Влез

View Full Version : Писна ми от такива !

beautifullslayer
04-22-2011, 09:24
Има едно момиче , което винаги говори зад гърба ми , а после ми се прави на приятелка ! Настройва другите срещу мен , говори зад гърба и на другите си приятели , а после те и ходят по свирката ! На мен вика интригантка , че аз казвам на приятелите и какво говори за тях ! Каза , че щяла да ми съсипе живота и тем подобни простотии ! Писна ми просто няк'ви лапета да ми се правят , че много заплашват и да се опитват да всяват страх ! Споделете и вие такива случки , ако имате ! Нека си излеем душите тук ! :? :-D

ibojilow
04-22-2011, 09:27
Като гледам хлапето си ти, че и позволяваш да прави тия неща.
Отиди при нея очи в очи и се разберете.. И ти не постъпваш хубаво, че портиш какво говори за приятелите и, ако си мислиш, че така ще ги спечелиш на твоя страна бъркаш..

beautifullslayer
04-22-2011, 09:48
Не ми трябва да ги спечеля , просто искам по някакъв начин да им помогна да си отворят очите и да разберат що за човек е ! ПП. с нея не може да се говори нормално , а и каквото и да кажа тя ще вземе да се прави на интересна ! Просто ми писна да създава такива интриги !

beautifullslayer
04-22-2011, 09:50
Тя почна да настройва и други хора против мен !

ibojilow
04-22-2011, 10:02
Еми тогава ignore.. Ще настройва, настройва и накрая ще види, че не ти пука особено и ще престане..

beautifullslayer
04-22-2011, 10:09
В интерес на истината ignor-ът винаги помага ! Обаче аз не искам да настройва другите срещу мен ! [/i]

kotetyyyy
04-22-2011, 10:21
Ох и аз си имам една такава "умница" в нашия клас. Прави се, че ми е приятелка в училище, прегръща ме постоянно и т.н. Обаче когато не съм с нея почва да си ИЗМИСЛЯ някакви истории и най- вече пред момчетата да ме злепостави и найстройва момИчетата срещу мен. Обаче всички я знаят каква е и никой и не и вярва :D Аз вече напълно я отсвирих таз, защото с такива въобще не се занимавам. В училище много мила с мен, ама по скайпа много и знае устата.
Това, което мога да ти пепоръчам. Предопреди всички то вашия клас, че тя ще се опита да ги настрои. На нея посто не и говори много, много и така.

StolenBliss
04-22-2011, 14:12
За съжаление, не може да затвориш устите на другите. И покрай мен преди са се въртели интриги, без аз да въртя такива и супер много да се старая да бягам от интригите, но те пак си продължаваха, и мисля, че още продължават при положение, че не живея там от 4 години. Та ти смятай начи. Под нивото ми е да отида да избия на всяка по 3-4 зъба(което би станало супер лесно), така стигнах до извода, че 'не може да им се затвори устата'. Деа знам.

dunce
04-22-2011, 15:07
Много мразя такива лицемери.. Кажи й в лицето пред много хора, че е лицемерка и не си струва да се занимаваш с нея и я зарежи.

Daisy11
04-23-2011, 14:31
Не споделяй нищо с нея, не говори с другите срещу нея и ще те остави намира...

infreakincredible
04-23-2011, 18:36
Просто не се занимавай с нея и въобще с интриганти. Има една поговорка не тръгвай да се бориш с прасе - и двамата влизате в калта, а на него му хареса.. или нещо такова беше не си спомням.

againstyou
04-23-2011, 19:03
На колко такива съм им била шута .. ! Момиче,живееш за себе си,не за другите.Толкова ли е трудно да и теглиш една майна ?!

NeENormalen
04-25-2011, 05:51
Това жените го правите за да ви е интересно хахах...
Игнорирай я наистина .. пък и кво ти дреме че настройва други срещу теб... то които е истински няма да повярва на врели некипели от нея ;) така че давай в същия дух ..

beautifullslayer
04-27-2011, 14:36
Meрси за съветите ! :) Сега вече разбрах кои са ми останали приятели !

Greennight
04-27-2011, 14:44
Еми винаги ги е имало интригантите...И за мен са лъгали и клюкарствали в мое отсъствие.Най-жалки,долни и опасни са обаче тия дето говорят зад гърба ти,а после се държат приятелски :?

Evie
04-27-2011, 15:51
На колко такива съм им била шута .. ! Момиче,живееш за себе си,не за другите.Толкова ли е трудно да и теглиш една майна ?!

...освен това щом те й вярват значи не са ти истински приятели :? винаги ще има такива хора, просто не обръщай внимание.. аз вече свикнах и това ги дразни още повече 8-)

smile4eto
04-27-2011, 18:04
По-принцип такива около мен няма вече-нямам големи мускули,ама супер добре се бия...сериозно! :D

BaiGanyo
04-27-2011, 20:35
Почти същата ситуация, обаче с момче(момче съм), настрйва приятелите ми среу мен, ама не го слушат кой знае колко и слава богу. Незнам какво да го правя, още малко ше го изпратя в лекарския кабинет, незнам направо, човек с него не може да говори...