Влез

View Full Version : Объркана съм.. помогнете?

soulless
04-27-2011, 15:13
Ами значи преди няколко месеца си харесах едно момче в училище и го намерих в facebook ; последователно и в skype.. започнахме да си пишем често и през пролетната ваканция му казах че испитвам чувства към него , а той каа че когато се видим на живо ще ми каже за своите..И когато започнахме отново училище се видяхме за малко в едно от междучасията и му дадох 1 графит който му бях обещалла , но той така и не ми каза за чувствата си.. не исках да го притискам , затова не казах нищо..нещата имаха бавен , но сигурен прогрес - помагах му да преодолява проблемите си и се грижех за него.. но един ден една моя приятелка се запозна с него уж да ни ореди.. и не знам какво са си писали но той започна да й пише сърца навсякъде и искаше да излизат и така нататък..напълно изгубих надежда и не му пишех в продължение на няколко дни , докато не дойде вчера.. вчера той ми писа сам и ме попита дали чувствам нещо към него и че някой му е казал.. аз се стъписах и казах че и преди съм му говорила за това.. а той каза че не си спомня защото може би е бил пиян..тогава му казах че наистина супер много го харесвам и той ми каза че ме обича..но не иска да бъде с мен , защото мисли че не ме заслужава..и сякакви подобни.. после каза че не знае дали иска да сме приятели или повече от това..защото от една страна съм му като сестра а от друга ме обича като нещо повече..също така каза че е объркан много и че е малко късно за това .. но не мисля че грешката е моя защото му казах преди това.. и аз съм супер объркана и не знам какво да правя..моля ви помогнете с нещо ако можете

TheBeliever
04-27-2011, 15:23
Е как да помогнем. То каквото е можело да се направи е направено. Сега остава той да вземе решение за сестра ли ще те ползва или за "нещо повече".

obyrkaniq
04-27-2011, 15:29
Въпросното момче може би не знае какво иска или е Ку-Ку :lol:

Sh@d0w
04-27-2011, 15:33
Според мен е гей,за това те чувства като сестра.

againstyou
04-27-2011, 15:34
Е как да помогнем. То каквото е можело да се направи е направено. Сега остава той да вземе решение за сестра ли ще те ползва или за "нещо повече".

xxpamzy
04-27-2011, 16:00
Такам... За мен има 2 варианта. Първо: Може да не те харесва, но да значиш нещо за него като приятелка и за това да не иска да те наранява и да ти пробутва тъпите клишета, че не те заслужава (това беше гадно ама сори). Второ: Наистина да те харесва и просто да не знае какво да прави, защото примерно хем иска да е с теб, хем не иска да си прецакате приятелството.
Надявам се да е второто. Късмет. :)

smoker4e7o
04-27-2011, 16:11
Мисля, че те разиграва затова го заеби.

SmilezZz
04-27-2011, 16:27
1. Не знае какво иска..
2. Няма чувства към теб.. Има те за сестра.. Но не може да го каже,тъй като го е страх да не те нарани..
И наистина,ти си направила това,което трябва.. Сега остава той да реши като каква те иска..

FATALITY
04-28-2011, 06:56
Мисля, че те разиграва затова го заеби.
Не знам защо, но и аз си мисля така.

ivcheto0o
04-28-2011, 10:43
Ох скайп драма...И според мен те разиграва.Но и ти си прибързала,какви чувства какво чудо със скайп общуване.

catyyyy
04-28-2011, 11:04
Тоя пич е смотан,а приятелката ти е тъпа,щом иска да ви урежда ...
Кажи му да решава иначе ще го убиеШ :booooomb:

soulless
04-28-2011, 16:14
мерси :) ще го имам в предвид