Влез

View Full Version : плсс трябва ми помощ видях обесен човек

ivetoooooooo
04-25-2011, 17:41
още не мога да си го изкарам от главата особено картинката когато съдебния лекър му изправяше тялоно пробвах много неща да направя за да и о изкарам отглавата ама не мога дайте някаква идея мн Ви моля тва ми се случи ПОД БАЛКОНА ! :smt095 :smt085 а не ме е страхх да гледам филмии като анатомята на грейй

DownloadVirus
04-25-2011, 17:44
още не мога да си го изкарам от главата особено картинката когато съдебния лекър му изправяше тялоно пробвах много неща да направя за да и о изкарам отглавата ама не мога дайте някаква идея мн Ви моля тва ми се случи ПОД БАЛКОНА ! :smt095 :smt085 а не ме е страхх да гледам филмии като анатомята на грейй

1.Грешен раздел
2.Как да ти помогнем?Да дойде да те гушна докато спиш вместо някоя плюшено меченце ли ? :-)

ArrowsOfDeath
04-25-2011, 17:46
Без такива неща във форума. За помощ потърси някой близък или психотерапевт.

EDIT: Опа, обърках се 8-) Разбрах, че искаш да видиш обесен човек. Иначе ще ти преместя темата в У дома.

ivetoooooooo
04-25-2011, 17:54
не бе акълл ведяхх :д

skatew
04-25-2011, 18:18
Опитай се просто да не мислиш за това? Как можем да ти помогнем ние... вместо да се депресираш у вас излез с приятели...

SisiStrange
04-25-2011, 18:43
А представяш ли си патолозите как се чувстват като всеки ден ровичкат из трупове?

Изгледай някоя комедия и ще ти мине.

TheBeliever
04-25-2011, 19:03
Преди няколко години видях трупа на една жена, която се беше хвърлила от терасата. Неприятно е, стресиращо. Може и кошмари да сънуваш първите няколко дни.

Но ние няма как да ти помогнем. Ти сама трябва да превъзмогнеш травмата. Ако не можеш да заспиш изпий един валериан и нещо топло. Гледай да не оставаш сама и да се разсейваш с нещо (обратното на това, което направих аз). И все пак няма как да изтриеш спомена.

ivetoooooooo
04-26-2011, 10:58
Преди няколко години видях трупа на една жена, която се беше хвърлила от терасата. Неприятно е, стресиращо. Може и кошмари да сънуваш първите няколко дни.

Но ние няма как да ти помогнем. Ти сама трябва да превъзмогнеш травмата. Ако не можеш да заспиш изпий един валериан и нещо топло. Гледай да не оставаш сама и да се разсейваш с нещо (обратното на това, което направих аз). И все пак няма как да изтриеш спомена.

сноще не съм спала като се затвоя очите виждам как трупът му лежи на земята цялата треперих но майка ми ми даде някакво хапче и се оправих и заспах (за около 30 минспане беше добре ) неска в даскало мена много добре само ии засега съм по-добре доно мога добечеа да се наспа , че в момента изглеждам кат пребит кон :D

iiordanova
04-26-2011, 11:49
Спокойно, всеки би бил така. Сигурна съм,че гледката не е била никак красива. Не мисли за това, което си видяла. Когато се сетиш, отклони вниманието си към друго нещо.

ivetoooooooo
04-26-2011, 17:29
Спокойно, всеки би бил така. Сигурна съм,че гледката не е била никак красива. Не мисли за това, което си видяла. Когато се сетиш, отклони вниманието си към друго нещо.
ще пробвамм :)) обаче си мисля дали да не си зема тамм някакви оспокойтелни дето майка ми ги пие за да не зема да умра от страх някойй път като съм сама :D но за това искам да се добарам за мнението вии ?!

3oPuTy
04-26-2011, 18:51
Аз ти предлагам да си вземеш един учебник по Български език за 2-3 клас и да си го четеш ... Така хем ще забравиш к'во си видяла,хем може да спреш да пишеш с по 100 грешки в изречение :)
А иначе ми е много любопитно що за непукист трябва да си за да стоиш и да гледаш,какво-що са правили на трупа,след като те е страх ... ?! :?

SmilezZz
04-27-2011, 15:14
Това,че гледаш филми от типа на "Анатомията на Грей" не означава,че можеш да гледаш това и в реалния живот.. Нормално е в момента да се чувстваш така,всеки би бил така.. Нищо,че гледам криминални и тем подобни филми :lol:

ivetoooooooo
04-27-2011, 17:41
извинете за правописните грешки , но на Български пиша само в този форум иначе си пиша с английски букви и вече почти го забравям само дето вече имам някакъв страхх когато съм сама :)

zlatit0o
04-27-2011, 21:49
Гадно :(
Гледай да не мислиш за това, излизай по-често с приятели, гледай комедии.. прави повече забавни и приятни неща и такам :)
Успех!

SkiCatA
04-28-2011, 11:31

Но ние няма как да ти помогнем. Ти сама трябва да превъзмогнеш травмата. Ако не можеш да заспиш изпий един валериан и нещо топло. Гледай да не оставаш сама и да се разсейваш с нещо (обратното на това, което направих аз). И все пак няма как да изтриеш спомена. Като бях във втори клас и аз видях как скача от терасата една жена от съседния вход.... :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: Беше наистина повече от потресаващо...Можеш само да поговориш с някой, когото мислиш, че ще ти помогне да превъзмогнеш ситуацията?!?Времето лекува всичко ! :shock: :shock: :shock: :shock: :? :? :? :? :? :?

ivetoooooooo
04-28-2011, 13:30

Но ние няма как да ти помогнем. Ти сама трябва да превъзмогнеш травмата. Ако не можеш да заспиш изпий един валериан и нещо топло. Гледай да не оставаш сама и да се разсейваш с нещо (обратното на това, което направих аз). И все пак няма как да изтриеш спомена. Като бях във втори клас и аз видях как скача от терасата една жена от съседния вход.... :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: Беше наистина повече от потресаващо...Можеш само да поговориш с някой, когото мислиш, че ще ти помогне да превъзмогнеш ситуацията?!?Времето лекува всичко ! :shock: :shock: :shock: :shock: :? :? :? :? :? :?
то няма с кой да говоря никой не разбира в такъв смисъл , че на приятелите ми им и ссмешно , а наще не разбират какво ми е и не разбират , че просто ме е страхх :smt107

sToyAncHo
04-28-2011, 18:39

то няма с кой да говоря никой не разбира в такъв смисъл , че на приятелите ми им и ссмешно , а наще не разбират какво ми е и не разбират , че просто ме е страхх :smt107

Напий се ще ти мине :)

ivetoooooooo
04-29-2011, 11:49
хаа :D ще се опитам просто до го забравя и мерси на вички Ви !!! :smt007