View Full Version : Най-екстремното място (Мастурбиране)
xareswaDUPETApraskowki
04-17-2011, 15:52
Здравейте съфорумници. :)
Един интересен въпрос - Кое е най-екстремното място на което сте мастурбирали ? 8) Под екстремно място имам предвид такова място, където винаги могат да ви хванат или място което вие не смятате, че трябва да правите такова нещо, а сте го правили. :D И ако имате някакви предложения, за такова място също може да споделите. :P
juveteam
04-17-2011, 15:53
Еми не си спомням да си кажа чесно... :) Но - Да!
Greennight
04-17-2011, 16:46
Малко ме е срам да си призная но...Единият път беше докато стоях на стълбите на 1 блок и чаках да дойде време за урока ми по БЕЛ,а другия на последната седалка в 1 рейс,когато ходех на село 8-)
На работа, на балкона, все яко 8)
LegaCalcio
04-18-2011, 12:56
на улицата!
На хеликоптер докато висиш с главата надолу вързан с въже за единия крак :-o
dakata123
04-18-2011, 20:05
докато бях на басейн и хората правеха дължини, а аз във водата си лъскам. естествено го правя докато са с гръб към мен ;д
sexboy95
04-19-2011, 09:04
В тоалетната в училище и в киното с гаджето ми доста дълго се самозадоволявахме, но до нас нямаше хора! Ние бяхме на 1ви ред, а хората бяха на 3 4 и т.н
Доброто старо време на 7-8 клас, училищна екскурзия до някво уютно хотелче зимата в някакъв курорт..всички г-жи си легнали и там една голяма групичка момичета и момчета вилнеем по стаите и коридорите, пием, пушат, мацките гримосани разхвърляни по стаите преси, гащи, парфюми, гримове хахахах.. а момчетатата, вече пили до безобразие отиваме там, където е общото фойае на етажа и заставаме 7-8 срещу една стена, подпираме се с едната ръка, а с другата се надпреварваме кой пръв ще катапултира и ще оцапа стената :shock: :shock:
:lol:
anurakass
04-19-2011, 12:24
Хахахаха много са.... Например (аз съм тракторист) един ден когато орах мн ми се прииска да си набия една но колегитя бяха наоколо с другите трактори... и както си карах ж браздата пуснах волана и трактора си върви в браздата сам и си свърших работата. В даскало на последния чин с още 2-3 момчета. Още бая има ама не се сещам :D :D
ElManana
04-19-2011, 12:50
Хахахаха много са.... Например (аз съм тракторист) един ден когато орах мн ми се прииска да си набия една но колегитя бяха наоколо с другите трактори... и както си карах ж браздата пуснах волана и трактора си върви в браздата сам и си свърших работата. В даскало на последния чин с още 2-3 момчета. Още бая има ама не се сещам :D :D
тракторист - хулиган :D
psihqsala
04-19-2011, 16:30
В съблекалнята на един магазин съм го правила..
В тоалетната в училище и в киното с гаджето ми доста дълго се самозадоволявахме, но до нас нямаше хора! Ние бяхме на 1ви ред, а хората бяха на 3 4 и т.н
и аз имах такъв случай с това с киното :grin: :grin:
В съблекалнята на един магазин съм го правила..
И това съм го пробвала, пък и имаше столче, на което да седнеш... :D :D
DevilWish
04-20-2011, 17:48
Дам, на стажа .. на кино.. в работата на бившият ми приятел. . ;) Има още ама сега не се сещам.
По време на час по Химия но никои не ме видя бях седнал на последния чин.
chasovnicibg
04-20-2011, 22:41
Бях у един приятел . Майка му е много секси и е малко курвичка според мен . Моя приятел е малко глупав и аз "отидох до тоалетна" . Заключих се и имаше закачени прашки на майка му на закачалката , гледах ги ,разпъвах ги , лъсках и свърших в мивката , пуснах вода , измих се и готово .
:grin:
На любимото ми място в училище...последния чин
И на предпоследния ред на едно кино имаше некаф дядо на 4-5 седалки от мене и аз само си дигнах десния крак на седалката да прикривам "Джедая" да не го види :Д
xareswaDUPETApraskowki
04-24-2011, 21:54
Бях у един приятел . Майка му е много секси и е малко курвичка според мен . Моя приятел е малко глупав и аз "отидох до тоалетна" . Заключих се и имаше закачени прашки на майка му на закачалката , гледах ги ,разпъвах ги , лъсках и свърших в мивката , пуснах вода , измих се и готово .
:grin:
Това ме разби! Браво.. :razz: :D
alexilaiho
04-26-2011, 14:24
Малко ме е срам да си призная но...Единият път беше докато стоях на стълбите на 1 блок и чаках да дойде време за урока ми по БЕЛ,а другия на последната седалка в 1 рейс,когато ходех на село 8-)
тфа последното и аз съм го правил :-D
В кино, в парк (заедно с гаджето :D )
JimmyShady
05-16-2011, 16:44
Ахахахаха, големи образи сте, много се смях, браво! :lol: :lol: :lol:
kucheto1234
05-16-2011, 19:12
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: