- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- плсс трябва ми помощ видях обесен човек
още не мога да си го изкарам от главата особено картинката когато съдебния лекър му изправяше тялоно пробвах много неща да направя за да и о изкарам отглавата ама не мога дайте някаква идея мн Ви моля тва ми се случи ПОД БАЛКОНА !![]()
а не ме е страхх да гледам филмии като анатомята на грейй
Music is my life.She is Who I am!
1.Грешен разделПървоначално написано от ivetoooooooo
2.Как да ти помогнем?Да дойде да те гушна докато спиш вместо някоя плюшено меченце ли ?![]()
Без такива неща във форума. За помощ потърси някой близък или психотерапевт.
EDIT: Опа, обърках сеРазбрах, че искаш да видиш обесен човек. Иначе ще ти преместя темата в У дома.
Audio ergo sum
не бе акълл ведяхх :д
Опитай се просто да не мислиш за това? Как можем да ти помогнем ние... вместо да се депресираш у вас излез с приятели...
http://www.teenproblem.net/teenid/skatew
I know God is higher than we are, but not higher than we are, get it? (:
who’s gonna stop the war when the same ones who start the war
are the ones who profiteer when they shoot a rocket there it fills up their pockets here
who’s gonna try and stop the diseases when the stockmarket value increases
on their patented medication the vatican’s miseducation turn this planet into patients
who is gonna lead us the right way when all our leaders gone a stray
how long we’re gonna wait for our bright day when it already feels too late...
А представяш ли си патолозите как се чувстват като всеки ден ровичкат из трупове?
Изгледай някоя комедия и ще ти мине.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Преди няколко години видях трупа на една жена, която се беше хвърлила от терасата. Неприятно е, стресиращо. Може и кошмари да сънуваш първите няколко дни.
Но ние няма как да ти помогнем. Ти сама трябва да превъзмогнеш травмата. Ако не можеш да заспиш изпий един валериан и нещо топло. Гледай да не оставаш сама и да се разсейваш с нещо (обратното на това, което направих аз). И все пак няма как да изтриеш спомена.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Първоначално написано от TheBeliever
сноще не съм спала като се затвоя очите виждам как трупът му лежи на земята цялата треперих но майка ми ми даде някакво хапче и се оправих и заспах (за около 30 минспане беше добре ) неска в даскало мена много добре само ии засега съм по-добре доно мога добечеа да се наспа , че в момента изглеждам кат пребит кон![]()
Спокойно, всеки би бил така. Сигурна съм,че гледката не е била никак красива. Не мисли за това, което си видяла. Когато се сетиш, отклони вниманието си към друго нещо.
ще пробваммПървоначално написано от iiordanova
) обаче си мисля дали да не си зема тамм някакви оспокойтелни дето майка ми ги пие за да не зема да умра от страх някойй път като съм сама
но за това искам да се добарам за мнението вии ?!
Аз ти предлагам да си вземеш един учебник по Български език за 2-3 клас и да си го четеш ... Така хем ще забравиш к'во си видяла,хем може да спреш да пишеш с по 100 грешки в изречение
А иначе ми е много любопитно що за непукист трябва да си за да стоиш и да гледаш,какво-що са правили на трупа,след като те е страх ... ?!![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Това,че гледаш филми от типа на "Анатомията на Грей" не означава,че можеш да гледаш това и в реалния живот.. Нормално е в момента да се чувстваш така,всеки би бил така.. Нищо,че гледам криминални и тем подобни филми![]()
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
извинете за правописните грешки , но на Български пиша само в този форум иначе си пиша с английски букви и вече почти го забравям само дето вече имам някакъв страхх когато съм сама![]()
Гадно![]()
Гледай да не мислиш за това, излизай по-често с приятели, гледай комедии.. прави повече забавни и приятни неща и такам
Успех!
Като бях във втори клас и аз видях как скача от терасата една жена от съседния вход....Първоначално написано от TheBeliever
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Беше наистина повече от потресаващо...Можеш само да поговориш с някой, когото мислиш, че ще ти помогне да превъзмогнеш ситуацията?!?Времето лекува всичко !
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Животът не се мери с броя вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни.
то няма с кой да говоря никой не разбира в такъв смисъл , че на приятелите ми им и ссмешно , а наще не разбират какво ми е и не разбират , че просто ме е страххПървоначално написано от SkiCatA
![]()
Напий се ще ти минеПървоначално написано от ivetoooooooo
![]()
хааще се опитам просто до го забравя и мерси на вички Ви !!!
![]()