Влез

View Full Version : Кога боли по-малко?

SexyBitch
04-15-2011, 12:36
Кога боли по-малко? Когато си загубиш девствеността на 14 или 16 или по-късно? Има ли ниакаква връска? :booooomb:

TheGirlNextDoor
04-15-2011, 12:37
няма

thefreak
04-15-2011, 12:42
Невъзможно е да се определи, тъйкато си я губят само веднъж, не можеш да я изгубиш веднъж на 14 след това на 16 и да направиш съпоставка кога те е боляло повече.

Ronnan
04-15-2011, 12:43
Никой ли не си е губил девственоста първо на 14 след това на 16 че да сравни?
:D

0y7ofCon7roL
04-15-2011, 12:48
Аз не съм момиче но ше отговоря. Колкото по-рано толкова по малко ще боли , друг е въпроса редно ли е на 14 да си изгубиш девственоста.

Emilen
04-15-2011, 12:51
^ Така поне пише в доста книжки по темата. който ги е чел, разбира се. Като причина се посочва постепенно, макар и минимално, удебеляване на химена, с течение на годините. Това пък не значи да хукнете от 10-годишни да го правите!

DarkTemplar
04-15-2011, 12:58
Кога боли по-малко? Когато си загубиш девствеността на 14 или 16 или по-късно? Има ли ниакаква връска? :booooomb:
Относно болката - не мисля, че има голяма разлика между 14 и 16. Чел съм, че след 20 мъките били по-сериозни, но пак си е индивидуално.

SexyBitch
04-15-2011, 13:00
Добре, аз съм на 14 и скоро ми дойде за пръв път. С какво мога да се отворя сама? Но да не ме боли? :o

Emilen
04-15-2011, 13:05
^ Лоша идея. Не говоря за 14-20-годишни. Няма да има разлика между "сега" и след 4-5 години, например. Залягай зад учебниците и не се занимавай с глупости.

DarkTampler, наистина така пише - след 20 години. Последно го срещах в някаква анатомия.

0y7ofCon7roL
04-15-2011, 13:06
Добре, аз съм на 14 и скоро ми дойде за пръв път. С какво мога да се отворя сама? Но да не ме боли? :o С куршум в главата, обещавам няма да те боли изобщо.

JustAdream
04-15-2011, 13:12
Добре, аз съм на 14 и скоро ми дойде за пръв път. С какво мога да се отворя сама? Но да не ме боли? :o

Ама за какво ти е да се отваряш сама??? Не е ли по-добре когато срещнеш човек, към който имаш чувства, на който можеш да се довериш и т.н. и да оставиш той да те отвори. Все пак аз ако съм момче и знам че съм първия на приятелката ми ще ми е хубаво. Но не и ако знам че тя се е ръчкала с някви предмети да се отваря... блякс
И какво значение има болката... Който го е страх от мечки, не ходи в гората.

SexyBitch
04-15-2011, 13:16

Ама за какво ти е да се отваряш сама??? Не е ли по-добре когато срещнеш човек, към който имаш чувства, на който можеш да се довериш и т.н. и да оставиш той да те отвори. Все пак аз ако съм момче и знам че съм първия на приятелката ми ще ми е хубаво. Но не и ако знам че тя се е ръчкала с някви предмети да се отваря... блякс
И какво значение има болката... Който го е страх от мечки, не ходи в гората.

Еми страх ме е, че ням да намеря правилниа човек а ако го намериа ще е късно и ще ме боли повече. И да да не се чукам ама как иначе ще си родя деца? :?

DarkTemplar
04-15-2011, 13:18
Девойко, жена "се отваря" с член. Девствеността не е чак такова ужасно бреме, че да си я отнемаш сама. Ясно, че си в пубертета и емоциите бушуват, но не прави глупости, за които после ще съжаляваш. ;)

Относно болката - нея си я има, независимо дали ще се обезчестиш сама, с мъж, или с краставица от кварталната зарзаватчийница. Обаче не е чак толкова ужасна и нетърпима, колкото си представяш.

Изчакай подходящото момче и всичко ще стане от само себе си. Ще го срещнеш спокойно, мъже бол. ;)

Emilen
04-15-2011, 13:19
SexyBitch, последното ти мнение звучи крайно несериозно. Темата някаква шега ли е?

SexyBitch
04-15-2011, 13:25
SexyBich, последното ти мнение звучи крайно несериозно. Темата някаква шега ли е?

Изобщо не се шегувам. Просто съм пъзла :?

DarkTemplar
04-15-2011, 13:34
Изобщо не се шегувам. Просто съм пъзла :?
Значи ти е рано за каквито и да е сексуални отношения. Изчакай, докато спреш да изпитваш панически страх от болката и изобщо губенето на дествеността. Така или иначе няма закъде да бързаш. :)

nomatterwho
04-15-2011, 13:35
Еми страх ме е, че ням да намеря правилниа човек а ако го намериа ще е късно и ще ме боли повече. И да да не се чукам ама как иначе ще си родя деца? :?

Кой е казал, че до 20 няма да си намерила подходящия?

Emilen
04-15-2011, 13:48
SexyBitch, раничко ти е сексуален живот. А и като намериш подходящия, ще забравиш за страха. Виждал съм много по-страхливи момичета, които дори не се сещат, че ги е било страх. Послушай ме за учебниците, няма да сгрешиш.

Cucko0
04-15-2011, 13:56
SexyBitch болката при всеки е индивидуална,всяко момиче го боли малко или много ,но това не е болка за умиране не виждам какво толкова се плашиш ,какъв е смисъла да бързаш и защо трябва да се "отваряш"(много тъп израз сякаш е консерва ) сама ..за къде бързаш ?!

TheGirlNextDoor
04-15-2011, 14:03
аз на 14 не мислих какви предмети да си пъхам тук и там.....по начина ти на мислете си личи,че ти е рано-изкачай си "подходящия"

Greennight
04-15-2011, 14:04
ОМГ,да се отворя вика...Дори да го направиш на 30,с най-долния циганин,ще е по-добре и ще ти е по-добре отколкото с краставица или някакъв друг плод/зеленчук!

xixixixi
04-15-2011, 18:59
Едно и също е всичко зависи от девствената ти ципа.Познавам момиче,което при 4 часа секс (не е измислица) не успя да и се спука девствената ципа..Техните решиха да и правят тест за девственост и се оказа,че е девствена,но ти няма как да разбереш каква ти е ципата може да е еластична,може и да не е..но няма значение.И колкото ще те боли с краставица или с мъжки член.. пък и то болката не е толкова от самата цип,а от проникването тя един път се разкъсва и след това е едно и също(с 1 момче,де)

ForzaFelipe
04-15-2011, 20:30

Ооо тва е ебахти простотията!!!!Ще го намериш правилния,изчакай малко!!!Тва е най-голямата простотия да се отвориш сама...няма по тъпо нещо разбери!!!!!

Годините не са от значение,има много други фактори ;) , като му дойде времето едвали ще мислиш за болката :) Пича ти просто трябва да е внимателен и тва е.

Uplo1d3r
04-15-2011, 20:41
Недей да изпреварваш нещата. На 14 години си. Изучи се, осигури си бъдещето, пък тогава "се отваряй", ако искаш и с винкел.

fear4o
04-15-2011, 21:55
Ох продължавам да се изумявам от простотията изливаща се в този раздел от потребителите пишещи теми.
Като изключим важните, най-интелектуалната тема тук е тази за снимките(сигурно защото няма коментари извън снимките).

ПТ: Има ли разлика дали ще се удариш сега или след 2 минути?

r6k
04-16-2011, 09:39
"Познавам момиче,което при 4 часа секс (не е измислица) не успя да и се спука девствената ципа"

спука вика :D тва да не е балон рофл

по темата:спрете да си представяте ципата като нещо което трябва да се спука,тя си има дупка(от къде мислиш че ти изтича цикъла :?)просто се разширява...Момче съм нали нз за болката,но предполагам че едва ли е толкова в годините а повече в начина.Ако се прави внимателно с нужната подготовка и ти си достатъчно отпусната(ще има смазка) може дори да не те заболи (тва пак предположение :) ) дори може и първите 2-3-4-5 пъти просто любовна игра и само с пръсти за да се разширява постепенно и внимателно...ддз :lol:

ozzy
04-16-2011, 09:39
ее ти си закъсняла най-не боли на 11

SexyBitch
04-16-2011, 10:00

Ne se pravi na ostroumna zashtoto ti samata si na 12 maksimum :-x Ai sektir! V4erashno laino 6te mi se otvarq. :o

ozzy
04-16-2011, 10:05

Ne se pravi na ostroumna zashtoto ti samata si na 12 maksimum :-x Ai sektir! V4erashno laino 6te mi se otvarq. :o

Да извинявай :lol: :lol: :lol: :lol:

Cucko0
04-16-2011, 10:26

по-леко с езика !Чувствай се предупредена

tanch3t093
04-16-2011, 10:36
Не си направих труда да чета повече от темата. АМА то било вече модерно на 14 години да не сме девствени, а ако си нямаме гадже да се отвориме сами :shock: :shock: :? :? :o Абе момиче ти нямаш акъл да си го мислиш това пълна глупост! След време като си хванеш гадже какво ще му кажеш "ами аз се отворих сама" знаеш ли за ква ще те помисли, ама ти махни това какво ще си помисли той, това е направо абсурдно ... Обаче ти си имаш глава на раменете и всички последици са за теб. Ние тук каквото и да кажем - ти си знаеш! За теб си е ;)

r6k
04-16-2011, 13:29
"След време като си хванеш гадже какво ще му кажеш "ами аз се отворих сама" знаеш ли за ква ще те помисли"

за ква ще я помисли ?!ще кажеш че той не си действа сам...а иначе да,не е правилно ама не заради това какво ще си помисли...

nichiiq
04-16-2011, 13:37
Не бързай.Не е болка за умиране.И ще намериш правилния човек ако не бързаш.

xinfamous
04-16-2011, 13:41
Боже..каква простотия се лее тук..

anonymous708973
04-16-2011, 16:03
Невъзможно е да се определи, тъйкато си я губят само веднъж, не можеш да я изгубиш веднъж на 14 след това на 16 и да направиш съпоставка кога те е боляло повече.

:razz: :razz: :razz:

Мацко, моля ти се, не си ври пишкоподобни предмети по дупките.
За секс се иска малко от малко да имаш акъл.