- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Момчета правите ли френски?
Аз лично много обичам, мога да правя френски с часове.. приятели пък ми казват, че ги било гнус. Вие какво ще кажете по въпроса?
Също едно въпросче към дамите. Защо се дърпате първия път?!
Дай му на лумпена злоба,
окъпи глупака във власт,
пусни го в тъмната доба,
да раздава правда за нас.
My Blog / Update 22.09.2011
Обичам,освен ако момичето не е с бяло течение,или книга за джунглата отдолу...
DaughterOftheDevil
CherryBell13 <3
icebullet14 <3
книга за джунглатаПървоначално написано от Greennight
![]()
![]()
![]()
![]()
колкото повече и е хубаво на нея,толкова повече и на менПървоначално написано от Eclipsercho
да не говорим че като се напия доста често стигам до там...
![]()
![]()
![]()
>>DjBelev<<
Не може да мине път без това просто..любима част ми е.
Жив и здрав да сиПървоначално написано от GregoryHouse
![]()
Сега очакваме описание на любимите ви трикове.
(не бе, не съм нахална, хич даже)
отговор на втория въпрос:защото е ново и непознато,страх,зъби,мириз и,какво ли ще каже,дали не го прави без да го иска...причини много,аз лично не се дърпах![]()
![]()
но имам ориятелки които измислят какви ли не причини,чак фантастични
![]()
![]()
![]()
![]()
~девойче съм~
И двамата предпочитаме по бързо да си минеме на думата
На мене свирките не ми доставят почити никакво физическо удоволствие. Главичката ми е доста нечувствителна и даже не мога да кажа дали е лапната без да погледна![]()
Тя пък от друга страна е толкова чувствителна, че дори да е на ръба на оргазма, докосна ли клитора с пръст или език, ще подскочи като опарена. За сметка на това има 100% успеваемост с вагиналните оргазми(0-ва с клиторните) , а от тука и страхотен стандартен секс :P.
Така че като обобщение "Френската" не е сред репертоара нисамо от време на време за разнообразие
![]()
Обожавам и ми доставя голям кеф (както и на партньорката ми ест.).Обичате ли да правите френски?
Казвал съм го и преди - има 2 вида мъже - такива, които го правят и такива, които го правят, но не си признават.
Мацките в повечето случаи отказват от срам (ех тоя пуст срам от колко удоволствия ги лишава...)
Welcome to the Jungle...
Някои го правят с кеф, други по задължение, но май наистина няма такива които дори веднъж да не им се е налагалоПървоначално написано от DarkTemplar
![]()
ФАКТ.Първоначално написано от Ronnan
Welcome to the Jungle...
Много ми харесва да лижа момичетата по половите органи. Когато си вкарам езика в нейната вагина или когато смуча клитора на момичето то се кефи много. Аз също много се радвам защото е удоволствие да видиш как мацката се гърчи от кеф.
Значи повечето се преструват, срам ли ги е, де да знам
Дай му на лумпена злоба,
окъпи глупака във власт,
пусни го в тъмната доба,
да раздава правда за нас.
My Blog / Update 22.09.2011
Еййй един път да си признатеПървоначално написано от straus
. Пък за един мъж повече изнася да се фука как му е духала,отколкото как той да я е лизал.
Ами аз първия път не се дърпах, но си ме беше доста срам.. бях и девствена тогава.
Трагедията е пълна...