View Full Version : Когато сложа кондом и спада... ???
Когато сложа кондом и спада някой може ли да ми каже защо става така ? Благодаря предварително !
GregoryHouse
04-17-2011, 20:45
Може да ти е малък кондома, може и просто да не си възбуден достатъчно, може да се притесняваш, да не си свикнал. Причини много.
Eclipsercho
04-17-2011, 20:45
На психическа основа е всичко..
Не си свикнал да имаш гума на .. нещото си, пък и явно се притесняваш от нещо..
Съвет: Няколко пъти вземи от тия с различните вкусове на Дюрекс и накарай момичето ти да ти врътне една свирка преди секса.. ще се вдигне, Вервайте ми. :lol:
Gr0zDan0v
04-17-2011, 20:53
слушай хората с опит ;) няма да сгрешиш :-P
anonymous708973
04-18-2011, 06:33
На психическа основа е всичко..
Не си свикнал да имаш гума на .. нещото си, пък и явно се притесняваш от нещо..
Съвет: Няколко пъти вземи от тия с различните вкусове на Дюрекс и накарай момичето ти да ти врътне една свирка преди секса.. ще се вдигне, Вервайте ми. :lol:
Ъ, с гумата ли бе?!
Eclipsercho
04-18-2011, 08:19
Ъ, с гумата ли бе?!
Ъ, нали целта е да е вдигнат докато гумата е на него, "ма" ?
За това и препоръчах Durex Select-a .. и написах първите няколко пъти, докато свикне с усещането на презервативите.. после няма да му трябва.
Може да е от позата при която го слагаш. Пробвай при различни пози когато го поставяш. Другия вариант е да ти е малък, така че пробвай различни презервативи, докато намериш подходящ.
SkylineDrift
04-18-2011, 12:14
Ъ, нали целта е да е вдигнат докато гумата е на него, "ма" ?
:lol:
^Мненията само с емотикона и цитат не са приемливи, така че се въздържай от тях.
ПТ: Да не би да ползвате Durex Performa и да ти спада от лидокаина (мисля, че това съдържаха за притъпяване на усещането)?
Просто пробвай с други, ако това е случая. :)
GregoryHouse
04-18-2011, 12:37
Представяш ли си да си го слага наобратно и да си втрива един вид лидокаин в оная работа.... :lol:
Представяш ли си да си го слага наобратно и да си втрива един вид лидокаин в оная работа.... :lol:
Чакай бе...то лидокаин има и вътре. Нали целта е да ти притъпи чувствителността на инструмента. 8-)
Не вярвам да е чак такъв абориген да си го слага наопаки... :lol:
GregoryHouse
04-18-2011, 12:50
Нямах представа че има и вътре. Аз мразя презервативи и много рядко ползвам. И със сигурност не съм си взимал такива 8-) А да ти кажа, аборигени бол...
LegaCalcio
04-18-2011, 12:52
давай без :D :D :D
Не съм толкова тъп да си го слагам на обратно, спокойно! :)
Незнам дали е от поза, притеснение или кондом .. но ще го оправя проблема ... Благодаря на тези, които зеха на сериозно проблема :)! :)
NeENormalen
04-29-2011, 21:52
Братле от жената е да знаеш.. грозна е :D и аз имам същия проблем с калтаците на който попадам, обаче с яките мацки няма такова нещо... Стои като Гранит! хаха