View Full Version : самоубийство ама не точно
teodora87
04-18-2011, 07:23
Как да доведа себе ди до смърт,но да не изглежда като самоубийство,а все едно ми е дошло времето,дайте идеи.Ако си сложа отрова в храната ще разберат че е нарочно или пък встудентския стол само на мен ми се е паднала храната с отрова :grin:.Какво друго?Темата не е ебавка.Не пишете глупости,просто виждам че няма смисъм да се мъча..Не ме убеждавайте
SlowDownBaby
04-18-2011, 07:30
Според мен просто търсиш внимание,и форума не е мястото да си го получиш.... :?
TheBeliever
04-18-2011, 08:10
Според мен просто търсиш внимание,и форума не е мястото да си го получиш.... :?
Определено. Вместо да се чудиш как да си провалиш живота вложи същата тази мисловна дейност в това как да си го подобриш.
kalpazanka
04-18-2011, 08:13
Вземи се стегни малко. Ако за всяка пречка хората се юрваха да мрат, досега да сме се затрили като вид.
Нямаш ли мечти? Нямаш ли приятелки, с които да споделяш? Биха свършили работата на един психолог, да не говорим, че се предполага да им имаш доверие и че ще ти дадат съвет, ръководейки се от това кое е добро за теб и какво реално можеш да направиш.
Работиш ли? Ако не, намери си работа. Спри да се оплакваш- животът е такъв, какъвто си го направиш.
Нямаше ли да следваш медицина? Докъде докара биологията?
gandalfepi4
04-18-2011, 09:52
с всякаква отрова ще те усетят...
ако искаш пробвай да отидеш някъде със самолет и докато летиш да си отвориш това на лаптопа (или направо на терминала ако те мързи)
http://www.thecleverest.com/countdown.swf
Абе ако толкова настояваш, провбай да хапнеш соров картоф. От това може да се вдигне температура ... и ще ти обърнат повече внимани, ама чесно няма никак смисъл и ще е глупаво от твоя страна !!!
StolenBliss
04-18-2011, 13:29
Не знам кой, освен някой пълен олигофрен всъщност ще ти каже начини. И после да ми тежиш на съвестта. No way
Greennight
04-18-2011, 13:53
Глътни си езика...
Не го прави...
Абе к'ви са тия лигавщини? :-o
LegaCalcio
04-18-2011, 15:05
като свършиш работата, пиши после да кажеш какво си ползвала :D
LegaCalcio
04-18-2011, 15:06
Глътни си езика...
Не го прави...
как да го направи тоя номер :D
ХаХ ама ти наистина имаш огромна нужда от приятели май?!Постоянно пускаш тъпи теми за самоубили се непознати,за самоубийства и к'вото там още имаше ...
Между другото,защо не искаш да се разбира,че си се самоубила?!Да не мислиш,че на родителите ти ще им е по-лесно да го понесът?! :-o
И като за последно - ти си малоумна :?
StolenBliss
04-18-2011, 15:25
Малоумна не, ами малоумна..
Тая авторката е неква психично болна...
iLovePussyJuice
04-18-2011, 21:22
абе много сте оборотни всички нещо :-o
че има слаба психика и лесно се предава- така е, ама само тя си знае къв е случая
^ Всъщност всички,които сме й чели темите знаем,за к'во става дума ...
Jessrabbit
04-19-2011, 11:33
ArrowsOfDeath: Я по-спокойно с пожеланията!
DarkTemplar
04-19-2011, 12:58
ХаХ ама ти наистина имаш огромна нужда от приятели май?!
Всъщност има нужда от психиатър. :/
Jessrabbit
04-19-2011, 14:10
Съжалявам,че бях толкова груб.Аз имам перфектен живот,за това не искам да се самоубивам.Но разбирам.На теб какво се случи?Счупи нокът?
vankata5555555
04-19-2011, 15:49
Какво ти пука дали,ще разберат като ти вече ще си мъртва.Или искаш да го приложиш на някой друг.Късмет !!!
Ако си достатъчно просто парче, самоубивай се. Не са ни нужни такива като теб. :?
iLovePussyJuice
04-20-2011, 23:05
^ Всъщност всички,които сме й чели темите знаем,за к'во става дума ... е може, може...аз не съм чел и не знам.
моя грешка тогава 8-)
SUNinTHEsunset
04-21-2011, 12:37
И аз съм имала моменти в,които наистина ми се е искало да съм мъртва,но както виждаш съм още тук,живея,а живота ми се подрежда.Не прави грешки само заради моментно разочорование от живота.Никога не знаеш,какво ще ти поднесе той,ако в един момент се чувстваш най-нещастният на света в следващият може да си най-щастливият!
shamLess
04-22-2011, 14:01
Според мен т'ва е пълна тъпотия !! Няма смисъл да го правиш. ;)
Ам от София ли си? Ако не - кажи,че отиваш там на някакво си събитие, екскурзия (сачини си) и се скарай с (открадни нещо от) някаква мутра, гангстер (така им викате, мисля) и ще те убият. Иначе някакво сбиване предизвикай... Ти пък сериозно ли не можеш да нарпавиш нещо, за което ще те убият?
iiordanova
04-22-2011, 19:02
Уоу, дано темата е ебавка.
Какво самоубийство, какви 5 лева?!
Ако всеки човек,който има проблеми тръгнеше да се самоубива..