PDA

View Full Version : Имам въпрос!

LuDiAaAaA
04-14-2011, 16:27
Значи проблема е следния - запознах се с едно момиче наскоро и тя ми пише постоянно по скайп или фейсбук. Като я попитам да излеземе да се видиме тя винаги ми казва,че има някаква работа(на което аз невярвам).
Как да я накарам и да се съгласи? Според мен се прави на недостъпна.
А няма недостъпно момиче.
Благодаря предварително!

djipsito
04-14-2011, 16:33
Насила не можеш да я накараш да излезете. Ако ти откаже още веднъж не се занимавай с нея повече. Да не се мисли за много важна.

Друг вариант е, ако ти каже някой път къде ще ходи и знаеш г/д накъде е излязла да идеш и ти там и "случайно" да се засечете. Тогава да я питаш дали иска да пиете по нещо. И гледай как ще реагира, как ще се държи и т.н

Cucko0
04-14-2011, 16:37
ако тя няма желание няма как да я накараш

VaMpiRKaTaaa
04-14-2011, 16:40
Няма такова нещо като ''няма недостъпно момиче''.
Тя,ако не желае,не можеш да я накараш на сила.

LuDiAaAaA
04-14-2011, 16:44
Благодаря за съветите,но разберете,че от 24 часа в денонощието тя ми пише 12.. всеки ден. Това все някакси ми подсказва че има нещо..

stigmata
04-14-2011, 16:48
Интересно ми е какво толкова ти пише?Според мен ако имаше нещо щеше да излезе с теб още от първия път.

LuDiAaAaA
04-14-2011, 16:50
Еми и аз незнам какво става.. Знам само,че със сигурност не е безразлична, но има нещо което я спира. Ама нз какво.

ivcheto0o
04-14-2011, 17:06
Може да се притеснява,а причините за това може да много :все пак никога не знаеш кой точно стои отсреща;може и да няма достатъчно самочуствие(да се страхува какво ще си помислиш за нея когато я видиш такава каквато е наистина ).Бъди по-настоятелен,питай я кога може.

r19
04-14-2011, 17:27
Може да е срам нещо... знайш ли има ги всякакви.. :?

montana6
04-14-2011, 19:03
Благодаря за съветите,но разберете,че от 24 часа в денонощието тя ми пише 12.. всеки ден. Това все някакси ми подсказва че има нещо..

Питай я директно какво цели с това да ти пише постоянно, но да не иска да се виждате и й кажи да не те лъже, щото за това време, през което сте си чатели, сте можели да се видите няколко пъти.

BlackFlower
04-15-2011, 08:56
Със сегашния ми приятел се запознахме по интернет, всеки ден ми пишеше и той непрестанно ме караше да излизаме, аз все отлагах, все казвах за утре, утре за вдругиден, чисто и просто защото на снимките ми изглеждаше плашещ! (не грозен, а плашещ)И се чудих какво ще си кажа с тоя човек като излезем?И ето на, излязохме най-сетне и нищо не е такова каквото очаквах.Та, мисълта ми, ако не си разбрал е - може чисто и просто (колкото и зле да звучи) физически да не я привличаш. :o :o :?

Whathurtsthemost
04-15-2011, 14:29
Ако тя не иска на сила неможеш да я накараш. Може да я е срам. Ако продължава да ти отказва остави я може сама после да те потърси. :)

Giosterica
04-15-2011, 14:34
Това, че ти пише, не означава, че иска да нещо повече от теб. Може просто да й допадаш като характер.

K_O_L_E_V
04-15-2011, 15:36
Тя е от типа - много отворена по скайп и фейсбук, а като й кажеш айде да излезем и почва да се оправдава...зае*и я.

LuDiAaAaA
04-15-2011, 16:21
Тя е от типа - много отворена по скайп и фейсбук, а като й кажеш айде да излезем и почва да се оправдава...зае*и я.

и аз така мисля....

ceballos1990
04-16-2011, 06:00
Има си гадже на вероятно :D :D

dydinka11
04-16-2011, 08:17
Насила не можеш да я накараш да излезете. Ако ти откаже още веднъж не се занимавай с нея повече. Да не се мисли за много важна.

Друг вариант е, ако ти каже някой път къде ще ходи и знаеш г/д накъде е излязла да идеш и ти там и "случайно" да се засечете. Тогава да я питаш дали иска да пиете по нещо. И гледай как ще реагира, как ще се държи и т.н

:smt023

porcelandoll
04-16-2011, 10:14
Има чувства към теб щом не спира да ти пише , аз като харесвам някой постоянно му пиша и съм сигурна ,че я е срам защото аз съм имала много такива ситуации в които ме е срам и чакам докато ми мине срама :D Но поразпитай някой ,който я познзава къде ходи и т.н. и отиди сеедно случайно минаваш от там и ще почнете да си говорите и после я питай тези дни, дали е свободна тогава ще видиш , че ще се съгласи :))

LuDiAaAaA
04-16-2011, 16:11
Има чувства към теб щом не спира да ти пише , аз като харесвам някой постоянно му пиша и съм сигурна ,че я е срам защото аз съм имала много такива ситуации в които ме е срам и чакам докато ми мине срама :D Но поразпитай някой ,който я познзава къде ходи и т.н. и отиди сеедно случайно минаваш от там и ще почнете да си говорите и после я питай тези дни, дали е свободна тогава ще видиш , че ще се съгласи :))

благодаря за съвета.. ще опитам...

XxInn0cencexX
04-16-2011, 16:23
Това, че ти пише, не означава, че иска да нещо повече от теб. Може просто да й допадаш като характер.

markovaa
04-16-2011, 18:58
има ли желание има и начин но в този случеи тя очевидно няма желание да се видите за това по-добре я остави на мира ..... отдръпни се от нея и след няколко дни тя сама ще те потърси просто и покажи че не ти пука....!! дори и да не е така

LuDiAaAaA
04-23-2011, 16:52
има ли желание има и начин но в този случеи тя очевидно няма желание да се видите за това по-добре я остави на мира ..... отдръпни се от нея и след няколко дни тя сама ще те потърси просто и покажи че не ти пука....!! дори и да не е така

Еййй...... много ти благодаря.... това подейства... :P :grin: ...

markovaa
04-25-2011, 12:34
радвам се че помогнах :))

cherinka
04-25-2011, 14:09
Не си ли мислил, че може да е някоя тайна обожателка и/или да те гъбарка нещо, и/или да се опитва да разбере повече неща за теб, личността ти, живота .. аауу 8-)