View Full Version : Козметичка.. кола маска
Found_a_lover
04-14-2011, 16:40
Здравейте, момичета :)
Уж събирам смелост да се престраша да ида на кола маска. (Ако има някой от Бургас, да ми препоръча от коя е доволен:) ) Обаче се притеснявам нещо.. досега съм се обезкосмявала само със самобръсначка и ми омръзна вече, а и косъмчетата отдавна не са "косъмчета" вече :D Много ли боли? Колко време трае болката? Ефектът колко време трае?
Сори, че темата се повтаря. Ще се радвам на отговорите ви :)
sexa_na_kompleksa
04-14-2011, 16:58
Аз ходя на козметик и ми е много по-удобно. Наистина, малко по-скъпо излиза, но аз не мога да си я правя сама, просто не ми се получава. ;D На мен ми взимат 15лв, но съм от малък град, в по-големите градове сигурно е по-скъпо. Процедурата трае 10-тина минути, отанчало боли много, после се свиква. Болката и ефектът са субективни, но според мен, плюсовете са много повече, отколкото при бръсненето.
Боли си , но се издържа ( е разбира се ако си много изнежена , ще те боли много. ) Болката е само когато те дръпнат , т.е. няколко секунди.Ефектът трае около 15-20 дни,зависи от това колко бърз е растежа на космите ти.Надявам се да съм помогнала.Успех,не е толкова страшно,трябва да се престрашиш :-)
djipsito
04-14-2011, 18:08
Аз днес ходих за първи път (на интимните места) и под мишниците (ходила съм и преди). Таа, престраших се, не ме беше срам, очаквах да е няква хипер болка, ама не е чак толкова. Боли най-много на срамните устни, иначе е търпимо.
Престраши се.. ще забравиш за космите за около месец :)
Bonbonenata
04-14-2011, 22:11
Е, зависи за коя зона говориш. Но едно е сигурно - няма от какво да се притесняваш. И е нормално да отидеш с косми на козметик - нали затова си там? :lol:
Боли, боли, колко да боли... В сравнение с домашната студена кола маска кола-маската при козметичка ми се струва като нежно погалване. Но все пак си е болка, трае секунди.
Ако говориш за триъгълника, е те там първия път може наистина да е бооолка! Но спокойно - с времето се свиква.
nadincety
04-15-2011, 07:28
Мога да ти препоръчам козметичка,пиши на лично,ако искаш повече информация.Аз личнно не съм ходила на козметик за кола маска,но съм си правила вкъщи сама и ефекта наистина е мнооооого по-хубав от бръсначката,а и не боли кой знае колко,даже мен почти не ме болеше ( кой знае сигурно съм мазохистка някаква 8-) ) Давай смело,няма да съжаляваш :)
Между другото уточни за коя зона говориш.Тръигълник,крака,р� �це,мишници.
GrippingBosh
04-15-2011, 08:37
Кола маската наистина поне за мен е най-доброто решение.Боли ,но си струва.Когато е след самобръсначка особено ,но след време космите оредяват от колата и всичко е наред :) при мен трае 3 седмици някъде,кофтито е само ,че трябва да изчакаш космите.Аз сама с кола вкъщи съм си правила синини ,разранявала съм се абе ужас ,поне при козметичката си знае работата ,става за секунди и не се притеснявам за нищо.Ако говориш за тръгълника,тя нито ще се впечатли от теб ,нито нищо,те всеки ден виждат такива неща и им става безразлично :-D първия път може малко да те е срам ,но реално няма от какво :) може да я попиташ дали има нещо обезболяващо да те намаже ,което ще намали болката,но не ти препоръчвам тея хартиени прашки или тем подобни работи,само пречи на работата й :)