View Full Version : Срамни устни
Имам проблем със срамните устни. Протриват ми се лесно от превръзки или от по-груби гащи. Преди не беше така, изведнъж почна да се получава. Само за сведение, ходя на кола маска на триъгълника. Сега се намазах с един крем, който е точно за тва, успокои ми и мисля, че започва да минава. Та въпроса ми е дали и на някой друг му се получава така и дали е нормално. Мерси предварително!
Не се прави,че е от грубо бельо и превръзки.Всички знаем причината... :lol: :lol: :lol:
може би мислиш че ти се протриват защото са ти се подули . а те са се подули от нешо друго . аз също имах такъв проблем ама не помня какво беше . отиди на генеколог !!!
Сериозно... не е от тва, за което си мислите :D А те сега почнаха да се белят... И преди ми е ставало така и козметичката каза, че е щото не ям плодове, (което си е така) ама не съм сигурна, дали тва е причината.
NambyPamby
04-23-2011, 15:25
Логиката с неяденето на плодове ми убягва, честно ти казвам. Струва ми се, че козметичката ти се опитва да си прикрие некадърността, като вади вода от девет кладенеца. :)
Абе кажете си го четно от секс е :-o Кво толкова се обяснявате :(
BladeDancer
04-23-2011, 20:00
Е другия път му кажи да те клати отзад.
TheBeliever
04-24-2011, 10:12
Много сте забавни, удивително оригинални и остроумни. Приключихте ли?
Авторката, сигурна ли си, че причината е в бельото и превръзките? Може да е инфекцийка някаква. Други симптоми? Зачервяване, парене, сърбеж? И това кремче доктор ли ти го изписа или се самолекуваш? Освен с козметичката, няма да е лошо да се консултираш и с гинеколог.
Dima1603
07-24-2014, 09:42
Здравейте за първи път пиша във форум отностно някой мой проблем. Получих раздразнение на долните срамни устни от превръзки, още от втория ден на моята менструация, през това време не съм правила секс. С неска се получават вече 5 дена и слагам ежедневни превръзки и продължава да ме щипе много. Мажа се отвънка с кремче бочко но то не облкчава много. Може ли наистина от превръзките да се протъркам или имам друг проблем ?
heartshapedbox
07-24-2014, 09:50
Възможно е и да е от превръзките, ние няма как да знаем. Отиди да те погледне гинеколог.
Може да е от превръзките. Ползвай тампони. Отиди на лекар.