View Full Version : Домашни любимци =]
SlowDownBaby
04-19-2011, 19:43
Не видях да има такава тема,но дори и да има явно никой не е пишел в нея за това пускам нова. :)
Имате ли домашни любимци ?
Какви са ?
Как се казват ?
От колко време ги имате ?
И как се сдобихте с тях ? :)
Аз имам котка,хамстер и рибки ( до скоро имах и водна костенурка,но умря :( ) , котката се казва Джери,хамстера се казва Бомбичка xD,а костенурката се казваше Пуфи.Котаракът го имам от 12-13 години,бях малка и майка ми и баща ми го донесоха (сиамец е,ако зависеше от мен бих си взела бездомна котка,ноо... ) Хамстера си го купих сама ест.Втори ми е.И рибкитеее..преди бяха в голям аквариум,който си поддържах сама,но ми омръзнаха и ги дадох на нашите и те го съсипаха.Сега са в малък аквариум и са 3-4 рибки. :D Иии така..вие сте наред. :)
BlackEyedPeas
04-19-2011, 20:05
Имате ли домашни любимци ? - Да
Какви са ? - Котка
Как се казват ? - Люса 8-) В началото беше на шега от една приятелка, но постепенно започнахме да я наричаме така и така си остана (:
От колко време ги имате ? - Вече близо 3 години
Wanderer1
04-19-2011, 20:29
Вече не :(
Имам куче и два папагала.
Кучето го имаме от около година, папагалите от 6 години някъде.
Големи са изроди и 3те добитъка, а в къщи като ония се развикат от клетката, а лудата се разлае, не можеш мислите да си чуеш. 8-)
Навивам наще за още едно куче и един гигантски папагал, но подозирам, че ако това се случи, родителницата ще се изнесе своевременно. :(
SlowDownBaby
04-20-2011, 06:48
Имам куче и два папагала.
Кучето го имаме от около година, папагалите от 6 години някъде.
Големи са изроди и 3те добитъка, а в къщи като ония се развикат от клетката, а лудата се разлае, не можеш мислите да си чуеш. 8-)
Навивам наще за още едно куче и един гигантски папагал, но подозирам, че ако това се случи, родителницата ще се изнесе своевременно. :(
:lol: И аз много искам папагал,само че много вдига шум и иска много грижи.Чичо ми има два папагала и са ми много смешни като танцуват :D .Иначе са големи сладури.
ch0purche
04-20-2011, 12:06
Какви са ? - кученце
Как се казват ? - Рики
От колко време ги имате ? - 10 години :shock:
И как се сдобихте с тях ? - подарък за един рожден ден .. :D
BrokenInnocence
04-20-2011, 14:06
Имам пет котки. Четири от тях се появиха благодарение на предишната ми котка (която почина от старост) или с други думи, тя роди, нейното дете роди и т.н. А петата беше нежелано прегладняло бебе, на което му предстоеше да стане бездомно ако майка ми не го беше прибрала.
Да, имам две персийски котки - Меган и Дженифър. Имам ги от 5-6 години някъде и Дженифър(тя е майка на Мегън) ми беше подарък :D
Greennight
04-20-2011, 18:37
Вмомента си нямам,а много искам :(
Имал съм кучета на село-две улични Мурджо и Чочко и 1 канадски вълк.Имал съм рибки,които трябваше да махнем като се преместихме в новия апртамент,щото нямаше къде да ги гледаме.Котка съм имал,папагал,който избяга от клетка с разстояние между решетките 0,5 см(незнайно как) И това са 8-)
Имате ли домашни любимци ? - Да :)
Какви са ? - Куче, 3 костенурки и папагал (скоро ще си имам и таралеж) 8-)
Как се казват ? - Кучето - Джони, Папагала - Киви, Костенурките - Тошо, Мишо и Дунда 8-)
От колко време ги имате ? - Кучето от 4 години и половина, костенурките едната от около 3 години, другите 2 от месец и нещо
И как се сдобихте с тях ? Едната костенурка си я купих, другите я откраднах от зоопарка 8-) :grin: и другата чичо ми ми я даде, папагала си го купих а пък кучето си го намерих навън, като го бях помислил за лабрадорче :-D после се оказа че е кръстоска между улично и сетер, но е ужасно красив :-)
:lol: И аз много искам папагал,само че много вдига шум и иска много грижи.Чичо ми има два папагала и са ми много смешни като танцуват :D .Иначе са големи сладури. Да ти кажа, папагал не се гледа толкова трудно... на моят единствено му слагам храна и вода в клетката, оставям му я отворена по цял ден и той си лети и си каца навсякъде, а когато иска си се прибира в клетката и единствената грижа която полагам е да му слагам едно чаршавче на клетката докато спи 8-) Но повярвай ми, заслужава си :) Супер яко е чувството докато пишеш папагала да ти обикаля по ръцете и клавиатурата (както е в момента) 8-) :)
Имам кокер на близо 9 години, казва се Кари и е мъжки! Имаме го от 3 години. Подарък ни е от кръстниците, защото вече им идваха в повече грижите за него. Преди имах, не по едно и също време, 2 морски свинчета, и двете се казваха Чико :lol: А благодарение на една приятелка се наплаших от папагали :shock:
GregoryHouse
04-21-2011, 07:41
Куче един брой. Казва се Бенджи (от Бенджи, Закс и звездния принц... омг 8-) ) След 2 месеца става на 9 години. Порода - пекинез :)
SlowDownBaby
04-21-2011, 08:28
(скоро ще си имам и таралеж) 8-)
Ееее аз от толкова време искам таралежче и от никъде не мога да си намеря.Ти от къде ще си го вземеш ?
Пък за папагала,не говори така,че на мен малко ми трябва да се навия :D ама в моята стая няма място вече,така че и за папагалче... няма как :(
(скоро ще си имам и таралеж) 8-)
Ееее аз от толкова време искам таралежче и от никъде не мога да си намеря.Ти от къде ще си го вземеш ?
Пък за папагала,не говори така,че на мен малко ми трябва да се навия :D ама в моята стая няма място вече,така че и за папагалче... няма как :( Еми чичо ми има таралеж, но си взе куче и го подарява и сега навивам наще да го взема, ама майка ми нещо се опъва щото много животни стават ;д а за папагала незнам за какво място говориш ;д можеш даже клетчицата да му я закачиш на тавана ;д а може и без клетка, даже така е най-добре за него... само да му направиш трябва някакво местенце където да се чувства в безопастност и да играе ролята на гнездо ; )
Леле като се замисля колко животни съм имал през живота си.. ;д няколко кучета, 5-6 морски свинчета, заек, мноого риби, много костенурки, много хамстери.. ;д тези дни ще кача снимка на ограждението на костенурките, сам съм го правил и съм много горд 8-)
babyy123
04-21-2011, 17:24
имам куче,казва се Сара и е на 4 години сдобих се с говедото от нета
amnessia
04-21-2011, 18:57
Имам 1 папагал - без име :-D
1 морско свинче (розетка) бяло на име Рошко - подарък за Свети Валентин тази година :oops: :-)
Иначе съм имала рибки в доста голям аквариум , котенце съм имала за 1 ден на пътя намерено :(
BaffaLsc
04-21-2011, 19:10
Привет. ^.^
1.Да, имам, цели 3 са, представи си ;О
2.Две кучета и една котка, едното куче е лайка,
другото баща му е лабрадор, котката е улична превъзходна ;д
3.Алек, Ерик, Томи, всички са мъжкари.. :]
4.Лайката го имам от 5 години, полу лабрадорът от 2,
котката от 1..
5.Лайката отидохме и си я купихме някъде от Лом мисля, че беше,
полу лабрадорът ни го дадоха, а котенцето от улицата ;д
Много си ги обичам всичките, но само котенцето се води,
че е напълно мое, ще пусна и снимки сега :]
Ерик - лайката (http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/185873_1558728817798_1522594076_31159570_5288045_n .jpg)
Алек - полу лабрадорът (http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/217726_1632541903079_1522594076_31251518_2312959_n .jpg)
Томи - котенцето (http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/215620_1637943918126_1522594076_31256996_8247426_n .jpg)
Имате ли домашни любимци ?Да.
Какви са ?4 котки и две кучета.
Как се казват ?Котките са Мънчачка, Иво-котка, Този и Сивушек, а кучетата са Бъки и Арчи :))
От колко време ги имате ?От отдавна хаха
И как се сдобихте с тях ? :)Всичките ги прибрах от улицата.. Наще щяха да ме убият :D:D:D
Цяла зоологическа градина
Бял мини шпиц на 7,женски- Пандишпан
Доберман на почти 2, женски- Ада ( :-o )
Две улични превъзходни, и двете са на около пет, женски- Ищар и Хера
Едно улично котенце,някъде на годинка,женско. Бълхичка.
Шпицът и доберманът са купени,породисти,останалит е са от улицата.
Само това са. И да,знам за липсата на нормални имена. :-D
О боже, Бълхичка е най-якото име.. как не съм се сетил деба 8-)
GossipGirl89
04-21-2011, 21:31
Имам куче, казва се Бък(и), БОК е по порода, от близо 4 години го имаме иии беше подарък :)
Имах и котка, но понеже живея в къща и я гледахме на двора - един ден просто изчезна и така и не разбрахме какво се е случило с нея :(
Grommash
04-22-2011, 22:33
Много исках, но след като се роди брат ми, майка се оправдаваше с него...
marin4itu
04-23-2011, 09:35
Цяла зоологическа градина
Бял мини шпиц на 7,женски- Пандишпан
Доберман на почти 2, женски- Ада ( :-o )
Две улични превъзходни, и двете са на около пет, женски- Ищар и Хера
Едно улично котенце,някъде на годинка,женско. Бълхичка.
Шпицът и доберманът са купени,породисти,останалит е са от улицата.
Само това са. И да,знам за липсата на нормални имена. :-D
О боже, Бълхичка е най-якото име.. как не съм се сетил Д**а 8-)
И мене Бълхичка ме разби :D
Иначе имам куче сърнист пинчер, казва се Боби. Имаме го от около 4 години. Братовчедка ми ни го подари. Много е сладък, голям лигльо, държи се повече като котка :D
nessparty
04-23-2011, 10:07
Когато съм била на 2-3 години сме имали рибки вкъщи, но понеже аквариумът беше доста големичък и на няколко пъти съм щяла да го бутна :o ии мама и тати са го разкарали, иначе от 8 години имам морско свинче :grin: Спомням си, чее бяхме на море за 14 дни |-( и исках все по-скоро да се приберем, за да си купим Шени, така се казва пухкавата гадинка вкъщи 8-) , а името го взех от едно стихче в първи клас за мама Мишорана и мишлето Шени :P Иии тогава, когато го взехме беше много мъничко, сега е като заек, преди 4-5 години роди трички и ги раздадохме, сега Шени според нейните години сгурно е вече пра-баба 8-) Да е жива и здрава ;д :---) :---) :---)
Bonbonchencetyy
04-23-2011, 14:59
1.Само един домашен любимец.;
2.Дърт( :D ) котарак-порода-улична превъзходна.;
3.Ченко.;
4.От 16 год. ,смятай-на 16 години е...;
5.От улицата... .
скоро май ще си едитна поста, за да добавя още една костенурка и таралеж :grin: 8-)
Имам котка - женска. Казва се Миша и я имам от почти 2 години :grin:
Different97
07-06-2011, 21:17
Имам 6 котки и хамстер. 8-) Не ми се изброяват имената на всички, но една от котките ми се казва Мафия. :lol:
Какви са ? - Котка
Как се казват ? - Мърфи (мъжко) . Ами с дядо се беше случил един инцидент и мама си беше обещала ,че като се оправи ще вземем едно малко коте от село .. взехме го на 2 месеца и вече 4 години си е в нас !
:P :P :smt007 :smt007
LoweShot
07-06-2011, 22:10
Имам 2 котки Зуки и Демон ( казва се така защото е с много лъскава черна козина и зелени очи :) Зуки е персийска ) .. 3 Кучета - Бъки .. Бенди и Лъки :) .. Зуки е от 3-4 год .. Демон е от 1 год и половина а кучетата са на по 5-6 :)
Имате ли домашни любимци ? Да
Какви са ? Котка
Как се казват ? Тара
От колко време ги имате ? почти 4 години
И как се сдобихте с тях ? осиновихме я
Породата и е улична-превъзходна и е голяям бяс :D
Бях направила такава тема преди 2 години, ама никой не писа в нея 8-)
Иначе да, имам си кученце -- американски кокер :-) казва се Джена /както е и ника ми 8-) /, на 2г5мес, имам я от 2г4мес, Обичкам яя мнооогоо!!
Ии как се сдобихме -- купихме я, щото никой не подаряваше .. Макар че искам като порасна, да си осиновя.. :-) :-) :-) :-) :-)
edit:: http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?p=5646842&highlight=#5646842 << моята тема .. Макар че е дооооооста старичка :-D :D
Имам котка и 2 тигрови амадини
Котката се казва Джиджи.. на 10 години .. порода - никаква ;д взехме я от леля ми :D
А амадинките ги имам от 2 години - Финчо и Финка ;дд Сестра ми ми ги подари.. бяха 4 но се оказа, че мъжките били 3 ии се избиха.. ;дд
Имала съм около 5 костенурки, рибки, гълъби.. Ии една златна рибка която умря на 2-рия ден от преяждане 8-) 8-) еми.. аз и сипвам тя си го изяжда.. аз сипвам тя си го изяжда.. гладникккк ;дд даже и име си нямаше още :shock:
kantonecApetur4
07-07-2011, 21:05
Имам куче,зайци и рибки.
Кучето е на 7 месеца казва се Лора и е порода Алабай (около 45 килограма е) ушите и опашката не са и рязани.
Имам 1 мъжки и 1 женски заек +3 бебета (бяха 11 но другите умряха :( )
Също имам и 1 декоративен заек взех го от един приятел.
И рибките 1 златна и едно златно сомче (да чисти :d )
Cuddles15
07-09-2011, 21:57
Имате ли домашни любимци ?да
Какви са ? котарак и братт ;д
Как се казват ? Рижо. първоначално го мислехме за женско и беше Клеопатра :D
От колко време ги имате ? 4 години
И как се сдобихте с тях ? ми от обява от вестник ;д
Имам си две котки ;д Начии взех котето кат беше мъничко и ми роди няколко котенца.. изчезнаха безследно, но едно ми остана и ся майка му изчезна и си ми остана мойто.. КАзва се Бум ;д :D бях малка... като го кръстих. И едно си го намерих на улицата и пак съм си го взела в къщи.. Черно е и се казва Принц :-D
malkasladka
07-11-2011, 12:20
Имате ли домашни любимци ?дааа
Какви са ? до скоро бяха 3 кучета...сега за съжаление само 2 и и в България на село имам 5 котки, които когато живях в Бг си бяха мои сега баба ги е разлигавила...
Как се казват ? едното ми куче-голдън ретривър, казва се Аква(Вода), другото куче-българска овчарка-Роси, и другото и то беше българска овачрка, казваше се Шаро, за огромно съжаление вече една седмица се опитвам да свикна с мисълта, че вече го няма
От колко време ги имате ?Аквичка е 8месеца, а Росито е 7 годинки
И как се сдобихте с тях ? Аква беше дълго планиран и подбиран коледен подарък, а Росито беше за имения ми ден :-D
ОБОЖАВАМ ГИ И СЪМ МНОГО ГОРДА С ТЯХ! ШАРО, ВИНАГИ ЩЕ ТЕ ПАЗЯ В СЪРЦЕТО СИ МОЙ, ЛАПИЧКО! ЩЕ МИ ЛИПСВАШ! :(
Имате ли домашни любимци ? Ами брат ми си купи куче и макар да не живеем заедно аз се привързах към него и даже ми го е оставял да го гледам аз, когато той е командировка...
Какви са ? Питбул
Как се казват ? Арес (ама отговаря и на Прасчо, Лигльо, Мецанчо, Еклерчо и Любов моя.. :D )
От колко време ги имате ? 2 години
И как се сдобихте с тях ? Еми един ден брат ми си идва да ни види и носи едно кученце на 40 дена ...
:D :D
mimiinka
07-11-2011, 13:47
Имате ли домашни любимци? ДА!
Какви са ? Коте
Как се казват? Белчо :D
От колко време ги имате ? От почти 3 години
И как се сдобихте с тях ? Много мрънках на родителите си и на тях им омръзна да ме слущат и ми взеха коте :D
titinkaa
07-11-2011, 14:52
нямам си в града никакъв любимец,но на село си имам две домашни котки.
Аз имам морско свинче - то е мъжко,дебело и много пухкаво,само яде,спи,ака,пика и прави всичко в косми :D Ама кво да го правиш...Само не разбрах защо е морско?Свинче е повече от ясно защо е,ама морско - ако някой знае,да каже...Иначе много си го обичам,голям сладур е :smt007
exxxclusive
07-12-2011, 07:50
Имате ли домашни любимци ? Дамм
Какви са ?Котка и куче
Как се казват ? Том и Джери :D
От колко време ги имате ? ами котката от 5-6 години вече,а кучето..малко повечко ама си ги обичам :D
И как се сдобихте с тях ? ами кучето го взех от село,иначе майка му щеше да го езяде от глад :D
А котката я намерих на улицата , защото беше болно нещо :P
Имам домашен любимец.Котка е.Името му е Скоти.Имам го от една година и се сдобих с него от баща му (предишната ми котка), който почина и си го оставихме понеже не мога да си представя как ще се прибера в нас ако няма нещо пухкаво, което да ми мърка от вратата.Или да няма кой да ми се мазни и моли за храна сутрин :(
Пухи (бащата) --> http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/12533_100853246605114_100000413181841_19706_400408 5_n.jpg
Скоти :-) --> http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/66625_165512626805842_100000413181841_397020_22222 65_n.jpg
Имам 2 папагала .. Жако и Кики :grin:
Junieee8
07-15-2011, 17:52
ми.. 1.има такава тема ;)
2.... имам коте и индийска пръчица
баща ми ме взе с колата, заведе ме в зоо маказин и ми купи пръчицата :---) :---) :---) :---)
а котето... старото побесня и започна да ни напада... затова го пуснахме в двора на един манастир, и си взехме ново :-) :cry:
westiebubble
07-22-2011, 19:39
Имам мъничка кучарана и декоративни рибки : ))))
http://i1212.photobucket.com/albums/cc441/westiebubble/IMG_4522.jpg
http://i1212.photobucket.com/albums/cc441/westiebubble/IMG_4437.jpg
http://i1212.photobucket.com/albums/cc441/westiebubble/IMG_0251.jpg
http://i1212.photobucket.com/albums/cc441/westiebubble/IMG_3376.jpg
http://i1212.photobucket.com/albums/cc441/westiebubble/IMG_3489.jpg
ElizaDushku
07-23-2011, 12:41
Имам зайче, казва се Пърси :-D имам го от около седмица :)
TVDQueen
07-23-2011, 17:28
Имате ли домашни любимци ? Дам.
Какви са ? две папагалчета, но наскоро едното умря
:( :( :(
Как се казват ? Ами живото е женското и се казва Жужи (от Жулиета), а другият се казваше Рони (от Ромео) Кръстих ги така защото откакто ги имам постоянно се гушкаха и се целуваха.
От колко време ги имате ? 2 години
И как се сдобихте с тях ? Баба ми ги купи :)
Имам ангорска котка от близо... 7-8 години :shock: (кога станаха толкова).
Иначе ми е подарък от тати. :)
SisiStrange
07-24-2011, 07:44
Имам 2 червенобузи костенурки (женски) - Марио и Родопея. :smt007 Вече сигурно има над 2 години, откакто бившия ми ги подари заедно с терариума им.
http://picbg.net/viewpic.php?u=625327SI0l&i=553410
Имам една прекрасна тарантула (моята голяма радост) - Lasiodora striatipes. Има много имена. Мама и вика Дорче, приятеля ми и вика Електра (или Шостакович), аз я наричам Спайки или просто Лазиодора. Много си я обичам. Имам я от около 3 седмици, подарък от приятеля ми.
Имам скалария, която няма име. Купих си я преди около година.
Имам 2 стоножки, които нямат имена и щъкат някъде из стаята, макар че не знам къде са в момента. Мисля, че вече си имат гнездо и нямам търпение скоро да видя поколението. :smt007 :smt007 :smt007
Имате ли домашни любимци ? Дам
Какви са ? 5 тарантули, 1 скорпионка (бременна можеби) , 2 змии , 1 питон... засега :)
Как се казват ? имена,имена...
От колко време ги имате ? отскоро
И как се сдобихте с тях ? тук там...
Доберман, мъжки на 3 годинки, казва се Маркъс. (:
Your.Passion
07-23-2012, 07:49
Имам една червенобуза костенурка,казва се Буба (мъжка е !!! ) ( Обикновено и викам : Бубчин ;дд ) Мисля ,че е някъде на 4 или повече години :) .Обожавам я !! ((:
Да! Имам си немска овчарка и 5 рибки. Кучето е женско и се казва Джесика, а рибките са Сами, Саймън, Пламка, Тина и Трифон. :D Аз кръстих кучето, двете сомчета (Сами и Саймън ) и Пламка (защото е червена и е плата) а Тина и Трифон ги кръсти баща ми.
Рибките от 1 година, а кучето от половин.
За рибките мрънках на мама и тате, че искам да си имам някакво животинче в къщи и така, а кучето ни го подариха.
Имам:
- Две чинчили - женска (Джери на почти 2 години) и мъжка (Томи на почти година)
http://prikachi.com/images/576/5049576m.jpg - Джери е отляво,а Томи отдясно
- Две Немски овчарки - мъжки са и двамата.Казват се Ико (На почти 5 - http://prikachi.com/images/596/5049596M.jpg) и Рико (На 5 -http://prikachi.com/images/584/5049584m.jpg)
annie.lesova
07-24-2012, 00:24
Имате ли домашни любимци ? -имам
Какви са ? - котки 2 на брой
Как се казват ? - Пухи се казва женската , мъжкото коте си няма име попринцип му викам Сивчо
От колко време ги имате ? - някъде около 1 година толкова ми траят домашните любимци година и нещо става засега няма такива инциденти и се радвам де
И как се сдобихте с тях ? - Леля ми даде коте,тъй като нейната беше породиста,а аз много исках и после на 2-ят път пак ми даде,а сега ще имам и малки котенца ;д
mir4eto93
08-01-2012, 16:56
В момента имам заек - Пухко. Имам го от декември, т.е 7,8 месеца. Купиха ми го след дълго мрънкане :Д
Имате ли домашни любимци ? мхм
Какви са ? зайчее ^__^
Как се казват ? Ози :D
От колко време ги имате ? около година и половина
И как се сдобихте с тях ? купих си го, след като ми почина старото зайче :(
Anichkaxxwee
08-02-2012, 22:11
Какви са ? 2 вълнисти папагала и 1 хамстер
Как се казват ? Папагали - Ашли и Шуша, на хамстера ме мързеше да му измислям име и му викам Мишо ;д
От колко време ги имате ? Ашли от близо 5 години вече, Шуша - година .. Хамстера - година и нещо
И как се сдобихте с тях ? Майка ми ги купи ;д
bella143
08-02-2012, 22:16
аз имам котка на име томи и куче на име рекс .. и двете ги взе мама защото обича животните ... кучето ми е ротвайлер а котката ми е персиика ... и котето и кучето ми са още малки и от както сме ги взели са приятели :D
FasterBeach
08-02-2012, 22:30
Куче - лабрадор
Декоративен заек - лъвска глава май се водят
игуана - зелена игуана
sashko705
08-02-2012, 22:42
Имате ли домашни любимци ?- Да..
Какви са ? Tabby cat
Как се казват ? Клеопатра
От колко време ги имате ? от 5 години..
И как се сдобихте с тях ? Ами наследих я от братовчед... :D (не много креативен ако се съди по името на животинчето, но аз и без т'ва използвам производни, измислени от мен имена за котето, така че не ми прваи особено впечатление)
Имам персийски котарак - Чочо. Исках братче, купиха ми котка :D
Мда...морски свинчо , казва се Черньо , но му казваме Чери , Черка , Черонски , Черонимо и Бонзай Бизон :D , получих го за една Коледа когато незнаех какво искам и ми го купиха и е порода РОЗЕТКА и да - мъжко е...:)
преди имах зайче.. :-# беличко.. :-# мъничко. :-#
breathless
08-03-2012, 22:05
Имам мини пинчер, казва се Чара.Имам я от около 5/6 години, на около 13 е.Преди беше на баба ми, но тя замина в друга държава и се наложи да остане в нас.От всички само аз бях доволна от факта. ;Д Въпреки че вече е баба, е очудващо игрива, но за съжаление има рак. :(
http://i50.tinypic.com/14bnkaa.jpg
http://i46.tinypic.com/33eina1.jpg
Christinna
08-03-2012, 22:13
Имам котка от 1 година и нещо - улична превъзходна в сиво и бяло. :D ииииииии се казва Томи
http://prikachi.com/images/244/5095244r.jpg
Amore-Mio*
08-05-2012, 13:11
Имам малки котки, не съм ги кръстила. Кой, както иска - така си им вика. Преди също имах котки, обаче умряха, а едното го подарихме на приятели. Имах и куче, което умря и така. Много искам рибки.
sladurka122
08-11-2012, 18:34
Аз имам куче, което се казва Рекс и е на 12 години, аз го имам от 10 :))
sian4eto
08-13-2012, 12:26
Имате ли домашни любимци ?-Да
Какви са ?-Куче
Как се казват ?-Рая
От колко време ги имате ?-3години и 4 месеца
И как се сдобихте с тях ?-Подарък за рождения ден
https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/40007_154814741199450_2959296_n.jpg
https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/s720x720/301351_304658066215116_1961510378_n.jpg
https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/s720x720/306275_475025965844991_1826461456_n.jpg
Имам едно куче-Дакел (Томи)днес навършва 6 месеца.и котка пак (Томи) ,която е на сестра ми - турска ангорска на 3 месеца.Имал съм още две кучета,пинчер (Бета) ,който го нямам от 5години.Просто заради сестра ми го подарихме чак във Видин.А Немската овчарка (Бъкси) ми я подариха от гранична полиция,почина някъде преди 6 години.Най-доброто куче беше.Бяха ми го дали на готово с обноски с научени работи.
Котката- https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/318190_248129745293780_1941406297_n.jpg
тук е малък- https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/s720x720/575060_404957089544798_1292701075_n.jpg
https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc7/292197_404957172878123_875726158_n.jpg
https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/536431_404957259544781_1805134655_n.jpg
urlittlelady
08-14-2012, 18:12
Имате ли домашни любимци ? --- даааа
Какви са ? --- куче лабрадорче и котенце улично превъзходно :D
Как се казват ? --- Кучето - Стивън Бенингтън Чарлс Фаръл - Бени :D а котката е Топчо ^_^
От колко време ги имате ? --- кучето - от година котето не съм сигурна :D
И как се сдобихте с тях ? --- куче -с лични спестявания и умоляване на родители :D коте - от майка му която почина на 13 години :O
MagicSmiles23
08-14-2012, 18:38
Какви са ? - Котка,Куче
Как се казват ? - Гарфилд и Рошко
От колко време ги имате ? - Рошко-1 година....Гарфилд от 3 месеца... :)
Гарфилд: http://prikachi.com/images/420/5139420k.jpg
Рошко: http://prikachi.com/images/419/5139419x.jpg
:)
Supermassive____
08-14-2012, 19:03
Имате ли домашни любимци ? - Да.
Какви са ? Куче - питбул, много си го обичам :)
Как се казват ? - Зевс.
От колко време ги имате ? - От 4 години.
И как се сдобихте с тях ? - Отидох в един развъдник, харесах го и го купих.
sweetycherry33
08-14-2012, 19:18
Имате ли домашни любимци ? Да, имам куче порода пинчер и персийска котка.
Какви са ? Куче и коте. Кучето е пинчер, на 5 години, мъжки.Понякога е много зъл.Черно с кафяво, повече черно.
Персийското коте е рижаво и е женско.Добричко е да не го хваля.
Как се казват ? Пинчера се казва Sweety , а котето Cherry . Потребителското ми име не е случайно (двете тройки са защото и аз и сестра ми сме родени на 3 - ти)
От колко време ги имате ? Кучето от 5 години (2007), а котето - от 1 година (2011)
И как се сдобихте с тях ? ...Амии ... Кучето ми беше подарък, защото много исках.Една вечер се прибирам и чувам бебешки плач, ама точно като на дете.Гледам, гледам в хола и помислих, че някой ни е на гости с бебето, примерно една далечна братовчедка, която тогава имаше бебе (вече не е бебе) ... е да, ама не видях нищо, освен един кашон ... и на ум ми дойде едно идиотско хрумване, че бебето е в кашона.Изхилих се, но плача от там се чуваше и като надникнах, видях едно малко скимтящо кученце ... плачеше точно като бебе!!!
А котето пак ми беше подарък, защото и коте много исках ... подарък за миналия ми рожден ден.Една съботна сутрин станах много рано и само баба беше в нас ... не знам защо, но си помислих, че мама и тате са отишли до пазара за животни да ми купят коте.Станах за 5 - 10 минути, питах баба къде са и тя каза на пазара (не пазара за животни) . И аз си помислих, че знае, но са и казали да не казва (а то всъщност са и казали само на пазара, даже не знам как не се е усъмнила, че толкова рано са отишли на пазара, моля ти се)... Някак си обаче не ми се вярваше, те бяха твърдо против животно вкъщи.Нещо ме болеше малко корема и за това си легнах пак. Таа, сигурно съм лежала малко и изведнъж мама влиза в стаята с рижаво котенце в ръце.Просто не повярвах, помислих, че сънувам. :lol: И като ми го даде, аууууу ... :*
MagicSmiles23
08-14-2012, 19:22
Имате ли домашни любимци ? Да, имам куче порода пинчер и персийска котка.
Какви са ? Куче и коте. Кучето е пинчер, на 5 години, мъжки.Понякога е много зъл.Черно с кафяво, повече черно.
Персийското коте е рижаво и е женско.Добричко е да не го хваля.
Как се казват ? Пинчера се казва Sweety , а котето Cherry . Потребителското ми име не е случайно (двете тройки са защото и аз и сестра ми сме родени на 3 - ти)
От колко време ги имате ? Кучето от 5 години (2007), а котето - от 1 година (2011)
И как се сдобихте с тях ? ...Амии ... Кучето ми беше подарък, защото много исках.Една вечер се прибирам и чувам бебешки плач, ама точно като на дете.Гледам, гледам в хола и помислих, че някой ни е на гости с бебето, примерно една далечна братовчедка, която тогава имаше бебе (вече не е бебе) ... е да, ама не видях нищо, освен един кашон ... и на ум ми дойде едно идиотско хрумване, че бебето е в кашона.Изхилих се, но плача от там се чуваше и като надникнах, видях едно малко скимтящо кученце ... плачеше точно като бебе!!!
А котето пак ми беше подарък, защото и коте много исках ... подарък за миналия ми рожден ден.Една съботна сутрин станах много рано и само баба беше в нас ... не знам защо, но си помислих, че мама и тате са отишли до пазара за животни да ми купят коте.Станах за 5 - 10 минути, питах баба къде са и тя каза на пазара (не пазара за животни) . И аз си помислих, че знае, но са и казали да не казва (а то всъщност са и казали само на пазара, даже не знам как не се е усъмнила, че толкова рано са отишли на пазара, моля ти се)... Някак си обаче не ми се вярваше, те бяха твърдо против животно вкъщи.Нещо ме болеше малко корема и за това си легнах пак. Таа, сигурно съм лежала малко и изведнъж мама влиза в стаята с рижаво котенце в ръце.Просто не повярвах, помислих, че сънувам. :lol: И като ми го даде, аууууу ... :*
леле...за котето... ^.^ толко сладко са ти го подарилии..! :]] да са тии живи и здрави..! ^.^
sweetycherry33
08-14-2012, 19:36
леле...за котето... ^.^ толко сладко са ти го подарилии..! :]] да са тии живи и здрави..! ^.^
Да, наистина ми го подариха много сладко .. ^^
Аз и за кучето не разказах всичко, но както и да е ... мерси :))
И ти ако имаш домашни любимци да са ти живи и здрави. ^^
MagicSmiles23
08-14-2012, 19:41
Да, наистина ми го подариха много сладко .. ^^
Аз и за кучето не разказах всичко, но както и да е ... мерси :))
И ти ако имаш домашни любимци да са ти живи и здрави. ^^
няма защо..! ^.^ имам,имам...на предишната страница са.. :]] благодаря! ^_^
HollyGolightly
08-14-2012, 22:33
Имате ли домашни любимци ? да 2 кучета и едно морско свинче
Какви са ?басет и кокер а свинята е ангорска
Как се казват ?басета е Майк, кокера Коди а свинчо- Чарлз
От колко време ги имате ?Майк го взех преди 2 години, Коди преди година и полувина почти, а Чарли мисля че преди около 3 години
И как се сдобихте с тях ?от един сайт са и 3те, craigslist
Нямам. Почина или изчезна някъде. :smt089
Мдаа, имам две кучета и 2 котки.
Женско хъски на около 12-13 години е вече. Казва се Фриз
Аляски маламут - мъжки, на 3 години - Алекс
Две персийски котки, мъжка и женска ( черна и бяла )
Мъжката е на 6 години, а женската на 4. Имената са има Роко и Лора
В момента има и едно малко коте на 20 дни, бяло мъжко. Име си няма, защото на който го подарим, ще си го кръсти
Nikolcheto24
08-15-2012, 18:58
Имаме куче - Лео и котка - Габриела.Значи кучето е болнка и го купихме преди 5 години, а котката е улична.Намерихме я преди 7 или 8 години някъде.Не помня вече.
black pearl
08-16-2012, 21:35
Имате ли домашни любимци ? Да !
Какви са ? Две мъжки кученца порода пекинез.
Как се казват ? Лъки и Бари
От колко време ги имате ? Едното от 3 години другото 1
И как се сдобихте с тях ? По голямото е от магазин а другото е синът му :D
Your.Passion
08-26-2012, 20:40
Имам една червенобуза костенурка,казва се Буба (мъжка е !!! ) ( Обикновено и викам : Бубчин ;дд ) Мисля ,че е някъде на 4 или повече години :) .Обожавам я !! ((:
Грешка - Бубанн :ДДд
sweetycherry33
08-26-2012, 20:46
:ДДД
Какви са ? 2 папагала
Как се казват ? Жако и Кики
От колко време ги имате ? Кики от година и половина, а Жако от почти година, защото преди него имах един папагал (пак се казваше Жако), но той умря (мир на праха му) :cry:
И как се сдобихте с тях ? Първия Жако ми го подариха за рожденния ден, Кики си я купих. След като умря Жако 1 си купих Жако 2 да не тъжа. ноо ..
HELP_ME_I_WANNA_CARROT
08-26-2012, 23:58
Имам аз, една путка на каишка Incadeptus!
Kakvo syvpadenie az imam elf, koito se kazva taka o.0
FearFactory2012
08-26-2012, 23:59
АЗ СЪМ ОТ ШУМЕН , И НЕ ЗНАМ ЗАЩО НАРЕЖДАТЕ INCADEPTUS ТАКА !