Влез

View Full Version : Ако някой ви открадне гаджето, какво ще предприемете

interista8
04-15-2011, 12:44
Да видиме различните виждания, някой може да сподели и истински историйки :lol: как процедирате спрямо крадеца и ест подалия се :D

smoker4e7o
04-15-2011, 13:14
Еми ще му счупя зъбките и ще му стъжня живота. :)

Greennight
04-15-2011, 13:43
Еми не бих тръгнал да се саморазправям с "крадеца",щото в крайна сметка и мойта ще е виновна донякъде и ще е също по нейно желание...Гадно бих се почувствал,ако ми го гепи някой фр...

gegata15
04-15-2011, 14:03
ще насиня този "някой" ако човекът бил с мен няма да го погледна, освен ако не ми даде аргумент с който съм сгрешила и аз за да изневери

Ashenvale
04-15-2011, 14:12
Да видиме различните виждания, някой може да сподели и истински историйки :lol: как процедирате спрямо крадеца и ест подалия се :D

P.S. ебаси неграмотника дет съм ... изпуснал съм 1 буква и цялото заглавие е отишло на майнольово ... заслужавам си бана и изгаряне на дипломата .. пфф

Може да се редактира бе.

По темата: Не виждам какво просто мога да направя, освен да не се занимавам, защото както каза Greennight "и мойта ще е виновна донякъде и ще е също и по нейно желание", а с бой не можеш да повлияеш на чувствата и.
И както знаете: Нещата никога не се оправят с бой, и боят никога не е решение.

kalpazanka
04-15-2011, 14:21
Няма как третият човек да е изцяло виновен. Все пак за връзка се искат двама. След като въпросният партньор е избрал следващия, няма какво да направите. С бой, сръбска музика или това третото няма да го върнете обратно, освен ако той самият не поиска.

cigarettekisses
04-15-2011, 14:29
ще ми е гадно,но все пак той губи,не аз

Gr0zDan0v
04-15-2011, 14:42
Няма как третият човек да е изцяло виновен. Все пак за връзка се искат двама. След като въпросният партньор е избрал следващия, няма какво да направите. С бой, сръбска музика или това третото няма да го върнете обратно, освен ако той самият не поиска. :wink:

fenastz
04-15-2011, 14:42
Ще го пребия така че да останат трайни белези.

MaLkaTa_LaDy
04-15-2011, 14:57
Никой не ми краде гаджето. Просто той ми изневерява.
1. Или ще му простя, обаче ще го накарам много да съжалява за изневярата.
2. Или ще му простя и въобще няма да ми пука какво е направил.
3. Или ще спра да му отговарям, да го виждам и т.н.

GregoryHouse
04-15-2011, 15:06
Ще се ориентирам към ново гадже.

fUcKsMiLe
04-15-2011, 15:09
MaLkaTa_LaDy го каза, никой не може да ми 'открадне' гаджето, той просто ми изневерява. А аз изневяра бих простила трудно, мноооого трудно.
1. Прощавам, но остава дълбоката рана в мен, за това, че е тръгнал след някоя, след като сме били заедно.
2. Не прощавам, разделя ме се, оставаме до колкото можем приятели.
3. Не прощавам и повече никакви контакти с него. /тук вече трябва да е направил нещо много сериозно, например да ми изневери с близка приятелка/
4. Не прощавам, разделяме се и търся ново момче.

ozzy
04-15-2011, 15:18
еми ако дойде и ми го каже в очите нормално окей няма пролем ..ама да ми изневерява .. ще си правят компания в пирогов и двамата легло до легло

K_O_L_E_V
04-15-2011, 15:34
Като не можеш да си задържиш гаджето, третия какво е крив ?

interista8
04-15-2011, 16:33
Дам дам интересни възгледи :) аз лично не съм имал такъв проблем но предполагам, че г-н Зоро ще гравитира със земята, а с г-ца кръш нещата приключват на момента без думи ... край с мълчание

p.s. опраихмте темата, мислех, че може да се редактира само коментара 10х ,се пак съм новак :lol:

IQA
04-15-2011, 16:36
охоо..ще последва бавна и мъчителна смърт !

smoker4e7o
04-15-2011, 16:39
Ще му еба майката !! Ам дано не се намери такъв , кадето да ми я вземе !! :x

mOBSCENE
04-15-2011, 16:56
Ще съжалява за дето се е родил :) ,а за нея..не знам.Зависи от ситуацията..или няма да направя нищо,за да не покажа слабост..щот аз ще излезна смешна :) или няма да се сдържа и ще и счупя зъбките. 8-)

antifashionshit
04-15-2011, 17:55
няма да се занимавам с глупости и ще си гледам моя гъз.

lubomirky
04-15-2011, 18:11
първоначално - агресия, нормално. след това зависи. ако реша, че той е виновен, още повече агресия, изцяло насочена към него, а на нея ще и се наложи да забрави за мен 4евер.

ако тя е виновна, единственото, което ще направя е да и кажа някои истини за нас, за нея и за мен и до там. нататъка на нея ще и тежи.

awesomesheepy
04-15-2011, 18:11
Момчето определя коя да избере.
Иначе,
оная ще го яде големия..(от мене:Д)

Ако избере нея-майната му!
Ще се садна 3-4 дена,и това ще е.
После ще ми е кофти като го виждам,но шанс.
:?

LovelyGirl
04-15-2011, 18:35
Боища, отмъщения, "ще съжалява, че се е родил".. :lol: И какво ще постигнете с това? Ще ви олекне ли, ще се почувствате ли по-добре?Не, няма.Не се вкарвайте във филма.Нито пък по този начин човекът ще се върне при вас или ще съжали за постъпката си.Жалко е това, което "бихте направили". Просто продължаваш напред.Явно не си достатъчен на този човек, щом се е стигнало дотам. Това няма как да се оправи по начините, които описвате.Какъв е смисълът от тях?

TheBeliever
04-15-2011, 18:43
За мен няма такова нещо като "крадене на гадже". Той не е мой, че да ми го крадат. С мен е по собствено желание, т.е ако реши да е с друга това ще се случи по негово желание. Винаги съм твърдяла, че в подобна ситуация по-голяма вина има изневерилия, а не обекта, с който ми е изневерил. Следователно ако ще си изкарвам яда на някого, то това няма да е мацката.

Но се познавам и знам, че до сцени няма да се стигне. По-вероятно е да изискам обяснение за случилото се, поне толкова заслужавам, след което просто ще прекъсна всякакъв контакт с него.

TheNewReligion
04-15-2011, 20:07
За мен такъв израз "да ти откраднат гаджето" не съществува.
1. Не живеем във времето на прабаба ми.
2. Той сам ще е тръгнал, не вярвам момичето да му е опряло пистолет в слепоочието.
Ще реагирам като цивилизован човек- ще му тегля една майна. Сам си е избрал да се разделим по тоя начин..

ByK
04-15-2011, 20:21
Живи и здрави.
Щом е успяла, значи е имало нещо, което не съм могла/успяла да дам на човека до себе си за да го задържа. Нека поне един от двама ни да е щастлив. (:

ForzaFelipe
04-15-2011, 20:24
Ще му кажа "Разгеле,мерси че ме отърва" :razz: :razz: :razz:

djipsito
04-15-2011, 21:18
За мен няма такова нещо като "крадене на гадже". Той не е мой, че да ми го крадат. С мен е по собствено желание, т.е ако реши да е с друга това ще се случи по негово желание. Винаги съм твърдяла, че в подобна ситуация по-голяма вина има изневерилия, а не обекта, с който ми е изневерил. Следователно ако ще си изкарвам яда на някого, то това няма да е мацката.

Но се познавам и знам, че до сцени няма да се стигне. По-вероятно е да изискам обяснение за случилото се, поне толкова заслужавам, след което просто ще прекъсна всякакъв контакт с него.

Същото и при мен...

FuckedUp
04-15-2011, 22:36
всичките сте големи нинджи бе хахахха :razz:

Lyubeto
04-16-2011, 07:17
Познавам приятеля си и знам ,че няма да се случи. Ако реши да е с друга , първо ще остави мен. Но ако хипотетично се случи ще имаме сериозен разговор и после всеки по пътя си . Ще страдам и ще ме боли вътрешно, но няма да му доставя удоволствието да се влача след него или да му досаждам с моята болка. Може би ще замина за някъде , за да го забравя по - лесно.

deadfish
04-16-2011, 07:37
А ако след това му дойде акъла и иска да се върне при вас ще го приемете ли обратно?

TheBeliever
04-16-2011, 09:37
А ако след това му дойде акъла и иска да се върне при вас ще го приемете ли обратно?

В никакъв случай. На годините, на които сме, се предполага, че акъла му си е на място. Да е мислил преди да действа. Няма и не може да има оправдание, което да ме накара да потъпча достойнството си по този начин.

concordia
04-16-2011, 09:41

Кражбата на хора е забранена. Хората напускат едни хора и се свързват с други - било подлъгани или напълно съзнателно.

"Ограбеният" няма право да предприема нищо. Всъщност, това си е най-обикновено преразпределение на двойките.

Поздрав,

Конкордия

interista8
04-16-2011, 09:44
Не се хващайте за всяка дума, всеки знае какво имам предвид ;) ... относно това "ако му дойде акъла и иска да се върне при мен" еееми сорка ама няма как да стане TOTAL IGNORE