PDA

View Full Version : 11 години разлика

ImprezaWRX
04-17-2011, 14:38
Още като видяхте заглавието на темата си казахте : аман от педофили . Този случай е мааалко по-различен . Притесняват ме родителите ми :( . Вече казах на баща ми и го прие много добре , но все пак той е широко скроен човек . Майка ми ще вземе да получи инфаркт . Не знам как да подходя , много деликатна личност е и ще бъде потресена и безкрайно разочарована . Надявам се баща ми да и повлияе положително . Нямам намерение да се крия цял живот ](*,) . Има ли някои с подобен проблем ? Как реагираха вашите ? Как им го сервирахте и тн..? Тя е на 31 , а аз на 20 .

GregoryHouse
04-17-2011, 14:44
Твоя случай е малко рядък...излизал съм с по голямо момиче, но говорим за 1-2 години. Така, че няма да се преструвам, че разбирам.

Според мен не е толкова страшно. Ще го приеме сравнително нормално...може би. Може да е шокиращо, но ще го приеме. Дори да не одобрява напълно.

П.п: Смисъл да повдигаме темата относно перспективите на връзката ви? :-o

ImprezaWRX
04-17-2011, 14:49
П.п: Смисъл да повдигаме темата относно перспективите на връзката ви? :-o

не

Taam
04-17-2011, 16:13
Аз нищо шокиращо не виждам за вашите.На 20 години се предполага, че си достатъчно в час, за да си преценяваш сам нещата, особено в личен план.
Като казваш разочарована, от какво мислиш че ще се разочарова толкова?
Изхождайки от моя опит (където положението е малко по-кофти, но не мисля, че е нужно да обяснявам подробно сега), мога да те посъветвам само да не ги раздуваш сам нещата. Често в главата ти всичко изглежда по-трагично, отколкото е наистина и излишно се тревожиш.
И аз си представях някави върховни скандали и забрани, а накрая те разбраха без да им казвам и го приеха напълно нормално. Така че всичко си зависи от нагласата, с която ти самият тръгваш към съобщаването.

Josefinne
04-17-2011, 16:15
Защо просто не ги запознаеш. Не казай на майка ти на колко години е мацката, запознай ги. Ако я хареса, ще й по-лесно да приеме разликата между вас. Пък и не сте се заженили ( още ). Успех!

pitfall
04-17-2011, 16:33
еми запознай ги първо, ако изглежда младолика можеш и да не казваш точно сега на майка ти, ще и замажеш очите, достатъчно е, че баща ти знае ...

bloodyred
04-17-2011, 17:17
И аз малко се шокирах като прочетох, но .. Запознай ги пък може да се получи нещо :)) Мисля, че си достатъчно зрял, за да прецениш ..

ImprezaWRX
04-17-2011, 17:18
Иска да имам такова образование , такава работа и едва ли не да следвам стъпките в живота си , според нейните стандарти . До тук сам пълен провал с образованието и работата :D . С нея нямам 'приятелските' отношения които имам с баща ми . Просто никога не ме е предразполагала да споделям и тн.. Много е критична и дори не се опитва да разбере защо пиша с другия край на молива . За нея има само 1 гледна точка и това е . Като види ,че не може да ме убеди в противното обикновенно казва : прави каквото щеш и вкарва мега разочарованата физиономия .

Josefinne
04-17-2011, 17:29
Иска да имам такова образование , такава работа и едва ли не да следвам стъпките в живота си , според нейните стандарти . До тук сам пълен провал с образованието и работата :D . С нея нямам 'приятелските' отношения които имам с баща ми . Просто никога не ме е предразполагала да споделям и тн.. Много е критична и дори не се опитва да разбере защо пиша с другия край на молива . За нея има само 1 гледна точка и това е . Като види ,че не може да ме убеди в противното обикновенно казва : прави каквото щеш и вкарва мега разочарованата физиономия .

Ko-o-о-лко познатоооо! Един съвет : обикновено " прави каквото щеш" + физиономията значи, че иска да направиш това, което ти е казала, но при мен това спря да минава към 17-тата ми годишнина и спря да го прилага :D

ImprezaWRX
04-17-2011, 17:50
Ko-o-о-лко познатоооо! Един съвет : обикновено " прави каквото щеш" + физиономията значи, че иска да направиш това, което ти е казала, но при мен това спря да минава към 17-тата ми годишнина и спря да го прилага :D

завиждам ти

valll
04-17-2011, 17:57
разбирам и теб и родителите ти. нормално е да им е малко трудно да го приемат, защото годините не са малко, а и в такива скучаи не е рядкост жените да са с по-млади заради секса и т.н., т.е. страхуват се, 1е може само да си поиграе с теб и чувствата ти и до там. просто трябва да ги запознаеш, наистина смятм, че колкото и да ги убеждаваш трябва сами да се убедят, каква е тази жена. ако я харесат, ще си проличи. в противен случай просто сам прецени, ако това е жената за теб не се отказвай. но знай, че в доста голяма част от разделите пръст (да не кажа цяла ръка) имат родителите.

NambyPamby
04-17-2011, 18:27
Ти още ли паразитираш на гърба на вашите?

ImprezaWRX
04-17-2011, 18:27
разбирам и теб и родителите ти. нормално е да им е малко трудно да го приемат, защото годините не са малко, а и в такива скучаи не е рядкост жените да са с по-млади заради секса и т.н., т.е. страхуват се, 1е може само да си поиграе с теб и чувствата ти и до там. просто трябва да ги запознаеш, наистина смятм, че колкото и да ги убеждаваш трябва сами да се убедят, каква е тази жена. ако я харесат, ще си проличи. в противен случай просто сам прецени, ако това е жената за теб не се отказвай. но знай, че в доста голяма част от разделите пръст (да не кажа цяла ръка) имат родителите.

Здраво стъпил на земята , никoй не може да ми повлияе на вече взетото решение . Знае ,че се виждам с някои , но веднъж не ме пита коя ? какво ? как ? . Ако тя ме подпита нещо бих се престрашил да и кажа , ама като не пита..А относно 'момичето' - най-качествения човек който познавам .

valll
04-17-2011, 18:31

Здраво стъпил на земята , никoй не може да ми повлияе на вече взетото решение . Знае ,че се виждам с някои , но веднъж не ме пита коя ? какво ? как ? . Ако тя ме подпита нещо бих се престрашил да и кажа , ама като не пита..А относно 'момичето' - най-качествения човек който познавам .

в такъв случай не се страгувай и когато решиш, че си готов кажи всичко на родителите си. може да са в шок, но са то родители, трябва да те разберат.

ImprezaWRX
04-17-2011, 18:38
Ти още ли паразитираш на гърба на вашите?
Може да се каже . И на тях от време на време им се случва да плащат сметки и да пазаруват .