View Full Version : Немска овчарка
Crazzssy
04-27-2011, 15:39
Много искам немска овчарка .. баща ми е съгласен, но майка ми казва ако си вземем куче, то няма да може да ходим на море, планина и нямало да има на кой да го оставим докато ни няма ... Много искам кучетооо. Съвети как да убедя майка ми ?
RageAgainstTheMachine
04-27-2011, 15:41
А ти мислиш само за себе си , а не за кучето... Майка ти е права , на кой ще го оставиш ? А знаеш ли колко грижи изисква едно такова куче , въобще всяко животно. Най-добре си остани с мечтите... :?
Много искам немска овчарка .. баща ми е съгласен, но майка ми казва ако си вземем куче, то няма да може да ходим на море, планина и нямало да има на кой да го оставим докато ни няма ... Много искам кучетооо. Съвети как да убедя майка ми ?
Е вие съседи нямате ли ? Или някакви хлапета от блока или квартала ?
Аз като бях по-малък се занимавах с на съседа ротвайлера и да ти кажа - даже ми беше приятно.
Едва ли ще е проблем да дадете храната на някое съседче и да му бутнете 20 лева да храни и разхожда кучето.
Относно горното - ако го извежда със себе си ,а не просто да го изкарва за 20м на разходка ,си е много добре ,дори в апартамент. Като се има предвид ,че най-вероятно е по мин 3-4ч. навън ,нищо не й пречи да взима кучето със себе си ,стига да не се шляе по молове и подобни.
А какъв е проблема да го взимате с вас?
sToyAncHo
04-28-2011, 18:19
Аз скоро си взех немска овчарка и не ми е никакъв проблем да ходи с нас някъде. Оправяме се :) Така, че :)
djipsito
04-28-2011, 23:36
Баби, дядовци наблизо нямаш ли, да го оставяте на тях... Ако не, както казаха по-горе, на комшиите.. или го взимате с вас.
Моето куче километри прелита със самолет само и само да е с нас, щото леля ми не ще да го гледа :D
Предложи на баща си, той ще убеди майка ти ;)
Нашите по принцип бяха много зле настроени за домашен любимец, котки, кучета... само папагали признаваха, иначе не. Ама брат ми мрънка, мрънка и накрая му подариха едно малко псе... ся го обичат като трето дете :D Петия член, повече от нас го глезят, ние пък леко го тормозим, ама като е сладко, кво да го прайш :lol: МЕЧА радост.
ПС: Полата на каката на аватара на Стоянчо много ме кефи :D
smoker4e7o
04-29-2011, 14:49
Вземете си . Има такива приюти и там давате например към 40 лева най-много , и те го гледат и отивате и си го взимате !
Предложи на майка ти да си купите кучето и я обеди, че ще се грижиш за него през цялото време. Попринцип не мисля, че е проблем то да бъде с вас, защото немските овчарки са издържливи кучета, така че една планина не е голям проблем.
Crazzssy
04-30-2011, 11:25
Мерси на всички, ще се опитам да я обедя :)