View Full Version : Момчета правите ли френски?
Аз лично много обичам, мога да правя френски с часове.. приятели пък ми казват, че ги било гнус. Вие какво ще кажете по въпроса?
Също едно въпросче към дамите. Защо се дърпате първия път?!
Greennight
04-17-2011, 18:04
Обичам,освен ако момичето не е с бяло течение,или книга за джунглата отдолу...
SnooWCho
04-17-2011, 19:17
Аз също много обичам и го правя почти винаги. :D
Eclipsercho
04-17-2011, 20:07
С удоволствие. :-)
Gr0zDan0v
04-17-2011, 20:14
Обичам,освен ако момичето не е с бяло течение,или книга за джунглата отдолу...
книга за джунглата :razz: :razz: :razz: :razz:
ForzaFelipe
04-17-2011, 20:19
С удоволствие. :-)
колкото повече и е хубаво на нея,толкова повече и на мен :) да не говорим че като се напия доста често стигам до там... 8-) :razz: :razz:
xinfamous
04-17-2011, 20:26
мн ме кефи,ама не на всяка
GregoryHouse
04-17-2011, 20:27
Не може да мине път без това просто..любима част ми е.
anonymous708973
04-18-2011, 06:17
Не може да мине път без това просто..любима част ми е.
Жив и здрав да си :D
Сега очакваме описание на любимите ви трикове.
(не бе, не съм нахална, хич даже :oops: )
отговор на втория въпрос:защото е ново и непознато,страх,зъби,мириз� �и,какво ли ще каже,дали не го прави без да го иска...причини много,аз лично не се дърпах :oops: :oops: :oops: но имам ориятелки които измислят какви ли не причини,чак фантастични :D :D :D :razz:
И двамата предпочитаме по бързо да си минеме на думата ;)
На мене свирките не ми доставят почити никакво физическо удоволствие. Главичката ми е доста нечувствителна и даже не мога да кажа дали е лапната без да погледна :D
Тя пък от друга страна е толкова чувствителна, че дори да е на ръба на оргазма, докосна ли клитора с пръст или език, ще подскочи като опарена. За сметка на това има 100% успеваемост с вагиналните оргазми ;) (0-ва с клиторните) , а от тука и страхотен стандартен секс :P.
Така че като обобщение "Френската" не е сред репертоара ни ;) само от време на време за разнообразие ;)
DarkTemplar
04-18-2011, 10:06
Обичате ли да правите френски?
Обожавам и ми доставя голям кеф (както и на партньорката ми ест.). :)
Казвал съм го и преди - има 2 вида мъже - такива, които го правят и такива, които го правят, но не си признават.
Мацките в повечето случаи отказват от срам (ех тоя пуст срам от колко удоволствия ги лишава...)
Обичате ли да правите френски?
Казвал съм го и преди - има 2 вида мъже - такива, които го правят и такива, които го правят, но не си признават.
Някои го правят с кеф, други по задължение, но май наистина няма такива които дори веднъж да не им се е налагало :D
DarkTemplar
04-18-2011, 11:14
Някои го правят с кеф, други по задължение, но май наистина няма такива които дори веднъж да не им се е налагало :D
ФАКТ.
Palpatin
04-18-2011, 12:30
Много ми харесва да лижа момичетата по половите органи. Когато си вкарам езика в нейната вагина или когато смуча клитора на момичето то се кефи много. Аз също много се радвам защото е удоволствие да видиш как мацката се гърчи от кеф.
LegaCalcio
04-18-2011, 13:04
Много ми харесва да лижа момичетата по половите органи. Когато си вкарам езика в нейната вагина или когато смуча клитора на момичето то се кефи много. Аз също много се радвам защото е удоволствие да видиш как мацката се гърчи от кеф.ти не си до сега, защо лъжеш :lol: :lol:
Значи повечето се преструват, срам ли ги е, де да знам
whitediamond
04-21-2011, 16:08
Значи повечето се преструват, срам ли ги е, де да знам Еййй един път да си признате :D. Пък за един мъж повече изнася да се фука как му е духала,отколкото как той да я е лизал.
Ами аз първия път не се дърпах, но си ме беше доста срам.. бях и девствена тогава.