadVirus
04-20-2011, 17:03

U mad bro ? Комплексите на друго място мили , не завиждай , че нея я коментират навсякъде , а ти си наврян в кучи г*з ;) Изказваш се за кой ли път без покритие :)

Не го казвам аз , "тя" или "той" го казва ;) Ти няма да ми казваш къде съм заврян,щото доооооооста повече от тебе и "него-нея" знам ;)

RageAgainstTheMachine
04-20-2011, 17:19
Ама вие наистина не сте добре... Какво толкова? И аз бях за пантерата,явно колегите са видяли други качества в Сиско.Вас какво ви интересува? Има ли значение дали пантерата или Сиси ще ви заключи темата примерно? Колегата е решил да ви оведоми,вие 15 страници си сипвате и що? Щото не сте вие... После били големи,за един ранг изпростяхте тотално.

+1 , а за мен никой ли няма да се застъпи :P Само се бъзикам, не ща да съм модератор и комплексарчета да ми говорят , кое е корумпирано и как новите модератори ми пращат голи снимки. Бахти смешните хейтърчета :razz:

Eclipsercho
04-20-2011, 17:25
Що я държите още тази тема?

Нахранихте се едни други, всеки си е прав за себе си.

Да, Panther може и да храни хора, но е от малкото хора, които се опитват да напишат полезен отговор, при положение, че темата не е фейк или поредната, при която не е проверено в търсачката преди да се пита.

Цицко си мисли, че като е станала Мод е хванала Господ за .. нещото .. , та чак и забранява мнения.. ужас.
Пък и нея съм я виждал да храни хората, big deal. Не сме от стомата, нервираме се. Не виждам как това може да е критерии, при положение, че нито при една от двете храненето е било на фрапатно ниво..

Whatever.

RageAgainstTheMachine
04-20-2011, 17:47
Що я държите още тази тема?

Нахранихте се едни други, всеки си е прав за себе си.

Да, Panther може и да храни хора, но е от малкото хора, които се опитват да напишат полезен отговор, при положение, че темата не е фейк или поредната, при която не е проверено в търсачката преди да се пита.

Цицко си мисли, че като е станала Мод е хванала Господ за .. нещото .. , та чак и забранява мнения.. ужас.
Пък и нея съм я виждал да храни хората, big deal. Не сме от стомата, нервираме се. Не виждам как това може да е критерии, при положение, че нито при една от двете храненето е било на фрапатно ниво..

Whatever.

Не си прав пич. Според теб защо е този форум ? За да отговаряме на проблемите на нуждаещи се. Ако всеки ползва търсачката , няма да има нови теми , а щом няма нови теми , няма да има нови мнения , щом няма нови мнения никой няма да посещава форума , щом никой не посещава форума , то най-добре да го няма щом не е от полза, а и всеки иска да се обърне внимание специално на него. Помисли над това.

После ,
"Цицко си мисли, че като е станала Мод е хванала Господ за .. нещото .. " , точно тя не си мисли това или поне не го показва, а и никой мод не го прави , защо си мислиш , че модовете са някви злобни психопати постоянно седящи пред компа ? Да , нещо повече са от теб , няма какво да направиш по въпроса. Ти да не би случайно да си някой трол желаещ власт. Пинк Пантър може да помага на другите и без да има мод права , не е ли така ?

Не се иска да храниш "перфектно" , за да си мод. Въобще не трябва да храниш , честно казано , все пак ти си пример за подражание , а щом ти се държиш подло и не помагаш на никой , кой очакваш да го прави ?!? Щом не си наясно с нещо , просто не си изказвай мнението.

Eclipsercho
04-20-2011, 18:14
Не си прав пич. Според теб защо е този форум ? За да отговаряме на проблемите на нуждаещи се. Ако всеки ползва търсачката , няма да има нови теми , а щом няма нови теми , няма да има нови мнения , щом няма нови мнения никой няма да посещава форума , щом никой не посещава форума , то най-добре да го няма щом не е от полза, а и всеки иска да се обърне внимание специално на него. Помисли над това.

После ,
"Цицко си мисли, че като е станала Мод е хванала Господ за .. нещото .. " , точно тя не си мисли това или поне не го показва, а и никой мод не го прави , защо си мислиш , че модовете са някви злобни психопати постоянно седящи пред компа ? Да , нещо повече са от теб , няма какво да направиш по въпроса. Ти да не би случайно да си някой трол желаещ власт. Пинк Пантър може да помага на другите и без да има мод права , не е ли така ?

Не се иска да храниш "перфектно" , за да си мод. Въобще не трябва да храниш , честно казано , все пак ти си пример за подражание , а щом ти се държиш подло и не помагаш на никой , кой очакваш да го прави ?!? Щом не си наясно с нещо , просто не си изказвай мнението.

От доста време не се бях смял толкова на глупостите на някой. Мерси. :)

1. Винаги ще има нови теми и мнения, но на хората им писва да отговарят на всяко нещо по 10 пъти просто защото Петърчо или Цура ги мързи да натиснат копчето Търси преди да бълват как Петърчо свършил на пода, Цура го настъпила и се чуди в кой месец е вече и дали да не пие Ескапел. Или пък как се правило секс с девствено момиче, дали ако си пъхнеш цялата ръка в путката още си девствена, приятеля ми е на 40, аз на 11, да правим ли секс и т.н.

2. Тука ти си заблудения. Още от както видя права, това момиче почна с напатките, с "ти нямаш право на мнение" (директен пример от тази тема lol ) и т.н. Не го показвала? Мне, просто си сляп.

Модовете били повече от мене. Боже мили. Братле, ти от коя планета падна? Модовете са точно като нас, с изключение на това, че трябва да ринат помията на тинейджърската глупост, локвайки, триейки и предупреждавайки. Нито са повече от някой, нито пък ако мод ми каже нещо ще реагирам по различен начин, от този по който бих реагирал ако е съфорумец без права.

Бил съм трол, желаел съм власт. Братле, ти си новата Ванга бе, дай да те пращаме на БТВ? :lol: Нещо друго да предскажеш, така?
Ти изобщо знаеш ли какво е трол? А знаеш ли какво означава терминологията "изказване на мнение, без значение колко критично е то" ? Аре марш в първи клас, мъник.

Пантерата помага на другите без права, но не виждам Цицко с какво е помогнала, освен да си показва личицето в старата тема за снимките и да нервничи всеки път, когато някой й каже нещо, което не я устройва. Погледни и последните 50 мнения, само с по една-две думи са. Уау, really helpful.

3. С тези речи как модовете не хранят и т.н. просто отиди в друг форум. Или влез пак в този форум, в тази тема и виж няколко страници назад. Почти всички (мачока и makemelaugh са най-видните) модове се изредиха да се заяждат с юзърите и да хранят наред. Да, винаги има изключения, за това казвам Почти всички. Но все тая.

Ако взимах пример от някои от модовете, и бях хлапе на 11-15, нямаше да се развия в много добра посока, така да се каже.

Следващия път като пишеш нещо го прочети преди да го пуснеш, че не е полезно да се смея непрекъснато. :)

VaMpiRKaTaaa
04-20-2011, 18:34
Хах пантерата ли бе?
Въобще не я харесвам.
Радвам се за Сиско0.
Честито. :)

CanisDirus
04-20-2011, 18:34
продължавате да се много прости, майна :lol:

Eclipsercho
04-20-2011, 18:35
продължавате да се много прости, майна :lol:

Продължаваш да си тъп ръб, копеле. :o

CanisDirus
04-20-2011, 18:38
ма как не те е срам да си толко прост, майна?

2 седмици бан за простотия за теб! :grin:

Сиско, банвай! 8-)

VaMpiRKaTaaa
04-20-2011, 18:38
Cискo0,кв'o им се обясняваш въобще на тия лапета..
Не си заслужава.

Eclipsercho
04-20-2011, 18:39
ма как не те е срам да си толко прост, майна?

Т'ва го повтаряш от 5 години, копеле. Измисли нещо друго, че съвсем изтъпя, Космо. :lol:

CanisDirus
04-20-2011, 18:40
Прекалено прост си да схванеш смисъла, майна! :D

Eclipsercho
04-20-2011, 18:42

Така е, на гейчетата логиката им ми е трудна. 8-)

Greennight
04-20-2011, 18:44
Праите Greennight модератор и спора може да приключва 8-)

CanisDirus
04-20-2011, 18:45

Така е, на гейчетата логиката им ми е трудна. 8-)

Открит си за своята сексуалност, това е похвално, майна! :D

Eclipsercho
04-20-2011, 18:48
Открит си за своята сексуалност, това е похвално, майна! :D

Както и ти с твоята. Айде приятно четене на Космо, розавелко. :lol: :razz: :razz:

CanisDirus
04-20-2011, 18:51
Няма да ти пусна майна, щот си мноо прост :lol:

neeDaBosS
04-20-2011, 18:53
Cискo0,кв'o им се обясняваш въобще на тия лапета..
Не си заслужава.
Мила кви лапета те гонят? Сиско е на 15\17 години а тея които пишат тук мисля,че са доста по-големи.На теб ти давам най-много 20 години опитът ти да се мазниш не се получи..

VaMpiRKaTaaa
04-20-2011, 18:56
Аз предлагам и DevilWish да я дигнете на модератор.

Eclipsercho
04-20-2011, 18:58
Няма да ти пусна майна, щот си мноо прост :lol:

http://images7.cpcache.com/product/100741667v14_480x480_Front.jpg

amk933
04-20-2011, 18:58
Аз предлагам да ни оставите сами да решаваме кой да става модератор. :)

Extremescream
04-20-2011, 19:09
Предлагам целия този цирк да се спре. Всичко, което се отнася до сравняване на IQ между протребителите, може спокойно да се отнесе в Кофата.
И пак не виждам каква е голямата драма в това, че са направили Сиско0 модератор. Ще спира пороя от простотия, заливащ форума ( не само раздел Секс, но и други), ще помага където може и ще се държи коректно. Както сами казахте, модераторите не са над вас, значи няма кой знае какъв проблем. Хайде сериозно, задавайте въпроси към колежката или спрете да пишете в тази тема.

VaMpiRKaTaaa
04-20-2011, 19:16
Предлагам целия този цирк да се спре.
E хубаво де..нямали да кажеш как се казваш? :)
Любопитно ми е :D

Eclipsercho
04-20-2011, 19:18
Предлагам целия този цирк да се спре.
E хубаво де..нямали да кажеш как се казваш? :)
Любопитно ми е :D

Stalker.

anonymous708973
04-20-2011, 19:18
Пинк Пантър може да помага на другите и без да има мод права , не е ли така ?

Така е, затова дайте да прекратим спора. :)

CanisDirus
04-20-2011, 19:21
Пинк Пантър може да помага на другите и без да има мод права , не е ли така ?

Освен това е скормна! http://www.sims3forum.de/images/smilies/oldman.gif

anonymous708973
04-20-2011, 19:23
Да бе, това й е от най-силните черти 8-)

(Не знам дали беше ирония, че нещо не загрях емотиконката, ама ако сериозно го вярваш, свалям ти шапка :razz: )

Immortalbeloved
04-20-2011, 20:15
Само се чудя защо всички толкова искат да са модератори и спорят, и завиждат, и се карат, и се разправят, и т.н ;x С какво са по - различни модераторите? С това, че могат да заклюват теми. :D Аз изобщо не виждам защо всички толкова се бутат и едва ли не се борят за това :lol:

dunce
04-20-2011, 21:33
Защо не локнете темата вече, че и без това останаха само тролове? Изчерпана е отдавна и до консенсус няма да се стигне така или иначе. Иначе напълно подкрепям, че CanisDirus стана банален с простотията си. На т'ва му се вика да няма какво да правиш..

CanisDirus
04-20-2011, 21:35
мноо си проста, майна :lol:

djipsito
04-20-2011, 23:20
Голям сеир.
Не заключвайте темата, искрено се забавлявам :D

umri
04-21-2011, 01:02
Голям сеир.
Тихо, циганин!

LadyDi
04-21-2011, 05:10
Ама вие всичките сте големи забавници тука.
То бива, бива...

machoka
04-21-2011, 07:50
Тука некои лица много ми простовеят, майна 8)

Emilen
04-21-2011, 14:06
Даааа, съпортвам това за голите снимки. Който има мерак за модератор (от мъжки пол) при мене. Който има мерак за модераторка - при machoka.
Ние ще се погрижим за разпространението на материалите сред останалите колеги докато се постигне консенсус.

Пийс...иии голи снимки

Това звучи, все едно зад котешката маска се крие някоя баба... Иначе, гарантирам, че поне половината от мъжката половина(ама как прозвуча) изобщо няма нужда от мотивация от подобен характер :-D
(Заключихте онази тема и трябваше да пренеса цитата тук)

Голям сеир.
Тихо, циганин!

Объркал си се много яко!

dunce
04-21-2011, 18:32
мноо си проста, майна :lol:

Горко на тия дето са те създали..

JoeLeTaxi
04-21-2011, 18:44
Вие сериозно ли?
Т'ва ще стане по активна тема и от правилата във форума.
Колко тъжно...
Тоя бил такъв, онзи онакъв?!
Вас къде ви бърка не ми е ясно.
Това, че под името си, някой си има звездички нищо не значи.
Освен, че върши мръсната работа, което си е кофти всъщност.
Всички имат равни права, собствено мнение и начин на изразяване.
Живи и здрави и модераторчета и ние.
Аре слагайте вече ключа, че става банално.

час и половина се съдрах да се смея, МАЙНА :lol: иначе отново кранберито ви го е казала всичко точно и ясно, МАЙНА.

LadyDi
04-21-2011, 21:04
Даааа, съпортвам това за голите снимки. Който има мерак за модератор (от мъжки пол) при мене. Който има мерак за модераторка - при machoka.
Ние ще се погрижим за разпространението на материалите сред останалите колеги докато се постигне консенсус.

Пийс...иии голи снимки

Това звучи, все едно зад котешката маска се крие някоя баба... Иначе, гарантирам, че поне половината от мъжката половина(ама как прозвуча) изобщо няма нужда от мотивация от подобен характер :-D
(Заключихте онази тема и трябваше да пренеса цитата тук)
Трябва да се поддържа имидж 8-)

jghgh
04-23-2011, 00:47
Надявам се мнението ми да не се причисли към безсмислените нападки или пък опит за мазнене, ама и аз не мисля, че Сиско е кой знае какво, за да е модератор. Казвам го от гледна точка, не че трябва да е велик ментор, за да е такава, ама може поне да е пример за подражание. Тя не ме дразни, за мен тя просто си поства снимките наляво и надясно и се сърди и заяжда, ако някой изкоментира, че не е красива. (случвало се е, въпреки че е странно да й го казват, да.)

Между другото отсега да кажа, че не пиша коментара от завист към красотата или положението й на мод, просто изказвам мнение (:
Вероятно екипът като колективен ум си има своите критерии, поради които тя да е подходяща и й желая успех и да се справи със спама и задачите и т.н. В крайна сметка това й е работата.

И за протокола, не че някой ме пита, но пък наистина имате ограничен избор от потребители, на които да предложите права, така че ви разбирам. 8-)
Смисъл тва Вампирки, Пантери ... респект към последната, но наистина маниерът й не е за модератор.