.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

плсс трябва ми помощ видях обесен човек

още не мога да си го изкарам от главата особено картинката когато съдебния лекър му изправяше тялоно пробвах много неща да направя за да и о изкарам отглавата ама не мога дайте някаква идея мн Ви моля тва ми се случи ПОД БАЛКОНА ! а не ме е страхх да гледам филмии като анатомята на грейй
    Music is my life.She is Who I am!

Мега фен

Re: плсс трябва ми помощ видях обесен човек

Цитирай Първоначално написано от ivetoooooooo
    още не мога да си го изкарам от главата особено картинката когато съдебния лекър му изправяше тялоно пробвах много неща да направя за да и о изкарам отглавата ама не мога дайте някаква идея мн Ви моля тва ми се случи ПОД БАЛКОНА ! а не ме е страхх да гледам филмии като анатомята на грейй
    1.Грешен раздел
    2.Как да ти помогнем?Да дойде да те гушна докато спиш вместо някоя плюшено меченце ли ?

Без такива неща във форума. За помощ потърси някой близък или психотерапевт.

EDIT: Опа, обърках се Разбрах, че искаш да видиш обесен човек. Иначе ще ти преместя темата в У дома.
    Audio ergo sum

не бе акълл ведяхх :д

Мега фен Аватара на skatew
    Опитай се просто да не мислиш за това? Как можем да ти помогнем ние... вместо да се депресираш у вас излез с приятели...
    http://www.teenproblem.net/teenid/skatew
    I know God is higher than we are, but not higher than we are, get it? (:
    who’s gonna stop the war when the same ones who start the war
    are the ones who profiteer when they shoot a rocket there it fills up their pockets here
    who’s gonna try and stop the diseases when the stockmarket value increases
    on their patented medication the vatican’s miseducation turn this planet into patients
    who is gonna lead us the right way when all our leaders gone a stray
    how long we’re gonna wait for our bright day when it already feels too late...

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    А представяш ли си патолозите как се чувстват като всеки ден ровичкат из трупове?

Изгледай някоя комедия и ще ти мине.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Преди няколко години видях трупа на една жена, която се беше хвърлила от терасата. Неприятно е, стресиращо. Може и кошмари да сънуваш първите няколко дни.

Но ние няма как да ти помогнем. Ти сама трябва да превъзмогнеш травмата. Ако не можеш да заспиш изпий един валериан и нещо топло. Гледай да не оставаш сама и да се разсейваш с нещо (обратното на това, което направих аз). И все пак няма как да изтриеш спомена.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Цитирай Първоначално написано от TheBeliever
    Преди няколко години видях трупа на една жена, която се беше хвърлила от терасата. Неприятно е, стресиращо. Може и кошмари да сънуваш първите няколко дни.

Но ние няма как да ти помогнем. Ти сама трябва да превъзмогнеш травмата. Ако не можеш да заспиш изпий един валериан и нещо топло. Гледай да не оставаш сама и да се разсейваш с нещо (обратното на това, което направих аз). И все пак няма как да изтриеш спомена.

сноще не съм спала като се затвоя очите виждам как трупът му лежи на земята цялата треперих но майка ми ми даде някакво хапче и се оправих и заспах (за около 30 минспане беше добре ) неска в даскало мена много добре само ии засега съм по-добре доно мога добечеа да се наспа , че в момента изглеждам кат пребит кон

Мега фен Аватара на iiordanova
    Спокойно, всеки би бил така. Сигурна съм,че гледката не е била никак красива. Не мисли за това, което си видяла. Когато се сетиш, отклони вниманието си към друго нещо.

Цитирай Първоначално написано от iiordanova
    Спокойно, всеки би бил така. Сигурна съм,че гледката не е била никак красива. Не мисли за това, което си видяла. Когато се сетиш, отклони вниманието си към друго нещо.
    ще пробвамм ) обаче си мисля дали да не си зема тамм някакви оспокойтелни дето майка ми ги пие за да не зема да умра от страх някойй път като съм сама но за това искам да се добарам за мнението вии ?!

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Аз ти предлагам да си вземеш един учебник по Български език за 2-3 клас и да си го четеш ... Така хем ще забравиш к'во си видяла,хем може да спреш да пишеш с по 100 грешки в изречение
    А иначе ми е много любопитно що за непукист трябва да си за да стоиш и да гледаш,какво-що са правили на трупа,след като те е страх ... ?!
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Това,че гледаш филми от типа на "Анатомията на Грей" не означава,че можеш да гледаш това и в реалния живот.. Нормално е в момента да се чувстваш така,всеки би бил така.. Нищо,че гледам криминални и тем подобни филми
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

извинете за правописните грешки , но на Български пиша само в този форум иначе си пиша с английски букви и вече почти го забравям само дето вече имам някакъв страхх когато съм сама

Мега фен Аватара на zlatit0o
    Град
    ..в близката далечина..
    Гадно
    Гледай да не мислиш за това, излизай по-често с приятели, гледай комедии.. прави повече забавни и приятни неща и такам
    Успех!

Голям фен Аватара на SkiCatA
    Град
    Stara Zagora

Като бях във втори клас и аз видях как скача от терасата една жена от съседния вход.... Беше наистина повече от потресаващо...Можеш само да поговориш с някой, когото мислиш, че ще ти помогне да превъзмогнеш ситуацията?!?Времето лекува всичко !
    Животът не се мери с броя вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни.

Цитирай Първоначално написано от SkiCatA

Като бях във втори клас и аз видях как скача от терасата една жена от съседния вход.... Беше наистина повече от потресаващо...Можеш само да поговориш с някой, когото мислиш, че ще ти помогне да превъзмогнеш ситуацията?!?Времето лекува всичко !
    то няма с кой да говоря никой не разбира в такъв смисъл , че на приятелите ми им и ссмешно , а наще не разбират какво ми е и не разбират , че просто ме е страхх

Цитирай Първоначално написано от ivetoooooooo
    Цитирай Първоначално написано от SkiCatA

то няма с кой да говоря никой не разбира в такъв смисъл , че на приятелите ми им и ссмешно , а наще не разбират какво ми е и не разбират , че просто ме е страхх
    Напий се ще ти мине

хаа ще се опитам просто до го забравя и мерси на вички Ви !!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си