Влез

View Full Version : За какво най-често се карате

Gllory
04-17-2011, 11:15
За какво се карате с приятеля/приятелката ви и колко често го правите

:)

TheBeliever
04-17-2011, 11:39
Общо взето темите се въртят около: "Защо не си измил/а чиниите?", "Няма аз да чистя това", "Още не си измил/а чиниите", "Къде е ххххххх - Там, не го ли виждаш? - Дай ми го. - Вземи си го, да не си бебе.", "Няма чиста чиния!", "Пак си пушил вътре, всичко смърди на цигари" и... май се изчерпаха :lol:

Ама и то нашето ако е караница... Три реплики, нацупена физиономия, последвана от "Голям/а си дрисла/ьо".

Средно веднъж месечно успявам да се разсърдя за нещо, повечето пъти и аз не знам за какво, което се изразява в двудневно цупене и прключва както е започнало - без ясна причина и/или обяснение. Той вече ми е свикнал и просто чака да ми мине без да го прави на проблем. 8-)

againstyou
04-17-2011, 11:41
Никога не се караме.

XxInn0cencexX
04-17-2011, 12:00
При нас незнам защо,но на 2 дена се разбираме прекрасно и на 3 - тия ден почваме взаимно да се дразним.Следващия ден пак сме супер,по-следващия пак а на по-следващия пак се караме .. И така през 2 дена се редуват нешатът и аз незнам защо.

Sh@d0w
04-17-2011, 12:20
От скоро сме заедно,единствената ни караница до сега е била как съм могъл да и звъня в един през нощта :D

иначе сме нямали сериозни караници,надявам се да нямаме и за вбъдеще :)

Whathurtsthemost
04-17-2011, 12:39
Не се караме често, но дори и да се скараме е за малки дреболии и бързо ни минава. Еее разбира се на мене по трудно ми минава, но това е, защото съм голям инат. :-D :-D :)

w0sh
04-17-2011, 12:49
Няма смисъл от спорове. Аз винаги съм прав.

saruhi
04-17-2011, 13:16
Главно много си се ревнуваме един друг и ни става проблем..но започнахме да не си обръщаме толкова внимание на това...Все пак е нужно доверие :)

kalpazanka
04-17-2011, 13:21
За битовизми- защо не е измил чиниите, защо не е забърсал пода, кога ще си избърше компютърната маса, кога ще почисти праха около буфера... Прибирам се по никое време умряла от глад и пребита от умора и се вбесявам, като видя, че домакинската работа чака на мен. Рядкост е да изхвърли боклука или да измие мивката в банята. За останалото опъвам аз.
Сметките не ги плаща навреме и се начисляват лихви, а аз пък съм спокойна, че той има ангажимента и като стане 20-и някой ден от месеца, се сеща какво е обещал.

tanch3t093
04-17-2011, 13:27
Обикновено за малки дреболии, но понякога от тази малка дреболия избухва голям скандал, нито аз, нито той отстъпва и двамата сме прави и накрая и двамата сърдити. Обаче винаги се сдобряваме накрая 8-)

valll
04-17-2011, 18:08
проблемите произлизат от неразбирателство. той не говори български а аз не владея особено добре неговия език и се получават проблеми от нищото, ама нали и двамата сме инати, понякога големи драми стават. когато всичко утихне разбираме, че само си тровим живота и всичко се оправя.

gabri3lla
04-17-2011, 18:35
Възползваме се умело от всяка ситуация, в която може да излезне спор. Крайно различни характери сме и всеки винаги е на различно мнение, затова се караме постоянно, но пък и не можем един без друг.

catyyyy
04-17-2011, 18:46
С последния ми приятел най често се карахме,за това как не съм запомняла това което той ми е казал ( емм сори ама не съм Уиндоус 7)
Карахме се също и за това как когато аз му се сърдя,той ми се сърди заради това.... Глупава и тъпа работа...Най тъпото беше,че когато наистина трябваше да се караме,аз му проштавах

TheBeliever
04-17-2011, 19:07
Как можах да пропусна вечния спор за това кой маршрут е по-пряк и от къде трябва да минем. :lol: Разиграва се всеки път като тръгнем за някъде. 8-)

mOBSCENE
04-17-2011, 19:34
Възползваме се умело от всяка ситуация, в която може да излезне спор. Крайно различни характери сме и всеки винаги е на различно мнение, затова се караме постоянно, но пък и не можем един без друг.

Jumbie483
04-17-2011, 19:44
Караниците ни са за дребни неща. Като например какво ще ядем, какво ще правим през свободното си време, къде ще отидем на кафе, кой филм ще гледаме и т.н.
Разбира се, имали сме и сериозни караници, едната от които ни раздели за 3 месеца. Като през тези 3 месеца не сме се виждали и дори не сме се търсили.

scanadal
04-17-2011, 20:47
Не сме се карали сериозно до сега и се надявам и занапред да си останат така нещата.Иначе се посдърпваме за дребни неща-пушил е в стаята,не си затваря врата на тоалетната когато пикае 8-) ,къде да излезем,кой филм ще гледаме.Бързо ни минава и на двамата.

fenkaaa
04-17-2011, 21:33
Ами на 1-во място заради глупавата му ревност.. и двамата много се ревнуваме.. е той повече де.. спомена ли само име на някое момче и веднага се цупи.. Или пък кой ще измие чиниите,кой ще свърши това онова.. Или пък той "Ела с мен до еди къде си" Аз .. " Мързи ме".. Той " Аз как идвам насякъде теб се те мързи " или пък реплики от сорта на "Стига си стоял на тоя компютър" :D :D абе караме се често,повечето пъти аз съм сърдещата се той мазнещия се ;д .. Но си се обичкаме много :)

anonymous708973
04-18-2011, 06:37
Караниците ни са за дребни неща. Като например какво ще ядем, какво ще правим през свободното си време, къде ще отидем на кафе, кой филм ще гледаме и т.н.

Не мога да си представя да се карам с който и да е за това, дори с приятел. Филми, храна, кафенето... голям праз.

Eclipsercho
04-18-2011, 09:08
Главната причина са нейните така да се каже "розови очилца", които упорито си носи навсякъде и гледа през тях света..

Нищо няма да се случи, никога, всички са добри и готини, навсякъде е безопасно, то тия работи стават супер рядко.. бля бля.

Може да съм малко "overprotective" , но тя понякога наистина не мисли какви ги върши и какво може да стане.. :?

F4ence
04-18-2011, 11:26
Караме се за това колко често ми звани по телефона. Иначе ... по време на разговорите, ако някой не разбере нещо другия и се сдърпваме малко.

smoker4e7o
04-18-2011, 11:48
За малки , много малки неща .. не кой знае колко често , но го правим :D :D

fUcKsMiLe
04-18-2011, 12:14
Не помня да сме имали караници. И все пак не е гаранция, че няма да се скараме за нещо някога. 8-)

pricelessxv
04-18-2011, 16:56
Най-често за глупости, от сорта на:

Той: Би ли ми подала .. (някакъв предмет)
Аз: Ми вземи си го бе, не е далече!
Той: Ама.. ти си по-близо!
Аз: Е да, ама ти си по-голям!
Той: Еми точно, ти си по млада а аз си одъртях и вече нямам енергия :D

Или:

Аз: Моля тее дай ми ключовете!
Той: А ще спреш ли да ми се сърдиш?
Аз: Оф да добре само ми дай ключовете
Той: Ооо повишаваш ми тон, ми няма ключове :D

И все дреболии.. като малки деца сме :lol: Но, разбира се, имали сме и сериозни караници.. които са точно 2 откакто сме заедно (почти година :grin: ) Като последната ни караница беше много лоша и замалко да се разделим ;( Но важното е, че всико отново е наред и тръпката още си я има :smt007

beachy_bunny
04-18-2011, 18:23
Често ми приема думите по свой собствен начин и ги преувеличава доста ... Натяква ми как съм се държала детински и как не съм разбирала от нещо ... главно караниците ни са за по 15-20 минути докато не му обясня като на малоумен какво съм искала да кажа или да направя ... Имали сме 2 сериозни караници ...
Веднъж ми се направи на оборотен пред приятелите му ... Бяхме се събрали в тях и аз както стоя и ставам и клина ми беше изсухлен и панделката на бикините ми бяха излязли .. и ми се развика " К'ви са тия клинове гъза ти навънка" и само му казах " Ама довечера няма да се оплакваш от клина нали " и той млъкна ... А един път беше напълнил 2 мивки чинии аз 1ч. мия чинии вече ръцете ми гъбясаха и той ми вика " Тая не е измита хубаво " хванах я и в стената тогава са поблъскахме малко ама се оправихме отново .. ;D

buzzzz
04-18-2011, 18:46
Рядко се караме. За почти 8 месеца сме имали само един по-сериозен скандал. Бях излязла с друго момче на дискотека, понеже той отказа да ме посрещне и аз му казах "Щом така искаш,ще си намеря друга компания за вечерта." Сдобрихме се след 2 или 3 дена. Иначе си се дразним от време на време, то ако всичко е перфектно не е интересно 8-)

blondeVIP
05-04-2011, 20:00
Постоянно можем да си се заяждаме за всичко. Големите скандали са ни рядкост, но и такива е имало и все пак сме на принципа като от The Notebook : "Те рядко постигаха съгласие... всъщност НИКОГА! Караха се постоянно, но въпреки различията между тях ги свързваше нещо много важно - умираха един за друг! " <33 ;д

FancyGirl
05-04-2011, 20:28
За всичко..

Goddess
05-04-2011, 21:30
При нас има някаква закономерност - 7 дни. 8-) Точно 7 дни са ни прекрасни отношенията и в края на 7-ия в повечето случаи аз се издразвам за нещо и почвам да се заяждам, той не ми остава длъжен, дразним се, после аз му казвам "Този път беше наистина последно, не искам да ме търсиш повече", той казва "Хубаво" и след половин час пак ми пише, но аз продължавам да се заяждам.. ;д И до 2 дни се оправяме. С много различни характери и разбирания сме. Моите сръдни произлизат най-често от това, че не се виждаме често и когато сме се разбрали да се видим все изниква нещо, което дори и да не зависи от него...на мен ми става криво и ми проличава.

Jumbie483
05-21-2011, 18:21

Не мога да си представя да се карам с който и да е за това, дори с приятел. Филми, храна, кафенето... голям праз.

Ами нашите отношения са малко по-сложни предполагам.
Много се дразним взаимно и непрекъснато и за всичко си лазим по нервите. Много хора се чудят как сме издържали толкова време заедно и как успяваме още да се държим 8-)

wasch0
05-21-2011, 18:39
Много се дразним взаимно и непрекъснато и за всичко си лазим по нервите.

Когато се лигави не се съобразява какво всъщност прави, а аз се засягам лесно. Веднъж сме се карали сериозно.

small
05-22-2011, 18:26
За най - малките неща ... :( .. затова е имало моменти в който дори и двамата не знаем как е почнала караницатаа :D

dream1707
05-22-2011, 20:13
Обикновено всичките ни спорове са от рода на:

Аз: Ей сладур
Той: Ти си по-голям сладур
Аз: Не ти.. :lol: :lol: :lol:

d3viL
05-23-2011, 06:51
За глупости, и накрая често не помним как е започнало. 8-)
Почти никога не сме се карали за нещо сериозно, тогава просто... сме един до друг.

Siso0o00808
05-23-2011, 20:17
най-често за глупости .. :lol:

mrazqkindergarten
05-23-2011, 23:22
затова се караме постоянно, но пък и не можем един без друг.

Dying
05-24-2011, 00:41
Най-често заради това че и двамата сме много ценични.. Аз обичам да го дразня, а той да ми лази по нервите натяквайки ми нещо глупаво.. и от там започва скандала..

againstyou
05-24-2011, 12:29
Обикновено всичките ни спорове са от рода на:

Аз: Ей сладур
Той: Ти си по-голям сладур
Аз: Не ти.. :lol: :lol: :lol:
И при нас е така. :д