View Full Version : Дали съм отворена?
здравейте,аз имам един въпрос.не съм правила секс,но много често си се самозадоволявам у нас,слагала съм си тампони и приятлят ми ми е бъркал с пръсти,но не сме стигали до секс.въпросът ми е дали съм отворена?
Eclipsercho
04-22-2011, 20:58
Вероятно.
Но все пак си вкарай 1-2 шишета Derby 3 литра, да си сигурна. :-o
Да , ей ся идвам да намажа и аз мойта ''филия''.
gandalfepi4
04-22-2011, 21:30
Вероятно.
Но все пак си вкарай 1-2 шишета Derby 3 литра, да си сигурна. :-o
+1
Абе бива ли да сте толкова необразовани ..... имаш химен - девствена си ... нямаш химен - не си девствена ... а за да разбереш какво е химен иЗПОЛЗВАЙ http://www.google.bg
здравейте,аз имам един въпрос.не съм правила секс,но много често си се самозадоволявам у нас,слагала съм си тампони и приятлят ми ми е бъркал с пръсти,но не сме стигали до секс.въпросът ми е дали съм отворена?
Без отварачка, няма как да си отворена. Най-много да си скъсала химена.
здравейте,аз имам един въпрос.не съм правила секс,но много често си се самозадоволявам у нас,слагала съм си тампони и приятлят ми ми е бъркал с пръсти,но не сме стигали до секс.въпросът ми е дали съм отворена?..emi po veroqtno e da ne si otvorena ..kak se samo zadovolqva6 ii na kolko si god ;p
И по-горе си го казаха - първо се образовай на тема "Секс". Ако не ти е скъсан хименът не си отворена, ако да - отворена си. :? Вземи едно огледало и се огледай отдолу, ако си разкрачиш повечко краката трябва да видиш вътре една ципа с различни по големина балончета, ако я няма - не си девствена... А по какъв начин се самозадоволяваш?
Extremescream
04-23-2011, 08:25
Сопрете се малко с остроумните коментари.
Ако ти е толкова чудно дали си все още с неразкъсан химен, отиди на гинеколог. Иначе докато не спиш с мъж се водиш 'девствена'.
мисля ,че с горното мнение темата се изчерпа
Това май е втората такава тема тая седмица.
Иначе най-вероятно си разкъсала химена (отворена си), но твоя случай ми напомня тоя при момчетата. Те може да са мастурбирали,но докато нямат същински акт са девствени. Ти също.
Съветче: теми се пускат или в кофата, просто ей така, 'щото ти е скимнало, или в определения раздел, след едно поне малко задълбочено "разследване".
Extremescream
04-23-2011, 10:33
Аз