.

Виж резултатите на анкетата: Мастурбирали ли сте на екстремно място?

Гласували
84. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Да

58 69,05%
  • Не

26 30,95%
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

Най-екстремното място (Мастурбиране)

Здравейте съфорумници.

Един интересен въпрос - Кое е най-екстремното място на което сте мастурбирали ? Под екстремно място имам предвид такова място, където винаги могат да ви хванат или място което вие не смятате, че трябва да правите такова нещо, а сте го правили. И ако имате някакви предложения, за такова място също може да споделите. :P
    Мойтъ' е най-красива!

Супер фен
    Еми не си спомням да си кажа чесно... Но - Да!
    ---> най-хубавия Български мениджър...Регни се няма да съжаляваш...

Град
    София
    Малко ме е срам да си призная но...Единият път беше докато стоях на стълбите на 1 блок и чаках да дойде време за урока ми по БЕЛ,а другия на последната седалка в 1 рейс,когато ходех на село
    DaughterOftheDevil
    CherryBell13 <3
    icebullet14 <3

На работа, на балкона, все яко
    Дай му на лумпена злоба,
    окъпи глупака във власт,
    пусни го в тъмната доба,
    да раздава правда за нас.

My Blog / Update 22.09.2011

на улицата!

Град
    Пловдив
    На хеликоптер докато висиш с главата надолу вързан с въже за единия крак
    "The world is a fine place and worth fighting for." ... I agree with the second part.

Голям фен Аватара на dakata123
    Град
    моя сибствен град
    докато бях на басейн и хората правеха дължини, а аз във водата си лъскам. естествено го правя докато са с гръб към мен ;д

В тоалетната в училище и в киното с гаджето ми доста дълго се самозадоволявахме, но до нас нямаше хора! Ние бяхме на 1ви ред, а хората бяха на 3 4 и т.н

Мега фен Аватара на machoka
    Доброто старо време на 7-8 клас, училищна екскурзия до някво уютно хотелче зимата в някакъв курорт..всички г-жи си легнали и там една голяма групичка момичета и момчета вилнеем по стаите и коридорите, пием, пушат, мацките гримосани разхвърляни по стаите преси, гащи, парфюми, гримове хахахах.. а момчетатата, вече пили до безобразие отиваме там, където е общото фойае на етажа и заставаме 7-8 срещу една стена, подпираме се с едната ръка, а с другата се надпреварваме кой пръв ще катапултира и ще оцапа стената

Хахахаха много са.... Например (аз съм тракторист) един ден когато орах мн ми се прииска да си набия една но колегитя бяха наоколо с другите трактори... и както си карах ж браздата пуснах волана и трактора си върви в браздата сам и си свърших работата. В даскало на последния чин с още 2-3 момчета. Още бая има ама не се сещам

Цитирай Първоначално написано от anurakass
    Хахахаха много са.... Например (аз съм тракторист) един ден когато орах мн ми се прииска да си набия една но колегитя бяха наоколо с другите трактори... и както си карах ж браздата пуснах волана и трактора си върви в браздата сам и си свърших работата. В даскало на последния чин с още 2-3 момчета. Още бая има ама не се сещам
    тракторист - хулиган

Голям фен
    В съблекалнята на един магазин съм го правила..

Супер фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от sexboy95
    В тоалетната в училище и в киното с гаджето ми доста дълго се самозадоволявахме, но до нас нямаше хора! Ние бяхме на 1ви ред, а хората бяха на 3 4 и т.н
    и аз имах такъв случай с това с киното

Цитирай Първоначално написано от psihqsala
    В съблекалнята на един магазин съм го правила..
    И това съм го пробвала, пък и имаше столче, на което да седнеш...
    Женско съм!
    Цитирай Първоначално написано от Ванката
    Депресиращо си тъп бе, Саше!
    ^^

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Дам, на стажа .. на кино.. в работата на бившият ми приятел. . Има още ама сега не се сещам.

По време на час по Химия но никои не ме видя бях седнал на последния чин.

Бях у един приятел . Майка му е много секси и е малко курвичка според мен . Моя приятел е малко глупав и аз "отидох до тоалетна" . Заключих се и имаше закачени прашки на майка му на закачалката , гледах ги ,разпъвах ги , лъсках и свърших в мивката , пуснах вода , измих се и готово .

Бъдете такива каквито сте !!!
    Живота е дар , оцени го !!!

Град
    Tam ->
    На любимото ми място в училище...последния чин

И на предпоследния ред на едно кино имаше некаф дядо на 4-5 седалки от мене и аз само си дигнах десния крак на седалката да прикривам "Джедая" да не го види :Д
    Муахахахахахахаха Тъп сам

Цитирай Първоначално написано от chasovnicibg
    Бях у един приятел . Майка му е много секси и е малко курвичка според мен . Моя приятел е малко глупав и аз "отидох до тоалетна" . Заключих се и имаше закачени прашки на майка му на закачалката , гледах ги ,разпъвах ги , лъсках и свърших в мивката , пуснах вода , измих се и готово .

Това ме разби! Браво..
    Мойтъ' е най-красива!

Цитирай Първоначално написано от Greennight
    Малко ме е срам да си призная но...Единият път беше докато стоях на стълбите на 1 блок и чаках да дойде време за урока ми по БЕЛ,а другия на последната седалка в 1 рейс,когато ходех на село
    тфа последното и аз съм го правил

В кино, в парк (заедно с гаджето )
    lOve iS in The aIr

Ахахахаха, големи образи сте, много се смях, браво!

Внимавай как ми говориш , може да съм баща ти!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си