View Full Version : Корем
Здравейте! На 15 съм, висока съм 165 и тежа 49 килограма.Слаба съм доста, но не ми е проблема това.Проблема ми е, че в последната 1 година направих корем и е ужасно грозно, защото съм слаба и с корем... както и да е.Въпросът ми е как да махна корема без да отслабна повече.Имам възможност да бягам, също и да правя различни упражнения.Диета също знам, че трябва да приложа, но каква... страх ме е да не отслабна още повече.Мерси за вниманието :P
При мен с 200-300 коремни преси дневно и нямам проблем :)
При мен с 200-300 коремни дневно и нямам проблем :)
а какво ядеш? :D
Ям си нормално :lol:
Просто коремните ме поддържат,а с малко повече зор от твоя страна,ще се стегнеш.
Упражненията са му майката в твоя случай,не диети : )
И на мен коремните преси много ми помогнаха. Яла съм си нормално през цялото време. Въпросът е да си редовен с упражненията както каза bog4eto.
LittleBarbie
04-25-2011, 15:18
Коремни ПРЕСИ
P.S : Баси, 'сички станаха комплексари вече АХАХАХАХАХ
коремни преси, НО НЕ ВСЕКИ ДЕН
категорично не всеки ден, най-малко през ден и най-много по 100-150 на ден
причината е че се натоварва гръбначния стълб и то много и ще имаш сериозни проблеми после
прави по 3 серии по 15, но за горни мускули на корема, долни и странични (леви и десни)
потърси в нета как се правят
FuckingFreak
04-25-2011, 18:18
причината е че се натоварва гръбначния стълб и то много и ще имаш сериозни проблеми после
прави по 3 серии по 15, но за горни мускули на корема, долни и странични (леви и десни)
+++++++++++++
Тези "200-300" преси дето и ги давате нищо няма да направи с тях. Правенето всеки ден ПО МНОГО обезсмисля цялата работа, мускулът свиква и започва да прави плочки, а не да гори мазнини. Също така ако е това което си мисля, тоест коремчето е изразено в долната част, то коремните не я оправят. Те развиват горните коремни мускули, онези точно под ребрата. Тичай и скачай на въже, това е най-добрия вариант ако си така. Колкото и коремни преси да правиш, най-много да си загубиш талията (както направих горе-долу аз) но коремът ти по-малък няма да стане..
SameLove
04-25-2011, 18:36
+++++++++++++
Тези "200-300" преси дето и ги давате нищо няма да направи с тях. Правенето всеки ден ПО МНОГО обезсмисля цялата работа, мускулът свиква и започва да прави плочки, а не да гори мазнини. Също така ако е това което си мисля, тоест коремчето е изразено в долната част, то коремните не я оправят. Те развиват горните коремни мускули, онези точно под ребрата. Тичай и скачай на въже, това е най-добрия вариант ако си така. Колкото и коремни преси да правиш, най-много да си загубиш талията (както направих горе-долу аз) но коремът ти по-малък няма да стане..
Скачането на въже развива ли пръсците , защото и аз искам да скачам ама се притеснявам да не ми станат груби пръсците. Също обръча помага ли за махане на корем?
Greennight
04-25-2011, 18:48
Само с коремни преси няма да минеш.Тичане,коремни,скача е на въже+вдигане на крака от легнало положение.
FuckingFreak
04-25-2011, 18:50
Пръсци не се правят лесно, така че споко..
Не ти трябват диети, просто ограничи сладкото и тестеното... Не да спираш, просто гледай да е по-малко. Това го прави през ден http://vbox7.com/play:ff81dddb , когато ти стане лесно (г/д след 2 седмици) прави това http://vbox7.com/play:b536ce2e . Ако тези упражнения ги правиш в рамките на 2 месеца през ден, ти гарантирам, че ще махнеш коремчето :) Но не забравяй - ограничи най-вече сладкото, защото се лепи точно на корема :) УСПЕХ
Bonbonenata
04-25-2011, 22:13
И спри биричката.
И спри биричката.
Хехе, не пия.Мерси на всички за отговорите.Тук на тези клипове в vbox ми изглеждат интересни.Но четох коментари в които пише, че те са за сстягане на корем а не за махане на тлъстини? :(
SexyBitch
04-28-2011, 17:20
Аз съм висока 170 и тежа 62кг и имам голям корем. Със преси дали ще спадне и напълно ли или просто ще се стегне? :-o
vankata5555555
04-28-2011, 21:03
Много добре !Но не заради гръбначния стълб ами заради това,че мускулите,ще свикнат и нищо няма да стане.И серийте да са 4.