View Full Version : Сега какво..
mOBSCENE
04-17-2011, 19:31
Случвало ли Ви се е да ви се струва,че всичко рухва?Някак си..да останете без думи и да стоите и да се чудите 'какво по дяволите става?!'..
Е,доживях и на мен да се случи..и сега Ви моля за съвет.
На кратко ще го давам :
Та,ето какво ме мъчи и мен..с приятелят ми сме заедно от близо 1 година.Минахме през наистина много..но се справихме заедно.Какво ли не се случи,но останахме заедно.Обичам го.Обожавам го :) Та,нека премина към същественото..нещо странно се случи..издъних се днес.Държах се налудничаво..надух му главичката, както се казва :-k получи се нещо като сдърпване..доста доволно и тряскане на телефон от негова страна.2-3 часа по-късно се видяхме (като се видяхме ми сподели,че го дразня..че съм прекалявала и тн..)..да поговорим `уж`.Бях с намерението да видя какво ще ми каже на това,че мисля за раздяла..но естествено не мислех..той реагира съвсем спокойно..`че как ще го оставя`..е,разбираемо е..но в последствие се пооправихме и той каза нещо не на място..и аз се сопнах и хайде всичко на ново..сдърпахме се и аз казах нещо,с което го засегнах..и просто всичко,което имах у тях ми го тупна..и каза че иска да се разделим..че не иска да съм до него повече..че не иска такъв човек до себе си.Та,тогава се почувствах по 'онзи' начин.Е,разбира се,не го оставих..казах му,че няма..че го обичам и че съжалявам..но той настоя за 'почивка' няколко дни..разубедих го..но това не спира да ме мъчи..
Дали наистина ще му е по-добре без мен?Дали ще е по-добре да му я дам?Дали ще е добре да го оставя да си помисли...или пък ще осъзнае,че няма смисъл и аз просто ще си остана без него..че на него ще му е по-добре така..страх ме е,но ако се направя,че нищо не е станало..и се издъня пак..какво тогава?И тук се появявате Вие..какво да направя..какво е правилното решение..чувствам,че каквото и да направя съм в задънена улица..но единственото нещо,в което съм напълно сигурна е,че ме обича..
Толкова зле се чувствам..имам чувството,че ще си остана без него..сърцето ми се е качило в гърлото.. :-k
lubomirky
04-17-2011, 19:35
остави го 2-3-4 дена сам, но продължавай да се чуваш с него, смс-и или там к'вото решиш. ако накрая самичък не се реши да се върне, значи му е по-добре без теб ;д
TheBeliever
04-17-2011, 20:19
Май наистина имате нужда от почивка. Явно има някакъв дразнещ фактор и при най-малкото избухва скандал, в който се изричат недообмислени неща. А това само ви вреди. Дайте си време да охладите страстите и на трезва глава да решите какво ще се случва от тук нататък.
Ти да не говориш за Петко? Се оправите бе деца :lol:
Josefinne
04-18-2011, 11:48
Определено съм попадала в такава ситуация. Гаджето ми искаше почивка, постоянно се карахме, но аз нямах търпение, страхувах се, не му давах почивка, исках да ми каже какво му е т.н.
Така че много добре те разбирам. Сега като се замислям, трябваше малко да си преглътна чувствата и да му дам почивка, да не му се обаждам, да го оставя сам, да се осъзнае, а всъщност и аз самата да видя как се чувствам без него, дори и само за да видя, че не е толкова страшно.
Истината е, че накрая скъсахме и на мен ми беше съвсем малко и за кратко гадно, а той беше човекът, който след 1 месец ме молеше да се съберем отново.
Мисля, че и ти трябва да направиш същото - да дадеш почивка и на двама ви. Явно нещата са се нажежили между вас. Най-добре се вижте, кажи му, че си готова да му дадеш "пространство", да се успокоите, да помислите над проблемите си. Най-добре го помоли спокойно да поговорите за това какви са проблемите ви - всеки да каже на другия какво го мъчи във взаимотношенията ви и какво би искал да се оправи след тази почивка. Поговорете си пак казвам - спокойно и откровено. Ако не сте се изяснили, тогава си обещайте другата седмица да се видите отново и да поговорите пак. В това време добре обмисли това, което ти е казал, какво можеш да направиш и също се опитай да се поставиш на негово място.
Тази тактика върши работа, казвам го от опит, по-успешен от първия път, з акойто разказах ;)
Успех!
xinfamous
04-18-2011, 11:54
Пак саднати истори..
mOBSCENE
04-18-2011, 12:42
Josefinne благодаря ти!Мисля точно това да направя :)
xinfamous нали?! аман вече..
Nakadah явно ме помниш :lol: но не..не става дума за него..той е стара песен.Всичко приключи преди много мнооого време :oops:
Whathurtsthemost
04-18-2011, 15:23
Трябва ви почивка и на двамата. Няма да е зле да се отдръпнеш за няколко дена от него. Може напоследък да го задушаваш и затова, да се държи така.
но единственото нещо,в което съм напълно сигурна е,че ме обича..
Щом те обича,щом наистина си сигурна,че те обича.Значи наистина можеш да му даде пространството,от което се нуждае.Ако наистина те обича ще се върне!
lubomirky
04-18-2011, 15:49
само дето не разбирам к'во ще рече това задушаваш го. нали уж си с човека, с който искаш, нали трябва да искаш постоянно да си с него, когато има нещо да споделяш на него и сяк'ви такива. странно ми е как някой, с който искаш да си, може да те задушава.
mOBSCENE
04-18-2011, 16:03
само дето не разбирам к'во ще рече това задушаваш го. нали уж си с човека, с който искаш, нали трябва да искаш постоянно да си с него, когато има нещо да споделяш на него и сяк'ви такива. странно ми е как някой, с който искаш да си, може да те задушава.
и аз не разбирам.. :)
TheBeliever
04-18-2011, 16:24
Всеки има нужда от лично пространство, от време за себе си. Колкото и да обичаш някого ти си имаш собствени интереси и приятели, на които също искаш да отделиш време и внимание. Все пак животът ти не може да върти само и единствено около един човек.
А задушаването е точно това - когато партньора настоява за цялото ти внимание, ограничава контактите ти с другите, ограничава личното ти пространство и т.н. Това, че някой иска време за себе си не означава, че не обича половинката си.
VaMpiRKaTaaa
04-18-2011, 16:43
Разделете се за известно време..
Имате нужда от това.
lubomirky
04-18-2011, 16:45
е аз не мисля, че постоянно са били заедно и всичкото там дето го каза.
ама т'ва е 21 век - времето, когато хора, имащи връзка от 2 седмици се разделят, защото 'не е същото като в началото' ;Д
VaMpiRKaTaaa
04-18-2011, 16:52
Любо за твое свдение..най-кратката ми връзка е била година. :)
Не си падам по-НЕсериозните връзки,ако мен визираш..
TheBeliever
04-18-2011, 17:17
ама т'ва е 21 век - времето, когато хора, имащи връзка от 2 седмици се разделят, защото 'не е същото като в началото' ;Д
Ти попита "К'во ще рече т'ва задушаваш го" и написах моето мнение по въпроса. Не казвам, че авторката го задушава, защото по написаното от нея не личи да е така.
lubomirky
04-18-2011, 19:38
Любо за твое свдение..най-кратката ми връзка е била година. :)
Не си падам по-НЕсериозните връзки,ако мен визираш..
нене, визирах една приятелка, която ми го изтърси това скоро. имах предвид, че вече всички се взимат толкова насериозно, а не са имали време да се опознаят дори малко.
mOBSCENE
04-19-2011, 10:48
Ти попита "К'во ще рече т'ва задушаваш го" и написах моето мнение по въпроса. Не казвам, че авторката го задушава, защото по написаното от нея не личи да е така.
аз лично не смятам,че го задушавам.Ако беше така той щеше да приключи всичко много отдавна.Такъв тип е :)
п.с не сме се чували от два дни вече..
Просто го остави известно време да помисли.Понякога така е най-добре.Ти вече си направила каквото трябва:
казах му,че няма..че го обичам и че съжалявам
Сега е негов ред,да действа.Почнеш ли да го търсиш,покажеш ли прекалена заинтересованст,ще ти се качи на главата.Просто бъди малко по-твърда и го остави да действа като мъж,сигурен съм,че след като помисли на спокойствие,ако те обича ще ти се обади и всичко ще се оправи.Караниците са нещо,през което преминава всяка една връзка.Именно те определят дали има бъдеще тя.
Така че не хаби излишни нерви,чудейки се какво да направиш ;)
mOBSCENE
04-19-2011, 11:18
Просто го остави известно време да помисли.Понякога така е най-добре.Ти вече си направила какво трябва:
казах му,че няма..че го обичам и че съжалявам
Сега е негов ред,да действа.Почнеш ли да го търсиш,покажеш ли прекалена заинтересованст,ще ти се качи на главата.Просто бъди малко по-твърда и го остави да действа като мъж,сигурен съм,че след като помисли на спокойствие,ако те обича ще ти се обади и всичко ще се оправи.Караниците са нещо,през което преминава всяка една връзка.Именно те определят дали има бъдеще тя.
Така че не хаби излишни нерви,чудейки се какво да направиш ;)
Много си прав!Благодаря ти за съвета :)
Честно казано аз не бих го потърсила..нека видим какво ще стане.
Но и аз съм твърде разочарована от него..но това е друга тема..