- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Най-екстремното място (Мастурбиране)
Здравейте съфорумници.
Един интересен въпрос - Кое е най-екстремното място на което сте мастурбирали ?Под екстремно място имам предвид такова място, където винаги могат да ви хванат или място което вие не смятате, че трябва да правите такова нещо, а сте го правили.
И ако имате някакви предложения, за такова място също може да споделите. :P
Мойтъ' е най-красива!
Малко ме е срам да си призная но...Единият път беше докато стоях на стълбите на 1 блок и чаках да дойде време за урока ми по БЕЛ,а другия на последната седалка в 1 рейс,когато ходех на село![]()
DaughterOftheDevil
CherryBell13 <3
icebullet14 <3
На работа, на балкона, все яко![]()
Дай му на лумпена злоба,
окъпи глупака във власт,
пусни го в тъмната доба,
да раздава правда за нас.
My Blog / Update 22.09.2011
На хеликоптер докато висиш с главата надолу вързан с въже за единия крак![]()
"The world is a fine place and worth fighting for." ... I agree with the second part.
докато бях на басейн и хората правеха дължини, а аз във водата си лъскам. естествено го правя докато са с гръб към мен ;д
В тоалетната в училище и в киното с гаджето ми доста дълго се самозадоволявахме, но до нас нямаше хора! Ние бяхме на 1ви ред, а хората бяха на 3 4 и т.н
Доброто старо време на 7-8 клас, училищна екскурзия до някво уютно хотелче зимата в някакъв курорт..всички г-жи си легнали и там една голяма групичка момичета и момчета вилнеем по стаите и коридорите, пием, пушат, мацките гримосани разхвърляни по стаите преси, гащи, парфюми, гримове хахахах.. а момчетатата, вече пили до безобразие отиваме там, където е общото фойае на етажа и заставаме 7-8 срещу една стена, подпираме се с едната ръка, а с другата се надпреварваме кой пръв ще катапултира и ще оцапа стената![]()
![]()
![]()
Хахахаха много са.... Например (аз съм тракторист) един ден когато орах мн ми се прииска да си набия една но колегитя бяха наоколо с другите трактори... и както си карах ж браздата пуснах волана и трактора си върви в браздата сам и си свърших работата. В даскало на последния чин с още 2-3 момчета. Още бая има ама не се сещам![]()
![]()
тракторист - хулиганПървоначално написано от anurakass
![]()
В съблекалнята на един магазин съм го правила..
и аз имах такъв случай с това с кинотоПървоначално написано от sexboy95
![]()
![]()
И това съм го пробвала, пък и имаше столче, на което да седнеш...Първоначално написано от psihqsala
![]()
![]()
Женско съм!![]()
^^Първоначално написано от Ванката
![]()
![]()
Дам, на стажа .. на кино.. в работата на бившият ми приятел. .Има още ама сега не се сещам.
По време на час по Химия но никои не ме видя бях седнал на последния чин.
Бях у един приятел . Майка му е много секси и е малко курвичка според мен . Моя приятел е малко глупав и аз "отидох до тоалетна" . Заключих се и имаше закачени прашки на майка му на закачалката , гледах ги ,разпъвах ги , лъсках и свърших в мивката , пуснах вода , измих се и готово .
![]()
Бъдете такива каквито сте !!!
Живота е дар , оцени го !!!
На любимото ми място в училище...последния чин
И на предпоследния ред на едно кино имаше некаф дядо на 4-5 седалки от мене и аз само си дигнах десния крак на седалката да прикривам "Джедая" да не го види :Д
Муахахахахахахаха Тъп сам
Това ме разби! Браво..Първоначално написано от chasovnicibg
![]()
![]()
Мойтъ' е най-красива!
тфа последното и аз съм го правилПървоначално написано от Greennight
![]()