View Full Version : Нормално ли е?
Здравейте. Много ме е срам, ама ще напиша. Момиче в 6 клас съм. Имам следния проблем. От миналата година изпитвам чувства към (моля ви не се смейте) моята учителка. Не знам защо така, започна се от 5 клас. Изпитвам странни чувства към нея. Как да кажа - обичам я. До колкото знам тя е на около 40 и няма деца. Беше ми учителка в 5 клас, сега вече не е. Ама като я видя по коридора имам чувството, че ще припадна. В 5 клас направо само за нея мислех. Тя ме вдъхновява да пиша поеми и тем подобни. Винаги съм искала да и призная какво изпитвам, ама не мога. Ще ме затворят в лудницата сигурно. Бях една от най-силните й ученички. Постоянно си представям как я прегръщам и целувам (само това, да не си помислите нещо друго). Веднъж се опитах да издиря къде живее, та взех карта и телефонен указател. Майка ми като ме пита какво правя, аз не знаех какво да кажа и казах - търся адреса на един приятел. И от там започнаха проблемите. Почна да ми говори, че съм малка за момчета, да ходя у тях и така. Просто не мога да й кажа за кой става въпрос. Всички от класа ми знаят, че много я харесвам, ама никой не подозира, че я обичам. Моля ви кажете - НОРМАЛНО ЛИ Е? Това значи ли, че съм лесбийка?
Whathurtsthemost
04-17-2011, 16:19
Не, не е нормално !! :?
http://images.cheezburger.com/completestore/2010/10/14/4c6a274b-5324-4b3b-a5bc-57e094abe35b.jpg
Josefinne
04-17-2011, 16:25
Според мен е нормално момичета на твоята възраст да са объркани, да търсят и тепурва да откриват своята сексуалност. Но не бива да преувеличаваш чувствата си и да да самонавиваш в неща, които не са така.
По принцип също е нормално човек да се чувства привлечен към авторитетни личности. Например, когато момичетата се кефят на някой актьор, защото играе някаква героична роля.
При всички положения обаче трябва да си избиеш мислите от главата, че си влюбена в своята учителка, а да я възприемаш като авторитет, като учител и да насочиш вниманието си поне към хора на твоята възраст.
С времето ще осъзнаеш вече сексуалността си.
http://prikachi.com/images/162/3227162r.jpg
това е някакъв майтап, не може да е истина
ти сексуално влечение ли имаш към учителката си или чувства като към жена, която може да ти бъде майка? защото подчертаваш, че няма деца, това ме навежда на мисълта, че може просто да я харесваш и искаш за близка, но не по лизбийски начин.
ти сексуално влечение ли имаш към учителката си или чувства като към жена, която може да ти бъде майка? защото подчертаваш, че няма деца, това ме навежда на мисълта, че може просто да я харесваш и искаш за близка, но не по лизбийски начин. Чувства, като към жена, която може да ми бъде майка. Но не съм много сигурна, понякога си представям че се прегръщаме или целуваме (само това, да не си помислиш друго)
http://images.cheezburger.com/completestore/2010/10/14/4c6a274b-5324-4b3b-a5bc-57e094abe35b.jpg
this
ти сексуално влечение ли имаш към учителката си или чувства като към жена, която може да ти бъде майка? защото подчертаваш, че няма деца, това ме навежда на мисълта, че може просто да я харесваш и искаш за близка, но не по лизбийски начин. Чувства, като към жена, която може да ми бъде майка. Но не съм много сигурна, понякога си представям че се прегръщаме или целуваме (само това, да не си помислиш друго)
нищо ти няма.просто си малка и си в тази възраст, в която си най-объркана и в главата ти изникват какво ли не мисли. и понеже незнаеш защо е така и какво се случва, си мислиш, че не си нормална. след време ще видиш, че всичко ще изчезне ;)
нищо ти няма.просто си малка и си в тази възраст, в която си най-объркана и в главата ти изникват какво ли не мисли. и понеже незнаеш защо е така и какво се случва, си мислиш, че не си нормална. след време ще видиш, че всичко ще изчезне ;) Благодаря много :)
againstyou
04-17-2011, 17:49
Хахаха,не не,направо не знам какво да кажа.Толкова ненормални хора да има. ;х А пък може и да е фейк ..
Хахаха,не не,направо не знам какво да кажа.Толкова ненормални хора да има. ;х А пък може и да е фейк .. Не, не е фейк. Специално се регистрирах, за да постна тази тема.