View Full Version : странно ми е.
Толкова силно желаех един човек, повече от всичко на света, получих го. До тук добре.
Всичко е прекрасно. Мед и масло. Но нещо се случва напоследък..
Не знам как да го опиша.. вече не знам дали го искам, чувствата ми различни ли са.
Не знам какво ми има, което е още по-трудно.
Вчера пък малко се скарахме..
той: ами, ако искаш да излезем, ще намериш начин
аз: ама аз не искам да излиза, с никого, дори с теб
той: когато си смениш мнението ми се обади
добре, какво ми има? какво да правя?
толкова лесни въпроси с толкова труден отговор :(
От колко време сте заедно ?
Много ясно , че нещата се променят с времето. Едно ще ти кажа от мен - това,че не всичко е както е било някога не го прави по-малко хубаво стига да погледнеш по-различно на нещата.
Да желаеш някого силно,не винаги значи че го обичаш :)
Очевидно не си наясно с чувствата си,но докато не ги изясниш не се дръж толкова грубо с момчето,все пак той може да има някакви чувства към теб.Помоли го за малко време и разбиране и реши какво наистина искаш.
bratignat
04-22-2011, 09:57
Кофти е когато вадиш на някого думите с ченгел или усещаш липса на заинтересованост. Дори да се видите за 5 мин, на момчето пак ще му стане хубаво.
Отговорите не са трудни. За тях трябва смелост. Не обръщаш внимание на приятелят си. Ок. Охладняла си. Случва се. А за какво го печеш на огън?
ddeennyy
04-22-2011, 09:58
И на мен ми се е случвало да желая някой адски много и след това като го получа и да променя чувствата си към него. Както казаха по-нагоре трябва да разбереш какво всъщност изпитваш към него и достатъчно ли е за да продължите връзката си. Просто остани малко време сама и помисли над това дали той е бил просто прищявка или наистина изпитваш нещо към него :wink:
nepowtorima
04-22-2011, 10:27
Когато някой иска нещо прекалено много.. и като го получи вече не му е интересно с него.. щом не си сигурна в чувствата ти .. по-добре остави момчето.. измъчвате се един друг, с това твое държание до никъде няма да стигнеш..
хем сърби, хем боли .. накрая като го изгубиш ще разбереш какво си изпуснала .. :?
NightGuardian
04-22-2011, 10:51
Много пъти ми е се е случвало и сега като си спомня , си съжалявам до ден днешен :)
Според мен под-добре си дай време и обмисли нещата... Не прибързвай при първия проблем и да му теглиш чертата :)
SisiStrange
04-22-2011, 11:02
Колко често горе долу се виждате? Ако сте попринцип нон стоп заедно нищо чудно да не ти е писнал буквално, ами да е започнал да те задушава. Не разбирам иначе за какво толкова сте се скарали. Всеки човек си има дни, в които иска да се занимава със себе си и да не се вижда с никого.
Не разбирам иначе за какво толкова сте се скарали. Всеки човек си има дни, в които иска да се занимава със себе си и да не се вижда с никого.
Да не е кой знае какво,но по начина по който му го е казала,извинявай дори и аз бих и затворил телефона.Все едно и е безразличен.Можеше да измисли нещо по оригинално...
Ssummerjam
04-22-2011, 16:54
Замисли се дали си с него по навик, или защото го искаш.
ние и преди сме се събирали и сме късали и и
въпреки всичко не можем един без друг :/
днес като се видяхме го попитах, дали е сигурен в чувствата си
и той отговори, че е сигурен.. тогава ми стана странно
аз не знаех какво да му кажа.. :|
ivcheto0o
04-22-2011, 18:00
Когато някой иска нещо прекалено много.. и като го получи вече не му е интересно с него.. щом не си сигурна в чувствата ти .. по-добре остави момчето.. измъчвате се един друг, с това твое държание до никъде няма да стигнеш..
ами то на нашите години е така и аз сега съм супер объркана в момента, не си само ти така
lidito12
04-22-2011, 18:31
Нормално е да се чувстваш така, ако нещо те е накарало да не се чувстваш добре с него. Най-добре изясни чувствата си и дали наистина искаш да си с него. Ако не искаш му го кажи,няма смисъл да се лъжете взаимно!
mechtattelka
04-22-2011, 20:02
Може би вече не го харесваш както преди и тръпката е изчезнала.. обмисли хубаво какво чувстваш към него и сама ще прецениш дали си струва да скъсате или да останете заедно.. !
cigarettekisses
04-23-2011, 06:34
винаги искаме това,което не можем да имаме
againstyou
04-23-2011, 10:29
От колко време сте заедно ?
Много ясно , че нещата се променят с времето. Едно ще ти кажа от мен - това,че не всичко е както е било някога не го прави по-малко хубаво стига да погледнеш по-различно на нещата.
Внеси нещо ново и различно във връзката ви и ще видиш, че ако го погледнеш то друга гледна точка след това ще се чувстваш по разлечин начин.. И да - тръпката е до време, докато гониш любимия. :)
bratignat
04-23-2011, 16:15
винаги искаме това,което не можем да имаме,а когато го получим,то вече не е интересно за нас и не го ценим.това е..
Ако е винаги, гаранция, че ще хванеш щастието за ревера......ама друг път. Понякога го има тва, ловджийско чувство, просто да видиш дали си достатъчно добър да првземеш и най-твърдата крепост. Но когато ти пука за нещо или някого, нщата адски се променят.
Nadislawaa
04-23-2011, 19:43
Толкова познато.. просто му кажи, че имаш нужда от малко време да останеш сама. :)